ostvarivanje Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 4 ώρες πριν, runner said: Έχω το 2 συγκεκριμένα! Μια χαρά αισθάνομαι την δόνηση. Και το λέω όντας μονίμως σε κίνηση λόγω επαγγέλματος. Να φανταστείς μετά το Polar M600 ήταν το επόμενο μου Wear OS ρολόι! Ήμουν πολύ επιλεκτικός αρχικά λόγω αυτονομίας....! Προτιμούσα κινέζικα των 30€ με ΜΕΓΑΛΗ αυτονομία, που έρχονται μια χαρά οι απλές ειδοποιήσεις και μιλάω κανονικά χωρίς προβλήματα παρά οι επώνυμες μάρκες στυλ Galaxy Watch που για τα λεφτά τους ήταν τραγικά σε αυτά που ζήταγα! Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις διευκρινήσεις. Αν την αισθάνεσαι τη δόνηση σε τέτοιο περιβάλλον που περιγράφεις είναι όλα καλά. Όσο για την αυτονομία και εγώ θα το σκεφτώ να πάω στο καινούριο OnePlus και για άλλους λόγους αλλά και γιατί θα το έχω συνδεδεμένο με το OnePlus 12 που έχω. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex61 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 10 minutes ago, ostvarivanje said: Όσο για την αυτονομία και εγώ θα το σκεφτώ να πάω στο καινούριο OnePlus και για άλλους λόγους αλλά και γιατί θα το έχω συνδεδεμένο με το OnePlus 12 που έχω. Πότε κυκλοφορεί το One plus 3????Ελλάδα πότε έρχεται???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 21 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 21 ώρες πριν 20 ώρες πριν, runner said: Μια χαρά είναι η δόνηση και το μεγάφωνο όπως και το μικρόφωνο! Δεν καταλαβαίνω τι λέτε! Σε ένα ρολόι εγώ ζητάω -λειτουργικότητα στις καθημερινές ενέργειες μου (π.χ. πληρωμές Google Wallet, πλήρη συμβατότητα με εφαρμογές κινητού,ευανάγνωστη οθόνη κ.α.) -ΜΠΑΤΑΡΙΑ!!!!!Όχι......φόρτιση κάθε μέρα είναι ΤΡΑΓΙΚΟ! Τα Oneplus έχουν και αυτονομία και όταν τα φορτίζεις θέλεις γύρω στα 45 λεπτά για μια πλήρη φόρτιση ΜΟΝΟ! Και να τονίσω ότι σε περίπτωση ενεργοποίησης εξοικονόμησης ενέργειας πολλαπλασιάζεται η αυτονομία και έχεις ειδοποιήσεις κανονικά.....δεν μετατρέπεται απλώς σε ένα απλό ρολόι για να ανταπεξέλθει! -Υποστήριξη.....σε αυτό η Oneplus όπως και στα κινητά δεν απογοητεύει -Σχέδιο και ποιότητα.....μην ξεχνάτε ότι μιλάμε για ρολόι.....ένα αξεσουάρ που το φοράμε κάθε μέρα όλη την μέρα! -Αξιόπιστες μετρήσεις! -Τιμή.....αν είναι να δώσουμε έναν μισθό...........να μου λείπει! Υ.Γ.: Άρα φαντάζομαι ότι το Oneplus Watch 3 θα είναι ακόμα καλύτερο σε αυτά που παρέθεσα! Ήδη ξέρουμε για μεγαλύτερη μπαταρία, ποιότητα υλικών και τιμή! 4 ώρες πριν, runner said: Έχω το 2 συγκεκριμένα! Μια χαρά αισθάνομαι την δόνηση. Και το λέω όντας μονίμως σε κίνηση λόγω επαγγέλματος. Να φανταστείς μετά το Polar M600 ήταν το επόμενο μου Wear OS ρολόι! Ήμουν πολύ επιλεκτικός αρχικά λόγω αυτονομίας....! Προτιμούσα κινέζικα των 30€ με ΜΕΓΑΛΗ αυτονομία, που έρχονται μια χαρά οι απλές ειδοποιήσεις και μιλάω κανονικά χωρίς προβλήματα παρά οι επώνυμες μάρκες στυλ Galaxy Watch που για τα λεφτά τους ήταν τραγικά σε αυτά που ζήταγα! Προφανώς οι προτεραιότητες και η αίσθηση του καθενός διαφέρουν, και αυτό είναι λογικό. Τη δόνηση εγώ εν κινήσει πολλές φορές δεν την καταλαβαίνω άρα για μένα υπάρχει θέμα. Υπάρχουν και πολλές αναφορές σε αυτό και στο reddit και στο youtube. Όποιος είχε/έχει galaxy watch μπορεί να καταλάβει τη διαφορά σε αυτό το κομμάτι. Μετρήσεις, επίσης όχι πολύ ακριβείς. Στα υπόλοιπα συμφωνώ. 16 minutes ago, ostvarivanje said: Σε ευχαριστώ πάρα πολύ για τις διευκρινήσεις. Αν την αισθάνεσαι τη δόνηση σε τέτοιο περιβάλλον που περιγράφεις είναι όλα καλά. Θα έλεγα να το δοκιμάσεις πριν το αγοράσεις, just in case. 🙂 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) 20 minutes ago, alex61 said: Πότε κυκλοφορεί το One plus 3????Ελλάδα πότε έρχεται???? Στη σελίδα της OnePlus το έχει out of stock. Για Ελλάδα δεν ξέρω αν θα κυκλοφορήσει επίσημα (από μεγάλες αλυσίδες). Το bestprice το έχει ότι αναμένεται στις 25 Φεβρουαρίου. 12 minutes ago, gregpec2 said: Θα έλεγα να το δοκιμάσεις πριν το αγοράσεις, just in case. 🙂 Και πολύ καλά κάνεις και το προτείνεις αλλά εννοείς να το φορέσω και κάπως να δω τη δόνηση; Και να το φέρει κάποια αλυσίδα, είναι λίγο δύσκολο να του δοκιμάσεις την δόνηση. Γιατί αν δεν το φέρει κάποια αλυσίδα, τότε είναι που αν το αγοράσεις θα το πάρεις χωρίς να το έχεις πιάσει καν στο χέρι σου. Βασικά δεν το βιάζομαι ιδιαίτερα. Απλά προϋπόθεση για να αγοράσω ένα ρολόι είναι να εμφανίζει ειδοποιήσεις και από τους κλώνους εφαρμογές που έχω. Και όπως ανέφερε ένας φίλος παραπάνω που έχει wear os ότι του εμφανίζει ό,τι δείχνει και το τηλέφωνό του (δηλαδή ειδοποιήσεις και από την κανονική εφαρμογή και από τον κλώνο), δεν έχω λόγο να μην πάω σε wear os. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο άλλο wear os εκτός από το OnePlus που συζητάμε; Εγώ το smartwatch το χρησιμοποιώ για τις ειδοποιήσεις (ειδικά για να μη χάνω κλήσεις), περπάτημα και παρακολούθηση ύπνου. Αλλά το κύριό μου θέμα είναι με τις ειδοποιήσεις, ότι θέλω να λαμβάνω στο ρολόι ό,τι θα έχω επιλέξει. Ειδικά το καλοκαίρι που πολύ κυκλοφορούμε με τσαντάκι που έχουμε το κινητό, πολλές φορές χάνεις κλήσεις - ειδοποιήσεις αν δεν έχεις smartwatch. Edited 20 ώρες πριν by ostvarivanje Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 20 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 20 ώρες πριν (edited) 55 minutes ago, ostvarivanje said: Και πολύ καλά κάνεις και το προτείνεις αλλά εννοείς να το φορέσω και κάπως να δω τη δόνηση; Και να το φέρει κάποια αλυσίδα, είναι λίγο δύσκολο να του δοκιμάσεις την δόνηση. Γιατί αν δεν το φέρει κάποια αλυσίδα, τότε είναι που αν το αγοράσεις θα το πάρεις χωρίς να το έχεις πιάσει καν στο χέρι σου. Βασικά δεν το βιάζομαι ιδιαίτερα. Απλά προϋπόθεση για να αγοράσω ένα ρολόι είναι να εμφανίζει ειδοποιήσεις και από τους κλώνους εφαρμογές που έχω. Και όπως ανέφερε ένας φίλος παραπάνω που έχει wear os ότι του εμφανίζει ό,τι δείχνει και το τηλέφωνό του (δηλαδή ειδοποιήσεις και από την κανονική εφαρμογή και από τον κλώνο), δεν έχω λόγο να μην πάω σε wear os. Έχεις να μου προτείνεις κάποιο άλλο wear os εκτός από το OnePlus που συζητάμε; Εγώ το smartwatch το χρησιμοποιώ για τις ειδοποιήσεις (ειδικά για να μη χάνω κλήσεις), περπάτημα και παρακολούθηση ύπνου. Αλλά το κύριό μου θέμα είναι με τις ειδοποιήσεις, ότι θέλω να λαμβάνω στο ρολόι ό,τι θα έχω επιλέξει. Ειδικά το καλοκαίρι που πολύ κυκλοφορούμε με τσαντάκι που έχουμε το κινητό, πολλές φορές χάνεις κλήσεις - ειδοποιήσεις αν δεν έχεις smartwatch. Ναι αυτό εννοώ- να το δοκιμάσεις αν το έχει κάποια έκθεση πολυκαταστήματος. Βέβαια καταλάβαίνω οτι αυτό δεν θα σε διασφαλίσει 100% οτι θα σε καλύψει η δόνηση του ρολογιού, όμως θα σου δώσει μια ιδέα του που κινείται περίπου η ένταση. Ειδικά αν το συγκρίνεις με κάποιο άλλο, που πιθανότατα θα υπάρχει εκεί δίπλα του, στην έκθεση. Εγώ πάντως σε πιθανή μελλοντική αγορά οποιουδήποτε smartwatch, θα δοκιμάζω τη δόνηση από κοντά, όσο γίνεται, διότι την έχω πατήσει. Σαν πακέτο, δυστυχώς το samsung φαντάζει η καλύτερη λύση, αλλά αν είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις μπαταρία και ηλεκτροκαρδιογράφημα/πίεση (αν δεν έχεις samsung κινητό) Edited 19 ώρες πριν by gregpec2 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner Δημ. 16 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 16 ώρες πριν (edited) @gregpec2 Βασικά κάτι όσον αφορά τις μετρήσεις επειδή διαβάζω διάφορα κατά διαστήματα....για τον μέσο άνθρωπο μια χαρά είναι οι μετρήσεις ΟΛΩΝ αυτών των ρολογιών! ΜΗΝ πέφτετε στο τρυπάκι των εταιρειών και του μάρκετινγκ! Αν θέλετε ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια πηγαίνετε σε άλλο στυλ ρολόγια (π.χ. Garmin, polar). Μετά το επόμενο επίπεδο αξιοπιστίας είναι ότι έχει να κάνει με ζώνες κ.α.! Άρα μην κάνετε το λάθος και αγοράσετε ρολόι καθαρά γι'αυτό τον λόγο (ειδικά για ηλεκτροκαρδιογράφημα και πίεση.....εκεί πέρα η αξιοπιστία είναι ακόμα πιο μικρή)! Όσον αφορά τα υπόλοιπα....ο καθένας βάζει προτεραιότητες! Για εμένα η αυτονομία και η γρήγορη φόρτιση στα κινητά και τα ρολόγια είναι το Α και το Ω! Έπειτα η συμβατότητα/λειτουργικότητα/εφαρμογές/υποστήριξη και στο τέλος φυσικά σχέδιο/ποιότητα! Άρα σαν πακέτο για μένα είναι το Oneplus 2 και αν αγόραζα τώρα θα πήγαινα με διαφορά στο 3 (το οποίο έχει και ECG κ.α.) το οποίο δεν βλέπω να χάνει πουθενά σε σχέση με το Galaxy....!!!! Υ.Γ.: Έψαξα ήδη τα πρώτα reviews του OP3....στα συν του (πέρα από αυτονομία)....ακριβείς μετρήσεις(!!!), AI, θερμοκρασία καρπού, fall detection(!!!) κ.α.! Για μένα όποιος θέλει τώρα Wear OS πάει με κλειστά μάτια στο 3!!! https://www.pcmag.com/reviews/oneplus-watch-3 Edited 16 ώρες πριν by runner Παράθεση Άσκηση & Τρόπος Ζωής Όσα θέλετε να μάθετε για την άσκηση...! http://askisitroposzwis.blogspot.gr/ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 13 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 13 ώρες πριν 2 ώρες πριν, runner said: @gregpec2 Βασικά κάτι όσον αφορά τις μετρήσεις επειδή διαβάζω διάφορα κατά διαστήματα....για τον μέσο άνθρωπο μια χαρά είναι οι μετρήσεις ΟΛΩΝ αυτών των ρολογιών! ΜΗΝ πέφτετε στο τρυπάκι των εταιρειών και του μάρκετινγκ! Αν θέλετε ακόμα μεγαλύτερη ακρίβεια πηγαίνετε σε άλλο στυλ ρολόγια (π.χ. Garmin, polar). Μετά το επόμενο επίπεδο αξιοπιστίας είναι ότι έχει να κάνει με ζώνες κ.α.! Άρα μην κάνετε το λάθος και αγοράσετε ρολόι καθαρά γι'αυτό τον λόγο (ειδικά για ηλεκτροκαρδιογράφημα και πίεση.....εκεί πέρα η αξιοπιστία είναι ακόμα πιο μικρή)! Όσον αφορά τα υπόλοιπα....ο καθένας βάζει προτεραιότητες! Για εμένα η αυτονομία και η γρήγορη φόρτιση στα κινητά και τα ρολόγια είναι το Α και το Ω! Έπειτα η συμβατότητα/λειτουργικότητα/εφαρμογές/υποστήριξη και στο τέλος φυσικά σχέδιο/ποιότητα! Άρα σαν πακέτο για μένα είναι το Oneplus 2 και αν αγόραζα τώρα θα πήγαινα με διαφορά στο 3 (το οποίο έχει και ECG κ.α.) το οποίο δεν βλέπω να χάνει πουθενά σε σχέση με το Galaxy....!!!! Υ.Γ.: Έψαξα ήδη τα πρώτα reviews του OP3....στα συν του (πέρα από αυτονομία)....ακριβείς μετρήσεις(!!!), AI, θερμοκρασία καρπού, fall detection(!!!) κ.α.! Για μένα όποιος θέλει τώρα Wear OS πάει με κλειστά μάτια στο 3!!! https://www.pcmag.com/reviews/oneplus-watch-3 Προσωπικά εμένα δεν με απασχολεί ιδιαίτερα η ακρίβεια των μετρήσεων σε απόλυτο ποσοστό, για να μην πω καθόλου. Το ανέφερα για όποιον ενδιαφέρεται.Εμένα με απασχολούν πρωτίστως οι ειδοποιήσεις και κατ' επέκταση η δόνηση. Αν λοιπόν κάποιον τον ικανοποιεί η ένταση της δόνησης και του μεγαφώνου, τότε ναι το op2 τικάρει σχεδόν όλα τα κουτάκια. Στα χαρτιά φαίνεται βελτιωμένο το op3, αλλά εγώ δεν την ξαναπατάω αν δεν το δοκιμάσω πρώτα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 12 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 12 ώρες πριν 7 ώρες πριν, gregpec2 said: Ναι αυτό εννοώ- να το δοκιμάσεις αν το έχει κάποια έκθεση πολυκαταστήματος. Βέβαια καταλάβαίνω οτι αυτό δεν θα σε διασφαλίσει 100% οτι θα σε καλύψει η δόνηση του ρολογιού, όμως θα σου δώσει μια ιδέα του που κινείται περίπου η ένταση. Ειδικά αν το συγκρίνεις με κάποιο άλλο, που πιθανότατα θα υπάρχει εκεί δίπλα του, στην έκθεση. Εγώ πάντως σε πιθανή μελλοντική αγορά οποιουδήποτε smartwatch, θα δοκιμάζω τη δόνηση από κοντά, όσο γίνεται, διότι την έχω πατήσει. Σαν πακέτο, δυστυχώς το samsung φαντάζει η καλύτερη λύση, αλλά αν είσαι διατεθειμένος να θυσιάσεις μπαταρία και ηλεκτροκαρδιογράφημα/πίεση (αν δεν έχεις samsung κινητό) Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Ακόμα και αν το έχουν σε καμιά αλυσίδα, το μόνο που μπορείς να διαπιστώσεις είναι όπως το πιάνεις με το χέρι να δεις τη δόνηση (πώς μπορείς να δεις τη δόνηση; ψάχνοντας στις ρυθμίσεις αν έχει κάποια επιλογή να ενεργοποιείται η δόνηση; δεν ξέρω - δεν είχα ποτέ wear os). Γιατί για να το φορέσεις στο χέρι δύσκολο είναι μιας και έχουν προσαρμοσμένο το φορτιστή και δε γίνεται. Αν θες πες μου κάποιο ρολόι που σε άφησε ικανοποιημένο στη δόνηση Επειδή χρησιμοποιώ δύο συσκευές πολλές φορές χρησιμοποιώ ένα band της Huawei συνδεδεμένο με το δεύτερο κινητό (OnePlus 8Pro) που χρησιμοποιώ. Είχα το Huawei band 6 εδώ και κάτι χρόνια και πήρα πριν 2-3 βδομάδες το band 9. Παρατήρησα ότι ήταν πιο ασθενής η δόνηση παρότι το έχω στο τέρμα. Κάποιες φορές την καταλαβαίνω αλλά κάποιες άλλες όχι. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregpec2 Δημ. 10 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 10 ώρες πριν 1 ώρα πριν, ostvarivanje said: Δεν ξέρω κατά πόσο είναι εφικτό κάτι τέτοιο. Ακόμα και αν το έχουν σε καμιά αλυσίδα, το μόνο που μπορείς να διαπιστώσεις είναι όπως το πιάνεις με το χέρι να δεις τη δόνηση (πώς μπορείς να δεις τη δόνηση; ψάχνοντας στις ρυθμίσεις αν έχει κάποια επιλογή να ενεργοποιείται η δόνηση; δεν ξέρω - δεν είχα ποτέ wear os). Γιατί για να το φορέσεις στο χέρι δύσκολο είναι μιας και έχουν προσαρμοσμένο το φορτιστή και δε γίνεται. Αν θες πες μου κάποιο ρολόι που σε άφησε ικανοποιημένο στη δόνηση Επειδή χρησιμοποιώ δύο συσκευές πολλές φορές χρησιμοποιώ ένα band της Huawei συνδεδεμένο με το δεύτερο κινητό (OnePlus 8Pro) που χρησιμοποιώ. Είχα το Huawei band 6 εδώ και κάτι χρόνια και πήρα πριν 2-3 βδομάδες το band 9. Παρατήρησα ότι ήταν πιο ασθενής η δόνηση παρότι το έχω στο τέρμα. Κάποιες φορές την καταλαβαίνω αλλά κάποιες άλλες όχι. Βρέθηκα πριν μερικές ημέρες σε μεγάλη αλυσίδα ηλεκτρονικών και έκατσα σαν τον χαζό και δοκίμαζα τις δονήσεις από διάφορα smartwatches. Πράγματι δεν μπόρεσα να τα φορέσω στον καρπό μου, όμως μπήκα στις ρυθμίσεις και τα έβαλα να δονηθούν (οχι όλα μαζί ευτυχώς 😁 ) Αυτό που αισθάνθηκα πιο έντονα -όσο έιναι αυτό δυνατό στα πλαίσια της δοκιμής σ'ένα πολυκατάστημα- ήταν το galaxy. Επίσης μια ρύθμιση που έχει το μενού του galaxy και δεν έχουν τα υπόλοιπα: πέραν του πόσο δυνατή θέλεις να είναι η δόνηση (χαμηλή/μεσαία/δυνατή), υπάρχει και η επιλογή να ρυθμίσεις αν θες η δόνηση να είναι κοφτή ή πιο μακρόσυρτη. Αυτό είναι ακόμα ένα + Να κάνω και μια διευκρίνηση: δεν θέλω να φανεί οτι προωθώ για κάποιο λόγο το galaxy ρολόϊ. Είναι η προσωπική μου άποψη και μιλάω αυστηρά και μόνο για το θέμα της δόνησης που εμένα με απασχολεί σφόδρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ostvarivanje Δημ. 8 ώρες πριν Κοινοποίηση Δημ. 8 ώρες πριν 2 ώρες πριν, gregpec2 said: Να κάνω και μια διευκρίνηση: δεν θέλω να φανεί οτι προωθώ για κάποιο λόγο το galaxy ρολόϊ. Είναι η προσωπική μου άποψη και μιλάω αυστηρά και μόνο για το θέμα της δόνησης που εμένα με απασχολεί σφόδρα. Βασικά δεν μου πέρασε καν από το μυαλό κάτι τέτοιο. Τώρα που το συζητάμε, έχω ξεμείνει με ένα παλιό smartwatch της Samsung (Gear S3 Frontier) και πράγματι έχει πολύ καλή δόνηση. Αν θες, πες και σε ποιο Galaxy αναφέρεσαι. Παράθεση ANDROID DEVICES: OnePlus 7 Pro / ONEPLUS 6T / ONEPLUS 5T / ONEPLUS 3T / MOTOROLA NEXUS 6 / LG G2 / LG OPTIMUS G / LG E960 NEXUS 4 / GOOGLE NEXUS 7 / GOOGLE GALAXY NEXUS / NEXUS S (BY SAMSUNG) / NOKIA 5800 / SAMSUNG WAVE / SAZEM MY V-65 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts