maddoctor Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Διαβάζοντας το θέμα, είδα ότι αρκετοί προτείνετε το Sony smartwatch 2. Κάτι άλλο δεν υπάρχει!? Έχω το Xiaomi Mi3w και κοιτάω να πάρω κάτι, όχι σε τρελά λεφτά και από κίνα, που να δουλεύει με το κινητό μου. Είδα αυτό -> Z Watch Android 4.3 dual core 1.54. Στο μαγαζί αυτό δεν το έχει, ενώ το βρήκα στο ebay. Ανταυτού έχει αυτό σε stock -> S5 MTK6577 Dual Core 1GHz Android 4.0 1.54 inch OGS Screen Smart . Τα έχει δοκιμάσει κανείς σας!? Αξίζει να αγοράσει κάποιος κάτι τέτοιο!? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Διαβάζοντας το θέμα, είδα ότι αρκετοί προτείνετε το Sony smartwatch 2. Κάτι άλλο δεν υπάρχει!? Έχω το Xiaomi Mi3w και κοιτάω να πάρω κάτι, όχι σε τρελά λεφτά και από κίνα, που να δουλεύει με το κινητό μου. Είδα αυτό -> Z Watch Android 4.3 dual core 1.54. Στο μαγαζί αυτό δεν το έχει, ενώ το βρήκα στο ebay. Ανταυτού έχει αυτό σε stock -> S5 MTK6577 Dual Core 1GHz Android 4.0 1.54 inch OGS Screen Smart . Τα έχει δοκιμάσει κανείς σας!? Αξίζει να αγοράσει κάποιος κάτι τέτοιο!? Το πρόβλημα με αυτές τις συσκευές είναι ότι δεν υποστηρίζουν Ελληνικά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 25, 2014 Αφήστε βρε το παιδί που έχει πάρει την απόφαση του, να δούμε και από κοντά κάτι άλλο :D Καλημέρα. Αντώνη όταν βρεθούμε δεν θα το έχω αλλά θα σου εξηγήσω γιατί καταλήγω σε αυτό Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Κινεζικο φτηνο smartwatch αξιζει για αγορα? Σκεφτομαι να παρω ενα τετοιο ή το ipod Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Κινεζικο φτηνο smartwatch αξιζει για αγορα? Σκεφτομαι να παρω ενα τετοιο ή το ipodΚαλυτερα ipod,εγω πηρα το i'm watch και την πατησα και ειδα και επαθα να το πουλησω.Μακρια απο smartwatch ειναι νωρις ακομα για την Ελλαδα τετοια ρολογια.Εγω προσωπικα θα παρω αφου περασουν αρκετοι μηνες γιατι ειναι ακομα καινουργιο ''σπορ'' αυτο με τα ρολογια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλυτερα ipod,εγω πηρα το i'm watch και την πατησα και ειδα και επαθα να το πουλησω.Μακρια απο smartwatch ειναι νωρις ακομα για την Ελλαδα τετοια ρολογια.Εγω προσωπικα θα παρω αφου περασουν αρκετοι μηνες γιατι ειναι ακομα καινουργιο ''σπορ'' αυτο με τα ρολογια. Και τι εγινε που στην Ελλαδα δεν ειναι νωρις; Σε περιπτωση που θες να το πουλησεις εννοεις; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Για δωσε λινκ απ το i m watch... Δε σε βολεψε? Δεν ηταν καλο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Για δωσε λινκ απ το i m watch... Δε σε βολεψε? Δεν ηταν καλο?Πολλα προβληματα κακο ηχειο αναγνωριση κλησεων οσο και να προσπαθησα δεν μου εβγαζε παρα μονο τον αριθμο μπαταρια τελειωνε γρηγορα με λιγα λογια δεν αξιζε.Αυτο ειναι το λινκ http://www.imsmart.com/el για να παρεις μια ιδεα αλλα δεν.... ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Και τι εγινε που στην Ελλαδα δεν ειναι νωρις; Σε περιπτωση που θες να το πουλησεις εννοεις;Και αυτο που λες παιζει.Εγω λιγο καιρο που το φορεσα το i'm watch μεταξυ σοβαρου και αστειου μου ελεγαν να καλεσω τον κιτ να ερθει δεν ειμαστε ακομα για τετοια ρολογια ο Ελληνας δεν ειναι ακομα συνηθισμενος σε τετοια πραγματα σιγα σιγα....ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Ουψ, αυτο ειναι πανακριβο ομως. Με χε καρφωθει η ιδεα να παρω κανα φθηνο για ρολοι πιο πολυ και να με φυγει και η "καψα" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Όποιος θέλει φτηνό και αξιόπιστο παίρνει το smartwatch 2 και καθαρίζει. Αν το χρειάζεται πραγματικά. Γιατί αν είναι να σε επηρεάζει ο καθένας με εξυπνάδες για τον Κιτ, τότε δεν το χρειάζεσαι πραγματικά. Εμένα πια μού είναι απαραίτητο και μου έχει λύσει τα χέρια Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chris1974 Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Όποιος θέλει φτηνό και αξιόπιστο παίρνει το smartwatch 2 και καθαρίζει. Αν το χρειάζεται πραγματικά. Γιατί αν είναι να σε επηρεάζει ο καθένας με εξυπνάδες για τον Κιτ, τότε δεν το χρειάζεσαι πραγματικά. Εμένα πια μού είναι απαραίτητο και μου έχει λύσει τα χέριαΣυμφωνο απολυτα μαζι σου αλλα ο Ελληνας σε τετοια πραγματα την μακακια του την εχει μεσα του ειναι πρωτογονος σε τετοια θεματα σου λεει ρολοι που μιλαει και μην κοιτας εγω και εσυ που τα ξερουμε και ασχολουμαστε ειναι πολλοι που δεν ξερουν οτι υπαρχει τετοια τεχνολογια και σε βλεπουν σαν εξωγηινο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hic_et_nunc Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Καλυτερα ipod,εγω πηρα το i'm watch και την πατησα και ειδα και επαθα να το πουλησω.Μακρια απο smartwatch ειναι νωρις ακομα για την Ελλαδα τετοια ρολογια.Εγω προσωπικα θα παρω αφου περασουν αρκετοι μηνες γιατι ειναι ακομα καινουργιο ''σπορ'' αυτο με τα ρολογια. Κάνεις ένα μεγάλο λάθος. Η αγορά μια χαρά έτοιμη είναι. Απλά υπάρχουν συγκεκριμένα watch που αξίζουν. Μόλις 2. Τα gear & sony. Τίποτα άλλο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Όποιος θέλει φτηνό και αξιόπιστο παίρνει το smartwatch 2 και καθαρίζει. Αν το χρειάζεται πραγματικά. Γιατί αν είναι να σε επηρεάζει ο καθένας με εξυπνάδες για τον Κιτ, τότε δεν το χρειάζεσαι πραγματικά. Εμένα πια μού είναι απαραίτητο και μου έχει λύσει τα χέρια Έχεις απόλυτο δίκιο Αντώνη. Πραγματικά και εγώ που σκέφτομαι να πάρω ένα ,το σκέφτομαι και ξανά σκέφτομαι να δω πως θα με βολεύει και αν. Εγώ έχω δει εσένα να το δουλεύεις έστω και λίγη ώρα και κατάλαβα ότι όντως για μηχανάκι κλπ σου λύνει τα χέρια. Είναι ωραία δεν λέω αλλά όχι να αγοράζουμε κάτι για να το δείχνουμε απλά. Θεωρώ πως η Ελλάδα δεν είναι μακριά από τον τύπο ρολογιού σαν αυτά. Ίσως να είναι κάπως στα μάτια των άλλων αλλά όταν έχεις πολλές λειτουργίες εδώ και μπορείς να τις δουλέψεις τότε μια χαρά είναι. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokostas Δημ. July 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 30, 2014 Όποιος θέλει φτηνό και αξιόπιστο παίρνει το smartwatch 2 και καθαρίζει. Αν το χρειάζεται πραγματικά. Γιατί αν είναι να σε επηρεάζει ο καθένας με εξυπνάδες για τον Κιτ, τότε δεν το χρειάζεσαι πραγματικά. Εμένα πια μού είναι απαραίτητο και μου έχει λύσει τα χέρια Συμφωνώ φίλε μου, όποιος το θέλει να κάνει δουλειά το παίρνει και ξεμπερδεύει. Όποιος δεν το χρειάζεται πραγματικά τότε κρίμα θα είναι να δώσει τοσα χρήματα. Εμενα πάντως μου δουλεύει αψογα και δεν μετάνιωσα καθόλου που το πηρα. Ασε που αν αποφασίσω να το δωσω, εχω απο τωρα κάμποσους μνηστήρες... Παράθεση Οι τέσσεροι τροχοί κινούν το σώμα, οι δύο την ψυχή. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nnik_1969 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Για επαγγελματίες με πολλές ώρες χρήσης του κινητού το smarwatch είναι must. Άσε που παίρνω πια το κύριο κινητό παραλία ,μιας και δεν το βγάζω καθόλου από τσέπη ή τσαντάκι, αφού τα πάντα τα κάνω από το smartwatch..Καλω από εκεί -εννοείται ότι συνοδεύεται από bluetooth - βλέπω mail και μηνύματα από εκεί. Παράθεση Τύχη είναι, όταν η ικανότητα συναντά την ευκαιρία Για αποφυγή παρεξηγήσεων το όνομά μου είναι Αντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Καλημέρα σας. Να σας ξανά ρωτήσω. Έχει κανείς υπόψιν κάποιο Ευρωπαϊκό κατάστημα για το pebble? Μου πρότειναν αυτό http://www.mobilefun.co.uk/search/?searchterm=pebble&referer=aff_aw_85386 Έχετε άποψη? Ευχαριστώ Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Skroutz δεν υπάρχει καθόλου; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpal Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Skroutz δεν υπάρχει καθόλου; Όχι Άλεξ δεν υπάρχει. Δεν υπάρχει μαγαζί στην Ελλάδα να το φέρνει. Παράθεση Θοδωρής Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. July 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2014 Το απλό ή το steel; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Ένα κινητό με Bluetooth 3.0 μπορεί να συνδεθεί με ένα smartwatch με Bluetooth 4.0; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Καλημέρα σε όλους. Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση. Ένα κινητό με Bluetooth 3.0 μπορεί να συνδεθεί με ένα smartwatch με Bluetooth 4.0; Ευχαριστώ. Κανονικά... :) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Κανονικά... :) Σε ευχαριστώ για την απάντησή σου. Έχω το πρώτο galaxy note το οποίο έχει bt 3.0 και είχα την εντύπωση ότι δε θα μπορούσε να συνδεθεί με smartwatches που έχουν bt 4.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jig Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 (edited) Aπλα το ΒΤ 4.0 εχει πολυ μικρη καταναλωση στην μπαταρια. ps To Gear δεν το υποστηρίζει το Νοte Ι Edited August 1, 2014 by Jig Παράθεση ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
miketra Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Aπλα το ΒΤ 4.0 εχει πολυ μικρη καταναλωση στην μπαταρια. ps To Gear δεν το υποστηρίζει το Νοte Ι Ακριβώς!!! :):):) Παράθεση Sony Ericsson X10, HTC Desire, Huawei Ideos X5, Sony Ericsson X10 mini, Motorola Razr XT910i, Samsung Galaxy S3, Sony Ericsson X8, Nexus 4,HTC wildfire S, Sony Ericsson Neo-V, Nexus 5, Blacview JK809, Lenovo A820, Lenovo A760, Oppo Find 7a, Jiayu G2F, Xiaomi Hongmi 1S, THL T6s pro, Umi Zero, Cubot S200, Meizu MX4, Cubot X9, Kingzone Z1, Ulefone be pure, LG G flex 2, Xiaomi Mi Note, Xiaomi Mi Note Pro, Huawei P8 lite, Meizu m2 Note, Moto X style, Letv One Pro, Nexus 6P, Note 5, Xiaomi Redmi 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
medit Δημ. August 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2014 Aπλα το ΒΤ 4.0 εχει πολυ μικρη καταναλωση στην μπαταρια. ps To Gear δεν το υποστηρίζει το Νοte Ι Κρίμα. Εαν το υποστήριζε, προσωπικά μου αρέσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts