GeoPets Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Όχι είναι καλή τελικά, απλά θέλει λίγο εξοικίωση. Αυτές που έβγαλα , προσωπικά με ικανοποίησαν αρκετά και τελικά είδα ότι μέσα βγάζει πάρα πολύ καλές. Μου θύμισε φαντάσου το Μ7 που ήταν αρχηγός. Το καλό με αυτή την κάμερα ειναι ότι μπορείς να αλλάξεις πολύ γρήγορα ρύθμιση με ένα swipe up. Θα σου πω κι ένα άλλο κολπάκι. Σηκώνεις το κινητό να βγάλεις φωτογραφία, βρίσκεις το καδράρισμα που θές και δεν σου αρέσει το πως νέταρε. Κατεβάζεις λοιπον το κινητό και το ξανασηκώνεις ώστε να εστιάσει εκ νέου διαφορετικά και το γυρνάς λίγο πάνω ή κάτω στον άξονά του , ώστε να βρεις το επιθυμητό φώς . Ελπίζω να έγινα κατανοητός όπως το έγραψα :lol: Ναι σωστά αυτό το έχω πάρει γραμμή εδώ και κάνα 20 μέρες και το έχω εφαρμόσει αρκετές φορές ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το oneplus one JBL special edition. Στην επίσημη σελίδα της Oneplus δεν υπάρχει. Το βρήκα στο aliexpress και στο flosmall. Το πρώτο μου φάνηκε normal σαν ιστοσελίδα. Με το flosmall τι παίζει; παραγγέλνω άφοβα; Η έκδοση JBL έχει colour OS ή cyanogen mode 11s; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Όχι είναι καλή τελικά, απλά θέλει λίγο εξοικίωση. Αυτές που έβγαλα , προσωπικά με ικανοποίησαν αρκετά και τελικά είδα ότι μέσα βγάζει πάρα πολύ καλές. Μου θύμισε φαντάσου το Μ7 που ήταν αρχηγός. Το καλό με αυτή την κάμερα ειναι ότι μπορείς να αλλάξεις πολύ γρήγορα ρύθμιση με ένα swipe up. Θα σου πω κι ένα άλλο κολπάκι. Σηκώνεις το κινητό να βγάλεις φωτογραφία, βρίσκεις το καδράρισμα που θές και δεν σου αρέσει το πως νέταρε. Κατεβάζεις λοιπον το κινητό και το ξανασηκώνεις ώστε να εστιάσει εκ νέου διαφορετικά και το γυρνάς λίγο πάνω ή κάτω στον άξονά του , ώστε να βρεις το επιθυμητό φώς . Ελπίζω να έγινα κατανοητός όπως το έγραψα :lol: Επίσης μπορείς να πειράξεις με το χέρι σου την εστίαση. Κλειδωνεις εκεί που θες και με το φως που θες και πυρ :happy: Ενδιαφέρομαι να αγοράσω το oneplus one JBL special edition. Στην επίσημη σελίδα της Oneplus δεν υπάρχει. Το βρήκα στο aliexpress και στο flosmall. Το πρώτο μου φάνηκε normal σαν ιστοσελίδα. Με το flosmall τι παίζει; παραγγέλνω άφοβα; Η έκδοση JBL έχει colour OS ή cyanogen mode 11s; Δε σου λέει στην περιγραφή;; Edited December 22, 2014 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Επίσης μπορείς να πειράξεις με το χέρι σου την εστίαση. Κλειδωνεις εκεί που θες και με το φως που θες και πυρ :happy: Δε σου λέει στην περιγραφή;; Το με το φως που λες τι εννοείς; Γιατί βασικό μου πρόβλημα σε μερικές φωτογραφίες είναι ο φωτισμός. Διαδοχικά πατάω εστίαση με το χέρι και λήψη: μερικές βγαίνουν με καλό φωτισμό, μερικές βγαίνουν πολύ σκοτεινές. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
KeepWalkingR Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Εχω ενα προβλημα..καθως ακουω μουσική, σταματαει να ακουγεται ηχος χωρις να σταματαει το τραγουδι. Εχω δοκιμασει σε διαφορα players κ το κανει παντου. Το εχει παθει κανεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
il_tifosi Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 (edited) Το με το φως που λες τι εννοείς; Γιατί βασικό μου πρόβλημα σε μερικές φωτογραφίες είναι ο φωτισμός. Διαδοχικά πατάω εστίαση με το χέρι και λήψη: μερικές βγαίνουν με καλό φωτισμό, μερικές βγαίνουν πολύ σκοτεινές. Στρέφεις την κάμερα προς κάπου που σου αρέσει το πως φαίνεται το φως στην οθόνη. Πατάς και μόλις εστιάσει το ξαναπάς εκεί που δε σου 'κάθεται'. Επίσης, στο σημείο που πατάς να εστιάσει με το χέρι, από κείνο το σημείο του κάδρου κάνει φωτομέτρηση. Οπότε, για παράδειγμα, αν πατήσεις σε κάτι φωτεινό, θα προσπαθήσει να το φέρει στα ίσα του σκοτεινιάζοντας όλο το κάδρο. Πρέπει να βρεις κάπου να κάθεται το φως καλά. Κι αν δε γίνεται με τίποτα, υπάρχει και η ρύθμιση να κάνει φωτομέτρηση από όλο το κάδρο (λειτουργία έκθεσης>μέσος όρος κάδρου). Μου φαίνεται όμως όταν το βάζω ότι δεν εστιάζει σωστά Edited December 22, 2014 by il_tifosi Παράθεση Περιμένοντας καινούργιες συσκευές πριν μερικά χρόνια: πω πω, άραγε τι καινούριο θα έχουν!! Αργότερα: πωωω, άραγε ποια χρήσιμα χαρακτηριστικά θα κόψουν... Σήμερα: πςςςς νέο όνομα και νέα απόχρωση! --Motorola M3588 > Ericsson T65 > Sharp GX25 > Sony Ericsson T650i > Samsung Jet > Samsung Galaxy S > OnePlus One > Samsung Galaxy S9+ > Samsung Galaxy S21FE --GPad 8.3 > Galaxy Tab S6 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Στρέφεις την κάμερα προς κάπου που σου αρέσει το πως φαίνεται το φως στην οθόνη. Πατάς και μόλις εστιάσει το ξαναπάς εκεί που δε σου 'κάθεται'. Επίσης, στο σημείο που πατάς να εστιάσει με το χέρι, από κείνο το σημείο του κάδρου κάνει φωτομέτρηση. Οπότε, για παράδειγμα, αν πατήσεις σε κάτι φωτεινό, θα προσπαθήσει να το φέρει στα ίσα του σκοτεινιάζοντας όλο το κάδρο. Πρέπει να βρεις κάπου να κάθεται το φως καλά. Κι αν δε γίνεται με τίποτα, υπάρχει και η ρύθμιση να κάνει φωτομέτρηση από όλο το κάδρο (λειτουργία έκθεσης>μέσος όρος κάδρου). Μου φαίνεται όμως όταν το βάζω ότι δεν εστιάζει σωστά Μα αυτό ακριβώς είναι το θέμα. Να συνδυαστεί σωστή εστίαση με σωστό φωτισμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mike_k Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Η φωτογραφία δεν είναι κάτι απλό. Χρειάζεται πολύ διάβασμα, και κατανόηση. Μια πολύ καλή dslr έχει πάνω από 3000 ευρώ και αν πάμε και σε φακούς - φλας κτλ ξεφεύγουμε... Και πάλι όμως ανάλογα με τις συνθήκες, αναγκαζεσαι να αλλάζεις όλο το setup, φακό και φλας, και ίσως πάλι συναντάς δυσκολίες. Μην περιμένετε από ένα κινητό να κάνει παπάδες.... Εστιαστε πιο πολύ σε ένα καλό - και σωστό κάδρο, κάντε τη λήψη σας, και χαρείτε το κινητό σας. :) Παράθεση :) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Είμαι έτοιμος να αλλάξω το nexus 5 μου και είμαι ανάμεσα στο one plus και σε κάποια άλλα. Το μόνο που με κρατάει πίσω είναι το θέμα που δημιουργήθηκε με τη cyanogen και το μέλλον του σαν κινητό. Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Είμαι έτοιμος να αλλάξω το nexus 5 μου και είμαι ανάμεσα στο one plus και σε κάποια άλλα. Το μόνο που με κρατάει πίσω είναι το θέμα που δημιουργήθηκε με τη cyanogen και το μέλλον του σαν κινητό. Ειναι οτι πιο κοντά σε nexus εμπειρία. Μαλλον το Nexus 6 των φτωχων :p Με τετοια υποστηριξη στο xda δεν θα ανησυχουσα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Είμαι έτοιμος να αλλάξω το nexus 5 μου και είμαι ανάμεσα στο one plus και σε κάποια άλλα. Το μόνο που με κρατάει πίσω είναι το θέμα που δημιουργήθηκε με τη cyanogen και το μέλλον του σαν κινητό. Έχει τρομερή υποστήριξη και θα συνεχίσει να την έχει ότι και να γίνει. Αλλά πες ότι και εδώ να σταμάταγε υποθετικά, ακόμα και τώρα δεν ξέρεις τι να πρωτοφλασαρεις.. Εγω που είμαι και μανιακός στο φλασαρισμα στο λέω παρτο.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggelis_grg Δημ. December 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2014 Ειναι οτι πιο κοντά σε nexus εμπειρία. Μαλλον το Nexus 6 των φτωχων :p Με τετοια υποστηριξη στο xda δεν θα ανησυχουσα. Έχει τρομερή υποστήριξη και θα συνεχίσει να την έχει ότι και να γίνει. Αλλά πες ότι και εδώ να σταμάταγε υποθετικά, ακόμα και τώρα δεν ξέρεις τι να πρωτοφλασαρεις.. Εγω που είμαι και μανιακός στο φλασαρισμα στο λέω παρτο.. Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας! Ένα βήμα πιο κοντά στην απόκτηση τότε! Παράθεση :D Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kosmas86 Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Ρε παιδιά να κανω μια ερώτηση. Πως μπορω να απενεργοποιησω να αλλαζει απο μονο του εικόνα ταπετσαρίας; Οτι και να βαλω μετα απο κάποια λεπτα αλλαζει και βάσει στην τυχη διαφορες εικόνες και αλλάζουν συνέχεια. Ψάχνω απο προχθές να βρω κατι στις ρυθμίσεις αλλα τιποτα το ιδιο. Τα φώτα σας παρακαλώ :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 συγνωμη,απεκτησαν δικο τους φορουμ τα elephone k dongee και δεν απεκτησε το oneplus? Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 συγνωμη,απεκτησαν δικο τους φορουμ τα elephone k dongee και δεν απεκτησε το oneplus? Δεν είναι σωστό αυτό εκ μέρους του συντονιστή του Oneplus.. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 (edited) Απέκτησαν δικό τους sub-forum οι εταιρίες και όχι οι συσκευές. Το OnePlus One είναι συσκευή και όχι εταιρία. Νομίζω ότι είναι κατανοητό... Συνεχίζουμε στα της συσκευής, μη ξεχνάμε ότι για τη συσκευή έχουμε τρία ξεχωριστά θέματα! Edited December 23, 2014 by athanaso77 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Απέκτησαν δικό τους sub-forum οι εταιρίες και όχι οι συσκευές. Το OnePlus One είναι συσκευή και όχι εταιρία. Νομίζω ότι είναι κατανοητό... Συνεχίζουμε στα της συσκευής, μη ξεχνάμε ότι για τη συσκευή έχουμε τρία ξεχωριστά θέματα! Η Oneplus είναι εταιρία όμως ;) έτσι για την κουβέντα δηλαδή συζητάμε :cool: Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 23, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Η Oneplus είναι εταιρία όμως ;) έτσι για την κουβέντα δηλαδή συζητάμε :cool: ...η οποία έχει (μέχρι τώρα τουλάχιστον) μία και μόνο συσκευή. Αυτό από μόνο του δεν αποτελεί αποτρεπτικό παράγοντα για ξεχωριστό subforum; Δε νομίζω ότι υπάρχει λόγος να εξηγώ το αυτονόητο. :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
blade_ Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 υπομονη θα βγει το μινι και το 2 και τοτε να σας δω :p Παράθεση Vamos Aris Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jrd Δημ. December 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 23, 2014 Δε σου λέει στην περιγραφή;; Το πρόβλημα μου είναι με το λειτουργικό. Το colour os διάβασα ότι δεν έχει το Playstore ενώ το cyanogen το έχει. Ισχύει κάτι τέτοιο; Τα δικά σας oneplus one έχουν το colour os και αν ναι έχουν το κανονικό Playstore της google? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
npassias Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Καλημέρα σε όλους! Σκέφτομαι να παραγγείλω το oneplus one αλλά έχω δύο ερωτήσεις: 1. Επειδή με τις προσκλήσεις κτλ είναι λίγο μπέρδεμα έψαξα λίγο στα κινέζικα eshop για να το πάρω από κει αλλά βρίσκω μόνο την έκδοση με color os. Απ ότι είδα μπορώ εύκολα να φλασάρω την cm11 αλλά το θέμα είναι θα δουλεύει στα ελληνικά δίκτυα απροβλημάτιστα? θα είναι σαν να είχε εξαρχής την cm11 ή οι δύο εκδόσεις έχουν κι άλλες διαφορές πέραν της rom? 2. Μπορεί κανείς να προτείνει κάποιο καλύτερο τρόπο να το παραγγείλω? Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. December 24, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 Καλημέρα σε όλους! Σκέφτομαι να παραγγείλω το oneplus one αλλά έχω δύο ερωτήσεις: 1. Επειδή με τις προσκλήσεις κτλ είναι λίγο μπέρδεμα έψαξα λίγο στα κινέζικα eshop για να το πάρω από κει αλλά βρίσκω μόνο την έκδοση με color os. Απ ότι είδα μπορώ εύκολα να φλασάρω την cm11 αλλά το θέμα είναι θα δουλεύει στα ελληνικά δίκτυα απροβλημάτιστα? θα είναι σαν να είχε εξαρχής την cm11 ή οι δύο εκδόσεις έχουν κι άλλες διαφορές πέραν της rom? 2. Μπορεί κανείς να προτείνει κάποιο καλύτερο τρόπο να το παραγγείλω? Ευχαριστώ! Έχουμε ξεχωριστό θέμα ειδικά για τις παραγγελίες, απευθύνσου εκεί αφού διαβάσεις πρώτα μιας και ότι ρωτάς έχει απαντηθεί πολλάκις... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397537 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλη την παρέα. Έχει συμβεί σε κανένα κάποιες φορές πατώντας το power button να ανάβουν αχνά τα buttons, αλλά να μην ανοίγει η συσκευή και με 2-3 διαδοχικά πατήματα τελικά να ανάβει? Μου το κάνει κάποιες φορές, όχι πολλές αλλά το έχει κάνει. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Καλημέρα και χρόνια πολλά σε όλη την παρέα. Έχει συμβεί σε κανένα κάποιες φορές πατώντας το power button να ανάβουν αχνά τα buttons, αλλά να μην ανοίγει η συσκευή και με 2-3 διαδοχικά πατήματα τελικά να ανάβει? Μου το κάνει κάποιες φορές, όχι πολλές αλλά το έχει κάνει. Ναι τρωει καπου καπου ενα σκαλωμα.Οχι σε ολες της ρομ ομως Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. December 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 25, 2014 Ναι τρωει καπου καπου ενα σκαλωμα.Οχι σε ολες της ρομ ομως Ωραία, να μην αγχώνομαι τότε. Σπάνια το κάνει, αλλά ξέρω κι εγώ καμιά φορά τι γίνεται. Στοκ είμαι σε όλα πάντως. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts