Jump to content

GeorgeGamma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    87
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About GeorgeGamma

  • Ημ. Γέννησης Απρίλιος 22

Κινητή τηλεφωνία

  • Δίκτυο κινητής
    Vodafone - Ελλάδα

GeorgeGamma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

10

Φήμη

  1. Στο δικό μου iQ1019 πατώντας τα πλήκτρα μου έβγαζε κινέζικα και ζήτησα από την Τ.Υποστήριξη και μου έστειλαν ακριβώς τι πρέπει να κάνω. Καλό είναι να επικοινωνήσεις κι εσύ και να ζητήσεις αν σου στείλουν οδηγίες...
  2. Ευχαριστώ... ----- προσθήκη μηνύματος 38 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ... ----- προσθήκη μηνύματος 30 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ... ----- προσθήκη μηνύματος 80 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ευχαριστώ... Και τα δύο τον 665 δε φοράνε?
  3. Την γνώμη σας... MI A3 4/64 με 140€ ή Redmi Note 8T 4/64 στα 150€? Είναι για φίλο...
  4. Και μόνο ότι στο τέλος αναφέρεται η φράση "με κόσμιο τρόπο" τα λέει νομίζω όλα για το πώς αισθάνεται η πλειοψηφία του κόσμου για τα συγκεκριμένα τηλέφωνα... :lol::lol::lol:
  5. 224Euro από Banggood +11Euro Pr.Mail με σχεδόν ανύπαρκτη πιθανότητα τελωνείου... https://www.banggood.com/Xiaomi-Mi-5X-Dual-Rear-Camera-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1175882.html?rmmds=search
  6. Δηλαδή θα μου ζητήσουν να πληρώσω την έκπτωση που μου κάνανε για το εξάμηνο? Κάτι που σημαίνει περίπου 300€? (12€*5*6)?
  7. Πριν απο 6 μηνες ανανεωσα τηλεφωνικως το εταιρικο πακετο (my business 20, 5γραμμες) για 18 μηνες μετα απο κληση απο ρτην εταιρεια και "εκβιασμο" οτι θα μου κοπει η εκπτωση στο παγιο. Σαν επιδοτηση και το πρωτο 18μηνο αλλα και για την ανανεωση ειχα επιλεξει εκπτωση στο παγιο και οχι επιδοτηση συσκευης. Μπορω να ζητησω φορητοτητα σε αλλη εταιρεια ή θα εχω προβλημα (ποινη διακοπης κλπ)?
  8. Ευχαριστώ για την επισήμανση. Το ήθελε ο ανηψιός μου αλλά ας αρκεστεί το S5!:lol:
  9. Παιδιά μια βοήθεια. Βρήκα αυτό $410. Είναι ΟΚ? Εκτός της εγγύησης, θα είναι ΟΚ για Ελλάδα? https://www.fastcardtech.com/Samsung-GALAXY-S6-Edge-G9250-Android-Phone.html Και ποιά η διαφορά μεταξύ G925f και G9251? Ευχαριστώ
  10. Το γνωρίζω το θέμα με τους κλώνους αλλά αυτοί κυκλοφορούν συνήθως σε No Name μαγαζιά και μέσω του AliExpress σαν γνήσια. Το Fastcardtech έχει κλώνους αλλά με άλλο όνομα π.χ. https://www.fastcardtech.com/HDC-S6-Ultra.html, https://www.fastcardtech.com/hdc-note-5-pro.html κλπ. Ευχαριστώ για την βοήθεια.
  11. Έτσι ή αλλιώς σκεφτόμουν να πάρω ένα ακόμη κινητό από Κίνα(έχω ήδη ένα XIAOMI RedMi Note) για το οποίο η εγγύηση μικρή σημασία έχει(ποιος κάθεται να το στείλει πίσω μετά από 8-10 μήνες). Το θέμα είναι αν εκτός από την εγγύηση όλα τα άλλα είναι ΟΚ, λειτουργία με τα δίκτυα κλπ.
  12. https://www.fastcardtech.com/goods.php?id=14269 Βρήκα αυτό με $195 το 32Gb. μου είπαν από το μαγαζί ότι είναι καινούριο (οχι used or refurbished), unlock και φυσικά γνήσιο. Το μαγαζί, από φίλους που μίλησα μαζί του, είναι ΟΚ. Παίζει κάτι άλλο-ύποπτο? Γιατί η τιμή είναι ΧΩΜΑ!!!
  13. Μόλις μίλησα μαζί τους. Μου είπαν ότι είναι γνήσιο, ότι δουλεύει Ελλάδα (εκτός ίσως από 4G που δεν μ'ενδιαφέρει) και ότι είναι unlocked. Ευχαριστώ.
  14. Δεν δουλεύει Ελλάδα? Ποιές είναι οι διαφορές? Γιατί αν είναι γνήσιο και δουλεύει Ελλάδα, Αμερικάνικο ή μη, η τιμή είναι χώμα. Το μαγαζί, από γνωστούς που έχουν ψωνίσει από 'κει, είναι Ο.Κ.
  15. https://www.fastcardtech.com/Samsung-GALAXY-Alpha-G850A.html#product_tabs_description_tabbed Μαϊμού ή προσφορά με τιμή χώμα?
×
×
  • Create New...