dr. Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Τι κάνουμε για να έχουμε 150 χαρακτήρες στα sms με την 12s ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Πως την βλέπετε την cm12s ? Εγώ έχω φρικάρει σε σχέση με την slimkat σε σχέση με την μπαταρία Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 (edited) Για τα πανηγύρια είναι η μπαταρία σε οποία Lollipop έχω δοκιμάσει. 30% τουλάχιστον κάτω. Αυτονομία -μοντέλο την κάνανε @%-€#%&. Η Lollipop υπερτερεί μόνο σε smoothness και στην αισθητική του interface. Σε όλα τα αλλά, kitkat και πάλι kitkat (nag mode off). Edited April 16, 2015 by cirith Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Τπτ είναι για γέλια εχτές έβαλα την cm12s και η μπαταρία είναι μακράν χειρότερα Βέβαια μια μέρα την βγάζει αλλά..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Οι ενημερωσεις, δεν σταματουν εδω. Χαλαρωστε. Οσο για την μπαταρια, αν βγαζει μια μερα ανετα, μια χαρα ειναι. Ποσο θελετε να βγαζει? Για παραπανω μπαταρια, δυστυχως μονοδρομος προς ΝΟΚΙΑ 3310. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Μιλάμε σε σχέση με την κιτκατ που απλά δεν σε ενοιαζε το ποσοστό της μπαταρίας , τώρα το κοιτάς με την loli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Μιλάμε σε σχέση με την κιτκατ που απλά δεν σε ενοιαζε το ποσοστό της μπαταρίας , τώρα το κοιτάς με την loli Μια χαρα το κοιτουσα κ με την 4.4.4 Γυρναω σπιτι με 20-25% μπαταρια απο 100%. Ολη μερα χρηση 3G, wifi, καποια τηλ κ οθονη καπου στις 4-4μιση ωρες. Τωρα αντι να γυρναω με 20-25% σπιτι, θα γυρναω με 10-15%. Σιγα την διαφορα. Απο την στιγμη που σε μιση ωρα φορτιζει περιπου 40-50% μπαταρια, δεν με απασχολει εμενα προσωπικα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. April 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2015 Σήμερα το έβγαλα στις 9 το πρωί πλήρως φορτισμένο και στις 7:30 το απόγευμα ήμουν στο 15% με 3:30 SOT, οπότε το κούμπωσα στο USB του PC για να βγάλω τη μέρα. Χρησιμοποίησα Google maps navigation, βέβαια, αλλά αυτό το εκανα και παλιότερα χωρίς τέτοια κατάρρευση της μπαταρίας. Για εμένα, λοιπόν, είναι ανεπαρκής η μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Σήμερα το έβγαλα στις 9 το πρωί πλήρως φορτισμένο και στις 7:30 το απόγευμα ήμουν στο 15% με 3:30 SOT, οπότε το κούμπωσα στο USB του PC για να βγάλω τη μέρα. Χρησιμοποίησα Google maps navigation, βέβαια, αλλά αυτό το εκανα και παλιότερα χωρίς τέτοια κατάρρευση της μπαταρίας. Για εμένα, λοιπόν, είναι ανεπαρκής η μπαταρία. Παρε power bank. :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Παρε power bank. :) Ωραία λύση. :-P ..είπαμε να πηγαίνουμε μπροστά και όχι πίσω..Εγώ αυτήν τη στιγμή είμαι με 6 ώρες και 11 λεπτά οθόνη με 20% υπόλοιπο μπαταρίας..λογικά δύσκολο να το δω αυτό με την 12, αρα μένω όπως είμαι μέχρι στιγμής.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
maria_1 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Ωραία λύση. :-P ..είπαμε να πηγαίνουμε μπροστά και όχι πίσω..Εγώ αυτήν τη στιγμή είμαι με 6 ώρες και 11 λεπτά οθόνη με 20% υπόλοιπο μπαταρίας..λογικά δύσκολο να το δω αυτό με την 12, αρα μένω όπως είμαι μέχρι στιγμής.. Και εγώ που βγάζω παρόμοιους χρόνους (συνήθως 7-8 h οθόνη στο σύνολο της μπαταρίας), ανησυχω για την μπαταρία της 12s. Αλλά η lollipop έχει αλλη χάρη και δεν νομιζω να αντισταθω στην αναβάθμιση. Τι να πω, ας ελπίζουμε με μελλοντικό update να το φτιαξουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Και εγώ που βγάζω παρόμοιους χρόνους (συνήθως 7-8 h οθόνη στο σύνολο της μπαταρίας), ανησυχω για την μπαταρία της 12s. Αλλά η lollipop έχει αλλη χάρη και δεν νομιζω να αντισταθω στην αναβάθμιση. Τι να πω, ας ελπίζουμε με μελλοντικό update να το φτιαξουν... Και εγώ το ελπίζω, γι'αυτό είπα μέχρι στιγμής :-) .. Αν και δεν υπάρχει σημαντικός λόγος αναβάθμισης κατ'εμέ όπως έχω ξαναπεί.Την cm12s την τρέχω με ΑRΤ και πάει σφαίρα, είναι smooth και έχει και τρελή αυτονομία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aiolos Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Όσοι έχετε βάλει 12S, έχετε ρύθμιση για το saturation της οθόνης; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) Με CM12 η μπαταρία κράτησε 2 ημέρες με 5 ώρες και 50 λεπτά οθόνη, με αρκετή ώρα στο internet, μουσική πάνω από 1 ώρα, φωνητικές κλήσεις 57 λεπτά. Edited April 17, 2015 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scorpio3 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Με CM12 η μπαταρία κράτησε 2 ημέρες με 5 ώρες και 50 λεπτά οθόνη, με αρκετή ώρα στο internet, μουσική πάνω από 1 ώρα, φωνητικές κλήσεις 57 λεπτά. πάρα πολύ καλά!!!;) Παράθεση IPhone 15 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Με CM12 η μπαταρία κράτησε 2 ημέρες με 5 ώρες και 50 λεπτά οθόνη, με αρκετή ώρα στο internet, μουσική πάνω από 1 ώρα, φωνητικές κλήσεις 57 λεπτά. Stock cm12 με καθαρη εγκατασταση κτλ εισαι? Μια χαρα ειναι η χρηση. Γιατι ολοι λενε οτι ειναι χαλια η μπαταρια? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 (edited) πάρα πολύ καλά!!!;) Ναι αρκετά καλά για lollipop.:) Stock cm12 με καθαρη εγκατασταση κτλ εισαι? Μια χαρα ειναι η χρηση. Γιατι ολοι λενε οτι ειναι χαλια η μπαταρια? Ναι stock με καθαρή εγκατάσταση. Ναι μια χαρά. Ρουταρισμένο με stock κέρνελ προς το παρόν. Edited April 17, 2015 by kyrgeo1978 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. April 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 17, 2015 Εγώ πάντως (ξαναματα)γύρισα σε 05Q... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Με CM12 η μπαταρία κράτησε 2 ημέρες με 5 ώρες και 50 λεπτά οθόνη, με αρκετή ώρα στο internet, μουσική πάνω από 1 ώρα, φωνητικές κλήσεις 57 λεπτά. Στην 12 όχι στην 12ς Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kyrgeo1978 Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Στην 12 όχι στην 12ς Δες τη φωτογραφία στο ποστ 4292 και θα καταλάβεις για ποιά CM μιλάω:). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cirith Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Ιδού και ένα ενδιαφέρον άρθρο για το πρόβλημα της κατανάλωσης των Google Play Services: http://www.xda-developers.com/psa-google-play-services-wakelock-affects-many-5-x-roms/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikoskame Δημ. April 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 18, 2015 Τώρα πέρασα την cm12.1 με τα pico Gapps Απλά σπέρνει κανένα lag δεν βλέπω να τραβάει μπαταρία χωρίς λόγο σαν την cm12s Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Το πρόβλημα με το touch πως λύνεται έχει κανείς ιδέα; Διαβάζω ότι θα έπρεπε να έχει λυθεί με μερικά updates. Είχα την 12s και μου έσπασε τα νεύρα οπότε έβαλα slim kitkat και συνεχίζει :mad: Πολύ εκνευριστικό :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FoT1s Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Το πρόβλημα με το touch πως λύνεται έχει κανείς ιδέα; Διαβάζω ότι θα έπρεπε να έχει λυθεί με μερικά updates. Είχα την 12s και μου έσπασε τα νεύρα οπότε έβαλα slim kitkat και συνεχίζει :mad: Πολύ εκνευριστικό :( Γιατι τι ακριβως εχει το touch? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haris_led Δημ. April 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 19, 2015 Γιατι τι ακριβως εχει το touch? Δεν έχει μεγάλη ευαισθησία. Μερικές φορές είναι σα να μην πατάω καν την οθόνη, άλλες εάν σέρνω το δάχτυλο σταματάει και ξανααρχίζει, λες και το σήκωσα από την οθόνη... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts