mr_47 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Α μάλιστα, εμένα αντιθέτως είναι σούπερ η αυτονομία και ειδικά σε stand bye με WiFi on και glance δε λέει να πέσει, βέβαια με λίγο ομιλία και λίγο σκάλισμα. Μην το κάνεις αυτό... Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
katsiletra Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Α μάλιστα, εμένα αντιθέτως είναι σούπερ η αυτονομία και ειδικά σε stand bye με WiFi on και glance δε λέει να πέσει, βέβαια με λίγο ομιλία και λίγο σκάλισμα. Ποιο Lumia έχεις; Σε smartphone που να δει κάποιος τέτοια αυτονομία....... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Ποιο Lumia έχεις; Σε smartphone που να δει κάποιος τέτοια αυτονομία....... Αν το έχεις σε κατασταση αναμονής βλέπεις τέτοια και καλύτερα.... Θυμάμαι κάποια στιγμή που δεν χρησιμοποιούσα καθόλου το Lumia 925 παρα για ελάχιστες κλήσεις, έβγαλα μια ολόκληρη εβδομάδα. Μετά που επέστρεψα σε κανονικη (σκληρή) χρήση, έβγαζα μια μέρα σχεδόν οριακά. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alex_tz Δημ. December 19, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2014 Και το 625 το φόρτιζα κάθε 3 μέρες αλλά τώρα που το χρησιμοποιώ πολύ, το φορτίζω δυο φορές την ημέρα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos7 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 εχω huawei W1 με windows phone 8 και θελω να το κανω σε windows phone 8.1 γινεται? εκανα τα παραπάνω βηματα δεν εκανε τιποτα παλι τα windows phone 8 εχει ευχαρηστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 εχω huawei W1 με windows phone 8 και θελω να το κανω σε windows phone 8.1 γινεται? εκανα τα παραπάνω βηματα δεν εκανε τιποτα παλι τα windows phone 8 εχει ευχαρηστω Δεν έχει δώσει η huawei αναβάθμιση σε 8.1? Αν όχι, πρεπει να δηλωθεις ως developer στο windows app studio και αφου ολοκληρωθεί η εγγραφή , εγκαθιστάς την εφαρμογή preview for developers από το store και με το ίδιο user και pass ενεργοποιείς την εφαρμογή. Μετά με έναν έλεγχο για αναβαθμίσεις από τις ρυθμίσεις, σου έρχεται η αναβάθμιση ΜΟΝΟ του λειτουργικού, χωρίς νέους drivers. Πιθανώς να δεις ψιλοασυμβατοτητες και κολλήματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos7 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 (edited) έκανα αλλα εκανε κατι αλλες αναβαθμίσεις. θα ψαξω αλλα αν σου ειναι ευκολο πως δηλωνομαι developer? ευχαρηστω Edited December 24, 2014 by kwnstantinos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 έκανα αλλα εκανε κατι αλλες αναβαθμίσεις. θα ψαξω αλλα αν σου ειναι ευκολο πως δηλωνομαι developer? ευχαρηστω http://dev.windows.com/en-us/join Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos7 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 βοηθεια μπαινω στο link και μετα τι κανω? ειναι στα αγγλικα και δεν ξερω πολυ καλα ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 βοηθεια μπαινω στο link και μετα τι κανω? ειναι στα αγγλικα και δεν ξερω πολυ καλα ευχαριστω για την βοηθεια http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5329651 Πρώτο ποστ εδώ που διαβάζεις :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos7 Δημ. December 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 24, 2014 το εχω κανει το πρωτο ποστ που λεει. τη στιγμη που φτανει να κανω την αναβαθμιση μου λεει οτι το τηλέφωνό μου είναι ενημερωμένο τελευταία εχει ελεγχθεί πριν από 45 δευτερόλεπτα κι ομως δεν εχει τα 8.1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos7 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 καλα αστο θα περιμενω το καλοκαιρι. αλλα και γιατι ακουσα οτι δεν λειτουργεί το store. αλλα ευχαριστω για την βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Τι εννοείς δεν λειτουργεί το store? Επίσης μην περάσεις Developers Preview τώρα... Αφού αυτές τις μέρες θα λάβεις την επίσημη :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos7 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) διαβασα οτι δεν λειτουργει το store μπορει να μην ισχύει. το καλοκαιρι δεν ειναι να το λαβω? αν οχι μεχρι πότε?. ευχαριστω που απαντησες :D Edited December 26, 2014 by kwnstantinos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 @ Κωνσταντίνε Που το διάβασες? Δεν ισχύει κάτι τέτοιο... Επίσης αν και κάτι έχεις μπερδέψει νομίζω η επόμενη έκδοση, η Lumia Denim έχει αρχίσει το μαζικό roll out ανα χώρα και συσκευή. Τσέκαρε στο λινκ του άρθρου αν είναι διαθέσιμη για το Lumia σου... Αν δεν είναι ακόμα διαθέσιμη θα έρθει σύντομα, πιθανότατα τις πρώτες μέρες του νέου έτους. Οπότε δεν αξίζει να περάσεις τώρα Devs Preview. Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos7 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) alex_gate_7 δεν εχω lumia εχω huawei W1-U00 και για αυτο λεω πότε θα μπορουν να παρουν τα windows phone 8.1 . και αν μπορουν? Edited December 26, 2014 by kwnstantinos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 A ok, δεν το κατάλαβα. Τότε πέρασε την Developers Preview γιατί δεν έχουμε κάποιο νέο. Πες μας που δυσκολεύεσαι στο να κάνεις εγγραφή ως developer να σε βοηθήσουμε :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos7 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) κανω ακριβως αυτα που λεει. αλλα τη στιγμη που φτανει να κανω την αναβαθμιση μου λεει οτι το τηλέφωνό μου είναι ενημερωμένο. τελευταία εχει ελεγχθεί πριν από 45 δευτερόλεπτα κι ομως δεν κανει εγκατασταση τα windows phone 8.1 θα κανω video για να δειξω τι ακριβως κανω και να μου πειτε αν το εκανα σωστα να το link https://www.youtube.com/watch?v=Ok8eXtoOOhE&feature=youtu.be Edited December 26, 2014 by niotheros Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση" Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Την εφαρμογη, αφου την κατεβασες στο κινητο, την ανοιξες για να κανεις sign in? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos7 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 (edited) και βεβαια το εκανα. μηπως πρεπει να κανω κατι αλλο στο windows app studio ? Edited December 26, 2014 by kwnstantinos7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stefanakos8 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 Αμα δεν βρεις ακρη και θες να βαλεις wp8.1, αμα θες διαβασε και δοκιμασε αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kwnstantinos7 Δημ. December 26, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 26, 2014 stefanakos8 το ειδα αλλα αστο καλυτερα αυτο. ευχαριστω παντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kampamarou Δημ. December 27, 2014 Κοινοποίηση Δημ. December 27, 2014 απλα κανεις λογαριασμο μετα βαζεις την εφαρμογη στο κινητο και κανεις εκει συνδεση . πατας την επιλογη οτι θελεις να ενεργοποιησεις developer preview και πας για αναβαθμιση, την πρωτη φορα παιρνει ωρα να ξερεις...ισως βγαλει καποιο προβλημα αλλα ξαναπατα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
evagelos Δημ. January 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2015 Γεια σας παιδιά, διαβάζοντας αυτο "http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-920/331045-confirmation-denim-old-device-only-upg-os-no-fw.html", υπάρχει καποιος ιδιαιτερα λόγος να μην βαλει κάποιος την DP; Παράθεση Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2015 Πρέπει να μου ήρθε η Denim. Γαλλικό 820, με DP. Και μια noob ερώτηση. Να κάνω κάποιο reset ή αφού είναι OTA προχωράω ως έχω; Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts