Jump to content

meleneevi

Members
  • Δημοσιεύσεις

    25
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About meleneevi

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

meleneevi's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Προσωπικά,εχω ηλεκτρική σομπίτσα και μια χαρά ζεσταίνει το σπίτι,αφού δεν είχαμε στην πολυκατοικία πετρέλαιο φέτος.(κεντρική θέρμανση δυστυχώς)
  2. Πλακα Πλακα! Επίσης,είναι μύθος όσοι λένε ότι τα δυάρια είναι ακριβά και η γκαρσονιέρα πιο οικονομική.Μπορεί να βρείς δυάρι 180-200ε και έχω δεί γκαρσονιέρες κ με 350!!! άσε που στο δυάρι έχεις χώρο για τα πράγματά σου και μπορείς να φιλοξενίσεις έναν άνθρωπο (γονείς,κολλητούς,συγγενείς κτλ)
  3. Πάντα έιχα αυτή την ερώτηση στο μυαλό μου σε περίπτωση που ενοικιάσω ή αγοράσω δικό μου σπίτι.Εσείς τι θα προτιμούσατε και για ποιο λόγο; (μιλάω για περίπτωση που θα μένατε μόνοι σας)
  4. Λογικά θα έχει.εχω δει απο κόμιξ μέχρι το περιοδικό ρομάτζο (παλιό περιοδικό της εποχής των μανάδων μας!) είχα δεί και το ραδιοτηλεόρασις ακομη!! γιά τεχνολογικά δεν είδα πολλά,σχεδόν τίποτα.:( Ισως εμφανιστούν σε καμιά..εικοσαετία που θα έχουν γίνει ρετρο!)Απο βιντεοκασσέτες πάντως που έψαξα δεν είχε (έχω πάθος με οτιδήποτε ρετρο)
  5. φοβερό!! Πάντως άν θες παλιά περιοδικά έχει κάποια τέυχη στο Μοναστηράκη!
  6. Μάλλον οχι,αρκεί να μην τα χρησιμοποιείς ταυτόχρονα!!!
  7. Μήπως έχετε γνωστό/η ,φίλο/η ή συγγενείς που έχουν κάποιο ιδιόρυθμη απασχόληση; Προσωπικά η αδερφή μου (22χρ) κάνει συλλογή απο διάφορες κούκλες (πορσελάνινες,μπάρμπι κτλ) και εγώ γενικά συλλέγω ρετρό αντικείμενα(βιντεοκασέτες,περιοδικά και άλλα) Πλάκα θα χε να ήξερα οτι και άλλοι άνθρωποι έχουν παράξενα χομπι!
  8. Eπ παίδες,μη κλειδωθεί το θέμα προσέξτε!
  9. Έχω την ξαδέρφη μου που είναι κολλημένη με ΟΤΙ brand υπάρχει! Απο ρούχα μέχρι φαι! έλεος! Ρούχο σκέτο κολωνάκι στο ένα χέρι καφέ starbucks και μέσα στην τσάντα σακουλάκι everest κουλούρι!! Γιατι,το κουλούρι της κυρίας Μαίρης θα την χάλαγε :confused: ;! Δε λέω, μ'αρέσει ο Γρηγόρης αλλά όπωτε τύχει! Αλλά για το καθημερινό μου κουλουράκι δεν αλλάζω κυρία Μαίρη!! ΤΕΛΟΣ!
  10. Τώρα αν εννοείς το απλο τετράγωνο ζαμπόν-τυρί οχι δα! Αν είναι τούμπανο με 100+ υλικά μέσα μάλλον ναι :rolleyes:
  11. Ποιό απ τα δύο σας αρέσει περισσότερο και γιατί (τιμές,ποιότητα,εξυπηρέτηση); Καμιά φορά πάω γρηγόρη (αν και λίγο ποιό ακριβός,έχει σχετικά φρέσκα πράγματα) Αλλά προτιμώ τα τοπικά καφεσνακσαντουιτζάδικα που δεν είναι αλυσίδες.Να μένουμε που και που στην τοπική αγορά αντί να ταιζουμε τους μεγαλοφαγάδες των αλυσίδων!;)
  12. Είχα κάνει λόγο σε προηγούμενο θέμα για τη καλύτερη περιοχή.Ας πάρουμε λίγο τα πράγματα απ την αντίστροφη πλευρά. Που δεν θα μένατε ΠΟΤΕ και να σας χάριζαν σπίτι; Εγω δε πλησιάζω απ τον Αγιο Νικόλαο μέχρι Μεταξουργίο! Μια φορά έτυχε να παω κάπου και απορώ πως κατάφερα να βγώ απο εκεί χωρίς να με κλέψουν/βιάσουν/σκοτώσουν κτλ!!:wacko:
  13. Και τι ΔΕ κουβαλάω!! Η τσάντα του sport billy έχει καταντίσει! Εχουμε και λέμε:Κινητό,μερικά χρήματα στο πορτοφόλι μου,μπλοκάκι,στυλό,κλειδιά,κανα περιοδικό ξεχασμένο,λιπγκλος,αρωματάκι δείγμα,χαρτομάντιλα,τσίχλες,καμια μπάρα δημητριακών,γυαλιά ηλίου,μερικά λαστιχάκια για τα μαλλιά! Αυτά που θυμάμαι μέχρι τώρα:lol:!
  14. Το πτυχίο του ΙΕΚ είναι επιπέδου 3+ με ειδικότητες που έχουν άδεια εξασκήσεως επαγγέλματος (κομμωτική,βοηθός λογστή,τεχνίτης περιποίησης νυχιών) Εγώ έχω επιλέξει Αισθητικός ποδολογίας και καλλωπισμός νυχιών και παίρνω άδεια εξασκήσεως επαγγέλματως τεχνίτη περιποίησησς νυχιών και μπορώ να ανοίξω το δικό μου ινστιτούτο νυχιών και ονυχοπλαστικής.Τέλως πάντων.Το δίπλωμα που παίρνεις μετά τις εξετάσεις πιστοποίησης του ΕΟΠΠΕΠ αναγνωρίζεται στις χώρες τις Ευρωπαικής Ενωσης! Για Αμερική δε το γνωρίζω αλλά αν γνωρίζεις καλά ένα επάγγελμα λογικά δε το εξασκείς παντού σε ολο τον κόσμο;!
×
×
  • Create New...