jkoul13 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Παιδιά το έχω επιτέλους στα χέρια μου καταπληκτικό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 να κανω μια ερωτηση, το oneplus ενος φιλου μου "κολλησε" και κρατησε πατημενο το πληκτρο power για λιγα δευτερολεπτα εως οτου εσβησε το κινητο του. οταν το ξανα ανοιξε ηταν οπως την ημερα που το πρωτοπηραμε ολοι "χανοντας" οτι ειχε μεσα στην συσκευη. υπαρχει περιπτωση να το επαναφερει εαν δεν εχει παρει backup? και για ποιο λογο του το εκανε αυτο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) Δε νομίζω να μπορεί να το επαναφέρει. Τώρα όσο αφορά το λόγο που το έκανε άγνωστο πραγματικά, αν γνωρίζεις την ιστορία καλά και δεν πάτησε κανένα συνδυασμό πλήκτρων ή επέλεξε από το μενού καμιά εργοστασιακή επαναφορά. Δε μας είπες και τι τηλέφωνο και από πού το πήρε; Σε κάθε περίπτωση ένα clean install της rom βοηθά εφόσον δεν έχει περαστεί κάτι σωστά, τουλάχιστον για να αποκλείσεις το ίδιο αίτιο στο μέλλον. :) Edited October 23, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sotiskas Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Γεια και χαρά κ από εμένα το κιν. το έχω περίπου 1 εβδομάδα και μπορώ να πω ότι είναι από τα καλύτερα που έχω πάρει. Μέσα σε 5 μήνες έχω αλλάξει 4 κιν. και τις πρώτες ημέρες τα λιώνω στην κυριολεξία, το one δεν σκάλωσε δεν έκανε lag ,restart κτλ, δεν χρειάστηκε αλλάξω rom έκανε αναβάθμιση 4 φορές μέσα σε 15 λεπτά από την ώρα που το έβαλα σε λειτουργία και πήγε στην 38, υποστήριξη γαμ@@τη .... όποιος σκέφτεται για αγορά να σταματήσει να σκέφτεται και να το παραγγείλει τώρα .....STOP Γιασου φίλε μου σκέφτομαι να το πάρω αλλά δεν έχω ξανά πάρει κινέζο μήπως μπορείς να βοηθήσεις από που πως και πως να το στήνουν;ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Βγήκε ένα update για την κάμερα, για να δούμε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taliban Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Βγήκε ένα update για την κάμερα, για να δούμε... για πες μας περισσότερα αν το έκανες εγκατασταση Παράθεση ΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄ ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- member since: September 2003 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 για πες μας περισσότερα αν το έκανες εγκατασταση Το update το βρίσκουμε ως ενημέρωση της εφαρμογής cyanogen camera στο playstore. Κατι error με το raw λέει διόρθωσαν και επανέφεραν την "έξυπνη σκηνή". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoPets Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Γιασου φίλε μου σκέφτομαι να το πάρω αλλά δεν έχω ξανά πάρει κινέζο μήπως μπορείς να βοηθήσεις από που πως και πως να το στήνουν;ευχαριστώ Έλα φίλε μου εγώ το πήρα από 1949deal.com από εκεί αγόρασα πρώτη φορά και μπορώ να πω ότι έμεινα ευχαριστημένος δεν χρειάστηκε να κάνω τίποτα πάνω στο κιν. όπως έκανα σε άλλα κιν συνήθως τώρα περιμένω ένα από pandawill. Καλό είναι και το http://www.coolicool.com εάν πας εδώ http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=22 εiνα όλα τα αξιόπιστα κινέζικα μαγαζιά online εσύ αποφασίζεις ;) ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Το update το βρίσκουμε ως ενημέρωση της εφαρμογής cyanogen camera στο playstore. Κατι error με το raw λέει διόρθωσαν και επανέφεραν την "έξυπνη σκηνή". Thanks for the info :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djvaga Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Το update το βρίσκουμε ως ενημέρωση της εφαρμογής cyanogen camera στο playstore. Κατι error με το raw λέει διόρθωσαν και επανέφεραν την "έξυπνη σκηνή". Γιατί όμως δεν εμφανίζει το update της cyanogen camera στην ενότητα οι εφαρμογές μου και την βγάζει μόνο άμα την κάνουμε αναζήτησή; Δηλαδή αν δεν μας έλεγες για το update δεν θα ξέραμε τίποτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikos7 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 (edited) Γιατί όμως δεν εμφανίζει το update της cyanogen camera στην ενότητα οι εφαρμογές μου και την βγάζει μόνο άμα την κάνουμε αναζήτησή; Δηλαδή αν δεν μας έλεγες για το update δεν θα ξέραμε τίποτα; Άγνωσται αι βουλαί της cyanogen:) Edited October 23, 2014 by kikos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 Εμένα μου το έβγαλε στις ενημερώσεις των εφαρμογών μου κανονικά. Το σκότωσες κικο7... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dentaltech_13 Δημ. October 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 23, 2014 βίντεο κλήσεις μέσω skype γίνονται παιδιά με το οne; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dk65gr Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 σε μένα που υπάρχει η "έξυπνη σκηνή" να υποθέσω ότι έγινε η αναβάθμιση; [αλλά δεν θυμάμαι πότε] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 βίντεο κλήσεις μέσω skype γίνονται παιδιά με το οne; Προφανώς και γίνονται... Και γω νομίζω ότι πάντα είχα την έξυπνη σκηνή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sakkouk Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 βίντεο κλήσεις μέσω skype γίνονται παιδιά με το οne; Γίνονται κανονικότατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nekmaria Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Ξέρει κανείς τι σημαίνουν αυτές οι διαφοροποιήσεις - επιλογές στη φωτογραφική του 1+1?έξυπνη σκηνή, clear image, λειτουργία ομορφιάς, ενέργεια και πότε χρησιμοποιούνται? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Κάτοχος του OPO και αναρωτιέμαι αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης offline. Διάβαζα σήμερα ότι η ΝΟΚΙΑ προσφέρει τους χάρτες και το πρόγραμμά της αλλά είναι ακόμα beta και έτσι καλό είναι πιστεύω να το αποφύγει κανείς. Προσπάθησα να δω αν έχει αναφερθεί πουθενά το συγκεκριμένο θέμα (πλοήγηση offline) αλλά πιστεύω πως όχι. Φιλικά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
prioxxx Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Κάτοχος του OPO και αναρωτιέμαι αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης offline. Διάβαζα σήμερα ότι η ΝΟΚΙΑ προσφέρει τους χάρτες και το πρόγραμμά της αλλά είναι ακόμα beta και έτσι καλό είναι πιστεύω να το αποφύγει κανείς. Προσπάθησα να δω αν έχει αναφερθεί πουθενά το συγκεκριμένο θέμα (πλοήγηση offline) αλλά πιστεύω πως όχι. Φιλικά Εγώ τους έβαλα. Λίγο που το δούλεψα ήταν μια χαρά. Παράθεση Δημήτρης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Εγώ τους έβαλα. Λίγο που το δούλεψα ήταν μια χαρά. Ευχαριστώ για την πληροφόρηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. October 24, 2014 Author Administrators Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Καλησπέρα σε όλους, Κάτοχος του OPO και αναρωτιέμαι αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης offline. Διάβαζα σήμερα ότι η ΝΟΚΙΑ προσφέρει τους χάρτες και το πρόγραμμά της αλλά είναι ακόμα beta και έτσι καλό είναι πιστεύω να το αποφύγει κανείς. Προσπάθησα να δω αν έχει αναφερθεί πουθενά το συγκεκριμένο θέμα (πλοήγηση offline) αλλά πιστεύω πως όχι. Φιλικά Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Davout Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 (edited) Καλησπέρα σε όλους, Κάτοχος του OPO και αναρωτιέμαι αν έχει κάποιος να προτείνει κάποιο πρόγραμμα πλοήγησης offline. Διάβαζα σήμερα ότι η ΝΟΚΙΑ προσφέρει τους χάρτες και το πρόγραμμά της αλλά είναι ακόμα beta και έτσι καλό είναι πιστεύω να το αποφύγει κανείς. Προσπάθησα να δω αν έχει αναφερθεί πουθενά το συγκεκριμένο θέμα (πλοήγηση offline) αλλά πιστεύω πως όχι. Φιλικά Εγώ έχω δοκιμάσει sygic και Google navigation και δουλεύουν μια χαρά. Το sygic είναι πιο gps (περισσότερο καθαρό navigator με τις αντίστοιχες επιλογές), αλλά πρέπει να βάλεις ακριβή διεύθυνση ενώ τα Google Maps δέχονται και γενικότερες τοποθεσίες, ονόματα καταστημάτων κλπ. Στο sygic τους χάρτες της χώρας τους κατεβάζεις από την αρχή και δεν απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ, το Google Maps γενικά καλό είναι να χεις αν και εκεί μπορείς να κατεβάσεις συγκεκριμένες περιοχές. Edited October 24, 2014 by Davout Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Για τα προγράμματα πλοήγησης συζητάμε εδώ... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=271530 Συγνώμη, λάθος μου που δεν το ανέφερα, γνωρίζω ότι εκεί συζητάμε για πλοήγηση, απλά επειδή το OPO είναι κάτι εντελώς καινούργιο είπα να ρωτήσω στο δικό του forum για καλύτερα. Ευχαριστώ για την κατανόηση. ----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Εγώ έχω δοκιμάσει sygic και Google navigation και δουλεύουν μια χαρά. Το sygic είναι πιο gps (περισσότερο καθαρό navigator με τις αντίστοιχες επιλογές), αλλά πρέπει να βάλεις ακριβή διεύθυνση ενώ τα Google Maps δέχονται και γενικότερες τοποθεσίες, ονόματα καταστημάτων κλπ. Στο sygic τους χάρτες της χώρας τους κατεβάζεις από την αρχή και δεν απαιτεί σύνδεση στο ίντερνετ, το Google Maps γενικά καλό είναι να χεις αν και εκεί μπορείς να κατεβάσεις συγκεκριμένες περιοχές. Ευχαριστώ για την απάντηση. Το Sygic το είχα κι εγώ στο προηγούμενο τηλέφωνο SAMSUNG GALAXY S4 και ήμουν για να πω την αλήθεια ευχαριστημένος. Ψάχνοντας το "καλύτερο" ρώτησα κι εσάς. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GeoPets Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Έχει κανένας καμιά πληροφορία - ενημέρωση - αν το ΟΡΟ θα πάει για Lollipop ? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geopap7 Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Έχει κανένας καμιά πληροφορία - ενημέρωση - αν το ΟΡΟ θα πάει για Lollipop ? :worry: Ναι επίσημα από την ΟΡΟ μέσα σε 3 μήνες (από την παρουσίασή του) θα το έχουμε. Καλά νέα πιστεύω!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vadergr Δημ. October 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. October 24, 2014 Πιστεύω οτι θα κυκλοφορήσει πολύ πιο συντομα λογω cyanogen.Σιγα μην το περιμενουν 3 μηνες.Μεσα στις γιορτές θα το εχει πάρει λογικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts