tpal Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Καλημέρα σας. Να σας ξανά ρωτήσω. Έχει κανείς υπόψιν κάποιο Ευρωπαϊκό κατάστημα για το pebble? Μου πρότειναν αυτό http://www.mobilefun.co.uk/search/?searchterm=pebble&referer=aff_aw_85386 Έχετε άποψη? Ευχαριστώ Κανείς να βοηθήσει ρε παιδιά. Δεν έχω ιδέα. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Κανείς να βοηθήσει ρε παιδιά. Δεν έχω ιδέα. Δεν νομίζω ότι θα καταφέρεις από εκεί να το βρεις...Γιατί δεν κοιτάς από το ebay, ευρωπαϊκό κατάστημα όμως... Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shuffle Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 To pebble το είχα πάρει τα Χριστούγεννα από το επίσημο site, και όχι δεν είχα πληρώσει τελωνείο. Επιπλέον, το έχει και το expansys. Παράθεση Google Pixel 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Σας Ευχαριστώ και τους δύο παρά πολύ. Επειδή δεν ξέρω το expansys παίζει να μου δώσετε κάποιο λινκ? Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 .......... Επειδή δεν ξέρω το expansys παίζει να μου δώσετε κάποιο λινκ? http://www.expansys.com.gr/pebble-bluetooth-smartwatch-for-iphone-and-android-black-255820/ Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 http://www.expansys.com.gr/pebble-bluetooth-smartwatch-for-iphone-and-android-black-255820/ Χμμμμ 200€ :p:p:p Ευχαριστώ φίλε μου. Πολλά είναι και δεν ξέρω τι να κάνω. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Χμμμμ 200€ :p:p:p Ευχαριστώ φίλε μου. Πολλά είναι και δεν ξέρω τι να κάνω. Eιπαμε, να παρεις το Sony :) Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. August 6, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 6, 2014 Eιπαμε, να παρεις το Sony :) Κλεινω μήνα σε λιγες μερες με το sony και ολα κομπλε. :) Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teotsi Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Η αγορά μια χαρά έτοιμη είναι. Απλά υπάρχουν συγκεκριμένα watch που αξίζουν. Μόλις 2. Τα gear & sony. Τίποτα άλλο. Ξέχασες τα Pebble ;) νομίζω ότι όταν κυκλοφορείς με 5ιντσο και σε κοιτάνε λες και είσαι εξωγήινος... Δεν είναι έτοιμη για τέτοια gadget η Ελλάδα μας. Παράθεση could you do it again? ThL W8 Beyond , OnePlus 3T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Εμένα παιδιά Μου αρέσει πολύ το Sony απλά αν και μου πάει ωραία στο χέρι και έχει ευκολία στη χρήση δεν μου κάθεται καλά στην πολύωρη χρήση στο φόρεμα. Με ενοχλεί λιγάκι. Το pebble είναι πιο μαζεμένο γι'αυτό το σκέφτομαι Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Ξέχασες τα Pebble ;) νομίζω ότι όταν κυκλοφορείς με 5ιντσο και σε κοιτάνε λες και είσαι εξωγήινος... Δεν είναι έτοιμη για τέτοια gadget η Ελλάδα μας. Δεν τα ξέχασα. Με ποιο 5ιντσο εχεις κυκλοφορήσει και σε κοίταξαν σαν εξωγήινο;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Σου έχω ξαναγράψει ότι δεν μου φαίνεται βολική η χρήση με τα κουμπιά. Δοκίμασε το sony και αποφάσισε αποκλειστικά εσύ χωρίς να πολυλάβεις υπόψιν σου τις γνώμες μας. ΕΣΥ αγοράζεις όχι εμείς. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 (edited) Σου έχω ξαναγράψει ότι δεν μου φαίνεται βολική η χρήση με τα κουμπιά. Δοκίμασε το sony και αποφάσισε αποκλειστικά εσύ χωρίς να πολυλάβεις υπόψιν σου τις γνώμες μας. ΕΣΥ αγοράζεις όχι εμείς. Αλέξη σε εμένα απαντάς? Έχω δουλέψει και το pebble φίλε και δεν μου φάνηκε δύσχρηστο. Το φόρουμ είναι για να παίρνουμε γνώμες. Εκτός και αν κουράζεσαι να βλέπεις σχόλια μου στο τοπικ :p Edited August 7, 2014 by tpal Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Όχι ρε Θοδωρή απλά μην μας αφήσεις να διαστρεβλώσουμε την τελική σου άποψη. Π.χ εγώ θεωρώ το pebble αίσχος γιατί δεν χωνεύω το γεγονός ότι έχει κουμπιά. Δεν αντέχω να ξαναγυρίσω σε αυτά έχω βολευτεί τα μάλα με την αφή. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Όχι ρε Θοδωρή απλά μην μας αφήσεις να διαστρεβλώσουμε την τελική σου άποψη. Π.χ εγώ θεωρώ το pebble αίσχος γιατί δεν χωνεύω το γεγονός ότι έχει κουμπιά. Δεν αντέχω να ξαναγυρίσω σε αυτά έχω βολευτεί τα μάλα με την αφή. Δεν διαστρεβλώνεις τίποτα. Ρώτησα και δεν είπα πως Θα πάρω ότι προτείνουν τα παιδιά. Εξάλλου κατέληξα και τέλος ρώτησα για τα καταστήματα Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Pebble λοιπόν; Άντε να το χαρείς και να το δούμε σύντομα από κοντά... Από που θα το χτυπήσεις; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Pebble λοιπόν; Άντε να το χαρείς και να το δούμε σύντομα από κοντά... Από που θα το χτυπήσεις; Δεν ξέρω ακόμα Αλέξη. Σκεφτομαι ακόμα από που. Το πιο φτηνό είναι από το επίσημο site αλλά φοβάμαι το τελωνείο και αν το πάρω από άλλο Ευρωπαϊκό κατάστημα θα είναι πολύ πιο πανω Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Karthan7 Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Απο το γερμανικο amazon αξιζει ? http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00BKEQBI0/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1407444160&sr=8-1&keywords=pebble+smartwatch&condition=new Παράθεση Μέλος του «παλιού» καλού myphone. myphone τέλος. Ο έξυπνος παραδέχεται το λάθος του, ο πονηρός δικαιολογείται και ο βλάκας επιμένει. 2DIN Android -παρουσίαση -- Θανάσης. Sony Z3 - Pebble steel :love: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 7, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 7, 2014 Απο το γερμανικο amazon αξιζει ? http://www.amazon.de/gp/offer-listing/B00BKEQBI0/ref=sr_1_1_olp?ie=UTF8&qid=1407444160&sr=8-1&keywords=pebble+smartwatch&condition=new Βγαίνει 150€ καλά είναι. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Βγαίνει 150€ καλά είναι. Φίλε χτυπά το. Καλύτερη τιμή δεν θα βρεις Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Φίλε χτυπά το. Καλύτερη τιμή δεν θα βρεις Όντως Αντώνη. Βασικά σε λίγο καιρό λέω να έχω τα χρήματα και να είμαι άνετος. Σας ευχαριστώ όλους Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο smartwatch που να μπορώ να κάνω και να δέχομαι κλήσεις από αυτό. Έχω δει κάποια κινέζικα αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα και λειτουργικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Καλημέρα. Υπάρχει κάποιο smartwatch που να μπορώ να κάνω και να δέχομαι κλήσεις από αυτό. Έχω δει κάποια κινέζικα αλλά δε ξέρω κατά πόσο είναι αξιόπιστα και λειτουργικά. Εννοείς να μιλάς κιόλας από αυτό ή απλά να καλείς και να απαντάς ή να απορρίπτεις κλήσεις? Αυτό γίνεται με το sony Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Εννοείς να μιλάς κιόλας από αυτό ή απλά να καλείς και να απαντάς ή να απορρίπτεις κλήσεις? Αυτό γίνεται με το sony Θα ήθελα να μπορώ και να μιλάω. Ενώ το note 1 το λατρεύω, πολλές φορές εαν είμαι στο δρόμο με τα παιδιά ή εαν οδηγώ, μου είναι δύσκολο να απαντήσω, με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Το handsfree δεν το μπορώ καθόλου (δεν είναι για εμένα λειτουργικό), οπο΄τε σκεφτόμουν ότι ίσως ένα ρολόι από το οποίο θα μπορούσες να απαντήσεις κλήσεις θα ήταν αρκετά διευκολυντικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 8, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 8, 2014 Θα ήθελα να μπορώ και να μιλάω. Ενώ το note 1 το λατρεύω, πολλές φορές εαν είμαι στο δρόμο με τα παιδιά ή εαν οδηγώ, μου είναι δύσκολο να απαντήσω, με αποτέλεσμα να χάνω κλήσεις. Το handsfree δεν το μπορώ καθόλου (δεν είναι για εμένα λειτουργικό), οπο΄τε σκεφτόμουν ότι ίσως ένα ρολόι από το οποίο θα μπορούσες να απαντήσεις κλήσεις θα ήταν αρκετά διευκολυντικό. Aυτο ακριβως που ζητας, προς το παρον, μονο το Gear το κανει. Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts