Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όχι τελικά, δεν το έχει. Κάνει ένα μικρό zoom με double tap αλλά όχι το zoom που έκανε ο ΙΕ φέρνοντας την γραμματοσειρά σε μέγεθος γραμματοσειράς υπολογιστή Στον UC Browser με το zoom που κάνει παραμένουν ψείρες τα γράμματα.

Μπαίνεις πχ στο in.gr με τον UC σε desktop mode, κάνεις double tap στο κεντρικό άρθρο και το φέρνει zoom από άκρη σε άκρη.

Μπαίνεις σε blog, κάνεις double tap στο κεντρικό κείμενο και το φέρνει zoom από άκρη σε άκρη.

Φαντάζομαι αυτό περίπου εννοείς, και αυτό το κάνει έστω κάπως , όπως λες.

Είναι ο UC ό,τι πλησιέστερο σε desktop εμπειρία συνολικά.

Είμαι πολύ ευχαριστημένος πια.

Αν ο ΙΕ φέρει κάποτε full screen mode, το ξανασυζητάμε.

Το πρόβλημα με τον ΙΕ τώρα, είναι ότι τον ρυθμίζεις σε έκδοση για υπολογιστές και αυτός συνεχίζει να εμφανίζει τη mobile έκδοση.

Θέλω να πιστεύω ότι το bug της υπόθεσης είναι ακριβώς και συγκεκριμένα αυτό,

και όχι το ότι εμφανίζει πλέον διαφορετικά (καλύτερα) από πριν τη mobile εκδοχή.

Edited by mobiuser

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Όχι τελικά, δεν το έχει. Κάνει ένα μικρό zoom με double tap αλλά όχι το zoom που έκανε ο ΙΕ φέρνοντας την γραμματοσειρά σε μέγεθος γραμματοσειράς υπολογιστή Στον UC Browser με το zoom που κάνει παραμένουν ψείρες τα γράμματα.

Πιστεύω bug ειναι αυτο με τον ie.

Γυρνα στην 8.1 την επίσημη και μην εγκαθίστας την beta gdr1.

Και βλέπεις ανάλογα αν διορθωθεί το θεμα τότε την ξανά περνάς.

Εγώ για κυρία συσκευη μου δεν θα εγκαθιστούσα οποιαδήποτε beta εκδοςη.

Φαντάζομαι δεν θα είσαι ο μόνος που θα το παρατήρησε,και σίγουρα και άλλοι στο εξωτερικό θα το εχουν διαπιστώσει και σίγουρα θα εχουν κανει ενημέρωση στη ms να το στρώσει.

OnePlus 9 Pro - OnePlus 8T

Εγώ πάντως που κάνω double tap στον ΙΕ μια χαρά μου προσαρμόζει το κείμενο στην οθόνη. Κι εγώ την 8.1 GDR1 έχω...

Είσαι σίγουρος ότι έχεις προσαρμόσει τις ρυθμίσεις σωστα;

Και πιστεύω ότι σε mobile επίπεδο δεν έχει νόημα να σερφάρουμε σε desktop mode. Αυτό έχει καλύτερη εμπειρία χρήσης σε PC και Laptop.

Edited by katsiletra

Εγώ πάντως που κάνω double tap στον ΙΕ μια χαρά μου προσαρμόζει το κείμενο στην οθόνη. Κι εγώ την 8.1 GDR1 έχω...

Είσαι σίγουρος ότι έχεις προσαρμόσει τις ρυθμίσεις σωστα;

Ναι, το έχω προσαρμόσει. Σε άλλα site και φόρουμ δουλεύει και σε άλλα όχι. Πιθανότατα έχει να κάνει με αυτό που έγραψε ο mobiuser πιο πάνω για θέματα συμβατότητας των site με τις νέες δυνατότητες του ΙΕ. ΄

Η ίσως να πρόκειται και για bug όπως έγραψε ο alextrela παραπάνω.

Θα περιμένω 2-3 βδομάδες ελπίζοντας να το φτιάξουν.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Και πιστεύω ότι σε mobile επίπεδο δεν έχει νόημα να σερφάρουμε σε desktop mode. Αυτό έχει καλύτερη εμπειρία χρήσης σε PC και Laptop.

Δεν είναι όλα τα site συμβατά με τέτοιες mobile εκδόσεις όμως. Εγώ μπαίνω καθημερινά σε site με κωδικούς ανταλλακτικών και αναλωσίμων για την δουλειά μου και το site έχει μόνο desktop έκδοση. Πρέπει να μπορώ να εξυπηρετηθώ, αλλιώς μου είναι άχρηστη η συσκευή. Αν ήταν σερφάρισμα για διασκέδαση ή για περνάω την ώρα μου, θα έκανα τα στραβά μάτια και θα ήμουν και πιο υπομονετικός, στην προκειμένη περίπτωση όμως μου δέθηκαν τα χέρια, μιας και το έχω σαν εργαλείο.

Δεν είναι όλα τα site συμβατά με τέτοιες mobile εκδόσεις όμως. Εγώ μπαίνω καθημερινά σε site με κωδικούς ανταλλακτικών και αναλωσίμων για την δουλειά μου και το site έχει μόνο desktop έκδοση. Πρέπει να μπορώ να εξυπηρετηθώ, αλλιώς μου είναι άχρηστη η συσκευή. Αν ήταν σερφάρισμα για διασκέδαση ή για περνάω την ώρα μου, θα έκανα τα στραβά μάτια και θα ήμουν και πιο υπομονετικός, στην προκειμένη περίπτωση όμως μου δέθηκαν τα χέρια, μιας και το έχω σαν εργαλείο.

Ναι αυτό είναι θέμα για σένα. Απλά μήπως θα σε βόλευε ένα τάμπλετ για τη δουλειά σου; Αν κατάλαβα έχεις το 520, και λόγω της οθόνης είναι ένας περιορισμός αυτός.

Εγώ πάντως εξακολουθώ να πιστεύω ότι μιλάμε για bug του desktop mod του IE

και πως για desktop mode (έστω χωρίς το ιδανικό double tap to zoom) μια χαρά υποκατάστατο (πόσο μάλλον προσωρινά) αξίζει ο UC.

Bloomberg: "BlackBerry Ltd. (BBRY)’s share of the smartphone market is quickly vanishing"..."to 0.8 percent in 2014 and may slip to 0.3 percent by 2018" - “The question of whether BlackBerry can survive continues to surface,” IDC said...

http://www.bloomberg.com/news/2014-05-28/blackberry-market-share-to-fall-to-0-3-in-2018-idc-says.html

Ναι αυτό είναι θέμα για σένα. Απλά μήπως θα σε βόλευε ένα τάμπλετ για τη δουλειά σου; Αν κατάλαβα έχεις το 520, και λόγω της οθόνης είναι ένας περιορισμός αυτός.

Το έκανα ρε συ κι αυτό! Δεν με βολεύει, επειδή το τάμπλετ μου δεν παίρνει κάρτα και το δουλεύω με wifi. Οπότε πρέπει να κουβαλάω και το 520 για να κάνω tethering. Αλλά όπως και να έχει δεν θέλω να κουβαλάω τόσες συσκευές. Ήδη κουβαλάω 2 τηλέφωνα μέχρι να αποφασίσω ποιο δίκαρτο θα πάρω. Να κουβαλάω και τρίτη συσκευή; Εδώ λέμε να τα μειώσουμε!:lol:

Πάντως μέχρι χθες το 520 έκανε όλες τις εργασίες που ήθελα ικανοποιητικότατα. Δεν ένιωσα να υστερεί πουθενά. Θα δώσω λίγο καιρό περιθώριο και βλέπουμε. Ήδη κάνει roll out η Cyan επίσημα στο 520 (πήραν τα Γερμανικά μοντέλα και δείχνει available και το Ιταλικό, που τέτοιο έχω). Θα δω αν στρώσει το bug.

Αρχικά να πω ότι καταλαβαίνω πως η συγκεκριμένη έκδοση της 8.1 gdr1 δεν είναι η τελική και θα ακολουθήσουν διορθώσεις.

Αυτό που μου κάνει εντύπωση όμως είναι πως ανάμεσα στην τελική της 8.1 και στην αρχική έκδοση της 8.1 gdr1 δεν υπάρχουν τρομερές διαφορές σε χαρακτηριστικά ώστε στο ίδιο κινητό με το ίδιο firmware να έχω τόσο διαφορετική συμπεριφορά. Πχ ανάμεσα σε 8.0 gdr3 και 8.1 οι διαφορές θα δικαιολογούσαν μεγάλη διαφορά στην απόκριση, και όμως διαφορά τέτοια δεν υπήρξε...

Κατά τα λοιπά δεν εκφράζω παράπονο, έχω beta έκδοση εν γνώσει μου, και αναμένω υπομονετικά τις διορθώσεις που θα ακολουθήσουν.

Το θέμα με την dp θα έλεγα πως το δημιουργήσαμε μόνοι μας. Αν κοιτάξεις παλαιότερα ποστ, όταν κάποιος ρωτούσε για να περάσει την dp οι απαντήσεις ήταν του τύπου "ναι, μη το φοβάσαι, προχώρα άφοβα" κλπ και ελάχιστα ποστ προειδοποιούσαν ότι πρόκειται για beta έκδοση με ότι αυτο συνεπάγεται.

Απλα προσπαθώ να δικαιολογήσω κάποιες αντιδράσεις.....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Το θέμα με την dp θα έλεγα πως το δημιουργήσαμε μόνοι μας. Αν κοιτάξεις παλαιότερα ποστ, όταν κάποιος ρωτούσε για να περάσει την dp οι απαντήσεις ήταν του τύπου "ναι, μη το φοβάσαι, προχώρα άφοβα" κλπ και ελάχιστα ποστ προειδοποιούσαν ότι πρόκειται για beta έκδοση με ότι αυτο συνεπάγεται.

Απλα προσπαθώ να δικαιολογήσω κάποιες αντιδράσεις.....

Αυτό ξαναπές το! Γι αυτο κατά την γνωμη μου θα ήταν καλό η MS να περιορίσει την διαθεσιμότητα της DP σε αυτους που πραγματικά την χρειάζονταν, τους προγραμματιστές. Αλλιώς ξεκινάνε να την βάλουν όλοι παρασυρόμενοι απο τα δικαιολογημένα διθυραμβικά σχόλια και στην συνέχεια προκύπτουν προβλήματα τύπου bitlocker κλπ. Για έναν που δε γνωρίζει πολλά για το λειτουργικό και θέλει να μεταβεί σε αυτό ανετα μπερδεύεται και αποθαρρύνεται αν δε του εξηγήσει κάποιος που ξέρει.

Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23

http://wmpoweruser.com/wp8-1-update-office-mobile-quietly-updated-with-important-new-feature/

WP8.1 Update Office Mobile quietly updated with important new feature

Windows Phone is meant to have the one real Microsoft Office, which usually makes it pretty embarrassing when the app is unable to open a password protected Word document.

The issue has been present since Office Mobile for Windows Mobile, and while the app has always supported Microsoft’s Rights Management feature it seemed Microsoft would never fix this simple and common way of protecting documents.

It seems GDR1, with its focus on enterprise, has finally addressed this annoying problem.

Universowindows.com have discovered that in the latest version of Windows Phone you are finally prompted for a password when trying to open a password protected document.

Users are only able to read documents, and not edit them, but it is still 100 times better than what went before.

για σας , 2 ερωτήσεις προς το παρόν

1 εκανα αναβάθμιση σε w 8.1 σε Huawei w1 , όλα πήγαν καλα έκτος το θεμα τις sd δεν την αναγνωρίζει , αν ξέρει καποιος κατι.

2 όταν κανω εύρεση του κινητού ,η ωρα που δηχνει είναι ωρα αγγλιας

ευχαρηστω

Θεωρώ οτι η MS έδωσε αυτή την ελευθερία σε και καλά developers να τη βάλουμε απλά γιατί δε μπορούσε έγκαιρα να δώσει επίσημη με τους κατασκευαστές..

Τα προβλήματα όμως πλέον είναι μεγάλα και την έχουν βάλει πολλοί άνθρωποι οι οποίοι βλέπω να τρέχουν στα nokia care να βγαλουν άκρη.

Μεγάλο φάουλ από την ms στα σφάλματα στις αναβαθμίσεις...

- There is no place like 127.0.0.1 -

Θεωρώ οτι η MS έδωσε αυτή την ελευθερία σε και καλά developers να τη βάλουμε απλά γιατί δε μπορούσε έγκαιρα να δώσει επίσημη με τους κατασκευαστές..

Τα προβλήματα όμως πλέον είναι μεγάλα και την έχουν βάλει πολλοί άνθρωποι οι οποίοι βλέπω να τρέχουν στα nokia care να βγαλουν άκρη.

Μεγάλο φάουλ από την ms στα σφάλματα στις αναβαθμίσεις...

H Microsoft έχει κάποιο λόγο που το έκανε.

Ο καθένας πριν προχωρήσει έπρεπε να διαβάσει εδώ: https://dev.windows.com/en-us/develop/devpreview κάποια πράγματα.

Αν δεν καταλαβαίνετε για πιο λόγο συμμετέχετε στην dp δικό σας θέμα.

Νομίζω ότι το thread είναι να κάνουμε συζήτηση για την 8.1 dp και όχι να γκρινιάζουμε όλη την ώρα.

Αλλιώς δημιουγήστε καινούριο Θέμα για παράπονα από την 8.1 dp.

Δεν είναι δυνατό εδώ στη συζήτηση να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια που είναι εντελώς εκτός Θέματος!

H Microsoft έχει κάποιο λόγο που το έκανε.

Ο καθένας πριν προχωρήσει έπρεπε να διαβάσει εδώ: https://dev.windows.com/en-us/develop/devpreview κάποια πράγματα.

Αν δεν καταλαβαίνετε για πιο λόγο συμμετέχετε στην dp δικό σας θέμα.

Νομίζω ότι το thread είναι να κάνουμε συζήτηση για την 8.1 dp και όχι να γκρινιάζουμε όλη την ώρα.

Αλλιώς δημιουγήστε καινούριο Θέμα για παράπονα από την 8.1 dp.

Δεν είναι δυνατό εδώ στη συζήτηση να ανακυκλώνουμε τα ίδια και τα ίδια που είναι εντελώς εκτός Θέματος!

Αν με παρακολουθούσες θα ήξερες οτι δεν είμαι καθόλου από αυτούς που γκρινιάζουν ίσα ίσα.

Το θέμα είναι οτι έχοντας dp δε παίρνω το gdr1 με καμία κυβέρνηση συνεχώς σφάλματα.

Γυρνάω σε native rom με 8 μπας και πάρω την cyan και πάλι συνεχώς σφάλματα.

Έχω μείνει με τα απαράδεκτα 8 στο χέρι από το πρωί και δε ξέρω τι να κάνω.. Απανωτά φλασαρισματα, hard/soft reset rom δεν εχω κάνει.

Αν είχες εσύ το θέμα φαντάοζομαι δε θα ήσουν τόσο ψύχραιμος

Και δεν είναι δυνατον να περιμένουμε tweet του Belfiore κάθε φορά μπας και..

Belfiore και Θεοχάρης ένα πράμα...

Αν με παρακολουθούσες θα ήξερες οτι δεν είμαι καθόλου από αυτούς που γκρινιάζουν ίσα ίσα.

Το θέμα είναι οτι έχοντας dp δε παίρνω το gdr1 με καμία κυβέρνηση συνεχώς σφάλματα.

Γυρνάω σε native rom με 8 μπας και πάρω την cyan και πάλι συνεχώς σφάλματα.

Έχω μείνει με τα απαράδεκτα 8 στο χέρι από το πρωί και δε ξέρω τι να κάνω.. Απανωτά φλασαρισματα, hard/soft reset rom δεν εχω κάνει.

Αν είχες εσύ το θέμα φαντάοζομαι δε θα ήσουν τόσο ψύχραιμος

Και δεν είναι δυνατον να περιμένουμε tweet του Belfiore κάθε φορά μπας και..

Belfiore και Θεοχάρης ένα πράμα...

Δεν αναφέρομαι σε σένα βρε συγκεκριμένα, απλώς είναι βαρετό να βλέπεις τα ίδια και τα ίδια.

Τι συσκευή έχεις;

Από τη στιγμή που γύρισες στα 8, δεν έχεις βάλει dp να φανταστώ?

Επίσης τσέκαρες αν η ρομ που έβαλες έχει πάρει τη Cyan...?

Τέλος απλά "δώστου" λιγο χρόνο...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Από τη στιγμή που γύρισες στα 8, δεν έχεις βάλει dp να φανταστώ?

Επίσης τσέκαρες αν η ρομ που έβαλες έχει πάρει τη Cyan...?

Τέλος απλά "δώστου" λιγο χρόνο...

Γύρισα σε 8 έκανα ένα update το οποίο πήγε καλά και μετά υποτίθεται το δεύτερο είναι η cyan. Vodafone ελληνικό είναι .Σφάλμα στην εγκατάσταση. Φυσικά και δεν έχω βάλει dp.

Γενικώς είμαι έτοιμος να το σπάσω το 1020....

Γύρισα σε 8 έκανα ένα update το οποίο πήγε καλά και μετά υποτίθεται το δεύτερο είναι η cyan. Σφάλμα στην εγκατάσταση. Φυσικά και δεν έχω βάλει dp.

Γενικώς είμαι έτοιμος να το σπάσω το 1020....

Έκανες hard reset;

Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν μπουκώσει οι servers. Προσπάθησε λίγο αργότερα.

Υπάρχει το ενδεχόμενο να έχουν μπουκώσει οι servers. Προσπάθησε λίγο αργότερα.

Από το πρωί παλεύω... Τη λήψη τη κάνει στην προετοιμασία για εγκατάσταση χτυπάει.

Από το πρωί παλεύω... Τη λήψη τη κάνει στην προετοιμασία για εγκατάσταση χτυπάει.

Hard reset έκανες;

Μια και δυο.... Ξαναπέρασα και με recovery tool 3 φορές.

Μήπως άλλαξες rom? Δοκίμασε αν είναι.

Δεν άλλαξα....

Κάπου μπλόκαρε φαίνεται. Μην δοκιμάζεις απανωτά. Τσέκαρε το βραδάκι αν είναι.

Αυτό ξαναπές το! Γι αυτο κατά την γνωμη μου θα ήταν καλό η MS να περιορίσει την διαθεσιμότητα της DP σε αυτους που πραγματικά την χρειάζονταν, τους προγραμματιστές. Αλλιώς ξεκινάνε να την βάλουν όλοι παρασυρόμενοι απο τα δικαιολογημένα διθυραμβικά σχόλια και στην συνέχεια προκύπτουν προβλήματα τύπου bitlocker κλπ. Για έναν που δε γνωρίζει πολλά για το λειτουργικό και θέλει να μεταβεί σε αυτό ανετα μπερδεύεται και αποθαρρύνεται αν δε του εξηγήσει κάποιος που ξέρει.

Εδω διαφωνώ. Ειναι καλή η ελευθερία που έδωσε η Ms σε αυτό το θέμα. Στο κάτω κάτω δεν έγινε και κάτι καταστροφικό. Οποιος θέλει μπορεί πολύ απλά να γυρίσει σε 8.0 Ασε που τώρα θα είναι πιο ξεκάθαρα τα πράγματα και θα δοκιμάζουν μόνο οι συνειδητοποιημένοι....

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg