Jump to content

Αντιπροσωπεία / Service Samsung

gdeme
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εφόσον δεν υπάρχει ευρωπαϊκή εγγύηση, δεν το δέχονται και δεν το αγγίζουν όσα κι αν τους δώσεις.Με απλά λόγια, αν σου χαλάσει και δεν μπορείς ΕΣΎ να το στείλεις σε χώρα που το υποστηρίζει, το πετάς στα σκουπίδια.

Ευχαριστώ φίλε μου.:)

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 1 month later...
  • Απαντήσεις 733
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Πάντως και εγώ έχω θέμα με το service της Samsung. Συγκεκριμένα ένα S4 mini έκαψε μητρική την 8η μέρα από την ημερομηνία αγοράς και 1η μερα χρήσης αφού το είχα πάρει για δώρο. Δε δέχτηκαν με τίποτα να μου το αντικαταστήσουν με καινούριο και απλά μου άλλαξαν την μητρική. Αυτό το θεωρώ εντελώς απαράδεκτο όπως απαράδεκτη ήταν και η συσκευασία του τηλεφώνου κατά την επιστροφή. Ενώ εγώ το είχα σε κουτί τυλιγμένο με ειδικό προστατευτικό αυτοί μου το γύρισαν χύμα στο κουτι με την μπαταρία ξεχωριστά. Μάλιστα χτυπούσε σαν γκρανγκάσα η μπαταρία πάνω στο κινητό. Χαμηλού επιπέδου εξυπηρέτηση όχι αντάξια του ονόματος Samsung.

Σε ποιο κατάστημα έγινε αυτό;
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Smartech Φειδιπίδου 7 Χαιδάρι

Εκεί πήγα και εγώ και ήτανε σε όλα τους άψογοι. Σε όλα τους όμως.

Για την επισκευή δε μπορώ να πω κατι γιατί το τηλ είναι μια χαρά από τότε. Αυτό που με πείραξε ήταν η άρνηση τους να αντικαταστήσουν ένα τηλ 8 ημερών και 1 μερας χρήσης και ο τρόπος συσκευασίας κατά την αποστολή που ήταν εντελώς απαράδεκτος. Για σκέψου να μην είχα προστασία οθόνης και η μπαταρία που καθόταν πάνω στην οθόνη του κινητού να την είχε γρατζουνίσει. Θα το παραδέχονταν ότι οι γρατζουνιές θα οφείλονταν σε δικό τους λάθος? Δε νομίζω.

• 4 weeks later...

Καλησπερα!

Προσφατα αλλαξα οθονη σε samsung s4 black mist και επειδη ηταν και εκτος εγγυησης ειπα να το κανω black edition. Το θεμα ειναι οτι τα χρωματα μου φαινονται ποιο ανοιχτα και δεν ειναι τοσο εντονα οπως πριν. Σε συγκριση και με αλλο s4 το δικο μου ειναι ποιο φωτεινο και το μαυρο μπλεδιζει λιγο στο φως.Η αλλαγη εγινε σε εξουσιοδοτημενο service στη θεσσαλονικη.Υπαρχει καποιος τροπος να δω αν η οθονη που μου εβαλαν ειναι οντως super amoled;

Ευχαριστω.

Καλησπερα!

Προσφατα αλλαξα οθονη σε samsung s4 black mist και επειδη ηταν και εκτος εγγυησης ειπα να το κανω black edition. Το θεμα ειναι οτι τα χρωματα μου φαινονται ποιο ανοιχτα και δεν ειναι τοσο εντονα οπως πριν. Σε συγκριση και με αλλο s4 το δικο μου ειναι ποιο φωτεινο και το μαυρο μπλεδιζει λιγο στο φως.Η αλλαγη εγινε σε εξουσιοδοτημενο service στη θεσσαλονικη.Υπαρχει καποιος τροπος να δω αν η οθονη που μου εβαλαν ειναι οντως super amoled;

Ευχαριστω.

Ότι θα είναι amoled, θα είναι, δεν μπαίνει και κάτι άλλο στην συσκευή σου. Τώρα από θέμα ποιότητας και γνησιότητας...δύσκολο να βγάλεις άκρη. Έχει κάτι ρυθμίσεις χρώματος στα settings, δεν κοιτάς εκεί μήπως έχουν αλλάξει προφίλ;

Οι ρυθμισεις ειναι ενταξει.Ελεγα μηπως υπαρχει καποιο app που να σου λεει πληροφοριες για την οθονη που εχεις.Παντως για super amoled δεν μοιαζει και το λεω αυτο γιατι παντα ειχα συσκευη με τετοια οθονη.

Οι ρυθμισεις ειναι ενταξει.Ελεγα μηπως υπαρχει καποιο app που να σου λεει πληροφοριες για την οθονη που εχεις.Παντως για super amoled δεν μοιαζει και το λεω αυτο γιατι παντα ειχα συσκευη με τετοια οθονη.
Για να ταιριάσει στη συσκευή σου σημαίνει ότι έχει φτιαχτεί γι'αυτήν και δεν νομίζω να είναι κάτι άλλο από amoled όπως σου έγραψα και πριν.Τώρα αν είναι "μαϊμού", κάποια φθηνοδουλειά της πλάκας, είναι άλλη δουλειά και δεν μπορώ να το γνωρίζω, αλλά ούτε κι εσύ μπορείς να μάθεις λεπτομέρειες πάνω σε αυτό.

Μαλλον την πατησα.Σε ευχαριστω για τις απαντησεις.

Η αλλαγή οθόνης έγινε σε εξουσιοδοτημένο κατάστημα;

καλησπερα και απο εμενα. μενω λαρισα και την δευτερα παρεδωσα στο service ενα galaxy s6 που δεν φορτιζει αν κ εδειχνε το φωτακι σα να φορτιζει. ποσο χρονο αναμονης εχει συνηθως το σερβις? οσο και να ρωταω παιρνω μονο πολυ γενικες απαντησεις και πως απλα μπορουμε να περιμενουμε γτ το εστειλαν αθηνα. υπαρχει κατι που να μπορω να κανω? ευχαριστω πολυ! :)

καλησπερα και απο εμενα. μενω λαρισα και την δευτερα παρεδωσα στο service ενα galaxy s6 που δεν φορτιζει αν κ εδειχνε το φωτακι σα να φορτιζει. ποσο χρονο αναμονης εχει συνηθως το σερβις? οσο και να ρωταω παιρνω μονο πολυ γενικες απαντησεις και πως απλα μπορουμε να περιμενουμε γτ το εστειλαν αθηνα. υπαρχει κατι που να μπορω να κανω? ευχαριστω πολυ! :)

Να τους πιέσεις και να τους πεις οτι δεν έχεις αλλο τηλέφωνο και σου είναι ειδος ανάγκης. Ειδικα τωρα με την κρίση που δεν μπορείς να δωσεις λεφτα για καινούριο τηλέφωνο.

Καλησπέρα,

Είμαι κατοχος κινητών samsung δεν θυμαμαι από ποτε!Θα σας εκθεσω την περιπετεια μου γιατι ψαχνω να βρω υποστηρικτες θεσσαλονικη μπας και σταματησει αυτή η παροδεια με το

*******"η απαντηση τους ηταν "Αυτο θελουμε κ εμεις για να το αφησεται σε εμας"!

Ιδιο προβλημα ακριβώς με το ΝΟΤΕ το 2 είχα πρόσφατα και εγώ. Αγορασμένο από Πλαίσιο. Μάλλον κόλλησαν τα κινητά μας το ενα τ αλλο. Δύο χρόνια εγγύηση. Πήγα 7 φορες σε τρία διαφορετικα σερβισ στην Αθηνα. Και ολα έλεγαν οτι φτιάχτηκε το τηλέφωνο. Ηταν θέμα λογισμικου και καλά. Αλλα μπούρδες..

Η λύση είναι μια. ΒΓΑΖΕΙΣ VIDEAKI με άλλο κινητό το πρόβλημα. Γιατί κανουν πως δεν καταλαβαίνουν τι συμβαίνει. Σε βγάζουν και τρελό. Το πας στα κεντρικα με ενα USB. Αφησα το USB (δεν μπορούσαν να πάρουν το videaki στο computer τους) και τους δίνεις τον αριθμό πελάτη, για να δουν οτι οντως έχεις πει την ιδια ιστοριά δεκα φορές στο τηλέφωνο και οντως εχεις πάει τη συσκευή στο σέρβισ αλλές εφτα. Και οντως με το βιντακι βλέπουν οτι το πρόβλημα παραμένει. Τους λες οτι θα κάνεις καταγγελία στο συνηγορο του Καταναλωτή.

Κανω και δύο καταγγελίες μάλιστα, τις οποίες αν δεν τισ εκανα πάω στοίχημα θα είχα την ιδια κατάληξη με τις προηγούμενες προσπαθειες. Μετά λοιπον από 4 μήνες τρέξιμο και τισ δύο καταγγελίες (η βασικότερη πηγή πίεσης στην Κυρα Σαμσουγκ...) μου έρχεται πιστωτικό 600 αρα από το πλαίσιο.

Το θέμα είναι οτι και οι πωλητές τοθ Πλαίσιου δεν ηθελαν να μου δώσουν πιστωτικό ενω είχε βγει η απόφαση απο την ΣΑΜΣΟΥΓΚ. Μετα από μια εβδομάδα αλληλοκραξίματος Σαμσουγκ και Πλαίσιο με κατεβασμένα τα μούτρα το Πλαίσιο μου δίνει το πιστωτικό στο χερι.

----- προσθήκη μηνύματος 7 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Απλα μην έχετε νεύρα οπλιστείτε με ψυχραιμία. Στην περιπτωσή μου την οποία θεωρώ ακραία.... βγήκα νικητής. Πολλές φορές μου ηρθε να τα κάνω λαμπόγιαλο στα σερβις (οταν ξαναπήγαινα το κινητό χαλσμένο) και οταν το πλάσιο δεν δεχόταν την απόφαση της Σαμσουνγκ για πιστωτικό... αλλα κρατήθηκα γιατί ήταν ηξερα οτι ηταν ενα μονο σκατοκινητό.

Να τους πιέσεις και να τους πεις οτι δεν έχεις αλλο τηλέφωνο και σου είναι ειδος ανάγκης. Ειδικα τωρα με την κρίση που δεν μπορείς να δωσεις λεφτα για καινούριο τηλέφωνο.

πηγα και τους πίεσα! και μου ειπαν τελικα πως το τηλ δεν εφυγε ποτε απο λαρισα γτ εχει κλεισει η smartec και μονο εκει στελνουν και εκαναν λαθος π δεν μ το είπαν την παρασκευη στο τηλεφωνο! οι αχρειοι! οποτε πηρα το τηλεφωνακι μου και θα κατεβω αθηνα (ευτυχως είμαι απο κορινθο). ξερετε καποιο σερβις στην αθηνα που να μπορω να βγάλω νόημα ή θα ειναι καλύτερα να το παραδωσω στο καταστημα που το αγορασα και να τους αφησω να βγαλουν αυτοι περα με το σερβις;

πηγα και τους πίεσα! και μου ειπαν τελικα πως το τηλ δεν εφυγε ποτε απο λαρισα γτ εχει κλεισει η smartec και μονο εκει στελνουν και εκαναν λαθος π δεν μ το είπαν την παρασκευη στο τηλεφωνο! οι αχρειοι! οποτε πηρα το τηλεφωνακι μου και θα κατεβω αθηνα (ευτυχως είμαι απο κορινθο). ξερετε καποιο σερβις στην αθηνα που να μπορω να βγάλω νόημα ή θα ειναι καλύτερα να το παραδωσω στο καταστημα που το αγορασα και να τους αφησω να βγαλουν αυτοι περα με το σερβις;

Αφού θα ανέβεις Αθήνα, τότε η λύση είναι μία

Smartec S.A.

Πας και σε μια ωρίτσα το παίρνεις πίσω.

Εγω τηα σου ελεγα στην Αρβατο που είναι και στα κτελ

Ποιος ειπε οτι εκλεισε η Smartec ?? Η Arvato νομιζω ιναι για HTC.

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.

• 2 weeks later...

Για μια ραγισμενη οθονη a5, που μπορω να απευθυνθω;

Ευχαριστω!

Apple Addict&Collector: iPhone 2G, iPhone 4,iPhone 6s, iPod nano 3rd gen, iPod nano 5th gen, iPod shuffle 3rd gen

iPhone 11, MacBook Air(2012) MacMini(2012)

Xiaomi Redmi Note 2 16GB

Για μια ραγισμενη οθονη a5, που μπορω να απευθυνθω;

Ευχαριστω!

Καλύτερα στη smartec ή σε κάποιο άλλο εξουσιοδοτημένο service.

• 2 weeks later...
Πάντως, για να αναφέρουμε και τις θετικές εμπειρίες, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το service στην Κυψέλη (Ευελπίδων). Νεαρά παιδιά, συνεννοήσιμα και -βασικό και αυτό- λογικές χρεώσεις. 15€ εκεί που άλλες αντιπροσωπείες σε άλλη περιοχή για το ίδιο πράγμα ζητάνε 30€.

Πάντως, για να αναφέρουμε και τις θετικές εμπειρίες, εγώ είμαι πολύ ευχαριστημένος και από το service στην Κυψέλη (Ευελπίδων). Νεαρά παιδιά, συνεννοήσιμα και -βασικό και αυτό- λογικές χρεώσεις. 15€ εκεί που άλλες αντιπροσωπείες σε άλλη περιοχή για το ίδιο πράγμα ζητάνε 30€.

Πως λεγεται εκει το service ?

Φιλικά Γιάννης

Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16,3KBytes.