Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Κοιτα το note μου πα΄ρολο που έχει αυτα τα bloatwareλικια που λες είναι εντελώς smooth πάει ΣΦΑΙΡΑ . Καποια μικρολαγκαρισμτακια τα εχει λογω του άθλιου touchwiz οπότε δεν νομίζω ότι το 1+ θα ειχε θεμα.

Πέρνα την εφαρμογή smartstay+ φίλε και θα σωθείς. Μια χαρά κ την κρατάει κ μόνιμα ανοιχτή αμα θες. Δωρεάν είναι.

Shit Happens!!!

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

καλησπέρα παιδιά και από εμένα μόλις πούλησα το πολύ καλό κινητό THL 5000 (όπου το είχα μόλις ένα μήνα αλλά κάπου με χαλούσε ) και έβαλα παραγγελία το ONEPLUS. Επειδή η σελίδες είναι ....όσες είναι κάποιος που το έχει λίγο καιρό να μου πει αν θέλει αν πάνε όλα καλά η έχει κάποια θέματα η να με παραπέμψει σε κάποια σελίδα από εδώ μέσα που έχουν γραφτεί για αυτή την συσκευή τα υπέρ και τα κατά

ευχαριστώ

Μιας και παρέλαβα την official πράσινη case άλλαξα λίγο και τα χρώματα

Ομορφο theme.Ποιο ειναι?

NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

Δεν είναι theme φίλε μου λίγο νοβα λίγο 3Κ SR Black εικονίδια και κάποια άλλα που δανειστικα από xda
Nexus One, Galaxy Nexus , Nexus 4, Nexus 5, Nexus 6, Nexus 5X, Nexus 6p

καλησπέρα παιδιά και από εμένα μόλις πούλησα το πολύ καλό κινητό THL 5000 (όπου το είχα μόλις ένα μήνα αλλά κάπου με χαλούσε ) και έβαλα παραγγελία το ONEPLUS. Επειδή η σελίδες είναι ....όσες είναι κάποιος που το έχει λίγο καιρό να μου πει αν θέλει αν πάνε όλα καλά η έχει κάποια θέματα η να με παραπέμψει σε κάποια σελίδα από εδώ μέσα που έχουν γραφτεί για αυτή την συσκευή τα υπέρ και τα κατά

ευχαριστώ

Καλώς τον, έχω ακούσει μόνο για μια κιτρινίλα στο κάτω μέρος της οθόνης, από hardware Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την συσκευή μου.Aπο software δεν έκατσα στην μαμήσια ούτε μια μέρα και έβαλα ρομ τις οποίες τις βρίσκεις στο xda και στο φόρουμ της Oneplus One και είναι πλέον ώριμες και μπόλικες και πολύ ωραίες.Σαν συμβουλή, θα σου έλεγα να κοιτάξεις το φόρουμ από την πρώτη σελίδα και αυτό στο λέω γιατί θα πάρεις εμπειρία ούτως ώστε μόλις το πάρεις στα χέρια σου θα είσαι έτοιμος να το δουλέψεις και να ψάξεις αυτά τα ενδιαφέροντα που θα έχεις συγκρατήσει από το διάβασμα.Μην απογοητευτείς από αρνητικά το φόρουμ είναι για να εκφράζεις και τα πιο μικρά παράπονα όσο αναφορά το κινητό.Η γνώμη μου, φοβερό κινητό και πολύ υποστηριζόμενο, να το χαρείς, έκανες την καλύτερη επιλογή.

Καλώς να σου έρθει φίλε μου.

http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

----- προσθήκη μηνύματος 42 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

[/color]

Καλώς τον, έχω ακούσει μόνο για μια κιτρινίλα στο κάτω μέρος της οθόνης, από hardware Προσωπικά δεν έχω κανένα πρόβλημα με την συσκευή μου.Aπο software δεν έκατσα στην μαμήσια ούτε μια μέρα και έβαλα ρομ τις οποίες τις βρίσκεις στο xda και στο φόρουμ της Oneplus One και είναι πλέον ώριμες και μπόλικες και πολύ ωραίες.Σαν συμβουλή, θα σου έλεγα να κοιτάξεις το φόρουμ από την πρώτη σελίδα και αυτό στο λέω γιατί θα πάρεις εμπειρία ούτως ώστε μόλις το πάρεις στα χέρια σου θα είσαι έτοιμος να το δουλέψεις και να ψάξεις αυτά τα ενδιαφέροντα που θα έχεις συγκρατήσει από το διάβασμα.Μην απογοητευτείς από αρνητικά το φόρουμ είναι για να εκφράζεις και τα πιο μικρά παράπονα όσο αναφορά το κινητό.Η γνώμη μου, φοβερό κινητό και πολύ υποστηριζόμενο, να το χαρείς, έκανες την καλύτερη επιλογή.

Καλώς να σου έρθει φίλε μου.

Ευχαριστώ φίλε μου για την υποδοχή και τα πολύ ουσιώδη στοιχεία που έγραψες θα τα ακολουθήσω

Από το Notification drawer όταν ενεργοποιω το Quiet hours αυτό γίνεται με δύο διαφορετικούς τρόπους.

Ουσιαστικά δηλαδή είναι 3 τα states του, Off, On, και On με ένα σηματάκι από πάνω.

Ποια η διαφορά τους;

129026.png?1640591734

ευχαριστώ

καλημερα φιλε μου,γενικα αλλαζω συχνα συσκευες,τον τελευταιο καιρο εχω δει ολες τις ναυαρχιδες,λοιπον η συσκευη σαν ποιοτητα κατασκευης δεν εχει να ζηλεψει κατι με τον ανταγωνισμο πλην το m8.κιτρινιλες δεν υπαρχουν στις καινουργιες παρτιδες,λειτουργει αρκετα smooth,η μπαταρια του ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο,τωρα επειδη απο καμερα δεν γνωριζω κ παρα πολλα,εμενα προσωπικα με καλυπτει.το μεγεθος σε λιγες μερες το συνηθιζεις.παρτο με κλειστα ματια αξιζει πραγματικα σαν συσκευη.

καλημερα φιλε μου,γενικα αλλαζω συχνα συσκευες,τον τελευταιο καιρο εχω δει ολες τις ναυαρχιδες,λοιπον η συσκευη σαν ποιοτητα κατασκευης δεν εχει να ζηλεψει κατι με τον ανταγωνισμο πλην το m8.κιτρινιλες δεν υπαρχουν στις καινουργιες παρτιδες,λειτουργει αρκετα smooth,η μπαταρια του ειναι σε παρα πολυ καλο επιπεδο,τωρα επειδη απο καμερα δεν γνωριζω κ παρα πολλα,εμενα προσωπικα με καλυπτει.το μεγεθος σε λιγες μερες το συνηθιζεις.παρτο με κλειστα ματια αξιζει πραγματικα σαν συσκευη.

Ευχαριστώ φίλε μου μέχρι τώρα μόνο καλά μου έχουν πει και μου έφυγε λίγο το άγχος .......

Γεια σε όλους, είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ. και εγώ ενδιαφέρομαι για την Oneplus one , αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη συσκευή, καθένας μπορεί να δώσει απαντήσεις, ευχαριστώ

1, Πόσο καλά χλωροκυάνιο τρέξει σε αυτό το τηλέφωνο;

2 Έχει το θέμα «κίτρινη ζώνη»;

3 Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των 16GB έκδοση και 64 GB έκδοση;

4, πώς οι συσκευές που κατέχουν μετά από ένα μήνα από τη συνεχή χρήση

Όποιος έχει The Oneplus one Bamboo version, thanks!

Γεια σε όλους, είμαι νέος σε αυτό το φόρουμ. και εγώ ενδιαφέρομαι για την Oneplus one , αλλά έχω κάποιες ερωτήσεις σχετικά με τη συσκευή, καθένας μπορεί να δώσει απαντήσεις, ευχαριστώ

1, Πόσο καλά χλωροκυάνιο τρέξει σε αυτό το τηλέφωνο;

2 Έχει το θέμα «κίτρινη ζώνη»;

3 Ποιες είναι οι διαφορές μεταξύ των 16GB έκδοση και 64 GB έκδοση;

4, πώς οι συσκευές που κατέχουν μετά από ένα μήνα από τη συνεχή χρήση

Όποιος έχει The Oneplus one Bamboo version, thanks!

Και να καταλαβαινα τις ερωτησεις σου δεν είμαι σίγουρος οτι θα καταλάβεις τις απαντήσεις μου.Χλωροκυανιο;;;;

Do you speak English?

Χλωροκυανιο=CyanogenMod μηπως;

Edited by afilopou

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Και να καταλαβαινα τις ερωτησεις σου δεν είμαι σίγουρος οτι θα καταλάβεις τις απαντήσεις μου.Χλωροκυανιο;;;;

Do you speak English?

Χλωροκυανιο=CyanogenMod μηπως;

με translate ποστάρει

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Παιδιά το έχω παραγγείλει με cm11s αντί με cm 11 ποια η διαφορά ?

----- προσθήκη μηνύματος 57 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έλα μπήκε ξένος μέσα. Φέρτε τα γλυκά να τον υποδεχτούμε :p

χαχαχχαα σωστός ο φίλος

καμιά θήκη παιδιά προκομμένη από που?

πολυ καλη εφαρμογη εχει η nilkin frosted κ αρκετα λεπτη.στο amazon υπαρχει με καλη τιμη.

πολυ καλη εφαρμογη εχει η nilkin frosted κ αρκετα λεπτη.στο amazon υπαρχει με καλη τιμη.

nilkin frosted ή Diztronic Flexible? Ιδου η απορια..:confused:

nilkin frosted ή Diztronic Flexible? Ιδου η απορια..:confused:

Ωραία η nillkin αλλά εγώ τη θήκη τη θέλω να προστατέψει τη συσκευή σε περίπτωση πτώσης και με τη nillkin, οι γωνίες ειδικά μου φαίνονται τελείως ακάλυπτες. Εγώ πήρα αυτή στην εξωφρενική τιμή του 1€:lol: http://www.ebay.com/itm/301310495369?var=600327750882&ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649

---Off topic end---

Edited by kikos7

• Administrators
καμιά θήκη παιδιά προκομμένη από που?

Ενημερωτικά... γράφετε σε λάθος θέμα. Για τα αξεσουάρ της συγκεκριμένης συσκευής συζητάμε εδώ: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=397537

Modpic.gif

Παιδια ενω ολα πανε ρολοι με την συσκευη εχω ενα θεμα με το οτι δεν μπορω να κανω μεγεθυνση στην οθονη πχ σε φωτογραφιες ή σε καποιον browser. Οταν βαζω τα δυο δαχτυλα στην οθονη για να μεγενθυνω οπως εκανα σε ολες τις συσκευες που ειχα η οθονη κανει κατι τρελα σαν να τρελαινεται! Τι μπορει να φταιει ?

Παιδια ενω ολα πανε ρολοι με την συσκευη εχω ενα θεμα με το οτι δεν μπορω να κανω μεγεθυνση στην οθονη πχ σε φωτογραφιες ή σε καποιον browser. Οταν βαζω τα δυο δαχτυλα στην οθονη για να μεγενθυνω οπως εκανα σε ολες τις συσκευες που ειχα η οθονη κανει κατι τρελα σαν να τρελαινεται! Τι μπορει να φταιει ?

Ειναι θέμα με τους drivers του touch.Δοκίμασε να κανεις restart και δες αν στο ξανακάνει.Γενικά είναι ενα απο τα πραγματα που θα διορθώσει το επόμενο update

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Ειναι θέμα με τους drivers του touch.Δοκίμασε να κανεις restart και δες αν στο ξανακάνει.Γενικά είναι ενα απο τα πραγματα που θα διορθώσει το επόμενο update

αργυρη γνωριζουμε ποτε θα εχουμε το επομενο update?

• The title was changed to OnePlus One