tarirs Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Παιδια για να μην κανω comparisonαξιζει η μεταβαση απο ΝΟΤΕ 3...??? Παράθεση android or ios or wm......who cares.....??? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 14, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2015 Παιδια για να μην κανω comparisonαξιζει η μεταβαση απο ΝΟΤΕ 3...??? Κατα την γνωμη, αξιζει κατα πολυ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Παιδια για να μην κανω comparisonαξιζει η μεταβαση απο ΝΟΤΕ 3...??? Είναι δύο κινητά με διαφορετική φιλοσοφία. Το One είναι ένα κινητό που σου προσφέρει stock android εμπειρία με περισσότερες παραμετροποιήσεις (να ναι καλά η CM) και σπαρτιάτικο software. Αν το επόμενο κινητό σου θέλεις να έχει την ίδια φιλοσοφία με το note με πολλά κιλά software τότε το One δεν είναι σοφή επιλογή. Αντίθετα αν θέλεις ένα κινητό χωρίς lag, δυνατό hardware ακόμα και σήμερα και με μια μεγάλη κοινότητα από πίσω, σε καλή τιμή τότε πας στο One. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Βρηκα ενα θεματακι στην τελευταια εκδοση 3JL. Δοκιμαστε να τραβηξετε βιντεο σε αργη κινηση στα 60fps που δινει δυνατοτητα. Θα προσεξετε οτι κανει διαφορες γραμμες καθως τραβας το βιντεο οι οποιες φαινονται κιολας οταν πας να δεις το βιντεο. Τουλαχιστον αυτο κανει σε εμενα. Ας το δοκιμασει καποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Βρηκα ενα θεματακι στην τελευταια εκδοση 3JL. Δοκιμαστε να τραβηξετε βιντεο σε αργη κινηση στα 60fps που δινει δυνατοτητα. Θα προσεξετε οτι κανει διαφορες γραμμες καθως τραβας το βιντεο οι οποιες φαινονται κιολας οταν πας να δεις το βιντεο. Τουλαχιστον αυτο κανει σε εμενα. Ας το δοκιμασει καποιος. Εμένα το έκανε από KIT-KAT εποχή..άρα δεν είναι bug της 3JL.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η color os που ερχεται το κινητο θελει πειραγμα η δουλευει σωστα οπως θα ερθει; ευχαριστω. Δεν υπάρχει color os στο Oneplus one (OPO)..ίσως μπερδεύεσαι με το OPPO..Το oneplus one τρέχει Cyanogen και το oneplus two τρέχει Oxygen.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Δεν υπάρχει color os στο Oneplus one (OPO)..ίσως μπερδεύεσαι με το OPPO..Το oneplus one τρέχει Cyanogen και το oneplus two τρέχει Oxygen.. Κι όμως, στην Κίνα το OPO κυκλοφόρησε με ColorOS. H International έκδοση βγήκε με CyanogenOS. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Δεν υπάρχει color os στο Oneplus one (OPO)..ίσως μπερδεύεσαι με το OPPO..Το oneplus one τρέχει Cyanogen και το oneplus two τρέχει Oxygen.. Υπάρχει για την κινέζικη αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Εμένα το έκανε από KIT-KAT εποχή..άρα δεν είναι bug της 3JL.. ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν υπάρχει color os στο Oneplus one (OPO)..ίσως μπερδεύεσαι με το OPPO..Το oneplus one τρέχει Cyanogen και το oneplus two τρέχει Oxygen.. Εμενα μου το κανει τωρα με την 3JL, πρωτη φορα και δεν ξερω γιατι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 Βρηκα ενα θεματακι στην τελευταια εκδοση 3JL. Δοκιμαστε να τραβηξετε βιντεο σε αργη κινηση στα 60fps που δινει δυνατοτητα. Θα προσεξετε οτι κανει διαφορες γραμμες καθως τραβας το βιντεο οι οποιες φαινονται κιολας οταν πας να δεις το βιντεο. Τουλαχιστον αυτο κανει σε εμενα. Ας το δοκιμασει καποιος. To δοκίμασα και το επιβεβαιώνω. Σε βίντεο 20", το έκανε 4 φορές στην εγγραφή και εμφανίζεται και στην αναπαραγωγή.- Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 15, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2015 To δοκίμασα και το επιβεβαιώνω. Σε βίντεο 20", το έκανε 4 φορές στην εγγραφή και εμφανίζεται και στην αναπαραγωγή.- Ακριβως! Το δοκιμασα σε 1080p και slow motion και το εκανε. Δεν το δοκιμασα ειναι η αληθεια, αν το κανει σε 720p βιντεο slow motion ή σε απλο βιντεο 1080p χωρις slow motion. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 (edited) Εγώ παρατηρώ γενικά ότι τελευταία ( ; ) το opo μου σε σχέση με άλλα τηλέφωνα στο ίδιο δίκτυο κινητής έχει ασθενέστερο σήμα. Και δε λέω μόνο από μπάρες, μπορεί σε κάποια σημεία με κακή κάλυψη να μην πιάνει καθόλου. Έχει κανείς ασχοληθεί με το θέμα; Edited November 16, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
24_11_74 Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 εχω βρει ενα φιλο να ανταλλαξουμε το δικο μου mate 7 με το δικο του oneplus one με την αναλογη διαφορα και ειναι ολα οκ. το θεμα ειναι οτι δεν εχει αποδηξη αγορας και αυτο με φοβιζει. Μπορω με καποιο τροπο να δω αν ειναι σε εγγυηση και αν καλυπτεται χωρις αποδηξη? οπως τα iphone για παραδειγμα. Θα πρεπει να προσεξω κατι οπως knox στα samsung ή εδω ολα ειναι οκ? Ευχαριστω εκ των προτερων καθως απο τις απαντησεις σας, θα εξαρτηθει αν τον συναντησω σημερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. November 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 16, 2015 Εγώ παρατηρώ γενικά ότι τελευταία ( ; ) το opo μου σε σχέση με άλλα τηλέφωνα στο ίδιο δίκτυο κινητής έχει ασθενέστερο σήμα. Και δε λέω μόνο από μπάρες, μπορεί σε κάποια σημεία με καλή κάλυψη να μην πιάνει καθόλου. Έχει κανείς ασχοληθεί με το θέμα; Έχω παρατηρήσει το ίδιο μετά την τελευταία αναβάθμιση..Μέσα στο εργοστάσιο που δουλεύω είχα κανονικά σήμα μέχρι τελευταία..Τώρα μόνο αν βγω έξω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 (edited) Το βάζω εδώ και όχι στα αξεσουάρ διότι όσοι έχουμε OPO έχουμε ήδη και καλώδιο που μοιάζει με αυτό: http://gr.pcmag.com/usb-type-c-specs/18990/news/google-men-khresimopoieite-kalodia-usb-type-c-tes Υπάρχει όντως θέμα με το δικό μας καλώδιο ή αφορά τα νέα καλώδια (OnePlus Two κλπ); Ποιοι είναι οι κίνδυνοι και για ποιες συσκευές; Edited November 17, 2015 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Viper Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Αυτο το καλωδιο δεν ειναι μονο για το OnePlus 2? Το δικο μας ειναι με κανονικο USB. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Αυτο το καλωδιο δεν ειναι μονο για το OnePlus 2? Το δικο μας ειναι με κανονικο USB. Δεν ξέρω, αυτά θέλω να διευκρινήσουμε. :) Αφορά καινούρια καλώδια, γιατί αν ήταν για τα δικά μας τώρα τα πήραν χαμπάρι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εχει δοκιμασει κανεις να κανει το κινηυο του με την εκδοση 3JL hotspot για λαπτοπ? Σε εμενα, συνδεεται κανονικα, αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evoluti0n Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Το βάζω εδώ και όχι στα αξεσουάρ διότι όσοι έχουμε OPO έχουμε ήδη και καλώδιο που μοιάζει με αυτό: http://gr.pcmag.com/usb-type-c-specs/18990/news/google-men-khresimopoieite-kalodia-usb-type-c-tes Υπάρχει όντως θέμα με το δικό μας καλώδιο ή αφορά τα νέα καλώδια (OnePlus Two κλπ); Ποιοι είναι οι κίνδυνοι και για ποιες συσκευές; To αρθο αφορα το καλωδιο του oneplus 2 , (USB type C) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asot Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Το βάζω εδώ και όχι στα αξεσουάρ διότι όσοι έχουμε OPO έχουμε ήδη και καλώδιο που μοιάζει με αυτό:http://gr.pcmag.com/usb-type-c-specs/18990/news/google-men-khresimopoieite-kalodia-usb-type-c-tes Υπάρχει όντως θέμα με το δικό μας καλώδιο ή αφορά τα νέα καλώδια (OnePlus Two κλπ); Ποιοι είναι οι κίνδυνοι και για ποιες συσκευές; To original άρθρο μιλάει για πιθανό πρόβλημα του καλωδίου του OP2, αν χρησιμοποιηθεί σε #ChromebookPixel or #nexus6p or #Nexus5x Παράθεση OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Εχει δοκιμασει κανεις να κανει το κινηυο του με την εκδοση 3JL hotspot για λαπτοπ? Σε εμενα, συνδεεται κανονικα, αλλα δεν μπαινει στο ιντερνετ. Το έχω δοκιμάσει..συνδέεται κανονικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Το έχω δοκιμάσει..συνδέεται κανονικά Μπαινεις κανονικα στο ιντερνετ? Εμενα συνδεεται, αλλα δεν ανοιγει καμια σελιδα. Σε s4 galaxy που δοκιμασα το λαπτοπ, μπαινει κανονικα. Παιζει να θελει factory reset το κινητο, ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. November 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 17, 2015 Μπαινεις κανονικα στο ιντερνετ? Εμενα συνδεεται, αλλα δεν ανοιγει καμια σελιδα. Σε s4 galaxy που δοκιμασα το λαπτοπ, μπαινει κανονικα. Παιζει να θελει factory reset το κινητο, ε? Δεν έχω ιδέα τι πρέπει να κάνεις δυστυχώς..Ναι κανονικά ανοίγω σελίδες..Κάτι άλλο που παρατήρησα στην 3JL, είναι πως δεν μπορώ να βγάλω φώτο με αργό κλείστρο..κρασάρει η εφαρμογή της κάμερας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. November 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 19, 2015 Δυο φορες σημερα, με πηραν τηλ, δονουσε και χτυπουσε κανονικα ο ηχος, αλλα δεν εδειχνει τιποτα στην οθονη οτι ειχα κληση ή ποιος με καλει, με αποτελεσμα να χασω τις κλησεις και να πρεπει να παρω πισω εγω. Με βλεπω το σκ να του κανω κανα φορματ γιατι δεν ειναι λογικο αυτο που κανει. Ολα αυτα, με την εκδοση 3JL. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAFIA Δημ. November 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 20, 2015 (edited) Επειδη ενδιαφερεται φιλος να το αγορασει και το εχει αναθεσει σε εμενα λογω οτι δεν εχει καλη σχεση με παραγγελιες απο κινα κτλ ... απο ενα ψαξιμο που εκανα πιο φθηνο με paypal το βρηκα στο spemall.com (243€) ... το στελνουν με android 5.0.2 και cm 11s γραφουν ( http://www.spemall.com/OnePlus-One-Smartphone-WCDMA-4G-LTE-13MP-Camera-Bluetooth-NFC-5-5-Inch-Full-HD-1920-x-1080-pixels-IPS-Screen-Android-4-4-OS-2-5GHz-Quad-Core-Qualcomm-Snapdragon-801-MSM8974AC-3G-Ram_g.html?utm_campaign=kimovil_free_traffic&utm_medium=referral&utm_source=kimovil.com&utm_content=oneplus-one-16gb )... εχει παρει καποιος απο εκει ; ειναι οκ ή εχετε να προτεινεται κατι αλλο ; Edited November 20, 2015 by MAFIA Παράθεση Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb, Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. November 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 21, 2015 Επειδη ενδιαφερεται φιλος να το αγορασει και το εχει αναθεσει σε εμενα λογω οτι δεν εχει καλη σχεση με παραγγελιες απο κινα κτλ ... απο ενα ψαξιμο που εκανα πιο φθηνο με paypal το βρηκα στο spemall.com (243€) ... το στελνουν με android 5.0.2 και cm 11s γραφουν ( http://www.spemall.com/OnePlus-One-Smartphone-WCDMA-4G-LTE-13MP-Camera-Bluetooth-NFC-5-5-Inch-Full-HD-1920-x-1080-pixels-IPS-Screen-Android-4-4-OS-2-5GHz-Quad-Core-Qualcomm-Snapdragon-801-MSM8974AC-3G-Ram_g.html?utm_campaign=kimovil_free_traffic&utm_medium=referral&utm_source=kimovil.com&utm_content=oneplus-one-16gb )... εχει παρει καποιος απο εκει ; ειναι οκ ή εχετε να προτεινεται κατι αλλο ; Αγόρασε το από το επίσημο site αν δεν βιάζεσαι. Τον Δεκέμβριο θα είναι πάλι διαθέσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts