Jump to content

Δραστηριότητα

Αυτή η Ροη ενημερώνεται αυτόματα

  1. Προηγούμενη Ώρα
  2. Καλημέρα σε όλους. Κάτοχος poco x6 pro εδώ και 3 μέρες. Έχω να κάνω μια ερώτηση για όποιον γνωρίζει, όλα αυτά τα google meet, one και τα περισσότερα google... υπάρχει τρόπος να τα απεγκαταστήσουμε?
  3. Σήμερα
  4. Nova συμβόλαια: Απεριόριστα Data για 15 μέρες με 5,90. Ωχ, σύρσιμο έρχεται...
  5. Yesterday
  6. Ρεκόρ LTE έσπασες… η Cosmote το έχει πανελλαδικά σε αυτά τα νούμερα.
  7. Εδώ συζητάμε για το Tab Active5 που μπορείς να το χαρακτηρίσεις και ως ένα μεγάλο τηλέφωνο με 8" οθόνη. Models: SM-X306B (5G), SM-X306 (Wifi) LAUNCH: Announced 2024, January 10 Dimensions: 213.8 x 126.8 x 10.1 mm Weight: 433 g SIM: Dual SIM (Nano-SIM + eSIM, dual stand-by) Stylus: Yes Rugged: IP68 dust/water resistant (up to 1.5m for 30 min) Drop-to-concrete resistance from up to 1.8 meter MIL-STD-810H compliant DISPLAY: Type TFT LCD, 120Hz 8.0 inches, 185.6 cm2 (~68.5% screen-to-body ratio) Corning Gorilla Glass 5 OS: Android 14, One UI 6 CPU: Exynos 1380 5 nm Octa-core (2.4 GHz & 2.0 GHz) Storage / Ram : 128GB 6GB RAM, 256GB 8GB RAM Card slot: microSDXC MAIN CAMERA: 13 MP, f/1.9, AF Features LED flash, HDR, panorama Video 4K@30fps, 1080p@30fps SELFIE CAMERA: 5 MP, f/2.2 Video 1080p@30fps 3.5mm jack: Yes COMMS: WLAN Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac/6, dual-band, Wi-Fi Direct Bluetooth: 5.3, A2DP, LE Positioning: GPS, GLONASS, BDS, GALILEO, QZSS NFC: Yes USB: USB Type-C 2.0, charging/accessories connector pins Sensors: Fingerprint (front-mounted), accelerometer, proximity, gyro, compass, proximity (accessories only) Samsung DeX: Yes BATTERY: Li-Po 5050 mAh, removable, 15w Charging both with usb and pogo pins. SAR EU: 0.53 W/kg (head) 0.90 W/kg (body)
  8. Σήμερα πώς παίζει στο Λυκαβηττό η εταιρεία;; Άλλαξαν κάτι;;
  9. Eγω πάντως το αποφάσισα να το πάρω . Οποτε αύριο θα δω μια συσκευή από κοντά και θα το τσιμπισω για τη γυναίκα
  10. anetost

    OnePlus 12

    τις φοβαμαι τις κολλες απο τις uv , ειχα δει μια καλη κριτικη στο σκρουτζ για την 3ΜΚ, λογικα αυτη θα παρω και οταν την δοκιμασω θα σας πω!!!
  11. Αν είσαι σε πρόγραμμα σπουδών δικαιούσαι. Αν είσαι σε πρόγραμμα κατάρτισης, όχι, εκτός αν στο δώσουν κατ εξαίρεση. Υπάρχουν πακέτα και ADSL και VDSL και καρτοκινητά για τους φοιτητές. Ρώτα ξανά τι δικαιολογητικό μπορούν να σου χορηγήσουν, πάρτο και μετά κάνε αίτηση στο ανάλογο πρόγραμμα που σε ενδιαφέρει. Όλα είναι στη σελίδα του CU.
  12. Μέχρι στιγμής όχι, δεν βλέπω κάτι.
  13. Γκουρού δεν υπάρχουν εδώ μέσα, εδώ και αρκετά χρόνια... Τους πάτησε το τρένο... 😋😉 Κυκλοφορούν κάτι μαϊμούδες... Γκουρού... 😉 Λοιπόν αυτό που γνωρίζω και μπορώ να σου πω ώστε να σε βοηθήσω είναι να ζητήσεις από το ΙΕΚ "βεβαίωση σπουδών", αν θυμάμαι καλά έτσι ονομάζεται. Με αυτό μπορείς να βγάλεις πχ φοιτητικό σε κινητή τηλεφωνία, λογικά θα μπορείς και ADSL. Ψάξ'το μήπως μπορείς να το εκδώσεις και ψηφιακά και άμεσα, γιατί κάτι είχε πάρει το μάτι μου ότι ενεργοποίησαν μία τέτοια υπηρεσία.
  14. Δυστυχώς, φίλε μου, σε κάποιες περιπτώσεις παίζει ρόλο και το πού είναι το σπίτι - πχ στο Λυκαβηττό ήμουν ισόγειο, άλλος με WIND στον 5ο είχε 50+. Στο σπίτι που είμαι τώρα (3ος όροφος), επειδή κοιτάω προς τα πίσω (προς ακάλυπτο) έχω το σήμα και τις ταχυτητες που έγραψα, η διαχειριστρια που μένει στον 5ο στο ίδιο ακριβως σπίτι με μένα (δλδ ακριβως 2 ορόφους από πάνω), 50+ και αυτή με Vodafone. Οπότε...
  15. Ωραίο το μάρκετινγκ. € 21.82 είναι Θελουν 4 συνδέσεις και ένα σταθερό. Θα μπορούσαν με ένα 20αρικο και χωρίς σταθερή γραμμή. Άλλωστε έχουν δώσει κ πιο χαμηλά.
  16. Μια από τα ίδια.7 το πρωί 4g στα 90 mbps και στις 2 έως το βράδυ 8 mbps.... Αυτές οι μετρήσεις στην βεράντα στον 2ο όροφο μόνο εκεί έχει φουλ .... Μέσα στο σπίτι άσε καρφωμένο σε 1 μπάρα. Γενικά μου είπαν είναι θέμα σχεδιασμού της περιοχής και θέλει καιρό για επίλυση θα προσπαθήσουν το συντομότερο Κ κλ,και κάτι μπούρδες εκεί . Με 5g βεράντα ντξ έχει 500 mbps μέσα στο σπίτι μερικά δωμάτια 40 μερικά 200...Μετά από 5 μήνες απολύτως ΤΊΠΟΤΑ έχω καρφωμένο μια μπάρα ή Β20.... Βέβαια απόσταση από την κεραία 1,4 km και ήδη σε απόσταση μερικά μέτρα (περίπου 900 πέφτουν οι μπάρες Απού φουλ σε ,4 στις 5) πραγματικά έχω προβληματιστεί δεν ξέρω τι να κάνω να πάρω τηλ να τους φτιάξω έτσι... Καλά οι άλλοι 2 απαράδεκτοι εντελώς... Το αστείο? Cosmote, Vodafone στον χάρτη ταχυτήτων άριστο download και upload .... Nova άριστο download και 5 upload.... Βεράντα με Φουλ Cosmote 5g 500 mbps με 60 upload , δωμάτια 40 με 2 upload ή σε μερικά 240 με 1 upload 😵 σε 4g ίδιο upload αλλά χειρότερο download Σιγά μην αλλάξει για αυτούς και σπίτι... Απορώ τα χρήματα των συνδρομητών της περιοχής που δεν έχει σήμα τ τα κάνουν δεν θα τα αξιοποιήσουν για μια κεραία να τους διευκολύνει? Ντροπή το παίζουν και μεγάλοι επενδυτές... Γιατί να μην πληρώσω λιγότερα αφού ένας που έχει μεγαλύτερη ταχύτητα να είναι στην ίδια τιμή άδικο δεν είναι?
  17. Οκ φίλε εσύ είσαι άτυχος όποτε μόνο το wifi calling σε σώνει η να αλλάξεις σπίτι !! (Και χώρα ακόμη καλύτερα)
  18. Δυστυχώς, φίλε μου, δεν με εξυπηρετεί καμία. Σκέψου ότι το καλύτερο σε ταχυτητα που έχω δει είναι 20mbps τα ξημερώματα - μόλις ξημερωσει ο Θεός τη μέρα μέχρι το επόμενο ξημερωμα έχω 4mbps μαξ και κλήσεις μόνο στο υπνοδωματιο (και σκέψου ότι ζω σε μια τρυπα 30τμ). Το μόνο που πέτυχα σε deal ήταν στη Vodafone όλα απεριοριστα με 17€ και το κρατάω μόνο και μόνο για να έχω απεριοριστα data στο σπίτι της δικιας μου που έχει μαξ ADSL σύνδεση στην περιοχή της και για να έχω δεδομένα στο εξωτερικό που παω συχνά λόγω δουλειάς. Τουλάχιστον με τη VF κάνω το μλκ, ακόμα κλαίω τα 30€ που πλήρωνα στην Cosmote για ταχυτητες 5mbps και χαμενες κλήσεις μέχρι να μου δώσουν το οκ για να το κόψω ατελώς γιατί ήμουν στον 3ο μήνα.
  19. Τώρα στο σπίτι που μένεις σε εξυπηρετεί κάποια? Το θέμα σε σενα τώρα ειναι οτι αν σε εξυπηρετεί αυτή η μια να σου δώσει και μια καλή τιμή και να μην μπλέκεις με καρτοκινητη.
  20. Εντάξει δεν έχω τρομερή θεματάρα απλά στην κουζίνα πχ θα έχει 5g/4g 0 γραμμές Β20 και στην χειρότερη Ε. Σαλόνι Κ δωμάτια έχει 4g 10 Mbps 5g 130 στην καλύτερη 270. Τους έχω πει λένε θέμα σχεδιασμού και θα αργήσει (💩 θα κάνουν αλλά ναι..) τουλάχιστον σε σύγκριση με τους άλλους 2 που έχουν σημεία με εκτός υπηρεσίας καλά είμαι γενικά . Χαμένες κλήσεις δεν έχω απλά όταν πηγαίνω σε σημείο που δεν έχω WiFi στο σπίτι (WiFi calling χρησιμοποιώ) η κλήση γυρνάει Ε αλλά συνήθως σε G που δεν ξέρω τι σημαίνει αλλά κολλάει.... Τ να πω ούτε στην Σαχάρα δεν είμαι
  21. FoT1s

    OnePlus 12

    Οχι, δεν υπαρχει καποιο εκτος απο UV. Μονο μεμβρανες.
  22. Αν φτάνουν σε σημείο να βγάζουν εκτός οι ίδιοι, την έχεις γμήσει όπως εγώ. Όταν έμενα κάτω από το Λυκαβηττό, είχα το ίδιο με τη WIND - μαξ 5mbps, χαμένες κλήσεις κτλ. Τους είχα ενημερώσει, ήξεραν για το πρόβλημα, αλλά 3 χρόνια που έμεινα σε εκεινο το σπίτι, δεν άλλαξε τίποτα. Το ίδιο και σ'αυτό που είμαι τώρα. Έκοψα την Cosmote το Μάρτη του 23 και ακόμα η ίδια κατάσταση. Μία από τα ίδια είναι και η Vodafone (η οποία και αυτή έχει αναγνωρίσει το πρόβλημα στην περιοχή και με αφήνε ινα φύγω ατελώς) . Δυστυχώς, όπου σου λένε ότι υπάρχει θέμα σχεδιασμού, μην περιμένεις να αλλάξει η κατάσταση γιατί το ρίχνουν στα μπετά του σπιτιού σου, στην τοποθεσία του κτλ. Μόνο σε θέματα που υπάρχει πρόβλημα κεραίας ασχολούνται πχ είχα θέμα με χαμηλές ταχυτητες στο σπίτι της δικιας μου που πιάνει κανονικά 100+, τους έριξα μια κλήση και με πήραν μετά από 3 μέρες να μου πουν ότι είναι θέμα κεραίας και θα το φτιάξουν κι όντως επανήλθε. Το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το γυρίσεις σε κάρτα και να παίζεις με WiFi Calling
  23. Ναι αλλά πρέπει να έχεις 4 γραμμές για να δωθεί αυτή η τιμή
  24. Αυτό λέω τόσο καιρό...ας αργήσει αν είναι να αποφύγουμε τις παιδικες ασθενειες
  25. Εδώ δυστυχώς δεν έδωσαν καμία προσφορά για το Πάσχα
  26. επειδή το τσατ της vodafone πετάει χαρταετό εδώ και μια ώρα, θα ρωτήσω τους γκουρού. Έκανα σήμερα εγγραφή σε ιδιωτικό ΙΕΚ για diploma ενός έτους - δικαιουμαι τίποτα απο φοιτητικές προσφορές (κυρίως ASDL)? Από το ΙΕΚ μου είπαν ότι το συγκεκριμένο πρόγραμμα, επειδή είναι Δια Βίου Μάθησης, δεν είναι από τα "κανονικά" που με καθιστούν "κανονικό" σπουδαστή οπότε το μόνο χαρτί που έχω είναι το ποσό που θα πληρώνω/μήνα. Είναι αυτό δικαιολογητικό?
  27. H τιμή αυτή υπάρχει ενάμιση χρόνο τώρα στη σελίδα δεν είναι κάτι καινούργιο. (Φυσικά και αφορά για 4 γραμμές στο family unlimited)
  1. Φόρτωση περισσότερων
×
×
  • Create New...