Jump to content

Withhold

Banned
  • Δημοσιεύσεις

    37
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Withhold

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 3

Withhold's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. H Ιωαννα Παππα, πριν γινει ανορεξικη και ψιλογερασει, δεν παιζοταν. Με χαλαει ομως που σε ολους τους ρολους της επρεπε να κλαιει και να παθαινει υστεριες. Ειμαι σιγουρος οτι αν γκουγκλαρω 'Ιωαννα Παππα γελιο', δε θα βρεθουν αποτελεσματα.
  2. Τα 'σκερτσακια' δεν ειχαν επιτυχια? Αφου συνεχιστηκαν και δευτερη χρονια, απλως τους αλλαξαν το ονομα σε 'σφηνακια'. Και το 'τι ψυχη θα παραδωσεις μωρη' δεν κοπηκε επειδη ηταν αποτυχια, αλλα για ασχετους λογους.
  3. Εγω παντως εχω την καταρα οτι μου αρεσει να πηγαινει κατα διαολου. Αν εξαιρεσεις το 'Κωνσταντινου και Ελενης', ολες οι σειρες που εκατσα να δω στη ζωη μου, ειτε κοπηκαν αμεσως γιατι πατωσαν ειτε βγαλαν με το ζορι μια κουστουρεμενη σεζον. Ιδου ο μακρυς καταλογος: -Ο κακος βεζυρης -Δεληγιαννειο παρθεναγωγειο -Γιουγκερμαν -Coupling (ελληνικη ειναι, του 2008, την κοψαν μετα απο 4-5 επεισοδια) -Με λενε Βαγγελη
  4. Δεν ξερω πως λειτουργει αυτο το συστημα με τις φιλιες, επειδη δεν εχω ασχοληθει με Facebook η κατι παρομοιο (βασικα εχω ενα λογαριασμο στο Facebook, αλλα ειναι με ψευτικο ονομα και χωρις φωτογραφιες, τον δημιουργησα μονο για να παρενοχλω θηλυκους cosplayer). Τι ακριβως θα γινει αν αποδεχτω ενα αιτημα φιλιας? Τι διαφορα θα εχει απο πριν?
  5. Ενταξει, βγαζει ματι οτι ειναι στημενες, αλλα εγω τρελαινομαι να τις βλεπω και να σκαω στα γελια με τις λανθασμενες απαντησεις τους, η οταν παιρνουν και το κλεινουν και η παρουσιαστρια τσαντιζεται. Ανυπομονω να ερθει το καλοκαιρι, που τις βαζει μεταμεσονυκτια σε γνωστο καναλι (ονοματα δε λεμε) και, αν δεν εχω υποχρεωσεις, θα καθομαι μεχρι αργα το βραδι και θα τις βλεπω.
  6. Το Pumkin Reports ειναι ενα υποτιμημενο διαμαντι του Nickelodeon. Δεν καταλαβαινω γιατι δεν ειχε επιτυχια. Δεν εχει καν δικο του section στο Fanfiction Net! Κριμα, θα μπορουσα να γραψω πολλες ιστοριες γι'αυτο...
  7. Bλεπεις τηλεοραση 8 ωρες συνεχομενα? Πρεπει επειγοντως ν'αποκτησεις ζωη! Παντως, ο Spongebob (επειδη αυτο ειναι το ονομα του, το 'Μπομπ Σφουγγαρακης' ειναι μια γελοια μεταφραση) τα εσπαγε μεχρι να φυγει ο Hilenburg. Απο κει και περα, δε βλεπεται με τιποτα. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εχεις δικιο. Μονο και μονο για την Αριανα, δεν μπορω να ειμαι αντικειμενικος. Παντως, και η Dove Cameron, στο Liv and Maddie του Disney, ειναι απιστευτη στο ρολο των διδυμων.
  8. Ποιο ειναι το καλυτερο παιδικο καναλι?
  9. Το καρφουρ τα εσπαγε! Κριμα που επεσε εξω. Ποτε δε θα ξαναβρω σοκολατες 100γρ με μισο ευρω.
  10. Αυτο το ΕΣΡ γιατι υπαρχει? Αφου δεν αρεσει σε κανεναν. Τη σπαει και στους τηλεθεατες και στα καναλια. Γιατι το δεχομαστε ολοι σαν αναγκαιο κακο? Σαν να ειναι μια δυναμη πανω απ'ολους και απ'ολα? Ποιος το εφηυρε? Ποιοι το απαρτιζουν? Τους εχει δει ποτε κανεις? Θα ηθελα, μια φορα, να δω τις μουρες τους. Ποιοι ειναι αυτοι οι ανθρωποι? Τι πιστευουν οτι τους δινει το δικαιωμα να αποφασιζουν τι θα βλεπουμε ολοι εμεις? Πληρωνονται για αυτο? Κανουν κι αλλη δουλεια, η βιοποριζονται απ το να κανουν το δερβεναγα στην ψυχαγωγια μας και στις σταδιοδρομιες οσων κανουν τηλεοπτικες παραγωγες? Κατι μου λεει οτι μαλλον βιοποριζονται απ αυτο. Και φυσικα, πληρωνονται απ'τα δικα μας λεφτα, τα λεφτα που για να βγαλουμε εμεις, δουλεψαμε, δουλεψαμε πραγματικα. Υπαρχουν ΕΣΡ και σε αλλες χωρες, η ειναι ελληνικη εφευρεση? Προσωπικα, δε θα με εξεπλησσε αν ισχυει το δευτερο.
  11. Πλακα πλακα, σκεφτομαι να γραψω πως θα ηταν η ιστορια αν ειχε αναστηθει ο Θεοχαρης.
  12. Εχει ακουσει κανεις οτι ο Φωσκολος σκοπευε να αναστησει το Θεοχαρη το 2007, αν ειχε συνεχιστει η σειρα και δεν ειχε επανεκλεγει ο Βασιλειου στις βουλευτικες?
  13. Ηθελα να κανω like σ'αυτο, αλλα μετα ειδα οτι δεν εχει τετοια επιλογη.
  14. Οταν καπνιζετε για πρωτη φορα στη ζωη σας, τι σκεφτεστε εκεινη την ωρα? Τι σας οδηγει σ'συτη την αποφαση?
  15. Μια σχετικα παλια: ''Fonzies, η μιση απολαυση ειναι στο γλειψιμο''. Ποιος ιδιοφυης διαφημιστης (που υποτιθεται πηρε πτυχιο για να κανει αυτη τη δουλεια) το σκεφτηκε αυτο? Οποτε την εβλεπα, αλλαζα καναλι αμεσως, αλλιως δεν μπορουσα να φαω απ'την αηδια.
×
×
  • Create New...