Jump to content

blogging @ myphone.gr: Το καλύτερο κινητό στην ιστορία των κινητών! [POLL]

vlachaquito
 Κοινοποίηση

Ποιό είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο κινητό στην ιστορία των κινητών;  

906 members have voted

1. 1. Ποιό είναι κατά την γνώμη σας το καλύτερο κινητό στην ιστορία των κινητών;

• Motorola DynaTAC 8000X
      9
    • Nokia 808
      39
    • HTC HD2
      188
    • Samsung Galaxy S
      83
    • Nokia 3310
      316
    • HTC Dream
      9
    • Ericsson T28/T68
      164
    • Nokia Ν900
      67
    • Nexus One
      21
    • Blackberry 6210
      10

Recommended Posts

• Απαντήσεις 205
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

εγω ψηφισα HD2(σκυλος) αλλα ειναι πολλα που εχουν περασει απο τα χερια μου(πανω απο 140 συσκευες) και ηταν τρομερα για διαφορετικους λογους!ειχα το startac για την εποχη του ηταν πολυ μπροστα η σειρα sony ericsson K750,K800 καποια νοκια τρομερα πχ 8810 απιστευτη ποιοτητα το Ν82 με την αριστη καμερα οπως και το 808 και φυσικα το αξεπεραστο 6233 με τα ηχεια που ομοια ακομη ψαχνω να βρω αλλα ματαια(ισως μονο το LG GM205 πλησιαζει)απο τα αλλα το iphone 3G οταν το πηρα επαθα πλακα και φυσικα το iphone 4 ηταν εξωπραγματικο!επισης το πρωτο note και φυσικα τωρα το LG G2 που εχω ειναι αψογο.

HTC HD2...

και εγώ. Νομίζω, ότι ήταν το πρώτο κινητό smartphone, που αγάπησα ποτέ. Το μοναδικό κινητό που με έκανε εμένα και μια φίλη μου να κάτσουμε μπροστά του 9 ολόκληρες ώρες... να ψάχνουμε πως από windows phone θα το κάνουμε να παίζει android... χα χα!

Απλά, ακόμα είναι απίστευτο κινητό.

Εάν μπορούσα σαν δεύτερη ψήφο φυσικά το nokia 3310 που ήταν το πρώτο μου κινητό... ενώ αντιστεκόμουν φανατικά έως τότε να μην θέλω να με βρίσκουν παντού!

zaf_4 σημαίνει ΖΑΦΕΙΡΑ!

Xiaomi Pocophone F1

Δεν μπορώ να καταλάβω τη σκέψη αυτών που επέλεξαν τη λίστα των τηλεφώνων. Θεωρώ τραγικό το πρώτο iPhone να μην περιλαμβάνεται σε αυτή τη λίστα αφού αποτελεί την αρχή πρακτικά των smartphones χωρίς γραφίδα και την βάση πάνω στην οποία στηρίχτηκαν οι εξελίξεις τόσο του iOS όσο και του Android...

ϊσως να πρέπει να γίνει ξεχωριστή poll για smartphones....

Στο θέμα μας : 3310 γιατί απενοχοποίησε τα κινητά σε πολύ κόσμο που μεχρι τότε δεν τα ακουμπούσε είτε λόγω λειτουργικότητας είτε αξιοπιστίας είτε τιμής...

Με μια πρόχειρη σκέψη νομίζω ότι ήταν το nokia n80. Σε μια εποχή που τα τηλέφωνα ήταν μόνο τηλέφωνα και με το ζόρι έπαιζαν και καμιά Java εφαρμογή, το Ν80 είχε λειτουργικό κανονικό, είχε οθόνη υψηλής ανάλυσης και ήταν (νομίζω) η πρώτη συσκευή με wifi. Κι άλλα είχαν Symbian αλλά νομίζω το Ν80 έκανε το πέρασμα στα πραγματικά smartphones.
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Ανυπομονώ για τη 2η λίστα....για να ψηφίσω το πρώτο iphone...που άλλαξε την ιστορία των κινητών συσκευών...
[sIGPIC][/sIGPIC]

Htc hd2 με χίλια...απο τα καλυτερα πρωτα smartphone με φοβερή οθόνη.Κρίμα που λείπει απο την λίστα κ το nokia 6230,επίσης ενα απο τα καλυτερα της nokia.

Φαντάζομαι ότι θα προστεθούν κι άλλα poll με άλλες επιλογές, θα γίνει μετά μια επιλογή μεταξύ των πιο δημοφιλών σε ένα τελευταίο poll όπου θα επιλέγει το καλύτερο. Εφόσον σκεφτήκατε να το κάνετε έτσι θα έπρεπε να χωρίσετε τις συσκευές χρονικά και όχι χωρίς λογική. Πως μπορώ να επιλέξω 2 συσκευές με 10 χρόνια διαφορά μεταξύ τους. Κι αν βρεθούν μαζί το iPhone (η συσκευή που άλλαξε εποχή στα smartphone) με το nokia 5110 (που έκανε τα κινητά "προσιτή πολυτέλεια") πως μπορεί κάποιος να επιλέξει ένα από τα δύο;
You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience

Το galaxy s γιατί υπάρχει στην λίστα; Φουλ αντιγραφή του πρώτου γιωτόφωνου ήταν.

Το 808 ήταν το πρώτο με pureview αν δεν κάνω λάθος.

Αρκετες ενστανσεις...

Αντι για το 808 θα εβαζα το Ν8

Αντι για Τ28 θα εβαζα το Τ39 μπορει να μην ειχε την επιτυχια του Τ28 αλλα ηταν το πρωτο που ειχε μπλουτουθ

Αντι για 3310 θα εβαζα το 3210 μιας και ουσιαστικα αυτο ηταν το πρωτο μπεστ σελερ της νοκια!

και φυσικα οσο χεητερ και να ειμαι επρεπε να ειναι και το αηφον μεσα...

Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)

T68 γιατί ήταν ίσως το ποιο ολοκληρωμένο τηλέφωνο της εποχής του, έγχρωμη οθόνη, έπαιρνε εξωτερική camera και ραδιόφωνο FM,

bluetooth! και υπέρυθρες, και πολύ όμορφη συμμαζεμένη συσκευή.

Αν κάνετε part II μήν ξεχάσετε το Motorola milestone και ειδικά το Samsung Omnia i900

Το Omnia?!!Ως ένα από τα καλύτερα τηλέφωνα που έχουν βγει;!

ίουυυ!!!

----- προσθήκη μηνύματος 75 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το Ν900 μπορούσε να έχει αλλάξει τα πάντα. Μακάρι να καταφέρω να το αποκτήσω κάποτε.

Πλέον δεν αξίζει. Γέρασε : )

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Εφόσον σκεφτήκατε να το κάνετε έτσι θα έπρεπε να χωρίσετε τις συσκευές χρονικά και όχι χωρίς λογική . Πως μπορώ να επιλέξω 2 συσκευές με 10 χρόνια διαφορά μεταξύ τους; Κι αν βρεθούν μαζί το iPhone (η συσκευή που άλλαξε εποχή στα smartphone) με το nokia 5110 (που έκανε τα κινητά "προσιτή πολυτέλεια") πως μπορεί κάποιος να επιλέξει ένα από τα δύο;

+1.

Επισης φτιαξτε μια καινουρια δημοσκοπηση με τιτλο:

"Τα χειροτερα κινητα που κυκλοφορησαν.."

Εκει θα γινεται χαμος, και θα αποτυπωθουν αποψεις συμφορουμιτων για κινητα που ειχαν στο παρελθον και τους σπασαν τα νευρα..! :mad:

"Τα χειροτερα κινητα που κυκλοφορησαν.."

Εκει θα γινεται χαμος, και θα αποτυπωθουν αποψεις συμφορουμιτων για κινητα που ειχαν στο παρελθον και τους σπασαν τα νευρα..! :mad:

Nα σου πω μερικά;

όλα τα wm Omnia, το Ν96, το Ν97, SE Vivaz, LG Viewty και διάφορα άλλα που ξεχνάω τώρα.

Μπορεί να αγαπώ Νοκια & Symbian όμως δεν έχω φανατισμό και παραδέχομαι τις πατάτες.

Itchy. Tasty. - YouTube

^Το gaming κανάλι μου 🙂

Ας μπει επιλογή i-phone και ψηφίζουμε και εμείς:D

εμενα δεν μου αρεσε κανενα απο τα παραπανω αλλα δεν ψηφισα για συναισθηματικους λογους. Ριξε μια ψηφο κριμα ειναι.. :p

ψηφισα για πλακα το καλυτερο απ ολα τα αλλα..

Αυτή η ψηφοφορία θα περιέχει ημιτελικούς και τελικό. Οι editors του myphone.gr έστυψαν το κεφάλι τους και διάλεξαν 20 συσκευές που για τον ένα η τον άλλο λόγο θεώρησαν ότι μπορούν να διεκδικήσουν το βραβείο της καλύτερης συσκευής ever. Θα χωριστούν λοιπόν οι συσκευές σε δύο δεκάδες και μετά θα έχουμε τον τελικό όπου θα αναμετρηθούν οι 10 πρώτες συνολικά.

Τα κριτήριά μας/σας; ΚΑΘΑΡΑ υποκειμενικά.

Αυτά ήταν τα πρώτα δέκα της λίστας. Την επόμενη εβδομάδα επανερχόμαστε με iphone, Note 1 και άλλα 8 μοντέλα, για να ανακηρύξουμε το καλύτερο κινητό στην ιστορία! Μείνετε κοντά μας.

Το κείμενο είναι αρκετά ξεκάθαρο νομίζω

Έχω τριλλημα που καταλήγει σε δίλημμα μάλλον. Αν έλεγε το πιο ιστορικό θα έλεγα HTC dream (ελλειψει iphone απο τη λιστα) ή g1 όπως το γνωρισαμε όσοι το παραγγειλαμε απο Αμερική. Αλλά για καλυτερο η λογική λέει ΗD2, που ηταν και είναι η επιτομή του modification, και το συναίσθημα nexus one που ανέβασε επίπεδο τα μέχρι τοτε smartphones. Ok, το HD2 ειναι καλυτερο αλλά θα ψηφισω nexus εις μνήμην ενος παλιού ερωτα..:love:

Υ.Γ. νομίζω οτι το nokia 7650 επιβαλλεται να είναι στην επομενη λίστα, μιας και μιλάμε για το πρωτο τηλέφωνο με ενσωματωμένη κάμερα και third party applications. Αν κάνω λάθος διόρθωστε με

Edited by bill79

Ειναι δυσκολη η επιλογη μιας και η συγκριση αυτων των κινητων ειναι καπως ατοπη. Προσωπικα θα πω το t68 γιατι ηταν το πρωτο που ειχε...χρωματα στην οθονη του. Διπλα του ολα τα υπολοιπα εδειχναν παλιομοδοτικα. Οθονη, το πιο σημαντικο ισως μερος ενος κινητου τηλεφωνου και το t68 ηταν αυτο που μας εβαλε πρωτο στις εγχρωμες οθονες. Επισης, θεωρω οτι ηταν και πολυ ομορφο σχεδιαστικα :)

edit: Νομιζω θα επρεπε να μπει στη ψηφοφορια και το παραμελημενο απο την ιστορια LG Prada που αν δεν κανω λαθος ηταν το πρωτο κινητο που κυκλοφορησε με capacitive oθονη αφης χωρις πενακια κτλ πριν το iphone

Edited by ^Deadly_Sin^

Νομιζα πως θα δυσκολευτώ αλλα μολις ειδα το HTC HD2 εγινε ευκολο.

Το κινητο που μας εβαλε στις μεγαλες οθονες οθονες 5 χρονια πριν και που παραμένει εν ζωη απο το 2009.

Ειναι το πιο διαχρονικό κινητο που εχει βγει.

Για μένα τα καλύτερα κινητά ever είναι το HTC HD2 και το Nokia 6310i.

Το 6310i το έχω ακόμη και δουλεύει ΑΨΟΓΑ, όταν είχε βγει το 2002 είχε αναμονή μπαταρίας 6-7 ημέρες, αθάνατο

Xiaomi Poco X5 Pro (HyperOS 1.0.9.0, Android 14)

Απο Motorola πρεπει να μπει και το σταρτακ! Το πρωτο μοδατο κινητο! Επισης το Τ68 ειναι το πρωτο με φωτογραφικη μηχανη, εστω και αν την επαιρνε απο κατω εξτρα!
Q for eva ;-) Katoxos ton parakato kiniton me vathmo ikanopiisis: Nokia 5110 (2/5) - Panasonic G52 (1/5) - Ericsson T10s (1/5) - Alcatel 511 (2/5) - PANASONIC GD 95 (5/5) - Panasonic GD67 (2/5) - Nokia 7250i (2/5) - Nokia 3650 (3/5) - Nokia 3230 (3/5) - UBiQUiO 401 (3/5) - NOKIA N93 (6/5) :respect: - Nokia Ν86 (3/5) - SE Χ10 mini pro (4/5)