Kamui Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) To paypal μας εσωσε !!! Ειχα παραγγειλε το DG350. Αλλα σκεφτομαι να παρω το DG800 απο το geekbuying...τι λετε παιδια και για το μαγαζι(ειναι αξιοπιστο) και για το κινητο .... Σας παρακαλω βοηθηστε με..... "We have concluded our investigation into your case and have decided in your favor. We were able to recover and this amount has been credited to you. *Please allow five business days for this adjustment to be posted. If you are due any additional funds, we will make our best effort to recover the balance from the seller. If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed to you, please be assured that we will take appropriate action against the seller's account, which may include limitation of the seller's account privileges." Χαχα και εγώ καρμπόν περίπτωση με εσένα. Περιμένω τα λεφτά από paypal (έκανα αργότερα dispute) και έκανα το λάθος και έδειξα στην κιουρία το Valencia με τα χρωματάκια του. Πάλι καλά που πήγε έτσι αλλιώς θα με έτρωγε. Ναι ρε το geekbuying είναι αρκετό καιρό στο χώρο. Αν και αυτό μας πουλήσει εεε τι να πω δεν παίρνω τίποτα μετά. Αυτό το "We were able to recover 70.75€ and this amount has been credited to you." Ακούγεται περίεργο. Γιατί πρέπει να καταφέρουν (recover) να τα πάρουν πρώτα και μετά στα δώσουν? Δεν είναι ασφαλισμένα και αφού η υπόθεση βγει υπερ σου απλά τα τσιμπάς? Edited May 24, 2014 by Kamui Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) To paypal μας εσωσε !!! Ειχα παραγγειλε το DG350. Αλλα σκεφτομαι να παρω το DG800 απο το geekbuying...τι λετε παιδια και για το μαγαζι(ειναι αξιοπιστο) και για το κινητο 113,88 USD .... Σας παρακαλω βοηθηστε με..... "We have concluded our investigation into your case and have decided in your favor. We were able to recover $96.43 USD and this amount has been credited to you. *Please allow five business days for this adjustment to be posted. If you are due any additional funds, we will make our best effort to recover the balance from the seller. If the seller's account has insufficient funds to complete the refund owed to you, please be assured that we will take appropriate action against the seller's account, which may include limitation of the seller's account privileges." Σε απαντησανε 3 ατομα σχετικα με το site, και ακομη απορεις αν ειναι αξιοπιστο;; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5408908#post5408908 Edited May 24, 2014 by Barlost Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeorgeGamma Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Αυτό το "We were able to recover 70.75€ and this amount has been credited to you." Ακούγεται περίεργο. Γιατί πρέπει να καταφέρουν (recover) να τα πάρουν πρώτα και μετά στα δώσουν? Δεν είναι ασφαλισμένα και αφού η υπόθεση βγει υπερ σου απλά τα τσιμπάς? Λοιπόν σχετικά με τα λεφτά και το Paypal, έψαξα στο Paypal και απ' ότι κατάλαβα τα λεφτα ο πωλήτης δεν τα παίρνει άμεσα, με την πώληση του προϊόντος ή με την αποστολή TrNo. Τα χρήματα μένουν σε κάποιον λογαριασμό "κλειστά" για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά ο πωλητής μπορει να τα σηκώσει. Σε περίπτωση Dispute τα χρήματα μπλοκάρονται μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Από Paypal:https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/CaseManagement/customerservice/EducationRespondClaim "We place a hold(Restricting the funds associated with a dispute so they cannot be withdrawn from a buyer’s or seller's PayPal account.) on all funds related to the transaction until the dispute is resolved or closed." Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Barlost Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 (edited) Λοιπόν σχετικά με τα λεφτά και το Paypal, έψαξα στο Paypal και απ' ότι κατάλαβα τα λεφτα ο πωλήτης δεν τα παίρνει άμεσα, με την πώληση του προϊόντος ή με την αποστολή TrNo. Τα χρήματα μένουν σε κάποιον λογαριασμό "κλειστά" για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά ο πωλητής μπορει να τα σηκώσει. Σε περίπτωση Dispute τα χρήματα μπλοκάρονται μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Από Paypal:https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/CaseManagement/customerservice/EducationRespondClaim "We place a hold(Restricting the funds associated with a dispute so they cannot be withdrawn from a buyer’s or seller's PayPal account.) on all funds related to the transaction until the dispute is resolved or closed." Το παρολογο ειναι, εφοσον ξερουν οτι δεν θα παρουν μια ! γιατι βαρανε πιστολι;;; Edited May 24, 2014 by Superuser Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asterisd Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Γιατί κάποιοι θα αργήσουν πολύ να κάνουν dispute, οπότε το Paypal θα πληρώσει κανονικά τον πωλητή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ulvergr Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 τελικα στην μια παραγγελια μου ηρθε κανονικα η επιστροφη και τωρα αναμενει αλλη μια που δυστηχως ο κινεζος ειχε δωσει και tracking στο paypal και εχει μεινει σε φαση που το τσεκαρει ακομα το paypal...για να δουμε! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 24, 2014 Λοιπόν σχετικά με τα λεφτά και το Paypal, έψαξα στο Paypal και απ' ότι κατάλαβα τα λεφτα ο πωλήτης δεν τα παίρνει άμεσα, με την πώληση του προϊόντος ή με την αποστολή TrNo. Τα χρήματα μένουν σε κάποιον λογαριασμό "κλειστά" για κάποιο χρονικό διάστημα και μετά ο πωλητής μπορει να τα σηκώσει. Σε περίπτωση Dispute τα χρήματα μπλοκάρονται μέχρι να λυθεί το πρόβλημα. Από Paypal:https://www.paypal.com/gr/cgi-bin/webscr?cmd=xpt/CaseManagement/customerservice/EducationRespondClaim "We place a hold(Restricting the funds associated with a dispute so they cannot be withdrawn from a buyer’s or seller's PayPal account.) on all funds related to the transaction until the dispute is resolved or closed." Το Paypal ειναι μια πολυ μεγαλη επιχειρηση που τετοια πραγματα δεν θα του ξεφευγαν. Ισχυει αυτο που γραφεις και το ειχα αναφερει απο την πρωτη στιγμη. Και να σου βαλει καποιος λεφτα αργει να στα βαλει στην καρτα, εχει ολο το χρονικο διαστημα σε περιπτωση προβληματος να στα ξανατραβιξει ''σε αγορα αναφερομαι''. Επισης τετοια internetoμαγαζα δεν δηλωνονται σαν επιχειρησεις οποτε πολυ ευκολα ανοιγεις μια καρτα στο ονομα σου και κανεις πωλησεις. O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pol71 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Ενταξει και εγώ:):):):) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirosmeg Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Καλήμερα, και απο εμένα θετική κατάληξη εχθές έλαβα πλήρη επιστροφή του ποσού! :) Xiaomi Mi10/128 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Σας επεστρεψαν κ την προμηθεια που παιρνει το paypal απο την καθε συναλλαγη?Μηπως ζηταω πολλα ε?Ας μου επιστρεψουν τα χρηματα μου κ βλεπουμε!!!Ας χασουμε εστω μονο αυτα τα 2-3 ευρω...Με τις ισοτιμιες ολα καλα?Πηρατε πισω οσο ακριβως δωσατε? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Σας επεστρεψαν κ την προμηθεια που παιρνει το paypal απο την καθε συναλλαγη?Μηπως ζηταω πολλα ε?Ας μου επιστρεψουν τα χρηματα μου κ βλεπουμε!!!Ας χασουμε εστω μονο αυτα τα 2-3 ευρω...Με τις ισοτιμιες ολα καλα?Πηρατε πισω οσο ακριβως δωσατε? Ακριβως αυτο που δωσαμε πηραμε πισω, ολα κομπλε. :) Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mythozz Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Το Pandawill θα μπορείτε να το βρίσκετε πλέον όπως και πριν στις επίσημες δ/νσεις email, στο chat τους, στο email αυτό: pandawill2007@gmail.com ή στην επίσημη ιστοσελίδα τους. :) :) [imgalign]http://icons.iconarchive.com/icons/iconshock/social-media/96/twitter-icon.png[/imgalign]"Some hearts are different than others. Like crystal in a world of glass... Even the way they shatter is beautiful..." Wannabe Editor? Reviewer? Columnist? Join the Unwired Revolution, now! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
CrazyAnt Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Σας επεστρεψαν κ την προμηθεια που παιρνει το paypal απο την καθε συναλλαγη?Μηπως ζηταω πολλα ε?Ας μου επιστρεψουν τα χρηματα μου κ βλεπουμε!!!Ας χασουμε εστω μονο αυτα τα 2-3 ευρω...Με τις ισοτιμιες ολα καλα?Πηρατε πισω οσο ακριβως δωσατε? οταν εχεις ρυθμισει το paypal να κανει αυτο την μετατροπη απο $$ σε €€ , τοτε σε περιπτωση refund , επιστρεφεται το ποσο που χρεωθηκε αρχικα Οταν η ρυθμιση εχει γινει για να κανει η τραπεζα την μετατροπη , τοτε επιστρεφεται παντα με την τρεχουσα ισοτιμια Για αυτο σε καποιους προκειπτει διαφορα και σε καποιους οχι Το καλυτερο ειναι να την κανει η τραπεζα φυσικα γιατι ειναι πιο συμφερουσα η μετατροπη ;) Παρουσίαση Xiaomi Pistons Ακουστικά - Handsfree credit @FrOsT_frt Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Ακριβως αυτο που δωσαμε πηραμε πισω, ολα κομπλε. :) οταν εχεις ρυθμισει το paypal να κανει αυτο την μετατροπη απο $$ σε €€ , τοτε σε περιπτωση refund , επιστρεφεται το ποσο που χρεωθηκε αρχικα Οταν η ρυθμιση εχει γινει για να κανει η τραπεζα την μετατροπη , τοτε επιστρεφεται παντα με την τρεχουσα ισοτιμια Για αυτο σε καποιους προκειπτει διαφορα και σε καποιους οχι Το καλυτερο ειναι να την κανει η τραπεζα φυσικα γιατι ειναι πιο συμφερουσα η μετατροπη ;) Ναι αλλα κ στις 2 περιπτωσεις το paypal κραταει μια προμηθεια αναλογη με την καθε περιπτωση κ αναλογα το ποσο που κοστιζει αυτο που παιρνεις...Αυτη η προμηθεια λεω σας εχει επιστραφει σε οσους εχει γινει refund αναφερομαι...Επισης σας ζητησαν αποδειξεις ή απλα περασε το 10ημερο κ δεν απαντησε ο/η απατεωνας κ εκλεισαν την υποθεση υπερ του καθενος? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kss Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Περασε απλα το δεκαημερο,αλλα και αποδειξεις να ζητουσαν στους περισσοτερους ηρθε ενα screen protector,το μονο κακο θα ειταν οτι θα αργουσε παραπανω η διαδικασια. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Ναι αλλα κ στις 2 περιπτωσεις το paypal κραταει μια προμηθεια αναλογη με την καθε περιπτωση κ αναλογα το ποσο που κοστιζει αυτο που παιρνεις...Αυτη η προμηθεια λεω σας εχει επιστραφει σε οσους εχει γινει refund αναφερομαι...Επισης σας ζητησαν αποδειξεις ή απλα περασε το 10ημερο κ δεν απαντησε ο/η απατεωνας κ εκλεισαν την υποθεση υπερ του καθενος? Το paypal δεν κρατάει προμήθεια από τον αγοραστή, μόνο από τον πωλητή. Ή αν θέλετε από αυτόν που δέχεται τα χρήματα (https://www.paypal.com/gr/fees). Αυτό που χρεώνει το paypal είναι έξοδα συναλάγματος στις μετατροπές νομισμάτων, το οποίο παρεπιπτώντως είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που κρατάει η τράπεζα και για αυτό πρέπει να κάνουμε την ανάλογη ρύθμιση (δεν έχει σχέση με το Primary Currency που φαίνεται στην αρχική σελίδα!) περισσότερες λεπτομέριες για το παραπάνω εδω: http://lifehacker.com/5957808/avoid-paypals-high-international-currency-exchange-rates-by-switching-one-little-option Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Το paypal δεν κρατάει προμήθεια από τον αγοραστή, μόνο από τον πωλητή. Ή αν θέλετε από αυτόν που δέχεται τα χρήματα (https://www.paypal.com/gr/fees). Αυτό που χρεώνει το paypal είναι έξοδα συναλάγματος στις μετατροπές νομισμάτων, το οποίο παρεπιπτώντως είναι πολύ μεγαλύτερο από αυτό που κρατάει η τράπεζα και για αυτό πρέπει να κάνουμε την ανάλογη ρύθμιση (δεν έχει σχέση με το Primary Currency που φαίνεται στην αρχική σελίδα!) περισσότερες λεπτομέριες για το παραπάνω εδω: http://lifehacker.com/5957808/avoid-paypals-high-international-currency-exchange-rates-by-switching-one-little-option Ναι οντως λαθος μου!Παρασυρθηκα επειδη πληρωνουμε με paypal θεωρουσα οτι ειναι η προμηθεια του αυτο αλλα αφου το εχω γυρισει στο να κανει την μετατροπη η τραπεζα...Αρα ειναι τα εξοδα συναλλαγματος οπως ειπες...Οποτε λογικα αυτα τα χρηματα θα τα χασουμε!Σωστα? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan0s78 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Ναι οντως λαθος μου!Παρασυρθηκα επειδη πληρωνουμε με paypal θεωρουσα οτι ειναι η προμηθεια του αυτο αλλα αφου το εχω γυρισει στο να κανει την μετατροπη η τραπεζα...Αρα ειναι τα εξοδα συναλλαγματος οπως ειπες...Οποτε λογικα αυτα τα χρηματα θα τα χασουμε!Σωστα? Αν το έχεις γυρίσει να κάνει την μετατροπή η τράπεζα, το paypal δεν κρατάει εξοδα συναλλάγματος! Πάντως σε κάθε περίπτωση θα πιστωθούν στην κάρτα σου όσα λεφτά σου χρέωσαν, πάντα στο ίδιο νόμισμα που έγινε η χρέωση! Αν δηλαδή η κάρτα σου χρεώθηκε με 100€ και η μετατροπή έγινε από το paypal θα πιστωθούν επίσης 100€. Αν χρεώθηκε 100$ (την μετατροπή από € έγινε από την τράπεζα) θα πιστωθεί 100$. Στην 2η περίπτωση βέβαια επειδή γενικά στις αγορές μας χρησιμοποιούμε €, το ποσό σε € που τελικά θα μπει στην κάρτα θα εξαρτάται από την ισοτιμία (μπορεί να είναι περισσότερα, μπορεί και λιγότερα!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nivaz Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Αν το έχεις γυρίσει να κάνει την μετατροπή η τράπεζα, το paypal δεν κρατάει εξοδα συναλλάγματος! Πάντως σε κάθε περίπτωση θα πιστωθούν στην κάρτα σου όσα λεφτά σου χρέωσαν, πάντα στο ίδιο νόμισμα που έγινε η χρέωση! Αν δηλαδή η κάρτα σου χρεώθηκε με 100€ και η μετατροπή έγινε από το paypal θα πιστωθούν επίσης 100€. Αν χρεώθηκε 100$ (την μετατροπή από € έγινε από την τράπεζα) θα πιστωθεί 100$. Στην 2η περίπτωση βέβαια επειδή γενικά στις αγορές μας χρησιμοποιούμε €, το ποσό σε € που τελικά θα μπει στην κάρτα θα εξαρτάται από την ισοτιμία (μπορεί να είναι περισσότερα, μπορεί και λιγότερα!) Τα κραταει η τραπεζα ομως σωστα?Ανηκω στην 2η περιπτωση,σε ευχαριστω για τις απαντησεις σου κ την βοηθεια σου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 ΕΕΕΕ εντάξει πως κάνετε έτσι για τα χαμένα του συναλλάγματος....πήραμε screen protectors! :lol: Έλα μη ζητάμε και πολλά σε άλλη περίπτωση θα είχαμε χάσει 100-150-200 ευρά. Και μόνο που το paypal μας καλύπτει ας κρατήσει και ένα φιλοδώρημα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 ΕΕΕΕ εντάξει πως κάνετε έτσι για τα χαμένα του συναλλάγματος....πήραμε screen protectors! :lol: Έλα μη ζητάμε και πολλά σε άλλη περίπτωση θα είχαμε χάσει 100-150-200 ευρά. Και μόνο που το paypal μας καλύπτει ας κρατήσει και ένα φιλοδώρημα Συμφωνώ απόλυτα. Εγω είχα δυο παραγγελίες 230 ευρώ, και τα πήρα όλα πισω, φανταστείτε να τα έχανα ολα; Αν μου κρατήσουν και 2-3 ευρώ δεν χάλασε κι ο κόσμος. Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. May 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 25, 2014 Έκλεισε και για μένα η υπόθεση υπέρ μου.. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
efrai Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 :Εγώ ακόμα περιμένω.....την τύχη μου μέσα.... :protest: Sharing is caring/Spread the knowledge Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geord211 Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 Εγώ θα περιμένω από το Paypal μέχρι τις 31-5-2014, διότι είναι η περίοδος διορίας που έδωσε το Paypal στο ibuymi. Άρα υποθέτω μετά από σε 3 με 4 ημέρες (δηλαδή μέχρι τις 4-6-14) θα μου βάλει τα λεφτά στην κάρτα μου. Xiaomi -(Άμιλλα Ναι - Ανταγωνισμός Όχι) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
myCellular Δημ. May 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 26, 2014 τα χρήματα γύρισαν και στην κάρτα , μια εργάσιμη μερα μετά το κλείσιμο της υπόθεσης :wink: http://willmyphonework.net/ https://www.frequencycheck.com/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts