Hliasat Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 (edited) 1 hour ago, coulis said: Είχες ανοιχτό το google wallet? Τι εννοείς ανοιχτό; Α κατάλαβα ναι πάτησα συνεχόμενα το κουμπί και εμφανίστηκε η κάρτα κανονικά,Παρ όλα αυτά δεν έγινε συναλλαγή,και έλεγε αυτό που ανέφερα επάνω με την κάρτα που είχα προεπιλογή Edited June 25, 2025 by Hliasat Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 1 ώρα πριν, Hliasat said: Τι εννοείς ανοιχτό; Α κατάλαβα ναι πάτησα συνεχόμενα το κουμπί και εμφανίστηκε η κάρτα κανονικά,Παρ όλα αυτά δεν έγινε συναλλαγή,και έλεγε αυτό που ανέφερα επάνω με την κάρτα που είχα προεπιλογή Θα σου έλεγα "μηπως ειχε λήξει η κάρτα", αλλά ειπες πως έκανες τη συναλλαγή με το τηλέφωνο (κ να φανταστώ με την ίδια κάρτα). Τι να πω? Δεν γνωρίζω τι μπορεί να φταίει. Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. June 25, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2025 51 minutes ago, coulis said: Τι να πω? Δεν γνωρίζω τι μπορεί να φταίει οκ θα το δω αυριο θα κανω επανεκκινηση μηπως εφαγε φλασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
coulis Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 (edited) 14 ώρες πριν, Hliasat said: οκ θα το δω αυριο θα κανω επανεκκινηση μηπως εφαγε φλασια Σου ειχα γράψει προχθές κ η απάντηση πηγε στο νημα με τις πιστωτικές . Έκανε μια ερώτηση ο alfeios σχεδόν ίδια με τη δικιά σου κ σου παραθετω το λινκ. Κοίτα κ τις απαντήσεις που δίνουν, μήπως το διορθώσεις. Βέβαια ο ίδιος ειχε θεμα με το wallet στο τηλέφωνο κ οχι στο ρολόι αλλά ποτέ δεν ξέρεις.. https://myphone.gr/forum/topic/363/?do=findComment&comment=7377757 Edited June 26, 2025 by coulis Παράθεση Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. June 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. June 26, 2025 23 ώρες πριν, coulis said: Είχες ανοιχτό το google wallet? Στο δικό μου οι συναλλαγές γίνονται μόνο αν ειναι ανοιχτό το wallet. Νομίζω γενικά στο WearOS πρέπει να είναι ανοιχτό το wallet για να δουλέψει. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hliasat Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 λοιπον θελω να ρωτησω ξανα,οταν ανοιγω το κινητο μου samsung galaxy a14 για να το συγχρονισω με το ρολοι,to watch 6 πρεπει να ανοιξω και το μπλουτουθ απο το ρολοι .υπαρχει καποιος τροπος να γινετε αυτοματα αυτο,ετσι ωστε να μην χρειαζετε το μπλουτουθ απο το ρολοι να ανοιγω; δηλαδη να ανοιγει αυτοματα μονο του η οχι;οχι οτι εχω προβλημα να το ανοιξω απλα ρωταω. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. November 15, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2025 1 ώρα πριν, Hliasat said: λοιπον θελω να ρωτησω ξανα,οταν ανοιγω το κινητο μου samsung galaxy a14 για να το συγχρονισω με το ρολοι,to watch 6 πρεπει να ανοιξω και το μπλουτουθ απο το ρολοι .υπαρχει καποιος τροπος να γινετε αυτοματα αυτο,ετσι ωστε να μην χρειαζετε το μπλουτουθ απο το ρολοι να ανοιγω; δηλαδη να ανοιγει αυτοματα μονο του η οχι;οχι οτι εχω προβλημα να το ανοιξω απλα ρωταω. Κανονικά το έχεις συνέχεια ανοιχτό, γιατί να το ανοιγοκλείνεις; 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. November 26, 2025 Κοινοποίηση Δημ. November 26, 2025 Καλησπέρα επειδή δεν υπάρχει topic συγκεκριμένα για το galaxy watch 8 classic, ήθελα να ρωτήσω εδώ. Υπάρχει κάποιος που να το έχει προερχόμενος από το watch 6 classic; Με ενδιαφέρει πως φαίνεται η διαφορά στο μέγεθος της οθόνης κυρίως, αλλά και γενικότερα αν έχει ουσιαστική βελτίωση. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23-S25 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
runner70 Δημ. 26 Ιανουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 26 Ιανουαρίου Γνωρίζει κανεις αν εχει κανει κατι η Huawei με το nfc στα ρολογια της; Εχει ανοιξει η προσβαση πληρωμων με κάρτα; πχ με καμια curve ? Παράθεση Περί εγγύησης προϊόντων [2 χρόνια ευρωπαϊκή εγγύηση; Μπα!] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alfeios Δημ. 17 Φεβρουαρίου Κοινοποίηση Δημ. 17 Φεβρουαρίου θα ηθελα τη γνωμη σας για το watch-2-pro Εγω το μειονεκτημα που βρισκω ειναι η πολυ μικρη διαρκεια της μπαταριας του Παράθεση Μπορεί καποιος να μου πει τους αριθμους της επομενης κληρωσης του τζόκερ; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Καλησπέρα παιδιά, είμαι με galaxy watch ultra τον τελευταίο χρόνο και σκέφτομαι να δοκιμάσω OnePlus watch 3 46mm. Είχε κανείς να κάνει σύγκριση; Δεν έχω κανένα παράπονο απο το ultra πραγματικά και η συσκευή μου είναι 1+15. Δεν υπάρχει καν θέμα για το ρολόι και δεν βλέπω και μεταχειρισμένα να αγόραζα. Αν έχει κανείς μου λέει. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. 19 Μαρτίου Κοινοποίηση Δημ. 19 Μαρτίου Έχω αρκετή εμπειρία από το Oneplus. Σε θέματα αισθητικής και λογισμικού έχουν τις διαφορές τους, αλλά τεχνικά όχι τόσο. Δεν νομίζω ότι θα δεις σημαντικές διαφορές. Το Oneplus έχει κάποιες μικρολειτουργίες που δουλεύουν καλύτερα με ομόσταβλο τηλέφωνο, αλλά εν γένει δουλεύει τόσο καλά με όλα τα τηλέφωνα, που δεν είναι τόσο σημαντικό όσο στα Galaxy ή τα Apple. 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Frpix Δημ. 23 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 23 Απριλίου (edited) Προσπαθώ να συνδέσω από χθες κινητό Xiaomi με oneplus watch 2r, αλλά δεν μπορώ με τίποτα. Με tablet OnePlus κανένα πρόβλημα. Δεν το βλέπει καν το κινητό, απογοήτευση, ακόμα και ηχειάκι του 3ευρου το είδε και συνδέθηκε αμέσως. Καμιά ιδέα; Edited 23 Απριλίου by Frpix Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. 30 Απριλίου Κοινοποίηση Δημ. 30 Απριλίου On 26/1/2026 at 3:29 ΜΜ, runner70 said: Γνωρίζει κανεις αν εχει κανει κατι η Huawei με το nfc στα ρολογια της; Εχει ανοιξει η προσβαση πληρωμων με κάρτα; πχ με καμια curve ? Από την μεγάλη Τετάρτη μπορείς να κατεβάσεις την curve και να πραγματοποιείες πληρωμές, επιτέλους... 2 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotisbasm_ Δημ. 10 Αυγούστου Κοινοποίηση Δημ. 10 Αυγούστου Σε huawei gt6 pro οταν ερχετε μήνυμα viber μπορείτε να το διαβασετε ; Ή εμφανίζεται μήνυμα τυπου «εχετε μηνυμα viber» Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. Χθες στς 06:33 πμ Κοινοποίηση Δημ. Χθες στς 06:33 πμ (edited) gt2 46mm δεν ξέρω πόσα χρόνια το έχω.. σήμερα είναι η 12η μέρα και έχει ακόμα 23% μπαταρία. οκ πήγα διακοπές και έχω κλειστό το lift to wake αλλα και πάλι μακάρι να έβγαζε και η samsung, μιας και έχω κινητό samsung, ένα ρολόι με τέτοια μπαταρία θα το έπαιρνα. On 20/8/2026 at 9:38 ΠΜ, pickup said: Edited Χθες στς 06:33 πμ by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts