ShevaGR Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 κατα μεσο ορο ποσες ωρες οθονης βγαζει με wifi/browsing και με 3g/wifi/μεικτη χρηση? Σε νορμάλ χρηση βγάζω 2 μέρες με 3-4 ώρες screen time και το βράδυ της δεύτερης είμαι στο 30%. Φουλ χρηση με παιχνιδι βαρύ και ίντερνετ βγάζει 6.5+ ώρες screen time και χωρίς πολύ βαρύ παιχνίδι μπορεί να φτάσει και 8 ώρες βαριά βαριά.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Εμένα πολύ δύσκολα να μου βγάζει 4 ώρες οθόνη και λιγότερο από 24 on.. Με 3g πάντα on και συγχρονισμός όλη μέρα mail vider what's up Facebook Και όχι παιχνίδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Εμένα πολύ δύσκολα να μου βγάζει 4 ώρες οθόνη και λιγότερο από 24 on.. Με 3g πάντα on και συγχρονισμός όλη μέρα mail vider what's up Facebook Και όχι παιχνίδια Σε αυτά τα επίπεδα παίζει όταν το χρησιμοποιείς όπως προορίζεται, σαν smartphone δηλαδή. Και με τα δεδομένα always on. Μην αγχώνεσαι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Da_rudakos Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Εγω παιζω στο 4ωρο με 4μιση με 3g και 5μιση 6 αν ειμαι σε wifi ολη μερα φωτεινότητα auto. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sotarts Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 (edited) Ρε παιδιά γιά πείτε μου το flash όταν το ενεργοποιείτε σε λειτουργία φακού είναι αδύνατο σε σχέση με την λειτουργία κάμερας η εμένα τα χει παίξει , μπορεί να μου το επιβεβαιώσει κάποιος . Υ.Γ. Επιβεβαιώθηκε είναι όντως έτσι , το έκαναν για λόγους ασφαλείας. Edited October 16, 2014 by Sotarts Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Τι πρέπει να προσέξω σε αγορά μτχ η καινουργιου ευρωπαικου Oneplus One ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 κατα μεσο ορο ποσες ωρες οθονης βγαζει με wifi/browsing και με 3g/wifi/μεικτη χρηση? Με ασύρματο και λίγα παιχνίδια βλέπω 7ωρο άνετα απλά σπάνια μιας και ανοίγω δεδομένα συνέχεια. Με μικτή χρήση δεν πέφτω κάτω από τις 5.30 ότι και να του κάνω Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hayas88 Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Μεγάλη σημασία στην μπαταρία παίζει και η φωτεινότητα της οθόνης με τέρμα σκοτεινό μου έχασε 5% με μια ώρα ανοιχτή και ένα pdf να παίζει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sikuonas Δημ. October 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2014 Μπορείς να δώσεις το αρχείο; Στείλε μου πμ με το email σου Παράθεση http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
neptun Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παιδιά ποιο app είναι καλό για battery drain; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill_viper Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Παιδιά ποιο app είναι καλό για battery drain; https://play.google.com/store/apps/details?id=com.uzumapps.wakelockdetector Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herogaca Δημ. October 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 17, 2014 Ποια ειναι η καλυτερη τιμη του κινητου τωρα? Και θα αξιζει η αγορα του το καλοκαιρι του 2015 ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ποια ειναι η καλυτερη τιμη του κινητου τωρα? Και θα αξιζει η αγορα του το καλοκαιρι του 2015 ? Ρε παιδία, σε φόρουμ "χρηστών" τηλεφώνων γράφετε, όχι στην Πυθία!!! Τι ερωτήσεις είναι αυτές, τώρα, σοβαρά?!?! Η τιμή είναι στανταρ στην OnePlus, παιζει λιγο στα κινεζομάγαζα, όπως παίζει το τελευταίο διάστημα και η ισοτιμία €/$ Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
funnyboy Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ποια ειναι η καλυτερη τιμη του κινητου τωρα? Και θα αξιζει η αγορα του το καλοκαιρι του 2015 ? Το 64αρι από Γερμανία με την όλη διαδικασία που πρέπει να κάνεις θα σου βγει γύρω στα 330... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ρε παιδία, σε φόρουμ "χρηστών" τηλεφώνων γράφετε, όχι στην Πυθία!!! Τι ερωτήσεις είναι αυτές, τώρα, σοβαρά?!?! Η τιμή είναι στανταρ στην OnePlus, παιζει λιγο στα κινεζομάγαζα, όπως παίζει το τελευταίο διάστημα και η ισοτιμία €/$ Και γω το ίδιο ήθελα να γράψω για την ερώτηση για μέντιουμ αλλά είπα να μη γίνω ερειστικός. :p Εγώ νομίζω το χα πάρει 320 από Κίνα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
herogaca Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ειχα δει οτι η 16gb εκδοση εκανε 269€ αληθευει ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Ειχα δει οτι η 16gb εκδοση εκανε 269€ αληθευει ? Αληθεύει. Τόσο το πήρα εγώ Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 18, 2014 Καλημέρα μου ήρθε Email από one plus έχω να δώσω invite. Όποιος ενδιαφέρεται ας PM me. Επίσης έχει ένα link αυτό είναι που δίνω; Ευχαριστώ Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stager88 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Καλημέρα μου ήρθε Email από one plus έχω να δώσω invite. Όποιος ενδιαφέρεται ας PM me. Επίσης έχει ένα link αυτό είναι που δίνω; Ευχαριστώ Θα ήθελα την πρόσκληση για το one plus .Σταύρος Γεράνιος stager0808@gmail.com Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Θα ήθελα την πρόσκληση για το one plus .Σταύρος Γεράνιος stager0808@gmail.com Με ένα ΑΦΜ και τραπεζικό λογαριασμό είμαστε κομπλέ. Βρε πρόσεχε τι δίνεις στο internet. :lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Σήμερα για κάποιο λόγο το touch δεν ανταποκρίνεται καλά. Κάποια στιγμή ούτε να το ξεκλειδώσω μπορούσα, τώρα μετά από επανεκκίνηση σαν να έχει καθυστέρηση στην απόκριση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
costas80 Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Σήμερα για κάποιο λόγο το touch δεν ανταποκρίνεται καλά. Κάποια στιγμή ούτε να το ξεκλειδώσω μπορούσα, τώρα μετά από επανεκκίνηση σαν να έχει καθυστέρηση στην απόκριση. Κι εμένα το touch δε δουλεύει καλά. Δε βλέπω να λύνεται το θέμα. Είμαι με 38 και Franco 24 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Μόλις πήρα ένα invitation. Ανταποδίδοντας το καλό (το invite που μου έστειλαν και εμένα και απέκτησα το δικό μου), θα δώσω το invite σε όποιον θέλει, απλά ας μου στείλει PM... Μόνη απαίτηση: το όποιο invitation του έρθει, ας το μοιραστεί με τον κόσμο εδώ :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimpsar Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Το invite δόθηκε στο μέλος zavarakatranemia όπου γράφω το πρώτο που μου έστειλε PM. Αν λάβω και άλλο ευχαρίστως να το μοιραστώ Παράθεση Samsung S20 FE Snapdragon edition Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. October 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 19, 2014 Μόλις πήρα ένα invitation. Ανταποδίδοντας το καλό (το invite που μου έστειλαν και εμένα και απέκτησα το δικό μου), θα δώσω το invite σε όποιον θέλει, απλά ας μου στείλει PM... Μόνη απαίτηση: το όποιο invitation του έρθει, ας το μοιραστεί με τον κόσμο εδώ :) Μόλις δόθηκε :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts