Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλημέρα πως βάζουμε 160 χαρακτήρες στο μήνυμα;

Strip unicode στις ρυθμίσεις μηνυμάτων..

OnePlus One

Xperia Mini Pro 2.3.4 rooted.. :)

LG ARENA KM900 V10F_00 (By Vaggos)

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

θα ηθελα να ρωτησω αν κανενας καταφερε να χρησιμοποιησει το κινητο αποκλειστικα σε 3g/LTE και ποση OST πετυχε.

ευχαριστω πολυ!

Δημήτρης

XS Max 512gb.

θα ηθελα να ρωτησω αν κανενας καταφερε να χρησιμοποιησει το κινητο αποκλειστικα σε 3g/LTE και ποση OST πετυχε.

ευχαριστω πολυ!

Άμα είσαι σπίτι δεν μπορείς να το έχεις με 3g. Πάντως σχεδόν τέτοια χρήση που λες σε διακοπές έβγαζα ένα 5ωρο περίπου. Αν είχα καλό σήμα

Δημήτρης

ευχαριστω πολυ!

Τι εννοείς αποκλειστικά 3G/LTE; Ενεργοποιώντας το LTE στο τηλέφωνο ενεργοποιείς τη λειτουργία 4G. Για την Cosmote χρειάζεται πρώτα να το έχεις ζητήσει και από το δίκτυο (εγώ έστειλα ένα SMS) και μετά δουλεύει κανονικά, εφόσον η περιοχή καλύπτεται με τεχνολογία 4G. Στο εικονίδιο σήματος του κινητού από επάνω γράφει "LTE" και έχεις πρόσβαση στο internet.

ευχαριστω πολυ!

Εδω 4 ωρες, στις διακοπες καθημερινα για 10 μερες.

Εκει έπαιζε +- 20λεπτα.

Πηγε και 4μιση με φωτεινοτητα στη μεση,3μιση με τερμα.

Παιδιά οι υπηρεσίες τοποθεσίας (gps) που βρίσκονται;

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παιδιά οι υπηρεσίες τοποθεσίας (gps) που βρίσκονται;

Ένταξη το βρήκα!

Άμα είσαι σπίτι δεν μπορείς να το έχεις με 3g. Πάντως σχεδόν τέτοια χρήση που λες σε διακοπές έβγαζα ένα 5ωρο περίπου. Αν είχα καλό σήμα

Εδω 4 ωρες, στις διακοπες καθημερινα για 10 μερες.

Εκει έπαιζε +- 20λεπτα.

Πηγε και 4μιση με φωτεινοτητα στη μεση,3μιση με τερμα.

ευχαριστω παιδες!!!!

αυτο εννοουσα....

Δημήτρης

XS Max 512gb.

Παιδια την εστιαση στην φωτο που την εχετε ? γιατι στο αυτοματο δεν εστιαζει σωστα ουτε σε βιντεο ουτε σε φωτο αν μετακινηθεις απο κοντινα σε μακρινα αντικειμενα και τουμπαλιν. ενω με το συνεχες εστιασμα διορθωνεται.
Realme X2 pro/Sam Note 9/Mate 20 pro/ Sam s9 plus/Mate 10 pro/Sam s7 edge/ZTE Axon 7/Huawei P9 Plus/Xiaomi Note 3 Pro/Galaxy Note 5/Mate 8/Meizu Pro 5/Nokia 950 XL/Oppo R7 Plus/Meizu MX5/LeTV LE1 X600/Meizu M1 Note/Lenovo K3 Note/Asus ZenFone 2/Jiayu S3 Advanced/Huawei Honor 6 Plus/Huawei P8/Galaxy S6 Edge/Lenovo Vibe Z2 Pro/LG G3/Mate 7/Xperia Z3/Oppo Find 7/Oneplus One/Galaxy Note 3/Galaxy s3/Xperia S

Πρόβλημα με το τελευταίο update του utube δεν έχει κανείς εδώ?

Σαν τι πρόβλημα;

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να συνδέσουμε το τηλέφωνο μας στην tv , υποστηρίζει mhl, κ αν οχι πως;

γνωρίζει κανείς αν μπορούμε να συνδέσουμε το τηλέφωνο μας στην tv , υποστηρίζει mhl, κ αν οχι πως;

Οχι δεν υποστηρίζει.

Μόνο ασύρματα με chromecast/miracast .

Απλά μόνο φορτώνει και δε λειτουργεί καν το app.

Version 5.10.1.5 Μια χαρά μου δουλεύει.Δεν δοκιμαζεις clear cache+data της εφαρμογής;

Αργύρης :w00t:

"Opinions are like assholes. Everybody's got one and everyone thinks everyone else's stinks."

Απλά μόνο φορτώνει και δε λειτουργεί καν το app.

Σε άλλο κινητό, αλλά χθες το βράδυ κατά τις 12 είχα το ίδιο πρόβλημα σε YouTube & Gmail.

Μετά από λίγη όμως έστρωσε.

Η Ελλάδα είναι η μόνη Αφρικανική χώρα που κατοικείται από λευκούς

Παίδες πως γράφουμε κεφαλαια γράμματα στα μηνύματα συνεχως?Κάπου το είχα δει αλλα δεν το βρίσκω τώρα

ok το βρήκα

Edited by panosmaria2011
NOKIA 3110-6210-3310-8310, Motorola V620-L6, Panasonic X70, Samsung D900-U600-U800-S5230 Star- S5830 Ace, Oneplus One!

Παιδια την εστιαση στην φωτο που την εχετε ? γιατι στο αυτοματο δεν εστιαζει σωστα ουτε σε βιντεο ουτε σε φωτο αν μετακινηθεις απο κοντινα σε μακρινα αντικειμενα και τουμπαλιν. ενω με το συνεχες εστιασμα διορθωνεται.

Και εγώ στη συνεχή εστίαση το έχω. Γενικά βρίσκω την κάμερα κατώτερη του αναμενόμενου. Μόνο το Clear Image σώζει την κατάσταση. Στις άλλες επιλογές, οι φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο έχουν τόσο θόρυβο, που βάζω και στην τσέπη μου :-* Camera Zoom FX και Google Camera στα ίδια επίπεδα με Clear Image. Ψάχνομαι, αλλά άκρη για καλύτερο αποτέλεσμα δεν βρίσκω...

εχω ενα θεμα ...οταν παταω τα "αυτακια" για να ανεβοκατεβασω την ενταση,μερικες φορες αλλαζει μονο την ενταση του κινητου και αλλες την ενταση της συσκευης...και χωρις να ειμαι σε καποια εφαρμογη...στα αλλα κινητα παντα αλλαζει την ενταση της συσκευης οταν δεν ειναι σε εφαρμογη!! εχει κανεις το ιδιο προβλημα??:blink::blink:

Και εγώ στη συνεχή εστίαση το έχω. Γενικά βρίσκω την κάμερα κατώτερη του αναμενόμενου. Μόνο το Clear Image σώζει την κατάσταση. Στις άλλες επιλογές, οι φωτογραφίες σε εσωτερικό χώρο έχουν τόσο θόρυβο, που βάζω και στην τσέπη μου :-* Camera Zoom FX και Google Camera στα ίδια επίπεδα με Clear Image. Ψάχνομαι, αλλά άκρη για καλύτερο αποτέλεσμα δεν βρίσκω...

Το γύρισα κι εγώ στο Continuous το focus γιατί στο Auto δε μου βγάζει ποτέ ότι εστιάζει και πρέπει να κάνω κλικ όπου θέλω πάνω στην οθόνη. Πολύ βολικότερο με το Continuous τελικά.

Δε θυμάμαι αν έχω ποτέ χρησιμοποιήσει το Clear Image. Στο Auto και στο HDR που τραβάω είμαι ικανοποιημένος με τις φωτός.

εχω ενα θεμα ...οταν παταω τα "αυτακια" για να ανεβοκατεβασω την ενταση,μερικες φορες αλλαζει μονο την ενταση του κινητου και αλλες την ενταση της συσκευης...και χωρις να ειμαι σε καποια εφαρμογη...στα αλλα κινητα παντα αλλαζει την ενταση της συσκευης οταν δεν ειναι σε εφαρμογη!! εχει κανεις το ιδιο προβλημα??:blink::blink:

Settings > Sound > Volumes > ξετίκαρε το "Link ringtone & notification volumes"

129026.png?1640591734

εχετε ορισει μονοι σας τις μπαντες για το σημα η το εχετε αφησει ετσι οπως ειναι ?
LENOVO A820,ZTE V967S,LENOVO A850,THL T200

Πρόβλημα με το τελευταίο update του utube δεν έχει κανείς εδώ?

Φιλε και εγω εχω το ίδιο προβλημα. Δοκιμασα απεγκατασταση, διαγραφη cache, το ξανακατεβαζα και τιποτα.

Αυτό που εκανα ηταν να το επαναφερω στην προεγκατεατημενη εκδοση και ετσι δουλεψε.

Λογικα με ενα clean install θα στρωνει..

Λογικα η καμερα με adnroid L θα πεταει φωτιες και με raw φωτογραφιες από οσο ξερω.
http://www.myphone.gr/forum/image.php?type=sigpic&userid=193941&dateline=1426239248

• The title was changed to OnePlus One