danis19_ Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Ναι νομιζω θελει κοψιμο ενα φιλος μου το κανε και λειτουργει.Οσο για την καμερα νομιζω στις ρυθμισεις θα εχει να το βγαλεις .Με το πισω αγγηγμα το κανει χωρις να ακουμπισει την οθονη.Πρεπει να το εχεις 2θηκες ενα με πισω αφη και ενα κανονικο.Αν λες το αλλο πας ρυθμισεις intelligent,smart somatosensory κσι επιλεγεις το desktop θα δεις και μετα κουνα το χερι στον αισθητηρα τηλεφωνησα και στον γερμανο και στον οτε και οι δυο μου λενε οτι δεν κοβουν ποια την καρτα και χρεωνουν μια καινουργια μικρη 5 ευρω. τελικα την εκοψα με ψαλιδι οπως λενε και αλλοι φιλοι του φορουμ και ολα καλα λειτουργει μια χαρα. πως τσεκαρω να λειτουργει το πισω κουμπι ? παντως απο την μεχρι τωρα λειτουργια του πιστυεω οτι ειναι αρκετα καλο τηλεφωνο. πολλοι γνωστοι λεγανε να παρω επωνυμο κινητο απο ελλαδα ,αλλα τα ειδαμε και τα επωνυμα ποσο γρηγορα χαλανε. ενα μαρκας κινητο με παρομοια χαρακτηριστικα σιγουρα θα στοιχιζει 300 ευρω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwstas97 Δημ. July 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 1, 2014 Και εμενα ετσι ελεγαν οι φιλοι μου αλλα θελουν να τους παραγγειλω αυτο.Επωνυμα;Εδω το samsung pocket εχει σχεδον τα ιδια λεφτα .Για μενα το κινητο ειναι τουμπανο ασυναγωνιστο για τα λεφτα του.κανενα ομοιο στην Ελλαδα πολλοι το εχουν καταλαβει και δεν αγοραζουν απο εδω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Για οσους θελουν να κοψουν την SIM τους: http://adipura.menlh.go.id/Daftar%20Pemenang%20Adipura/micro-sim-template-2.pdf Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παρέλαβα σημερα, με το που εβαλα τον φορτιστή, 5 λεπτά αργοτερα μου κοπηκε το ρευμα και ο φορτιστης μαυρισε και χάλασε...Το καλώδιο usb δουλεύει μια χαρα, παρόλο που μαυρισε λιγακι...Τι μπορώ να κάνω?Μεχρι να ερθει ο καινουριος να φορτίζω με φορτιστή που δίνει λιγότερα ή περισσότερα amber? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. July 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 2, 2014 Παρέλαβα σημερα, με το που εβαλα τον φορτιστή, 5 λεπτά αργοτερα μου κοπηκε το ρευμα και ο φορτιστης μαυρισε και χάλασε...Το καλώδιο usb δουλεύει μια χαρα, παρόλο που μαυρισε λιγακι...Τι μπορώ να κάνω?Μεχρι να ερθει ο καινουριος να φορτίζω με φορτιστή που δίνει λιγότερα ή περισσότερα amber? Να είναι τουλάχιστον ίσα ή περισσότερα amber. Σίγουρα οχι λιγότερα. Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 Να είναι τουλάχιστον ίσα ή περισσότερα amber. Σίγουρα οχι λιγότερα. Με λιγότερα τι παίζει; απλά φορτίζει πιο αργά; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 3, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 3, 2014 (edited) Με λιγότερα τι παίζει; απλά φορτίζει πιο αργά; Ναι και κάνεις και καλύτερη (Πιο ομαλή) φόρτιση... Edited July 6, 2014 by Vlasismiriagos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Μόλις μου ήρθε το κινητό και, γελαστε αν θέλετε, δεν μπορώ να ανοίξω το καπάκι! Φοράει τη θήη την κανονική, όχι το back touch. Υπάρχει κάποιο κόλπο;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasIndianos Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Εχει καποια δυσκολια στην αρχη που ειναι σφιχτο... Παντως μετα καθε φορα που μου πεφτει, ανοιγει...Δεν εχει κατι ιδιαιτερο. Προσπαθησε να το ξεκουπωσεις απο πανω. Μη το φοβασαι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Δεν ανοίγει με τίποτα! Και πάνω δεν έχει κάποια εγκοπή, εσοχή κάτι ώστε να μπορέσω να κρατήσω αντίσταση και να ανοίξει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostasIndianos Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Βαλε το νυχι σου λιγο στη γωνια και πιεσε το. Μ αυτο σου γραφω και το δοκιμαζω. Δεν εχει εγκοπη αλλα αν το πιεσεις λιγο ανοιγει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Χρησιμοποίησα ένα σιδεράκι βάζοντάς το στην εγκοπή για τον φορτιστή αι πιέζοντας και πάλι ηταν πολύ δύσκολο! Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pappasmix Δημ. July 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Ναι και κάνεις και καλύτερη (Ποιο ομαλή) φόρτιση... Θεωρω οτι οταν φορτιζεις με ιδια αμπερ με τον φορτιστη του κατασκευαστή κανεις ομαλη φόρτιση. . Με λιγότερα ταλαιπωρείς αρκετα τον φορτιστη (μεχρι και να καψεις τον φορτιστη μπορεί) και καθυστερεις τσάμπα την φόρτιση. Παράθεση Ericsson GA 318»Ericsson GF 788»Ericsson T20e»Siemens S45»Nokia 8210»Sharp GX17 »»»Nokia 6230i»SE S500»Nokia 5800»Samsung Galaxy S2» !!!Huawei Honor 6!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. July 4, 2014 Administrators Κοινοποίηση Δημ. July 4, 2014 Όχι, δεν ταλαιπωρεί τον φορτιστή, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. July 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 6, 2014 Θεωρω οτι οταν φορτιζεις με ιδια αμπερ με τον φορτιστη του κατασκευαστή κανεις ομαλη φόρτιση. . Με λιγότερα ταλαιπωρείς αρκετα τον φορτιστη (μεχρι και να καψεις τον φορτιστη μπορεί) και καθυστερεις τσάμπα την φόρτιση. Κακώς το θεωρείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Στα sms, όταν γράφω μεγάλο σε έταση μήνυμα, το μετατρέπει αυτόματα σε mms! Μπορώ να κάνω κάτι για να υποστηρίζει περισσότερους χαρακτήρες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kamui Δημ. July 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 7, 2014 Handcent sms, Go sms. Γενικά βάλε άλλο sms app Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
c0rpse_grinder Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Ναι αλλα με handcent κτλ δεν θα εχει dual sim support απ' οσο γνωριζω... Παράθεση Coolpad F1 (8297W) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 8, 2014 Βάλε το Greek keyboard από playstore Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Mε την κανονική SIM πιανει κανονικά 3g ή πρέπει να αγοράσω microsim? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Παιδιά και πάλι στου 63 χαρακτήρες μου αλλάζει μήνυμα! Και με άλλη εφαρμογή δοκίμασα και με greek keyboard! Αυτό σε παλαιότερα κινητά που είχα άλλαζε από τις ρυθμίσεις μηνυμάτων στην ενότητα "υποστήριξη χαρακτήρων" και επέτρεπε 160 χαρακτήρες έτσι σε κάθε μήνυμα. Τώρα σε αυτό το κινητό δεν μπορώ να καταλάβω ποιο είναι το αντίστοιχο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. July 9, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 9, 2014 Το greek keyboard εχει ένα πλήκτρο που γράφει SMS κατω αριστερά, το πατησες? Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexk01 Δημ. July 10, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 10, 2014 To πάτησα, δε αλλάζει κάτι, είναι απλά για την εναλλαγή ελληνικών-αγγλικών-συμβόλων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aggeloszog Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Στην κατανάλωση σας βγάζει πρώτο το WIfi? Αν ναι, μπορείτε να ξετικάρετε κάτι που γράφει κάτι σχετικό με google... PS: δεν εχω το τηλεφωνο στα χερια μου γι αυτό δεν θυμάμαι ακριβώς τι γράφει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stavros8691 Δημ. July 12, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 12, 2014 Στην κατανάλωση σας βγάζει πρώτο το WIfi? Αν ναι, μπορείτε να ξετικάρετε κάτι που γράφει κάτι σχετικό με google... PS: δεν εχω το τηλεφωνο στα χερια μου γι αυτό δεν θυμάμαι ακριβώς τι γράφει.. Ρυθμίσεις--->WiFi--->τρεις τελείες κάτω δεξιά--->Σύνθετα--->Ξετικαρεται το (σάρωση πάντα διαθέσιμη) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts