panosmania Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 (edited) Καλησπερα σκεφτομαι να αγορασω το oneplus one τ ευρωπαικο (δλδ οχι απο καποιο κινεζικο μαγαζι) και διαβαζω οτι πλεον απο τς 26 δεκμβριου του 2014 αφαιρεθηκε τ λογοτυπο τς cyanogen γνωριζει κανεις κατι??(παντως αυτο μ το χαλαει λιγο :p) Edited January 22, 2015 by panosmania Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
T-Devil Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 εχω 24ωρη πρόσκληση, οποιος θελει ας μου στειλει στα εισερχομενα! Παράθεση Hyper82! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
peritrima Δημ. January 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 22, 2015 εχω 24ωρη πρόσκληση, οποιος θελει ας μου στειλει στα εισερχομενα! Καλύτερα να το γράψεις και στο θέμα εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397537&page=338 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihios Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Χαιρετώ και εύχομαι σε όλους καλή χρόνια , με υγεία πάνω απ όλα. Έρχομαι κατευθείαν στο θέμα . Μένω εξωτερικό και πριν 4 ημέρες ήρθα Ελλάδα. Όταν πήγα να κάνω για πρώτη φορά φόρτωση στο one plus one μέσω του δικού του φορτιστή ήταν αδύνατο. Το φωτάκι της φόρτωσης πάνω αριστερά άναψε για ένα δευτερόλεπτο και μετά τίποτα , το κινητο δεν φόρτωνε. Προσπάθησα να φορτώσω με άλλο φορτιστή, τίποτα. Αλλάζω καλώδιο τίποτα. Τελικά έσβησα το κινητό και το φόρτωσα σβηστό και φόρτωσε κανονικά αλλά αυτή την στιγμή μου είναι αδύνατο να το φορτώσω αν το κινητό δεν είναι κλειστό και μου είναι αδύνατο να το κάνω να το δει ο υπολογιστής (μου βγάζει USB device non recognised) και πάλι το λαμπάκι της φόρτωσης είναι σβηστό όταν είναι συνδεδεμένο με τον υπολογιστή. Το δοκίμασα και με άλλο υπολογιστή ακριβώς τα ιδία. Ξαναπέρασα τους drivers από την αρχή χωρίς αποτέλεσμα. Το usb debugging είναι τσεκαρισμένο όπως και το MTP. Η μόνη περίπτωση που το λαμπάκι της φόρτωσης είναι ανοικτό είναι όταν το κινητό φορτώνει από τον αναπτήρα του αυτοκινήτου??????? Τελείως κουφό και δεν βγάζω ούτε νόημα. Έχετε καμία ιδέα τι μπορεί να φταίει και τι θα μπορούσα να δοκιμάσω Ευχαριστώ εκ των προτέρων. Τελικά μετά από ένα μηνά το πρόβλημα παραμένει. Διάβασα παρά πολλά άρθρα στο ιντερνετ με πρόβλημα φόρτισης μπαταριάς του one+ αλλά όχι σαν το δικό μου. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να βρω λύση και δεν με πειράζει να το φορτίζω όσο είναι κλειστό. Το μόνο που ανησυχώ είναι ότι αν ποτέ χρειαστεί να κάνω clean install η χρειαστεί να χρησιμοποιήσω το OnePlusRecoveryTool. Η ερώτηση μου είναι υπάρχει τρόπος να γίνει clean install η να χρησιμοποιήσω το OnePlusRecoveryTool χωρίς σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή μέσω usb ???? (μεταφορά αρχείων από και προς το υπολογιστή μπορώ να κάνω ασύρματα μέσω airdroid ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Τελικά μετά από ένα μηνά το πρόβλημα παραμένει. Διάβασα παρά πολλά άρθρα στο ιντερνετ με πρόβλημα φόρτισης μπαταριάς του one+ αλλά όχι σαν το δικό μου. Δεν νομίζω ότι θα μπορέσω να βρω λύση και δεν με πειράζει να το φορτίζω όσο είναι κλειστό. Το μόνο που ανησυχώ είναι ότι αν ποτέ χρειαστεί να κάνω clean install η χρειαστεί να χρησιμοποιήσω το OnePlusRecoveryTool. Η ερώτηση μου είναι υπάρχει τρόπος να γίνει clean install η να χρησιμοποιήσω το OnePlusRecoveryTool χωρίς σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή μέσω usb ???? (μεταφορά αρχείων από και προς το υπολογιστή μπορώ να κάνω ασύρματα μέσω airdroid ) Μεταφορά αρχείων κανεις και με φλασακι otg Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihios Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Μεταφορά αρχείων κανεις και με φλασακι otg ουτε αυτο το αναγνωριζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 ουτε αυτο το αναγνωριζει Δοκιμασες διαφορα αλλα; αμα δεν σου διαβασει τοτε εχει θεμα η θυρα σου Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eftihios Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Υπάρχει τρόπος να γίνει clean install η να χρησιμοποιήσω το OnePlusRecoveryTool χωρίς σύνδεση του κινητού με τον υπολογιστή μέσω usb ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
akilleas Δημ. January 24, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Ρε παιδιά, το κινητό δεν έχει service για να επισκευαστεί; Παράθεση Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 24, 2015 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2015 Ρε παιδιά, το κινητό δεν έχει service για να επισκευαστεί; Το στέλνεις εκεί που το πήρες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vtag Δημ. January 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 27, 2015 Παιδια εχω παρατηρησει ενα software bug στην 44s! Μου το εχει κάνει δυο φορες εως τωρα! Ξαφνικα εκει περα που θα πατησω το on screen κουμπι βελακι για πισω ενω δείχνει οτι πατιέται δεν εκτελει την εντολη! Δεν μου το εχει κάνει βγαίνοντας απο κάποια εφαρμογη.........μου το εχει κάνει μια φορα οταν να βγω απο εναν φάκελο στην αρχικη οθόνη και την φορα οταν πηγα να βγω απο το μενου πισω για την αρχικη οθόνη! ΜΕ το κεντρικο κουμπι εβγαινε κανονικα! Το πρόβλημα λύθηκε κλειδώνοντας απλα την οθονη! Να πω οτι δεν εχω πειράξει καθόλου το κινητο! Είναι φυσιολογικο???? Μήπως εχει πρόβλημα το κινητο ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannoos Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Καλησπερα. Πριν κατι ωρες χρησιμοποιουσα το κινητο βλεποντας βιντεο στο youtube. Ξαφνικα το κινητο κλεινει και δεν εχω καταφερει να το ανοιξω ουτε με reboot ουτε με συνδεση στο πσ. Ξερετε τι μπορει να παιζει η να μου δωσαν παπατζα κινητο τα κινεζακια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Καλησπερα. Πριν κατι ωρες χρησιμοποιουσα το κινητο βλεποντας βιντεο στο youtube. Ξαφνικα το κινητο κλεινει και δεν εχω καταφερει να το ανοιξω ουτε με reboot ουτε με συνδεση στο πσ. Ξερετε τι μπορει να παιζει η να μου δωσαν παπατζα κινητο τα κινεζακια? My OnePlus One does not power on 1. In many cases, we've found that a dead battery is the cause – before trying anything else, make sure to charge your One! 2. Power cycle the One by holding the Power button for 20 seconds 5 times. 3. Attempt to start the phone by holding down the Power button along with the Volume down button to start recovery mode and performing a factory reset. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Ουτε φωνή ουτε ακροαση για την επισημη lollipop ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Οι nightlies προχωρούν οπότε μέχρι τέλους του άλλου μήνα πιστεύω να το πάρετε Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 28, 2015 Είναι τόσο καλή η 44 που δεν με καίει. Απλά με παραξενεύει η έλλειψη κάποιας ανακοίνωσης για πιθανή ημερομηνία κυκλοφορίας. Δεν έχει αναφερθεί επίσης επίσημα αν θα είναι cm. Πρέπει ακόμα να σφαζονται οι δύο εταιρείες... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dathanassiou Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Καλημέρα παιδιά. Έχω μερικές ερωτήσεις για τους έχοντες OTG cable. Το συγκεκριμένο καλώδιο μπορεί να λειτουργήσει και ως φορτιστής εάν το συνδέσω με USB σε ένα PC; Δηλαδή το κινητό αρχίζει να φορτίζει όταν συνδέεται μέσω OTG (π.χ. σε περίπτωση που έχω μαζί μου το OTG αλλά έχω ξεχάσει σπίτι το φορτιστή μου); Επίσης, έχει συνδέσει κανείς μέσω OTG πληκτρολόγιο ή/και mouse να μου πεί πώς δουλεύει; Τέλος, εάν συνδέσεις bluetooth dongle στο OTG καλώδιο, παίζει να δουλεύουν ταυτόχρονα keyboard και mouse; Το έχει δοκιμάσει κάποιος; Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Εγγραφή: Οκτ. 2003 - It's been a while.... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Xander Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Για να δούμε τι ετοιμάζει https://www.facebook.com/oneplusofficial/photos/a.442060232566454.1073741828.424613314311146/613133005459175/?type=1&theater Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trancer9 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Ρε αστέρια... Δεν λειτουργεί ο ήχος κλήσης. Εννοείται πως δεν το έχω στο αθόρυβο. Όταν πάω στις ρυθμίσεις να αλλάξω και καλά τον ήχο μπορω να τον αλλάξω αλλά δεν ακούω αυτούς που επιλέγω. Οι υπόλοιποι ηχοι δουλεύουν. Κάποια λύση? Λύθηκε.... Μην γελασετε.... Είχα αθόρυβο προφίλ :( Edited January 29, 2015 by trancer9 Παράθεση Trust In Trance Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 Μακάρι να αφορά την lollipop Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stef08 Δημ. January 29, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 29, 2015 (edited) Σίγουρα δεν αφορά την lolipop http://www.technobuffalo.com/2015/01/29/oneplus-announces-oxygenos/ Edited January 30, 2015 by Stef08 Παράθεση Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maximos Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ευτυχώς έμαθα να φλασαρω το τηλέφωνο και δεν θα παρακαλαμε καμία 1+ για λειτουργικό. Κρίμα που τα έσπασε με την CM το πρόβλημα θα είναι ότι πιστεύω πως θα έχει πολλές παιδικές ασθένειες το λειτουργικό γιατί θα είναι πρόχειρο γραμμένο αφού εάν βλέπατε πριν 1-2 μήνες έψαχναν άτομα με γνώσεις στον προγραμματισμό Android. Καταλαβαίνετε για ποσό νέο λειτουργικό θα πλασαρουν. Κρίμα και πάλι κυρίως για τους κατόχους που είναι αναγκασμενοι να μείνουν με το μαμά λειτουργικό. Παράθεση http://mowned.com/maximos#.WFZPVAH5YuA.blogger [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. January 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 30, 2015 Ρε παιδιά τι σας χαλάει με την εταιρία; μαγκια της που έβγαλε δικιά της Ρομ και είναι προς το συμφέρον μας,γιατί θα έχουμε επίσημη cm και επίσημη απο Μαμα εταιρία. Συν οτι άλλο υπάρχει εκεί εξω. Δείτε το θετικά Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Έχει πάνω από δίμηνο να φάει reboot ή να εμφανίσει το πρόβλημα που τρελαίνεται το ζουμ με δυο δάχτυλα. Γενικά όλα καλά. Φτου φτου. Είναι πολύ καλή η ρομ αυτή τη στιγμή και πραγματικά δεν με πειράζει πότε και ΑΝ θα πάρουμε lollipop. Οκ, από προηγούμενη ρομ έχουμε σημάδια ότι η μπαταρία μπορεί να είναι καλύτερη αλλά και πάλι βγάζω 5 ώρες οθόνης σε 4 μέρες αναμονή ή 7 ώρες σε 2μισι-3 μέρες. Αναλόγως τη χρήση. Μια χαρά. Ας πάρουν το χρόνο τους να βγάλουν κάτι καλό :) Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. January 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 31, 2015 Από οσο θυμάμαι,η cyanogen είχε πει, ότι θα βγάλει lollipop μέσα στον Φεβρουάριο για το oneplus One.Από την άλλη όμως, υποστηρίζουν πολλές συσκευές και ούτως η άλλως θα βγάζανε πιστεύω και χωρίς να είχαν συνεργασία με την oneplus. Οσο περνάει ο καιρός όμως, από ότι βλέπω αλλά και από την πείρα μου, είμαι σίγουρος ότι και οι devs θα φτιάχνουν τέλειες και απροβλημάτιστες ρομ. Ήδη έχουν αρχίσει να βγάζουν πάρα πολύ καλά δείγματα δουλειάς σταθερότητας και λειτουργικότητας. Θετικό, ότι πάρα πολλές ομάδες προγραμματιστών ασχολούνται με το κινητό μας πλέον και υπάρχει ποικιλία και γνώση. Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts