Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Τα έχω ψαξεθ όλα ξέρεις που πρέπει να πάω ακριβώς;;;

ρυθμισεις - οθονη κ φωτισμος - διπλο χτυπημα για αφυπνιση

Όλοι θέλουν να αλλάξουν τον κόσμο, αλλά κανένας δεν θέλει να αλλάξει τον εαυτό του

Βάζεις aqua mail που δουλευει χωρις συγχρονισμους και απενεργοποιεις το gmail.

μία ερώτηση. είχα ένα άλλο mail, (μετά το gmail) έβαλα το bluemail αλλά και αυτό έχει θέμα με το hotmail. τελικά ποιος είναι ο καλύτερος email client για το oneplus με stock cyanogenmod?

ps1: απενεργοποιήται κάπως το gmail client ή απλά σβήνεις το email σου από εκεί και τέλος

KILL THE BEST AND F_U_C_K THE REST

http://www.bmwworld.com/images/cars/3er/compact/6677_200.jpg

BMW COMPACT M/// PACK

AC SCHNITZER

D&W

μία ερώτηση. είχα ένα άλλο mail, (μετά το gmail) έβαλα το bluemail αλλά και αυτό έχει θέμα με το hotmail. τελικά ποιος είναι ο καλύτερος email client για το oneplus με stock cyanogenmod?

ps1: απενεργοποιήται κάπως το gmail client ή απλά σβήνεις το email σου από εκεί και τέλος

Ρίξε μια ματιά στο Mailwise. Το χρησιμοποιώ για 3 διαφορετικά email accounts (exchange, gmail, hotmail) και είμαι πολύ ευχαριστημένος.

Καλημέρα,

Αγοράσαμε το κινητό στην Αγγλία και το κάναμε δώρο στην μητέρα μου στην Ελλάδα. Οταν βάζει την Cosmote Sim στο κινητό, το δίκτυο δεν αναγνωρίζεται. Επισκέφτηκε την Cosmote και της είπαν οτι μάλλον είναι κλειδωμένο.

Είχε κανείς αντίστοιχο πρόβλημα; Απ'ότι βλέπω απο τις ερωτήσεις/ απαντήσεις λειτουργεί κανονικά για'σας. Μήπως πρέπει να αλλάξουμε κάποια ειδική ρύθμιση;

Ευχαριστώ εκ των προτέρων!

,το ιδιο προβλημα ειχα και εγω.μου ελεγε καμια υπηρεσια μετα οτι δεν ειχε καρτα μεσα και τετοια. σε 2g πρεπει να εχει σημα κανονικα.

Αν ναι τοτε πρπει να βαλει την 44s εγω αυτο εκανα και root δεν νομιζω να ναι το root η rom θα ειναι

Εγώ έχω γράψει πολλές φορές ότι έχω "θέμα" με τα push notifications στο OPO, δηλαδή αργούν μερικά δευτερόλεπτα να έρθουν μηνύματα μέσω wifi/3g, το ίδιο και τα e-mail στην εφαρμογή Gmail. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει άλλος, πχ βάζοντας το OPO δίπλα σε ένα άλλο κινητό και στέλνοντας group messages.

Εγώ έχω γράψει πολλές φορές ότι έχω "θέμα" με τα push notifications στο OPO, δηλαδή αργούν μερικά δευτερόλεπτα να έρθουν μηνύματα μέσω wifi/3g, το ίδιο και τα e-mail στην εφαρμογή Gmail. Δεν ξέρω αν το έχει παρατηρήσει άλλος, πχ βάζοντας το OPO δίπλα σε ένα άλλο κινητό και στέλνοντας group messages.

Εμένα μια χαρά μου έρχονται όλα.. Μήπως έχεις κάνει τπτ greenify κανένα πρόγραμμα?

Ερώτηση έχει πάρει κανείς ultra glass tempered glass και αν ναι ποιο;

Ultra όχι, tempered glass πολλοί, το πιο "διαδεδομένο" της Nillkin (ebay, Aliexpress)

OnePlus 12 (16/512): - in the past: [iPhone 13 Pro], OP10Pro, OP9Pro, OP7TPro, OP7, OP6, OP3, OP2, OP1

Υπάρχει περίπτωση το Android OS να καταναλώνει μπαταρία λόγο μη καλής λήψης WiFi; Σε όλες τις περιπτώσεις που είχα battery drain ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας που το υπνοδωμάτιο είναι μακριά από το ρουτερ η άλλη απορία είναι μήπως λόγο κάποιας ρυθμίσεις σε κανάλι του ρουτερ η κάτι με WiFi.

εχεις την νυχτα ανοιχτο το wifi; Δεν ειναι και οτι καλυτερο για τον υπνο.... εκτος αν το εχεις αρκετα μακρια σου. Γενικα παντως οχι εκτος αν εχεις αποσυνδεσεις/επανασυνδεσεις.

Host

Υπάρχει περίπτωση το Android OS να καταναλώνει μπαταρία λόγο μη καλής λήψης WiFi; Σε όλες τις περιπτώσεις που είχα battery drain ήταν κατά την διάρκεια της νύχτας που το υπνοδωμάτιο είναι μακριά από το ρουτερ η άλλη απορία είναι μήπως λόγο κάποιας ρυθμίσεις σε κανάλι του ρουτερ η κάτι με WiFi.

Κλειστο ένα βραδυ και τσέκαρε να δεις.

Δημήτρης

Εμένα μια χαρά μου έρχονται όλα.. Μήπως έχεις κάνει τπτ greenify κανένα πρόγραμμα?

Δεν έχω greenify και το κάνει καιρό. Τα group chat τα έχω πάρει χαμπάρι ότι αργούν λίγο επειδή έχω κι άλλο κινητό με τις ίδιες ομάδες, δεν έχω ιδιαίτερο πρόβλημα. Το βασικό μου πρόβλημα είναι στο Gmail που μου δείχνει καμιά φορά ότι έχω μήνυμα, αλλά δεν το παίρνει. Δε βαριέσαι...

Κλειστο ένα βραδυ και τσέκαρε να δεις.

Εχθές που έβαλα flugmode δεν είχα drain. Για να δούμε και σήμερα.

Ένας φίλος πήρε το opo 64gb από geekbying πριν λίγες μέρες και δεν του δουλεύει το 4g ενώ λέει οτι το εχει ενεργοποιήσει από τη Vodafone. Βάζει δηλαδή στις ρυθμίσεις δικτύου προτιμώμενο δίκτυο lte και δεν πιάνει lte παρά μόνο h+. Τι να συμβαίνει άραγε; Μήπως εχει ελάττωμα; Είναι ροοτ με 44s. Ευχαριστώ.

Ένας φίλος πήρε το opo 64gb από geekbying πριν λίγες μέρες και δεν του δουλεύει το 4g ενώ λέει οτι το εχει ενεργοποιήσει από τη Vodafone. Βάζει δηλαδή στις ρυθμίσεις δικτύου προτιμώμενο δίκτυο lte και δεν πιάνει lte παρά μόνο h+. Τι να συμβαίνει άραγε; Μήπως εχει ελάττωμα; Είναι ροοτ με 44s. Ευχαριστώ.

Μήπως έχει παλιά sim ;

Θέλει τις λιγο πιο καινουριες.

Kαλησπερα παιδια...

εχω ενα invite για το 64.

Οποιος θελει μου λεει και του στελνω το Link.

Ληγει σε 1 μερα οποτε μην παει χαμενη.

Βασικα βαζω το λινκ και οποιος θελει ας το χρησιμοποιησει.

Καλο βραδυ!!!

https://account.oneplus.net/invite/claim/GLD6-8EIJ-WIYS-YTMO

Μήπως έχει παλιά sim ;

Θέλει τις λιγο πιο καινουριες.

Τι εννοείς ποιο καινούργιες; Εχει micro sim απ'οτι γνωρίζω. Υπάρχουν νεότερες;

Εχθές που έβαλα flugmode δεν είχα drain. Για να δούμε και σήμερα.

Πάντως κ στο ίντερνετ έχω δει οτι η πλειοψηφία των χρηστών που έχουν πρόβλημα με την κατανάλωση του android os στο opo, αποδίδουν το πρόβλημα στο WiFi. Τοτε μονο υπάρχει το drain δλδ. Αναφέρουν οτι υπάρχει πρόβλημα στις συχνότητες του WiFi η του router, η κάτι παρόμοιο τελοσπαντων.

Παιδιά χρειάζομαι τις απόψεις σας, μιας και όσο περισσότερα διαβάζω, τόσο πιο πολύ δυσκολεύομαι να βγάλω ασφαλές συμπέρασμα...

Για να μη μακρηγορώ, το ερώτημα είναι το εξής:

OnePlus One 64GB Vs LG G3 32GB

Ποιο διαλέγω και γιατί;

(Χωρίς να συμπεριλάβουμε ως κριτήριο τη διαφορά τιμής. Με ενδιαφέρει απλά να επιλέξω τη καλύτερη συσκευή ανάμεσα σε αυτές τις 2).

• The title was changed to OnePlus One