Jump to content

Smartwatches - Wearables (Συζητήσεις, Απορίες, Αναλύσεις, Εντυπώσεις)

the_dynamite
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

On 26/4/2025 at 12:00 ΜΜ, junglist said:

Eσύ τελικά με OP κινητό πήρες Samsung ρολόι, τη στιγμή που η ΟΡ έχει από τα καλύτερα ρολόγια από το 2 και σίγουρα και το 3 που βγήκε πρόσφατα;

Αν εξαιρέσουμε την μπαταρία, σε τι άλλο καλύτερο είναι το OP από το Samsung; 

• Απαντήσεις 2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

6 ώρες πριν, gregpec2 said:

Σε τίποτα απολύτως! Ειδικά αν έχεις samsung τηλέφωνο είναι ότι καλύτερο μπορείς να έχεις.  Οι λειτουργίες του είναι άπειρες σαν ρολόι, μέχρι που σε γυρίζει μόνο του εκεί από όπου ξεκίνησες, αν χαθείς κάπου.  

14 ώρες πριν, gregpec2 said:

Με ποιο Samsung το συγκρίνεις δηλαδή;

ONEPLUS 12 16/512gb: rooted

Blackview Tab 11 tablet 8/128gb

Amazon Fire stick 4k max

2 ώρες πριν, junglist said:

Με ποιο Samsung το συγκρίνεις δηλαδή;

Καταρχάς όπως έχω πει σε προηγούμενο ποστ, είμαι κάτοχος του OP 2 και το θεωρώ μια χαρά smartwatch και κορυφαίο απο θέμα μπαταρίας. Υστερεί στο μεγάφωνο και τη δόνηση.

Αν γίνει κάποια σύγκριση προφανώς θα είναι με το 7 ή το ultra, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που σε quoόταρα. Απλά δεν θεωρώ οτι επειδή έχει κάποιος το OP 12 θα πρέπει υποχρεωτικά να πάει και σε op smartwatch. Εγώ θεωρώ το σαμσουνγκ πληρέστερο, ακόμα και με τους χαζούς περιορισμούς του, εκτός οικοσυστήματος.

4 minutes ago, gregpec2 said:

Καταρχάς όπως έχω πει σε προηγούμενο ποστ, είμαι κάτοχος του OP 2 και το θεωρώ μια χαρά smartwatch και κορυφαίο απο θέμα μπαταρίας. Υστερεί στο μεγάφωνο και τη δόνηση.

Αν γίνει κάποια σύγκριση προφανώς θα είναι με το 7 ή το ultra, αλλά δεν ήταν αυτός ο λόγος που σε quoόταρα. Απλά δεν θεωρώ οτι επειδή έχει κάποιος το OP 12 θα πρέπει υποχρεωτικά να πάει και σε op smartwatch. Εγώ θεωρώ το σαμσουνγκ πληρέστερο, ακόμα και με τους χαζούς περιορισμούς του, εκτός οικοσυστήματος.

Καλησπέρα

Θύμισέ μου λίγο πιο κινητό έχεις. 

Θέλω να ρωτήσω (εσένα ή οποιονδήποτε άλλο) με OnePlus κινητό, αν κάποιος έχει κάποια κλειδωμένη εφαρμογή, όταν το έρχεται η ειδοποίηση στο ρολόι αν εμφανίζει το περιεχόμενο της ειδοποίησης ή απλά γράφει ότι από την τάδε εφαρμογή λήφθηκε μια ειδοποίηση. Αναφέρομαι σε ρολόι με wear os λειτουργικό.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

4 ώρες πριν, ostvarivanje said:

Καλησπέρα

Θύμισέ μου λίγο πιο κινητό έχεις. 

Θέλω να ρωτήσω (εσένα ή οποιονδήποτε άλλο) με OnePlus κινητό, αν κάποιος έχει κάποια κλειδωμένη εφαρμογή, όταν το έρχεται η ειδοποίηση στο ρολόι αν εμφανίζει το περιεχόμενο της ειδοποίησης ή απλά γράφει ότι από την τάδε εφαρμογή λήφθηκε μια ειδοποίηση. Αναφέρομαι σε ρολόι με wear os λειτουργικό.

Το OP 12 έχω. Τι εννοείς κλειδωμένη εφαρμογή;

Γενικώς πάντως με το op watch 2 (wear os)  -μιας και με το sammy watch 4 δεν θυμάμαι - όταν έρχεται η ειδοποίηση, εάν το κοιτάξεις αμέσως, το ρολόι δείχνει το περιεχόμενο της ειδοποίησης αναλυτικά. Εάν όχι, απλά βλέπεις οτι έχεις μη αναγνωσμένη ειδοποίηση.

24 minutes ago, gregpec2 said:

Το OP 12 έχω. Τι εννοείς κλειδωμένη εφαρμογή;

Γενικώς πάντως με το op watch 2 (wear os)  -μιας και με το sammy watch 4 δεν θυμάμαι - όταν έρχεται η ειδοποίηση, εάν το κοιτάξεις αμέσως, το ρολόι δείχνει το περιεχόμενο της ειδοποίησης αναλυτικά. Εάν όχι, απλά βλέπεις οτι έχεις μη αναγνωσμένη ειδοποίηση.

Ωραία, το ίδιο τηλέφωνο έχουμε. Κλειδωμένη εφαρμογή εννοώ μέσα από τις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου - Απόρρητο - Κλείδωμα εφαρμογής. Όπου εκεί έχεις την επιλογή να ξεκλειδώσεις με δακτυλικό ή face unlock και επίσης έχει επιλογή όταν έρχεται ειδοποίηση και κατεβάσεις την κουρτίνα να μην εμφανίζει το περιεχόμενο της ειδοποίησης αλλά να λέει ότι έχεις από την τάδε εφαρμογή μια ειδοποίηση. 

Προφανώς δεν χρησιμοποιείς κλειδωμένες εφαρμογές.

ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65

59 minutes ago, ostvarivanje said:

Ωραία, το ίδιο τηλέφωνο έχουμε. Κλειδωμένη εφαρμογή εννοώ μέσα από τις Ρυθμίσεις του τηλεφώνου - Απόρρητο - Κλείδωμα εφαρμογής. Όπου εκεί έχεις την επιλογή να ξεκλειδώσεις με δακτυλικό ή face unlock και επίσης έχει επιλογή όταν έρχεται ειδοποίηση και κατεβάσεις την κουρτίνα να μην εμφανίζει το περιεχόμενο της ειδοποίησης αλλά να λέει ότι έχεις από την τάδε εφαρμογή μια ειδοποίηση. 

Προφανώς δεν χρησιμοποιείς κλειδωμένες εφαρμογές.

Κατάλαβα. Πράγματι δεν χρησιμοποιώ κλειδωμένες εφαρμογές 😁

Επειδή είναι κάπως εξειδικευμένο, ίσως κάποιος άλλος συμφορουμίτης να ξέρει να σου απαντήσει.

14 ώρες πριν, gregpec2 said:

Κατάλαβα. Πράγματι δεν χρησιμοποιώ κλειδωμένες εφαρμογές 😁

Επειδή είναι κάπως εξειδικευμένο, ίσως κάποιος άλλος συμφορουμίτης να ξέρει να σου απαντήσει.

Ναι για αυτό ρώτησα ή και για κάποιος άλλος που χρησιμοποιεί κλειδωμένες εφαρμογές, γιατί στο χώρο εργασίας μου πολλές φορές μένει εκτεθειμένο το τηλέφωνο, οπότε να μην υπάρχει πρόσβαση από τον οποιοδήποτε στις ειδοποιήσεις γιατί κάποιες είναι εντελώς προσωπικές.

6 minutes ago, ostvarivanje said:

Ναι για αυτό ρώτησα ή και για κάποιος άλλος που χρησιμοποιεί κλειδωμένες εφαρμογές, γιατί στο χώρο εργασίας μου πολλές φορές μένει εκτεθειμένο το τηλέφωνο, οπότε να μην υπάρχει πρόσβαση από τον οποιοδήποτε στις ειδοποιήσεις γιατί κάποιες είναι εντελώς προσωπικές.

Εγώ δεν δείχνω καμία ειδοποίηση χωρίς ξεκλείδωμα...

Οπότε και το κινητό να μείνει εκτεθειμένο, κανείς δεν μπροεί να τις δει. Αντίστοιχα το ρολόι δεν δείχνει ειδοποιήσεις εκτός χεριού χωρίς κωδικό ξεκλειδώματος.

5 minutes ago, minast said:

Εγώ δεν δείχνω καμία ειδοποίηση χωρίς ξεκλείδωμα...

Οπότε και το κινητό να μείνει εκτεθειμένο, κανείς δεν μπροεί να τις δει. Αντίστοιχα το ρολόι δεν δείχνει ειδοποιήσεις εκτός χεριού χωρίς κωδικό ξεκλειδώματος.

Ναι για το ρολόι το γνωρίζω. Απλά πολλές φορές (όχι όταν είναι κλειδωμένο το τηλέφωνο) μπορεί να το έχω δώσει σε κάποιο συνάδελφο να δει κάποιες φωτογραφίες από κάποια εκδρομή και εκείνη τη στιγμή να έρθει κάποια ειδοποίηση που δε θα ήθελα να δει.

2 ώρες πριν, gregpec2 said:
  Hide contents

Εγώ τις ντικ πικς τις έχω σε κρυφό φάκελο, οπότε καμμία ανησυχία! 😁😄

Καλά αυτό έτσι κι αλλιώς με 10 step verification!

• 2 weeks later...

Τελικά επειδή χρειαζόμουν και τάμπλετ, παρήγγειλα το OnePlus Pad 2 το οποίο είχε και δώρο το Watch 2. Σε αναμονή παραλαβής

41 minutes ago, ostvarivanje said:

Τελικά επειδή χρειαζόμουν και τάμπλετ, παρήγγειλα το OnePlus Pad 2 το οποίο είχε και δώρο το Watch 2. Σε αναμονή παραλαβής

Το έχει ακόμα ; Δώσε Λίνκ ενδιαφέρον 

17 minutes ago, fotisbasm_ said:

Το έχει ακόμα ; Δώσε Λίνκ ενδιαφέρον 

Απλά τώρα το έχει 20 ευρώ ακριβότερο

https://www.oneplus.com/gr/buy-oneplus-pad-2

On 9/5/2025 at 10:38 ΜΜ, ostvarivanje said:

Άντε με το καλό να τα παραλάβεις.

6 ώρες πριν, gregpec2 said:

Άντε με το καλό να τα παραλάβεις.

Σε ευχαριστώ πολύ. Άντε να δούμε, έκανα καλή επιλογή ή βιάστηκα...

53 minutes ago, ostvarivanje said:

έκανα καλή επιλογή 

Νομίζω πως ναι. Το τάμπλετ είναι εξαιρετικό απ' οτι έχω διαβάσει. Για το ρολόι, τα έχουμε πει αναλυτικά.

1 hour ago, gregpec2 said:

Νομίζω πως ναι. Το τάμπλετ είναι εξαιρετικό απ' οτι έχω διαβάσει. Για το ρολόι, τα έχουμε πει αναλυτικά.

Με αυτή τη λογική κινήθηκα και εγώ σε αυτά τα δύο. Αν χρειαστώ κάτι για το ρολόι θα σε ενοχλήσω.