elthis Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Ενδιαφέρον, η συσκευή μου είναι απείραχτη, μπορώ να το κάνω; Οπουδήποτε χρειάζεται root μιας και πειράζεις αρχεία συστήματος. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Πως έφτασες στην 33R? Δεν είναι φυσιολογικό - δεν έκατσε κάτι στην rom, προτείνω να την ξανα-περάσεις, καθαρή, με τον οδηγό του Davout Απ ότι διαβάζω στα 3 θέματα τον τελευταίο καιρό, όσα προβλήματα παρουσιάζονται σε κάποιους, τις περισσότερες φορές (να μην πω όλες - ας αφήσω 1-2 εξαιρέσεις) λύνονται με Clean Install.- Μου λύθηκε η απορία - κάνε clean install... Τόσο καλά δηλαδή...η συσκευή μου είναι International version αγορασμένη κατευθείαν από OnePlus. Και τώρα θα πρέπει να ξαναστήσω τα πάντα από την αρχή;;!! Θα φουντάρω πάει... Παίζει δηλαδή η χαμηλή ένταση του ακουστικού να οφείλεται ότι δεν έκατσε καλά κάποιο update; Περίεργο μου φαίνεται να είμαι ειλικρινής. Δηλαδή σε όλους εσάς είναι καμπάνα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Τόσο καλά δηλαδή...η συσκευή μου είναι International version αγορασμένη κατευθείαν από OnePlus. Και τώρα θα πρέπει να ξαναστήσω τα πάντα από την αρχή;;!! Θα φουντάρω πάει... Παίζει δηλαδή η χαμηλή ένταση του ακουστικού να οφείλεται ότι δεν έκατσε καλά κάποιο update; Περίεργο μου φαίνεται να είμαι ειλικρινής. Δηλαδή σε όλους εσάς είναι καμπάνα; Σε μένα, είναι.- Παρέλαβα το κινητό (ομοίως from Official 1+1), εκανα unlock bootloader και καθαρή εγκατάσταση κατευθείαν - ούτε αναβαθμίσεις step by step, ούτε κάτι άλλο - έκτοτε το κινητό είναι Τ Ε Λ Ε Ι Ο.- Εχω διαβάσει αρκετές φορές, ειδικά στο νήμα "Αναβαθμίσεις" αρκετούς με θέματα που λύθηκαν με "καθαρή" εγκατάσταση (μου έρχεται στο μυαλό ο fantomas_ktm πρόσφατα...) Εκτιμώ οτι είναι θέμα ημερών να βγει το επόμενο update, μπορείς να το περιμένεις για να έχεις καλύτερη αφορμή... Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spirospatra Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Να συμπληρώσω ότι λύθηκε και μένα το θέμα art σε συνδυασμό με nova.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galanakop Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 http://androidworld.nl/nieuws/oneplus-one-yellow-band/ Ενδιαφέρον!!! Παράθεση Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st_this Δημ. September 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 15, 2014 Έμαθα πως υπάρχει ένα bug όσον αφορά την οθόνη.Λένε οτι κολλάει καμιά φορά το touchscreen και δεν ανταποκρίνεται. Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν σας? έχει βγει fixaki?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Έμαθα πως υπάρχει ένα bug όσον αφορά την οθόνη.Λένε οτι κολλάει καμιά φορά το touchscreen και δεν ανταποκρίνεται. Έχει συμβεί αυτό σε κανέναν σας? έχει βγει fixaki?? Μέσα στην εβδομάδα βγαίνει νέο update από την εταιρία που λύνει το πρόβλημα. Επίσης αν ασχολήσε και βάζεις custom kernel ο franco με τον kernel του το έχει λύσει ήδη. Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Kαλημερα, παραθετω φωτο με καταναλωση. Μου εχει πολυ μεγαλη καταναλωση στις κλησεις.οκ κανω περιπου 2 ωρες τη μερα με bluetooth ενεργο αλλα καταναλωνει τοσο? https://www.dropbox.com/s/d6d8tv3am98aiqa/Screenshot_2014-09-15-20-18-24.png?dl=0 Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Kαλημερα, παραθετω φωτο με καταναλωση. Μου εχει πολυ μεγαλη καταναλωση στις κλησεις.οκ κανω περιπου 2 ωρες τη μερα με bluetooth ενεργο αλλα καταναλωνει τοσο? https://www.dropbox.com/s/d6d8tv3am98aiqa/Screenshot_2014-09-15-20-18-24.png?dl=0 Καλημέρα, μια χαρά φαίνεται η κατανάλωση σου, κρίνοντας από τις πόσες ώρες είναι ανοιχτό το κινητό από τη τελευταία φόρτιση και ότι η οθόνη είναι η αμέσως επόμενη αιτία κατανάλωσης. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Καλημέρα, μια χαρά φαίνεται η κατανάλωση σου, κρίνοντας από τις πόσες ώρες είναι ανοιχτό το κινητό από τη τελευταία φόρτιση και ότι η οθόνη είναι η αμέσως επόμενη αιτία κατανάλωσης. Ευχαριστω. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο μπαταρια.Επιπεδα NOTE 3 φθανω ή και λιγο παραπανω. LG flex βεβαια με τιποτα αλλα και λογικο.απλα ειναι το 1ο τηλ που μου εχει περισσοτερη καταναλωση σε κλησεις παρα σε οθονη.Παντως βγαζω τη μερα με περιπου 4:30 ωρες οθονη και ολη μερα με 3g/wifi bluetooth 2 ωρες κλησεις browsing λιγο gaming . Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 Ευχαριστω. Γενικα ειμαι πολυ ευχαριστημενος απο μπαταρια.Επιπεδα NOTE 3 φθανω ή και λιγο παραπανω. LG flex βεβαια με τιποτα αλλα και λογικο.απλα ειναι το 1ο τηλ που μου εχει περισσοτερη καταναλωση σε κλησεις παρα σε οθονη.Παντως βγαζω τη μερα με περιπου 4:30 ωρες οθονη και ολη μερα με 3g/wifi bluetooth 2 ωρες κλησεις browsing λιγο gaming . Άψογος είσαι, επειδή είχα Note 3 και LG G2 που τα θεωρώ κορυφαία στο θέμα μπαταρίας, το 1+1 είναι ένα κλικ παραπάνω. Λογικό και αυτό που γράφεις για το Flex, και μόνο η διαφορά της οθόνης (720p) είναι σημαντικός παράγοντας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotfixus Δημ. September 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 16, 2014 (edited) Βρήκα και άλλη δυσλειτουργία. ενεργοποιείς face unlock. Ανοίγεις την κάμερα με gesture με σβηστή οθόνη, την 3η με 4η φορά που θα το επαναλάβεις, δεν βγαίνει η φωτογραφική και μετα από λίγο γίνεται terminate. Υπάρχει ήδη ανοιχτό case https://jira.cyanogenmod.org/browse/BACON-1182 Edited September 16, 2014 by hotfixus Παράθεση Ηλίας OnePlus 6 8/128GB Mirror Black :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
st_this Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 Elthis ευχαριστώ για την απάντηση. Δεν έχω το τηλέφωνο στα χέρια μου αλλα ψάχνομαι για να το πάρω και θέλω να ξέρω όσα περισσότερα γίνετε!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
elthis Δημ. September 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 17, 2014 11 handy OnePlus One tips and tricks http://www.digitaltrends.com/mobile/oneplus-one-tips-and-tricks/ Παράθεση Apparently we love our own cell phones but we hate everyone else's... Follow me on XDA Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Πολλές φορές όταν παίρνω κάποιο τηλέφωνο ή λαμβάνω κλήση, η ένταση την ώρα της ομιλίας διαπιστώνω ότι έχει πέσει 2 κλικ από το τέρμα δυνατό. Ενώ πάντα το δυναμώνω το ηχειάκι στο τέρμα για να ακούω τον συνομιλητή μου αυτό λειτουργεί σαν να μην μπορεί να αποθηκεύσει αυτό το τέρμα δυνατό. Ξέρουμε κάτι; Είναι πολύ εκνευριστικό κάθε φορά να σηκώνω την ένταση (και μιλάω πολύ στο τηλέφωνο καθημερινά λόγω δουλειάς). Είμαι στη 33R με απείραχτη International συσκευή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Ρε συ Bill, πριν 3 μέρες έκανες παραπλήσια ερώτηση - κάνε ρε φίλε ένα clean install την 33R και θα σου λυθούν τα θέματα...! Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 (edited) με ακουστικά (handsfree) ή με το τηλέφωνο μιλας; Αν πάς στις Ρυθμίσεις-Ηχος-Ρυθμίσεις έντασης υπάρχει ένα τσεκάκι που λέγεται ασφαλής ένταση ακουστικών και σου ρίχνει την ένταση επίτηδες για προστασία . Αν θες μετά την αυξάνεις. Οχι στο δικό μου δεν βλέπω πρόβλημα. Το βρίσκω εκεί που το αφήνω. Με clean install 33R, TWRP, Root , franco r18 Edited September 18, 2014 by androgr Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Από το τηλέφωνο μιλάω, επίσης την επιλογή που λες την έχω απενεργοποιημένη από την πρώτη στιγμή. Πφφφ αμάν με αυτά τα clean install, αναγκαστικά πρέπει να χάσω ώρες για να το φέρω να λειτουργεί σωστά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
androgr Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Είπαμε το τηλέφωνο αυτό είναι pain and pleasure :lol::lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Παιδια sos. Τα sms που μου στελνουν εμφανιζονται ολοκληρα με το περιεχομενο τους στην οθονη κλειδωματος.Λυση για αυτο το σημαντικο προβλημα??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Ξεχνάω να το φορτίζω πλέον :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Παιδια sos. Τα sms που μου στελνουν εμφανιζονται ολοκληρα με το περιεχομενο τους στην οθονη κλειδωματος.Λυση για αυτο το σημαντικο προβλημα??? Αυτό είναι ένα θεματακι γιατί φαίνεται φόρα παρτίδα. Η μόνη λύση που βρήκα ήταν να βγάλω τη custom lockscreen. Και ήταν ωραία και με πιο βολικό unlock η άτιμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VASKIR Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Bummer: OnePlus One StyleSwap covers no more! http://www.gizchina.com/2014/09/18/bummer-oneplus-one-styleswap-covers/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dr. Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Αυτό είναι ένα θεματακι γιατί φαίνεται φόρα παρτίδα. Η μόνη λύση που βρήκα ήταν να βγάλω τη custom lockscreen. Και ήταν ωραία και με πιο βολικό unlock η άτιμη. Σε ευχαριστώ,με έσωσες :) :happy::ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. September 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 18, 2014 Παιδια sos. Τα sms που μου στελνουν εμφανιζονται ολοκληρα με το περιεχομενο τους στην οθονη κλειδωματος.Λυση για αυτο το σημαντικο προβλημα??? Μπες στο Messages και δες στα Settings του > Notifications αν υπάρχει κάποια ρύθμιση που σε εξυπηρετεί Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts