Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ενδιαφέρον, η συσκευή μου είναι απείραχτη, μπορώ να το κάνω;

Οπουδήποτε χρειάζεται root μιας και πειράζεις αρχεία συστήματος.

Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's...

Follow me on XDA

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Πως έφτασες στην 33R?

Δεν είναι φυσιολογικό - δεν έκατσε κάτι στην rom, προτείνω να την ξανα-περάσεις, καθαρή, με τον οδηγό του Davout

Απ ότι διαβάζω στα 3 θέματα τον τελευταίο καιρό, όσα προβλήματα παρουσιάζονται σε κάποιους, τις περισσότερες φορές (να μην πω όλες - ας αφήσω 1-2 εξαιρέσεις) λύνονται με Clean Install.-

Μου λύθηκε η απορία - κάνε clean install...

Τόσο καλά δηλαδή...η συσκευή μου είναι International version αγορασμένη κατευθείαν από OnePlus.

Και τώρα θα πρέπει να ξαναστήσω τα πάντα από την αρχή;;!! Θα φουντάρω πάει...

Παίζει δηλαδή η χαμηλή ένταση του ακουστικού να οφείλεται ότι δεν έκατσε καλά κάποιο update; Περίεργο μου φαίνεται να είμαι ειλικρινής. Δηλαδή σε όλους εσάς είναι καμπάνα;

129026.png?1640591734

Τόσο καλά δηλαδή...η συσκευή μου είναι International version αγορασμένη κατευθείαν από OnePlus.

Και τώρα θα πρέπει να ξαναστήσω τα πάντα από την αρχή;;!! Θα φουντάρω πάει...

Παίζει δηλαδή η χαμηλή ένταση του ακουστικού να οφείλεται ότι δεν έκατσε καλά κάποιο update; Περίεργο μου φαίνεται να είμαι ειλικρινής. Δηλαδή σε όλους εσάς είναι καμπάνα;

Σε μένα, είναι.-

Παρέλαβα το κινητό (ομοίως from Official 1+1), εκανα unlock bootloader και καθαρή εγκατάσταση κατευθείαν - ούτε αναβαθμίσεις step by step, ούτε κάτι άλλο - έκτοτε το κινητό είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο.-

Εχω διαβάσει αρκετές φορές, ειδικά στο νήμα "Αναβαθμίσεις" αρκετούς με θέματα που λύθηκαν με "καθαρή" εγκατάσταση (μου έρχεται στο μυαλό ο fantomas_ktm πρόσφατα...)

Εκτιμώ οτι είναι θέμα ημερών να βγει το επόμενο update, μπορείς να το περιμένεις για να έχεις καλύτερη αφορμή...

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Έμαθα πως υπάρχει ένα bug όσον αφορά την οθόνη.Λένε οτι κολλάει καμιά φορά το touchscreen και δεν ανταποκρίνεται. Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν σας? έχει βγει fixaki??

Έμαθα πως υπάρχει ένα bug όσον αφορά την οθόνη.Λένε οτι κολλάει καμιά φορά το touchscreen και δεν ανταποκρίνεται. Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν σας? έχει βγει fixaki??

Μέσα στην εβδομάδα βγαίνει νέο update από την εταιρία που λύνει το πρόβλημα.

Επίσης αν ασχολήσε και βάζεις custom kernel ο franco με τον kernel του το έχει λύσει ήδη.

Follow me on XDA

Kαλημερα,

παραθετω φωτο με καταναλωση.

Μου εχει πολυ μεγαλη καταναλωση στις κλησεις.οκ κανω περιπου 2 ωρες τη μερα με bluetooth ενεργο αλλα καταναλωνει τοσο?

https://www.dropbox.com/s/d6d8tv3am98aiqa/Screenshot_2014-09-15-20-18-24.png?dl=0

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Kαλημερα,

παραθετω φωτο με καταναλωση.

Μου εχει πολυ μεγαλη καταναλωση στις κλησεις.οκ κανω περιπου 2 ωρες τη μερα με bluetooth ενεργο αλλα καταναλωνει τοσο?

https://www.dropbox.com/s/d6d8tv3am98aiqa/Screenshot_2014-09-15-20-18-24.png?dl=0

Καλημέρα, μια χαρά φαίνεται η κατανάλωση σου, κρίνοντας από τις πόσες ώρες είναι ανοιχτό το κινητό από τη τελευταία φόρτιση και ότι η οθόνη είναι η αμέσως επόμενη αιτία κατανάλωσης.

129026.png?1640591734

Καλημέρα, μια χαρά φαίνεται η κατανάλωση σου, κρίνοντας από τις πόσες ώρες είναι ανοιχτό το κινητό από τη τελευταία φόρτιση και ότι η οθόνη είναι η αμέσως επόμενη αιτία κατανάλωσης.

Ευχαριστω.

Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο μπαταρια.Επιπεδα NOTE 3 φθανω ή και λιγο παραπανω.

LG flex βεβαια με τιποτα αλλα και λογικο.απλα ειναι το 1ο τηλ που μου εχει περισσοτερη καταναλωση σε κλησεις παρα σε οθονη.Παντως βγαζω τη μερα με περιπου 4:30 ωρες οθονη και ολη μερα με 3g/wifi bluetooth 2 ωρες κλησεις browsing λιγο gaming .

Samsung S20 FE 

Snapdragon edition

Ευχαριστω.

Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο μπαταρια.Επιπεδα NOTE 3 φθανω ή και λιγο παραπανω.

LG flex βεβαια με τιποτα αλλα και λογικο.απλα ειναι το 1ο τηλ που μου εχει περισσοτερη καταναλωση σε κλησεις παρα σε οθονη.Παντως βγαζω τη μερα με περιπου 4:30 ωρες οθονη και ολη μερα με 3g/wifi bluetooth 2 ωρες κλησεις browsing λιγο gaming .

Άψογος είσαι, επειδή είχα Note 3 και LG G2 που τα θεωρώ κορυφαία στο θέμα μπαταρίας, το 1+1 είναι ένα κλικ παραπάνω. Λογικό και αυτό που γράφεις για το Flex, και μόνο η διαφορά της οθόνης (720p) είναι σημαντικός παράγοντας.

129026.png?1640591734

Βρήκα και άλλη δυσλειτουργία.

ενεργοποιείς face unlock.

Ανοίγεις την κάμερα με gesture με σβηστή οθόνη, την 3η με 4η φορά που θα το επαναλάβεις, δεν βγαίνει η φωτογραφική και μετα από λίγο γίνεται terminate.

Υπάρχει ήδη ανοιχτό case https://jira.cyanogenmod.org/browse/BACON-1182

Edited by hotfixus

Ηλίας

OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :)

Elthis ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου αλλα ψάχνομαι για να το πάρω και θέλω να ξέρω όσα περισσότερα γίνετε!!

Follow me on XDA

Πολλές φορές όταν παίρνω κάποιο τηλέφωνο ή λαμβάνω κλήση, η ένταση την ώρα της ομιλίας διαπιστώνω ότι έχει πέσει 2 κλικ από το τέρμα δυνατό. Ενώ πάντα το δυναμώνω το ηχειάκι στο τέρμα για να ακούω τον συνομιλητή μου αυτό λειτουργεί σαν να μην μπορεί να αποθηκεύσει αυτό το τέρμα δυνατό.

Ξέρουμε κάτι; Είναι πολύ εκνευριστικό κάθε φορά να σηκώνω την ένταση (και μιλάω πολύ στο τηλέφωνο καθημερινά λόγω δουλειάς).

Είμαι στη 33R με απείραχτη International συσκευή.

129026.png?1640591734

Ρε συ Bill, πριν 3 μέρες έκανες παραπλήσια ερώτηση - κάνε ρε φίλε ένα clean install την 33R και θα σου λυθούν τα θέματα...!

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

με ακουστικά (handsfree) ή με το τηλέφωνο μιλας;

Αν πάς στις Ρυθμίσεις-Ηχος-Ρυθμίσεις έντασης υπάρχει ένα τσεκάκι που λέγεται ασφαλής ένταση ακουστικών και σου ρίχνει την ένταση επίτηδες για προστασία . Αν θες μετά την αυξάνεις.

Οχι στο δικό μου δεν βλέπω πρόβλημα. Το βρίσκω εκεί που το αφήνω. Με clean install 33R, TWRP, Root , franco r18

Edited by androgr

Από το τηλέφωνο μιλάω, επίσης την επιλογή που λες την έχω απενεργοποιημένη από την πρώτη στιγμή. Πφφφ αμάν με αυτά τα clean install, αναγκαστικά πρέπει να χάσω ώρες για να το φέρω να λειτουργεί σωστά.

129026.png?1640591734

Παιδια sos.

Τα sms που μου στελνουν εμφανιζονται ολοκληρα με το περιεχομενο τους στην οθονη κλειδωματος.Λυση για αυτο το σημαντικο προβλημα???

Παιδια sos.

Τα sms που μου στελνουν εμφανιζονται ολοκληρα με το περιεχομενο τους στην οθονη κλειδωματος.Λυση για αυτο το σημαντικο προβλημα???

Αυτό είναι ένα θεματακι γιατί φαίνεται φόρα παρτίδα. Η μόνη λύση που βρήκα ήταν να βγάλω τη custom lockscreen. Και ήταν ωραία και με πιο βολικό unlock η άτιμη.

129026.png?1640591734

Αυτό είναι ένα θεματακι γιατί φαίνεται φόρα παρτίδα. Η μόνη λύση που βρήκα ήταν να βγάλω τη custom lockscreen. Και ήταν ωραία και με πιο βολικό unlock η άτιμη.

Σε ευχαριστώ,με έσωσες :) :happy::ninja:

Παιδια sos. Τα sms που μου στελνουν εμφανιζονται ολοκληρα με το περιεχομενο τους στην οθονη κλειδωματος.Λυση για αυτο το σημαντικο προβλημα???

Μπες στο Messages και δες στα Settings του > Notifications αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που σε εξυπηρετεί

• The title was changed to OnePlus One