Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εμένα δεν την έχει την επιλογή πάντως.

Ούτε εμενα....

ουτε εμενα

Δεν υπάρχει αυτή η επιλογή στα WP8.1....

Ε?

Εμένα μου το βγάζει κανονικά (8Χ), τί να σας πω.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Ούτε εμείς :lol::lol:

Βρε μήπως κάνεις κάποιο λάθος...???

Αν σου είναι εύκολο βάλε ένα screenshot...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Καλά σε πιστεύω για τα 8.1 δεν χρειαζόταν το σκρινσοτ :p:p:p

Εντύπωση μου κάνει πάντως... Στα Lumia δεν υπάρχει...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Δηλαδή στα 8.1 όταν σβήνει η οθόνη κλείνει και το wi-fi? Αυτό είναι μεγάλο σφάλμα από την microsoft είναι βασική επιλογή και ελπίζω στην official να το προσθέσουν.
:respect:

Δηλαδή στα 8.1 όταν σβήνει η οθόνη κλείνει και το wi-fi? Αυτό είναι μεγάλο σφάλμα από την microsoft είναι βασική επιλογή και ελπίζω στην official να το προσθέσουν.

Όχι... Το αντίθετο... Απλά δεν υπάρχει η επιλογή να "κλείνει"... Μένει ανοιχτό...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Ποτε θα φτιαξουν το rendering των εφαρμογων τωρα που πλεον πηγαν σε Full HD αναλυσεις ?.

Ειναι κριμα να εχεις το 1520 με την οθοναρα του και να βλεπεις το ιδιο περιεχομενο στην οθονη με ενα 520 .

Current mobile devices : iPhone 6s Plus,iPad Air 2,Nexus 6

Εβαλα τα 8.1 και στο 1020 μου και στο 925 της κοπελας μου.. γυρω στη 1μιση ωρα πηρε το καθενα..

Αυτο που μου κανε τεραστια εντυπωση, καθως ειχα κρατησει και screenshot απ'το παλιο start screen, ειναι οτι επειδη αυξηθηκαν τα tiles, strechaρε πιο πολυ ο χωρος της αρχικης με αποτελεσμα επιτελους να φαινονται πιο μεγαλες οι οθονες.. Η προσθηκη των background σε κανει να ξεφευγει απ'τα ψιλο"παιδικα" μονοχρωμα tiles, και το κανει λιγο πιο "σοβαρο".. Action center απλα απιστευτο. Cortana, ειχε πλακα μιση ωρα που της επιασα την κουβεντα, αλλα αν δεν μπει σε ελληνικη εκδοση, χαρτες, ονομασιες κτλ, δεν ειναι για χρηση καθημερινη, καθως και για να πεις να καλεσει καποιον ή να στειλει καποιο μηνυμα, εχει μεγαλο θεμα με τις επαφες ειτε σε ελληνικα ειτε σε greeklish..

Προς το παρων αυτα..

Θελω να δω τι λεει η μπαταρια, μιας και το τσακιζω στο 6tag καθε μερα το τηλεφωνο..

»iPhone 8 plus

»Lumia1020

»Follow me on Instagram @aris.fydanakis

Η Cortana μέχρι τώρα μ' εχει εκπλήξει ευχάριστα. Έμαθε δουλειά και σπίτι και μπορώ να βάζω υπενθυμίσεις βάσει αυτών (πχ. θύμισέ μου να πάω τον σκύλο βόλτα μόλις πάω σπίτι, και μόλις μπαίνω σπίτι χτυπάει υπενθύμιση).

Επίσης όσες επαφές έχω με greeklish τις αναγνωρίζει με την μία... Δεν την χρησιμοποιώ κανονικά άλλα έχει φάση. Αν μπουν και ελληνικά pois κλπ θα χει πολύ φάση.

:rtfm:

Δυο μέρες και εγώ με τα wp8.1 και μπορώ να πω ότι πραγματικά αξίζουν...ολα δουλεύουν ρολοι με μια μικρή ένσταση ως προς την ένδειξη του WiFi που εμφανίζεται μικρότερη σε σχέση με την 8...τωρα αν ειναι απλά η ένδειξη δεν το έχω τσεκάρει...σαν σύνδεση φενετε ίδια ...εκει που παλιά είχα φουλ σήμα στο εικονίδιο τωρα το παρουσιάζει με δυο γραμμές αλλα έχω την εντύπωσή ότι σαν απόδοση δεν έχει αλλάξει..

Στα 8 το σήμα του wifi στο πάνω μέρος έδειχνε πάντα φουλ. Απλά υπήρχε το εικονίδιο για να δείχνει ότι είναι ανοιχτό το wifi. Πλέον δείχνει ακριβώς το σήμα που έχει.

Στα 8 το σήμα του wifi στο πάνω μέρος έδειχνε πάντα φουλ. Απλά υπήρχε το εικονίδιο για να δείχνει ότι είναι ανοιχτό το wifi. Πλέον δείχνει ακριβώς το σήμα που έχει.

Και στα 8 το σήμα του WiFi δεν το έδειχνε οποτε ήταν συνδεδεμένο δεν το έδειχνε πάντα φουλ πολλές φορές έδειχνε με μια η δυο γραμμές,αλλα όντως υπήρχε το εικονίδιο οποτε ηταν ανοικτό...

Ποτε θα φτιαξουν το rendering των εφαρμογων τωρα που πλεον πηγαν σε Full HD αναλυσεις ?.

Ειναι κριμα να εχεις το 1520 με την οθοναρα του και να βλεπεις το ιδιο περιεχομενο στην οθονη με ενα 520 .

Γιατί; Δεν κατάλαβα σε χαλάει το 520;:p

Guest YiorgosA

Οριστικο συμπέρασμα σχετικά με την μπαταρία στα 8.1 στο 925. Με την ίδια χρήση δεν βγάζει πλέον μισή μέρα.

Ρε παιδιά δεν μπορεί να μην υπάρχει ένα official site στην MS να υποβάλλονται τα σχόλια /bugs της DP

Οριστικο συμπέρασμα σχετικά με την μπαταρία στα 8.1 στο 925. Με την ίδια χρήση δεν βγάζει πλέον μισή μέρα.

Ρε παιδιά δεν μπορεί να μην υπάρχει ένα official site στην MS να υποβάλλονται τα σχόλια /bugs της DP

τσεκαρε τις ρυθμισεις σου και ποιες εφαρμογες εχεις δωσει προσβαση για λειτουργια στο παρασκηνιο, κανε και ενα soft/hard ρισετ.

δεν μπορει να εχεις τοσο μεγαλη διαφορα.

εμενα στο 920 μου βγαζει με την cortana σε λειτουργια (και αρκετη χρηση της) πανω κατω τα ιδια, αντε να εχω μια 2 ωρες λιγοτερο (και αυτο το λεω για να μην ειμαι υπερβολικος)

Δεν εχω δει μεγαλη διαφορα στην μπαταρια...(στην ουσια δεν ειδα καμια διαφορα)

Guest YiorgosA

Κι όμως φιλε Alfa (Romeo???) ότι είχα κι έτρεχε πριν με τα 8, τα ίδια έχω και τώρα με τα 8.1.

Cortana δεν εχβμω βάλει καν, κι έχω κάνει και hard reset & soft reset. Εδω και πόσες μέρες το παρακολουθώ, και πλέον ειμαι σίγουρος. Με την ίδια χρήση με τα 8 μου έβγαζε πάνω από 24 ώρες, τώρα θέλει φόρτιση κάθε 15-16 ώρες.

Είσαι σίγουρος ότι δεν ξεχνάς κάποια εφαρμογή ανοιχτή??

Δηλαδή πιστεύω αν έχεις καταλάβει ότι κάποιες εφαρμογές δεν κλείνουν με το back button μεταξύ αυτών και η Οικονομία Μπαταρίας και το FB που αν τρέχουν από πίσω ανοιχτές καταναλώνουν αρκετή μπαταρία...

Επίσης στην "Οικονομία μπαταρίας" κοίτα ποιες εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερο... Ή βάλε ένα screenshot από το τέλος μιας χρήσης να το δούμε... Και πρόσεξε μην σου έχουν ξεφύγει κάποιες που δεν χρειάζεσαι στο "Επιτρέπεται" γιατί με το νέο σύστημα που τα δείχνει καμιά φορά μπορεί να μην το προσέξεις...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Η επιλογή ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που υπήρχε στα 8 υπάρχει κάπου τώρα;

Πώς κλείνεις τις ανοικτές εφαρμογές ;

Είσαι σίγουρος ότι δεν ξεχνάς κάποια εφαρμογή ανοιχτή??

Δηλαδή πιστεύω αν έχεις καταλάβει ότι κάποιες εφαρμογές δεν κλείνουν με το back button μεταξύ αυτών και η Οικονομία Μπαταρίας και το FB που αν τρέχουν από πίσω ανοιχτές καταναλώνουν αρκετή μπαταρία...

Επίσης στην "Οικονομία μπαταρίας" κοίτα ποιες εφαρμογές καταναλώνουν περισσότερο... Ή βάλε ένα screenshot από το τέλος μιας χρήσης να το δούμε... Και πρόσεξε μην σου έχουν ξεφύγει κάποιες που δεν χρειάζεσαι στο "Επιτρέπεται" γιατί με το νέο σύστημα που τα δείχνει καμιά φορά μπορεί να μην το προσέξεις...

το οικονομια μπαταριας θα πρπει να τρεχει?? αν δεν τρεχει τι δεν θα λειτουργει??? θα δουλευει η οικονομια μπαταριας??

Να γελάτε ,....... γιατί είναι μεταδοτικό !!!!!!:lol:

Η επιλογή ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ που υπήρχε στα 8 υπάρχει κάπου τώρα;

Πώς κλείνεις τις ανοικτές εφαρμογές ;

Ρυθμίζεις τις εφαρμογές που τρέχουν στο παρασκήνιο από το "Οικονομία Μπαταρίας"

Πολλές εφαρμογές πλέον δεν κλείνουν με ένα απλό πάτημα του Back Button... Χρειάζεται παρατεταμένο ώστε να ανοίξουν όλες οι εφαρμογές που είναι ανοιχτές και από εκεί είτε πατάς το "Χ" είναι σέρνεις προς τα κάτω την εφαρμογή που θες...

το οικονομια μπαταριας θα πρπει να τρεχει?? αν δεν τρεχει τι δεν θα λειτουργει??? θα δουλευει η οικονομια μπαταριας??

Λειτουργεί... Τώρα τι παραπάνω κάνει όταν τρέχει στο παρασκήνιο δεν ξέρω να σου πω σίγουρα...

Powerd by OnePlus 7 Pro

Guest YiorgosA

Καλά τα λες Alex, απλά η χρήση των εφαρμογών παρασκηνίου είναι ήδη ελάχιστη. Στην χρήση που κάνω όταν θέλω να κλείσει κάποια εφαρμογή, την κλείνω χειροκίνητα από task manager. Στα 8 δεν έκλεινα τίποτα σχεδόν, και πάλι...

Δεν ξέρω τι να πω, κάποιο κομμάτι κωδικα είναι κακογραμμενο προφανώς.

Κι όμως φιλε Alfa (Romeo???) ότι είχα κι έτρεχε πριν με τα 8, τα ίδια έχω και τώρα με τα 8.1.

Cortana δεν εχβμω βάλει καν, κι έχω κάνει και hard reset & soft reset. Εδω και πόσες μέρες το παρακολουθώ, και πλέον ειμαι σίγουρος. Με την ίδια χρήση με τα 8 μου έβγαζε πάνω από 24 ώρες, τώρα θέλει φόρτιση κάθε 15-16 ώρες.

δεν ξέρω γιατί έχεις αυτό το πρόβλημα, εμένα στις 16-17 ώρες χρήσης είχε άλλο ενα 30-35% μπαταρία, τώρα είναι το ίδιο, δεν εχω διαφορά που να φαίνεται, έχω μάλιστα την cortana και δεν την αποχωρίζομαι, ο ιδανικός τρόπος να βάζω τα ραντεβού μου....

κοίτα μήπως έχεις το 4g ενεργοποιημένο, ρουφάει πολύ πράμα, επίσης το NFC..

τίποτα άλλο δεν μου έρχεται στο μυαλό.

alfa... λίγο από ROMEO καθότι alfisti και περισσότερο από το Αναστάσης :)

Τελικά με το Search button έχουμε πλέον πρόσβαση παντού..... άργησα λίγο αλλά το είδα.

Bing, επαφές, μουσική.... πολύ καλό αυτό._

3>4