Manux_oS Δημοσιεύτηκε April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε April 26, 2014 (edited) Φαίνεται να ανακοίνωσε η doogee το DG800 και το θέμα είναι ότι υποστηρίζει ότι έχει Android KitKat κάτι που δεν είναι εφικτό αφού η mediatek δεν έχει έτοιμο κώδικα από kitkat για κατασκευαστές. Είναι η δεύτερη φορά που το κάνει. Είχε ανακοινώσει κι άλλη συσκευή με kitkat δε θυμάμαι πια και χάθηκε στη πορεία... To marketing του κινέζου.. Doogee DG800 Smartphone Highlight: - 4.5 inch QHD screen, 960*540 pixel display - Support 3G network: GSM 850/900/1800/1900MHz WCDMA 850/2100MHz - MTK6582 Quad Core 1.3GHz - 13MP back camera + 8MP front camera - 1GB RAM + 8GB ROM - Android 4.4.2 Doogee DG800 Smartphone Basic Parameter Information Model: Doogee Valencia DG800 Band: 2G: GSM 850/900/1800/1900MHz 3G: WCDMA 850/2100MHz Check here your sim provider http://maps.mobileworldlive.com Dual SIM Card Dual Standby Service Provide: Unlocked OS: Android 4.4.2 CPU: MTK6582 Quad Core 1.3GHz ROM: 8GB RAM: 1GB Display Size: 4.5 Inch Screen Type: IPS, capacitive touch screen Resolution: 960*540 pixels Screen Color: 16000K Colors Card Extend: Support TF card up to 64GB extended Camera/Picture Resolution: Dual Cameras, front camera 8.0MP; back camera 13.0MP with LED flash Doogee DG800 Mobile Phone Basic Function Data transfer: USB/Bluetooth Mobile internet: WAP/WIFI Phonebook: 500 Message: SMS/MMS G-sensor: support GPS: Yes, with A-GPS support USB: Yes, USB 2.0 WIFI: Wi-Fi 802.11 b/g/n, Wi-Fi hotspot Bluetooth: Bluetooth 4.0 Audio file formats: MP3, AAC, WAV Video file formats: MP4, 3GP, AVI, FLV Image File Format: JPEG Earphone Port: 3.5mm Gravity Sensor: Yes Multi-Touch: Yes, 2 point touch Standby Time: About 1~2 days Language: English, Russian, Arabic, Czech, Danish, Dutch, Finish, French, German, Italian, Greek, Hebrew, Hungarian, Israel, Hindi, Indonesian, Malay, Norwegian, Persian, Polish, Portuguese, Spanish, Romanian, Bulgarian, Slovak, Swedish, Thai, Turkish, Ukrainian, Vietnamese, Filipino, Simplified Chinese Doogee DG800 Mobile Phone Size: 135.2 x 66.9 x 8.2mm Doogee DG800 Mobile Phone Weight: 110g Edited June 23, 2014 by navi55 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. April 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 26, 2014 (edited) Όλες τις νέες τις συσκευές τις διαφημίζει 4.4 η Νταοζι. μένουν περίπου 1-2 βδομάδες για να κυκλοφορήσουν το Βαλένθια και το Ντάγκερ για να δούμε. ******* Και πιθανόν να δικαιωθεί η Ντάοζί: http://translate.google.com/translate?hl=en&sl=ko&tl=en&u=http%3A%2F%2Fvictor8481.tistory.com%2F271 Edited April 26, 2014 by ptsolak Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SSTAYROS Δημ. April 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Παρουσιάζει και τα DG550,DG650S.Το θέμα είναι ότι στο DG650 έχει 2GB μνήμη ενώ το καινούργιο θα έχει 1gb μνήμη...........:confused: Σαν εταιρεία τι λέει είναι αξιόπιστη σε σχέση με άλλες κινέζικες εταιρείες? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. April 27, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. April 27, 2014 Πιστεύω πως θα έχουν jelly bean και θα λένε kitkat update soon. Για να δούμε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 H Lenovo έχει σχεδόν έτοιμο το ΚΚ, γιατί όχι και η Doogee (μόνο εγώ το διαβάζω "Ντού-γκί"; :lol:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ptsolak Δημ. April 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 28, 2014 H Lenovo έχει σχεδόν έτοιμο το ΚΚ, γιατί όχι και η Doogee (μόνο εγώ το διαβάζω "Ντού-γκί"; :lol:) Όχι... και εγώ όταν μιλάω με κάποιον μη σχετικό με την κινέζικη αγορά, Ντούγκι το λέω. Άλλωστε νομίζω ότι μόνο εγώ το ανέφερα Ντάο-τζι... Όταν είπα να πάρω το DG2014 κοίταξα το σάητ τους και διάβασα το παρακάτω και μου έμεινε: "DOOGEE can translate into “Dao Gee”, “Dao”, on one hand; its paraphrase means justice, truth, and right way in ancient times of China. On the other hand, the form translation is making a fresh start or setting out. “Dao”, a sense of loyalty. “Gee”, it means separate and reform, besides, it also represent unique moral quality. ”Gee”, all kinds of shapes and size. “Dao Gee”, means an innovation, a kind of trust, what’s more, it possess infinite wisdom and expectation." Παράθεση free yourself Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. May 5, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παιδιά επειδή θέλω να το αγοράσω για λογαριασμό φίλης, αν ξέρει κάποιος μπορεί να μου απαντήσει στα εξής; Επειδή δεν έχω ξαναπάρει κινητό σε presell, το παραγγέλνω σήμερα ας πούμε και στις 15 του μήνα ξεκινά το ταξίδι του ή υπάρχει λίστα αναμονής; Και αν εξαντληθούν τα πρώτα κομμάτια και δεν είναι μέσα το δικό μου; Τι κάνουμε; Περιμένουμε πότε θα έρθει η δεύτερη παρτίδα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kseftilas1 Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Παιδιά επειδή θέλω να το αγοράσω για λογαριασμό φίλης, αν ξέρει κάποιος μπορεί να μου απαντήσει στα εξής; Επειδή δεν έχω ξαναπάρει κινητό σε presell, το παραγγέλνω σήμερα ας πούμε και στις 15 του μήνα ξεκινά το ταξίδι του ή υπάρχει λίστα αναμονής; Και αν εξαντληθούν τα πρώτα κομμάτια και δεν είναι μέσα το δικό μου; Τι κάνουμε; Περιμένουμε πότε θα έρθει η δεύτερη παρτίδα; Με βάση την λογική και χωρις να βάζω το χερι μου στην φωτιά, σου λέω ότι απάντησες μόνος σου στα ερωτηματά σου....:p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 7, 2014 Με βάση την λογική και χωρις να βάζω το χερι μου στην φωτιά, σου λέω ότι απάντησες μόνος σου στα ερωτηματά σου....:p Αυτό φοβόμουν κι εγώ...:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
valanths Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Coupon code: UDJLIFEE Expiration: May 20 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 Coupon code: UDJLIFEE Expiration: May 20 Για ποιο μαγαζί; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 8, 2014 GeekBuying. Το γράφει στην ούγια ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolisg10 Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Το minideal to έχει in stock στα 85€ περίπου το έχει πάρει κανείς? http://www.minideal.net/doogee-valencia-dg800-andorid-4-4-smartphone-4-5-inch-1gb-ram-mt6582-quad-core.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Μετά την κρυάδα του DG350, εγώ θα περίμενα τις πρώτες εντυπώσεις πριν κάνω παραγγελία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Μετά την κρυάδα του DG350, εγώ θα περίμενα τις πρώτες εντυπώσεις πριν κάνω παραγγελία. Τι είχε το 350? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WitchKing Δημ. May 11, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2014 Αρκετές αναφορές για προβληματική ευαισθησία της οθόνης και για χαμηλή ένταση στο ακουστικό (το 2ο διορθώνεται εύκολα) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vlasismiriagos Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 Παίδες τελικά το παρήγγειλα για μια φίλη από το geek με το κουπόνι που είχε δώσει κάποιος φίλος εδώ...Μόλις έρθει θα κάνω ένα βιντεάκι παρουσίαση για να το δείτε κι εσείς... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosina21 Δημ. May 13, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 13, 2014 (edited) Παιδιά, το παρήγγειλα και εγώ σήμερα. Μόλις έρθει θα γράψω αναφορά. Μια ερώτηση: Αφήνουν ειδοποίηση από ταχυδρομείο; Για το geekbuying μιλάω με κανονική αποστολή. Edited May 13, 2014 by sosina21 Ξέχασα κάτι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. May 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 14, 2014 Πολυ ενδιαφερουσα συσκευουλα. Σκεφτομαι να την παρω δωρο στην κοπελα μου. Ειδικα αυτο το κουμπι πισω τρελη πατεντα. Δεν το εχει κανεις ως τωρα ε? Γενικα για την doogee τι ξερουμε ως τωρα? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manux_oS Δημ. May 15, 2014 Author Κοινοποίηση Δημ. May 15, 2014 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή. Πολυ καλύτερο απο το 350 φαίνεται και σε πολύ χαμηλή τιμή. 118$ Και το touch πίσω ειναι πολυ καλή πρόοδος.. Μακαρι να ειναι και καλο τηλέφωνο (χωρίς προβλήματα εννοώ). Θα πουλήσει τρελά. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
femiros Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Ο τυπάς λίγο υπερβολικός σε σημεία. Στο τέλος ας πούμε που έλεγε ότι το παιχνίδι είναι μια χαρά και δεν κολλάει.. εντάξει, προφανώς και κολλάει αλλά δεν έχει σημασία για την τιμή της συσκευής. Παρατήρησε κανείς ότι η οθόνη αργούσε λίγο να ανταποκριθεί ή δεν έπιανε τις κινήσεις αμέσως? Παράθεση the only way is str8 to the top! Motorola V2288 > Panasonic GD67 > Sony Ericsson K700 > Sony Ericsson W800 > Nokia N90 > Sony Ericsson W710 > Nokia N79 > Samsung Galaxy S > Galaxy SII > Xperia Go > LG G2 > Oneplus 3 totally ninja :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
psyched Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Πάρα πολύ ενδιαφέρουσα συσκευή. Πολυ καλύτερο απο το 350 φαίνεται και σε πολύ χαμηλή τιμή. 118$ Και το touch πίσω ειναι πολυ καλή πρόοδος.. Μακαρι να ειναι και καλο τηλέφωνο (χωρίς προβλήματα εννοώ). Θα πουλήσει τρελά. Πισωγυρισμα σε σχεση με το DG350 η αναλυση της οθονης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chalk Δημ. May 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 16, 2014 Πισωγυρισμα σε σχεση με το DG350 η αναλυση της οθονης. Παρακαλα να παιζει ομως γιατι στο 350 :X πολλες qhd βγαζουν ματι σε σχεση με 720. Για Κινεζικα μιλαω παντα. Παράθεση O έξυπνος ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ, ο πονηρός ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΕΙΤΑΙ, ο ηλίθιος ΕΠΙΜΕΝΕΙ..... Στο τελευταιο θα βαζουμε και nicknames και δεν θα φτάνει το πλαίσιο... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts