Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Στέλνει και Ελλάδα το επίσημο site;

Όχι, περισσότερες πληροφορίες στο παρακάτω link στη πρώτη σελίδα OnePlus One : Παραγγελίες - Αγορά - Invitations - Αξεσουάρ

Sent it From outer Space.

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Στέλνει και Ελλάδα το επίσημο site;

Δεν το γνωρίζω.

Δύο πράγματα σ' αυτή την ζωή δεν έχουν τέλος, το σύμπαν και η ηλιθιότητα των ανθρώπων αν και για το πρώτο δεν είμαι απόλυτα βέβαιος.

Α.Einstein

Μετα απο 5-6 σε ΙΟS μεταπηδησα κ γω σε ΟΡΟ !

Σημερα το πηρα στα χερια μου.

Ενα δυο χαζες ερωτησεις μιας κ μπερδευομαι ακομα με το Android.

1) Τι βηματα ακολουθω για να βγαλω τη δονηση την ωρα π πληκτολογω;

2) Οταν διαλεγω καποια απ τα προφιλ ( Αθορυβο κλπ ) συνεχιζουν κανονικα οι ηχοι κλησεις. Γιατι ;

iPhone 5s

Όλα καλά είναι μην ανησυχείς ένα σκαλωμα έφαγε, λογικά δεν θα στο ξανακάνει

Δεν κάνει τίποτα.. Όντως είναι πολύ χρήσιμο και νομίζω ισχύει για όλα τα κινητά με Android

Για την ιστορία, στα κινητά με mediatek επεξεργαστές ισχύει στα 7 δεύτερα. Βολεύει πολύ γιατί ακόμα και με αφαιρούμενη μπαταρία είναι πιο γρήγορο.

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

Μετα απο 5-6 σε ΙΟS μεταπηδησα κ γω σε ΟΡΟ !

Σημερα το πηρα στα χερια μου.

Ενα δυο χαζες ερωτησεις μιας κ μπερδευομαι ακομα με το Android.

1) Τι βηματα ακολουθω για να βγαλω τη δονηση την ωρα π πληκτολογω;

2) Οταν διαλεγω καποια απ τα προφιλ ( Αθορυβο κλπ ) συνεχιζουν κανονικα οι ηχοι κλησεις. Γιατι ;

1. Ρυθμίσεις >>> ήχος >>> δόνηση κατά την αφή.

2. Ρυθμίσεις >>>προφίλ >>> σε κάθε προφίλ δεξιά έχει τρεις παράλληλες γραμμές. Πάτα επάνω και κάνε ότι ρύθμιση θέλεις.

Edited by mike_k
:)

1. Ρυθμίσεις >>> ήχος >>> δόνηση κατά την αφή.

2. Ρυθμίσεις >>>προφίλ >>> σε κάθε προφίλ δεξιά έχει τρεις παράλληλες γραμμές. Πάτα επάνω και κάνε ότι ρύθμιση θέλεις.

Ευχαριστω θερμα !

iPhone 5s

Υπάρχει ρύθμιση για Slow motion στην βιντεοκάμερα;

Desktop.

Ultrabook Samsung Ativ Book 7.

Samsung Galaxy Note 3.

LG G2.

Καλημερα παιδια,

Πρωτη μερα με τη συσκευη χθες, πηγα να περασω τις επαφες μου. Χειροκινητα, με τον παλιο γνωστο τροπο. Τις περασα ολες, εβαλα και αγαπημενα, ολα καλα ! Εκλεισε οπως ηταν φυσικο λογω μπαταριας το αφηνω κλειστο στη φορτιση το ανοιγω το πρωι, καμια επαφη αποθηκευμενη.. Φταιω εγω ; Εκανα κατι λαθος ; Φταιει το τηλ ; Επισης στην αποθηκευση μιας επαφης, οι επιλογες συγχρονισμου ειναι 1) μονο στο τηλ 2) google 3) εταιρικος. Τι σημαινει το καθενα και τι επιλεγω ;

Ευχαριστω !

iPhone 5s

Αν και δεν έχω την συσκευή, σου προτείνω να χρησιμοποιείς τον Google λογαριασμό σου. Θα είναι εκεί για πάντα, τουλάχιστον όσο υπάρχει η Google.
Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Για την ιστορία, στα κινητά με mediatek επεξεργαστές ισχύει στα 7 δεύτερα. Βολεύει πολύ γιατί ακόμα και με αφαιρούμενη μπαταρία είναι πιο γρήγορο.

Για την ιστορία 7 δεύτερα είναι και στους snapdragon

Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

Καλημερα φιλε,Οπως προειπε ο ακιλλεας,εγω θα παω παραπερα και θα το παρω και απο την αρχη.Αφου εφτιαξες λογαριασμο στην γοογλε,πηγαινε στις ρυθμισεις του κινητου σου και καπου εκει θα βρεις την ρυθμιση που λεει λογαρισμοι.Αφου πατησεις και μπεις μεσα,επανω δεξια πρεπει να εχει τρεις τελιτσες,πατα να δεις εαν ο/οι λογαριασμος/οι ειναι ρυθμισμενος/οι να κανει αυτοματο συγχρονισμο.Μετα πατα ακομα μια φορα στο ονομα γοογλε,θα δεις το ονομα του λογαριασμου αυτο της γοογλε,το email σου,πατα επανω θα σε βαλει στον αναλυτικο πινακα ρυθμισεων λογαριασμου αλλα πιο αναλυτικα,δηλαδη,ατζεντα,e-mail,επαφες,chrome κλπ.Πρεπει και εκει να ειναι τσεκαρισμενα για συγχρονισμο.Εαν κατι δεν συγχονιζεται,τσεκαρε και ξετσεκαρε το,ουτως ωστε να κανει παλι προσπαθεια,ετσι θα κανει συγχρονισμο

Τωρα,εαν δεν σου τα κρατησε χτες οπως αναφερεις,δεν γινεται λογος,σιγουρα τα εχει κρατησει,απλα οταν τα περνας,πρεπει να δεις που κανεις την αποθηκευση,στο κινητο,στην σιμ η στον λογαριασμο της γοογλε.Εαν τα εκανες χτες αποθηκευση στο κινητο και τα ψαχνεις σημερα στον λογαριαμο της γοογλε,δεν θα τα δεις.

Ευχομαι να σου εδωσα με τον σωστο τροπο να καταλαβεις.Προερχεσαι απο οτι βλεπω απο αιφον γ'αυτο σου εγραψα πιο αναλυτικα.Υπαρχει ακομα μια λυση γα χειροκινητα,μπορεις να μπεις στον λογαριασμο σου γοογλε μεσω του ηλεκτρονικου σου ταχειδρομειου,οπου εχει ενα βελακι,το πατας και σου λεει επαφες,εκει μπορεις μεσω του υπολογιστη σου να κανεις οτι αλλαγη η προσθεση/αφαιρεση θελεις στις επαφες σου πιο ευκολα.

Καλημερα

Edited by sikuonas
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Καλημερα φιλε,Οπως προειπε ο ακιλλεας,εγω θα παω παραπερα και θα το παρω και απο την αρχη.Αφου εφτιαξες λογαριασμο στην γοογλε,πηγαινε στις ρυθμισεις του κινητου σου και καπου εκει θα βρεις την ρυθμιση που λεει λογαρισμοι.Αφου πατησεις και μπεις μεσα,μεταξυ αλλων θα δεις και της γοογλε,πατα επανω μια φορα.Αφου πατησες επανω και μπηκες,επανω δεξια πρεπει να εχει τρεις τελιτσες,πατα να δεις εαν ο λογαριασμος ειναι ρυθμισμενος να κανει αυτοματο συγχρονισμο.Μετα πατα ακομα μια φορα στο ονομα γοογλε,θα σε παει πιο αναλυτικα στην σελιδα οπου βλεπεις απο τον λογαριασμο αυτο της γοογλε,τι παλι συγχρονιζεται αυτοματα,δηλαδη,ατζεντα,e-mail,επαφες,κλπ.Πρεπει και εκει να ειναι τσεκαρισμενα για συγχρονισμο.

Τωρα,εαν δεν σου τα κρατησε χτες οπως αναφερεις,σιγουρα τα εχει κρατησει,απλα οταν τα περνας,πρεπει να δεις που κανεις την αποθηκευση,στο κινητο,στην σιμ η στον λογαριασμο της γοογλε.Εαν τα εκανες χτες αποθηκευση στο κινητο και τα ψαχνεις σημερα στον λογαριαμο της γοογλε,δεν θα τα δεις.

Ευχομαι να σου εδωσα με τον σωστο τροπο να καταλαβεις.Προερχεσαι απο οτι βλεπω απο αιφον γ'αυτο σου εγραψα πιο αναλυτικα.Υπαρχει ακομα μια λυση γα χειροκινητα,μπορεις να μπεις στον λογαριασμο σου γοογλε μεσω του ηλεκτρονικου σου ταχειδρομειου,οπου εχει ενα βελακι,το πατας και σου λεει επαφες,εκει μπορεις μεσω του υπολογιστη σου να κανεις οτι αλλαγη η προσθεση/αφαιρεση θελεις στις επαφες σου πιο ευκολα.

Καλημερα

Βασικα απο οτι ειδα κ κυριως γτ δεν ηξερα εκανα αποθηκευση στη συσκευη ( τοπικος λογαριασμος τηλεφωνου) εκανα τη διαδικασια που ειπες για συγχρονισμο επαφων κλπ αλλα υποθετω δν γινεται κατι απ τη στιγμη που ειναι ολα αποθηκευμενα στο κινητο, σωστα ; Πολυτιμη η βοηθεια σου. Επισης υπαρχει τροπος να εμφανιζονται οι ειδοποιησεις απο viber κλπ στην αρχικη οθονη και οχι αναδιωμενες στο πανω μερος της ;

Edited by tapouts
iPhone 5s

• Administrators
Βασικα απο οτι ειδα κ κυριως γτ δεν ηξερα εκανα αποθηκευση στη συσκευη ( τοπικος λογαριασμος τηλεφωνου) εκανα τη διαδικασια που ειπες για συγχρονισμο επαφων κλπ αλλα υποθετω δν γινεται κατι απ τη στιγμη που ειναι ολα αποθηκευμενα στο κινητο, σωστα ;

Στις ρυθμίσεις των επαφών σου θα βρεις επιλογή αντιγραφής των επαφών από τη συσκευή στον google account σου. Δες εδώ.

Modpic.gif

Έχει πάνω από δίμηνο να φάει reboot ή να εμφανίσει το πρόβλημα που τρελαίνεται το ζουμ με δυο δάχτυλα. Γενικά όλα καλά. Φτου φτου. Είναι πολύ καλή η ρομ αυτή τη στιγμή και πραγματικά δεν με πειράζει πότε και ΑΝ θα πάρουμε lollipop. Οκ, από προηγούμενη ρομ έχουμε σημάδια ότι η μπαταρία μπορεί να είναι καλύτερη αλλά και πάλι βγάζω 5 ώρες οθόνης σε 4 μέρες αναμονή ή 7 ώρες σε 2μισι-3 μέρες. Αναλόγως τη χρήση. Μια χαρά. Ας πάρουν το χρόνο τους να βγάλουν κάτι καλό :)

πως το κάνεις αυτό φίλε μου? εγώ μετά βίας 1 ημέρα μέχρι να χρειαστεί φόρτιση. Χρήση σχεδόν καθόλου και μάλιστα από τις 12 το βράδυ έως τις 7:20 το πρωί σε airplane mode...

τις πταίει????

Αν χρειάζεστε κάποιο screen post, ποιο ακριβώς να βάλω?

Για την ιστορία 7 δεύτερα είναι και στους snapdragon

Ο φίλος xander ανέφερε 30 δευτερα πριν...

images?q=tbn:ANd9GcSajrrZEo6APx0nLGx13EufEf6HGZt6oIMxyclgz-36fQJFB7gC

could you do it again?

ThL W8 Beyond , OnePlus 3T

πως το κάνεις αυτό φίλε μου? εγώ μετά βίας 1 ημέρα μέχρι να χρειαστεί φόρτιση. Χρήση σχεδόν καθόλου και μάλιστα από τις 12 το βράδυ έως τις 7:20 το πρωί σε airplane mode...

τις πταίει????

Αν χρειάζεστε κάποιο screen post, ποιο ακριβώς να βάλω?

Λειτουργώ με wifi 80-90% του χρόνου και το δίκτυο στο 2g. Όταν δεν έχω wifi, τότε μόνο το γυρίζω σε 3g και ανοίγω τα data. Δεν κάνω κάτι άλλο ιδιαίτερο.

Το βράδυ το ρίχνω και γω σε λειτουργία πτήσης για κανά 7ωράκι όπου καίει 1 άντε 2%

Κάτι σου καίει ρεύμα. Δες στις ρυθμίσεις>μπαταρία

Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι ωραία καινούρια χαρακτηριστικά θα έχουν!! Περιμένοντας καινούργιες συσκευές σήμερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν...

--Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE

--GPad 8.3 > Galaxy Tab S6

Υπαρχει καποιος launcher που να προτεινετε ; Η εστω να υπαρχει τροπος να αλλαξω την εμφανιση μονο των εικονιδιων ;
iPhone 5s

Υπαρχει καποιος launcher που να προτεινετε ; Η εστω να υπαρχει τροπος να αλλαξω την εμφανιση μονο των εικονιδιων ;

Με τον stock launcher κατεβάζεις από playstore ή από theme center ότι cm11 theme θες και αλλάζεις σε εμφάνιση από τα πάντα έως μόνο τη γραμματοσειρά (π.χ. δες flux white theme)

Αν βάλεις nova launcher, εκεί οι επιλογές σε εικονίδια είναι ατελείωτες.

Εγώ με nova έχω αυτά: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.czarnomorski.theme.dcikonz

Edited by kikos7

Επισης υπαρχει τροπος να εμφανιζονται οι ειδοποιησεις απο viber κλπ στην αρχικη οθονη και οχι αναδιωμενες στο πανω μερος της ;

Ναι, αυτό γίνεται μέσω της ίδιας της εφαρμογής, viber, whatsapp, θα σου συνιστούσα, να περνάς πάντα όλες τις ρυθμίσεις, ειδικά στις εφαρμογές που χρειάζονται ίντερνετ, θα βρεις πραγματικά πάρα πολύ χρήσιμα πράγματα.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

Μόλις μου ήρθε η νέα έκδοση XNPH05Q. Έχω εγκατεστημένο το swiftkey στο opo. Μήπως πρέπει να το απεγκατάστησω πριν κάνω την εγκατάσταση της έν λόγω έκδοσης εφόσον είναι ενσωματωμένο σε αυτή; Θα δημιουργήσει κάποιο conflict; Ευχαριστώ.

Καλησπερα παιδια σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω και την συσκευη απο αλι την βρηκα αρκετα κλα στα 343$ to 64αρι .

Θελω να μαθω αν εχει καθολου λαγκ ? Αποκριση οθονησ με ποια συσκευη θα τη συγκρινατε ειναι αρκετ smooth? Ηχεια ικανοποιητηκα καθαρα? Gps ? Καμερα?

Αυτα ....συγνωμη που ζηταω τοσεσ πολλεσ απαντησεισ μαζεμενεσ...η γνωμη σας. Θα μετρησει πολυ ευχαριστω.

• Administrators
Καλησπερα παιδια σκεφτομαι πολυ σοβαρα να αγορασω και την συσκευη απο αλι την βρηκα αρκετα κλα στα 343$ to 64αρι .

Θελω να μαθω αν εχει καθολου λαγκ ? Αποκριση οθονησ με ποια συσκευη θα τη συγκρινατε ειναι αρκετ smooth? Ηχεια ικανοποιητηκα καθαρα? Gps ? Καμερα?

Αυτα ....συγνωμη που ζηταω τοσεσ πολλεσ απαντησεισ μαζεμενεσ...η γνωμη σας. Θα μετρησει πολυ ευχαριστω.

Έχεις κάνει την ίδια ερώτηση σε τρία διαφορετικά θέματα. Δεν προβλέπεται αυτό φίλε μου. Εξάλλου να σου θυμίσω ότι εδώ είναι forum που σημαίνει ότι πρώτα διαβάζουμε και αν δεν πάρουμε τις απαντήσεις που ζητάμε μετά ρωτάμε. Φαντάζεσαι τι θα γινόταν εδώ μέσα αν είμαστε υποχρεωμένοι να απαντάμε στον καθένα ξεχωριστά με την ίδια απορία;

Modpic.gif

Λειτουργώ με wifi 80-90% του χρόνου και το δίκτυο στο 2g. Όταν δεν έχω wifi, τότε μόνο το γυρίζω σε 3g και ανοίγω τα data. Δεν κάνω κάτι άλλο ιδιαίτερο.

Το βράδυ το ρίχνω και γω σε λειτουργία πτήσης για κανά 7ωράκι όπου καίει 1 άντε 2%

Κάτι σου καίει ρεύμα. Δες στις ρυθμίσεις>μπαταρία

πως μπορώ να ελέγξω τι ακριβώς μου τρώει την μπαταρία (ειδικά κατά το airplane mode μου "έφαγε" χθες 40%!!)?

• The title was changed to OnePlus One