Jump to content

OnePlus One

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 5,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Οι ρυθμίσεις αυτές υπάρχουν ήδη στις nightly εκδόσεις της CM και θα ενσωματωθούν στο επόμενο επίσημο update για το κινητό,το οποίο δεν θα αργήσει πολύ ακόμα.:happy:

Έχεις δοκιμάσει κάποια να μας πεις εντυπώσεις;

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Ναι δεν λεω οτι με αυτες τις ρυθμισεις θα γινει κατι, απλα αν καποιος το παρακανει και το χαλασει τι γινεται? Η οχι μονο στον ηχο, ισως και σε κανενα overclocking η οτιδηποτε παρομοιο. Απλα την απορια ειχα, γιατι οι αλλες εταιρειες προστατευονται απο τετοια σε υπερβολικο βαθμο.

Ξέρουμε πότε περίπου, γιατί το θέμα με το ακουστικό απ' ό,τι καταλαβαίνω είναι βασικό.

Στις επόμενες 2 βδομάδες λένε ότι θα δοθεί η νέα αναβάθμιση.

@T-devil

Το soundfx υπάρχει σε όλους κ δεν μπόρει να κάνει αυτά που περιγράφουμε.Το cleanmaster,όχι δεν το βρίσκω προσωπικά χρήσιμο...

@Te_salat

Όχι δεν δοκίμασα κάποια.Γενικά τις αποφεύγω τις nightly.Προτιμώ τις στοκ με εναν καλό kernel.

@pantelis07

Αν γίνει η στραβή,απλά επαναφέρουμε το τηλέφωνο στις στοκ ρυθμίσεις κ το στέλνουμε πίσω κάνοντας τον κινέζο στους κινέζους. :)

Edited by efrai
Sharing is caring/Spread the knowledge

Παίδες πιο θεωρείται το πιο αξιόπιστος σχετικά φτηνό και με πληθώρα αξεσουάρ σαιτ για να αγοράσω το opo? Edited by kyriasgr87

Στην πράξη όχι. Το Ν5 υπερέχει μόνο στο wireless charging και τις διαστάσεις/βάρος.

Σε αυτονομία και κάμερα είναι άλλο πράγμα το OPO σε σχέση με το Ν5.

στην πραξη ναι.ειναι παντου ταχυτερο,τα εχω διπλα διπλα

Vamos Aris

Παίδες πιο θεωρείται το πιο αξιόπιστος σχετικά φτηνό και με πληθώρα αξεσουάρ σαιτ για να αγοράσω το opo?

Αξιοπιστο σίγουρα το μαμά χωρίς να υποτιμώ κάποια κινέζικα όπως coolicool, to2c, geekbuying όπου θα βρεις και κάποια αξεσουαρ...

στην πραξη ναι.ειναι παντου ταχυτερο,τα εχω διπλα διπλα

Πούλησε το ρε, να γλιτώσεις και εσύ και εμείς με τις συγκρίσεις

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Πούλησε το ρε, να γλιτώσεις και εσύ και εμείς με τις συγκρίσεις

σιγα που σου θιξαμε το κινεζικο μπρικι σου:lol:

Vamos Aris

Δοκιμάστε να το ανεβάσετε λίγο ακόμα,στο 94 κ δείτε αν βελτιώθηκε ο ήχος στο ακουστικό.:)

μα δεν ειπες οτι παραπανω μπουμπουνιζει?

ONE PLUS 2 * MAZE ALPHA * UMI SUPER * LG G3* NEXUS 6* XIAOMI MI MAX * MEIZU M3 NOTE*

NOKIA 808 * NOKIA N9 * HTC HD2 * LUMIA 930 * BLACKBERRY Z30 *

ONDA V919 WINDOWS * SAMSUNG TAB S2

μα δεν ειπες οτι παραπανω μπουμπουνιζει?

Το ανώτερο που το άφησα είναι 94.Και εδώ καλά είναι.Απλά προτίμησα το 92.

Ο καθένας μπορεί να δοκιμάσει κ να κρίνει από μόνος του την τιμή που θα χρησιμοποιήσει.Κάνε ένα τεστ με 94 και βλέπεις αν σου κάνει.:)

Sharing is caring/Spread the knowledge

Παίδες πιο θεωρείται το πιο αξιόπιστος σχετικά φτηνό και με πληθώρα αξεσουάρ σαιτ για να αγοράσω το opo?

εγώ απο εδώ πήρα

http://www.oppomart.com/oneplus-one-phone/official-colorful-protective-cover-shield-for-oneplus-one.html

Καμια μέτρηση για SAR υπάρχει απο ανεξάρτητη αξιόπιστη πηγή;

Πάντος πιό λίγο απο ένα iPhone 5S :lol:

SAR Values onePlus one EU :

- Body 0.62W/kg

- Head 0.75W/kg

iPhone 15 Pro  COSMOTE Gigamax Unlimited

δεν διαβαζα ολο το ποστ αλλα μονο απο εξωτερικο μπορουμε να κανουμε παραγγελια?

Motorola Moto X 2014

Samsung Galaxy Note II GT-N7100(Rom stock Jb 4.3)Lost imei :blink:

Vodafone smart 2 (DDESIGN ROM V1.0)http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=340377

LG V490 4G

Έχει μεταφορικά αυτό?

Επίσης έχει βρει κάποιος πίσω καπάκι?

----- προσθήκη μηνύματος 108 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μπα δε παίρνω lsd, τη γνώμη μου λέω. Αν εσύ εθελοτυφλεις δε φταίω εγώ

ναι γύρο στα 2-3 δολάρια. Αργεί λίγο...ακόμα δεν εχω παραλάβει (2 εβδομάδες)

Εμένα μου κολάει στα videακια 1080p του chrome...δοκιμασα και του Firefox Και Opera και ότι άλλο browser βρήκα πάλι παίζει.

Ο μόνος τρόπος που βρήκα να μου τα παίζει "σχεδόν" κανονικα είναι με firefox και επιλογή να παίζουν με εξωτερικό player (π.χ mx player). Μου έκανε εντύπωση που κολλούσε σε video 1080p!

ναι γύρο στα 2-3 δολάρια. Αργεί λίγο...ακόμα δεν εχω παραλάβει (2 εβδομάδες)

Εμένα μου κολάει στα videακια 1080p του chrome...δοκιμασα και του Firefox Και Opera και ότι άλλο browser βρήκα πάλι παίζει.

Ο μόνος τρόπος που βρήκα να μου τα παίζει "σχεδόν" κανονικα είναι με firefox και επιλογή να παίζουν με εξωτερικό player (π.χ mx player). Μου έκανε εντύπωση που κολλούσε σε video 1080p!

φθηνα μεταφορικα οκ :)

χρησιμοποιω γενικα την καμερα της google αλλα σημερα ειδα οτι δεν υποστηριζει 4κ.το κανει και σε αλλον?

Vamos Aris

βλεπω οτι μπηκε στο παιχνιδι και ο πολυ καλος ΑΚ...

TI εννοεί με το φλασαρισμα του στοκ κερνελ ως πρώτο βήμα;

Ακόμα και για εμάς που είμαστε με slim?

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

για να περασεις θελει ειτε να περασεις τον στοκ κερνελ(εαν εισαι στοκ ρομ) ειτε φλασαρεις παλι τη ρομ σου(εαν εισαι καστομ) ουτως ωστε να επανελθει σε στοκ μορφη ο κερνελ και περνας τον ΑΚ

εαν εισαι σλιμ και δεν εχεις περασει αλλον κερνελ,εισαι κομπλε,φλασαρεις ΑΚ απευθειας

Vamos Aris

για να περασεις θελει ειτε να περασεις τον στοκ κερνελ(εαν εισαι στοκ ρομ) ειτε φλασαρεις παλι τη ρομ σου(εαν εισαι καστομ) ουτως ωστε να επανελθει σε στοκ μορφη ο κερνελ και περνας τον ΑΚ

εαν εισαι σλιμ και δεν εχεις περασει αλλον κερνελ,εισαι κομπλε,φλασαρεις ΑΚ απευθειας

Μα λέω και εγώ.......τι δεν κατάλαβα καλά!

Λες τις 5,30 ώρες να τις κάνει 6 + ;

Μα λέω και εγώ.......τι δεν κατάλαβα καλά!

Λες τις 5,30 ώρες να τις κάνει 6 + ;

εγω τον εβαλα παντως.θα δουμε πως θα τα παει.

Vamos Aris

• Administrators
RC410009699NL αυτο ειναι το τρακινγ ναμβερ που μου εστειλε η κουλικουλ δεν βρησκω τιποτα μπωρει καποιοσ να βωηθησει?

Καταρχήν προσπάθησε να γράψεις κανονικά ελληνικά /αγγλικά όπως όλοι μας. Είναι κρίμα να μας βγαίνουν τα μάτια για να καταλάβουμε τι θέλεις να πεις σε μόλις δύο γραμμές.

Τέλος, να σε ενημερώσω ότι γράφεις σε λάθος θέμα. Διάβασε στο σωστό θέμα και αν δεν βγάλεις άκρη μπορείς να κάνεις και την ερώτηση σου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=375316

Modpic.gif

• The title was changed to OnePlus One