Jump to content

WP 8.1 Developers Preview

x8052
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Α μάλιστα, εμένα αντιθέτως είναι σούπερ η αυτονομία και ειδικά σε stand bye με WiFi on και glance δε λέει να πέσει, βέβαια με λίγο ομιλία και λίγο σκάλισμα.

Μην το κάνεις αυτό...

Huawei Nova 5T

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Α μάλιστα, εμένα αντιθέτως είναι σούπερ η αυτονομία και ειδικά σε stand bye με WiFi on και glance δε λέει να πέσει, βέβαια με λίγο ομιλία και λίγο σκάλισμα.

Ποιο Lumia έχεις; Σε smartphone που να δει κάποιος τέτοια αυτονομία.......

Ποιο Lumia έχεις; Σε smartphone που να δει κάποιος τέτοια αυτονομία.......

Αν το έχεις σε κατασταση αναμονής βλέπεις τέτοια και καλύτερα....

Θυμάμαι κάποια στιγμή που δεν χρησιμοποιούσα καθόλου το Lumia 925 παρα για ελάχιστες κλήσεις, έβγαλα μια ολόκληρη εβδομάδα. Μετά που επέστρεψα σε κανονικη (σκληρή) χρήση, έβγαζα μια μέρα σχεδόν οριακά.

SEX is like NOKIA (connecting people)

http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg

Και το 625 το φόρτιζα κάθε 3 μέρες αλλά τώρα που το χρησιμοποιώ πολύ, το φορτίζω δυο φορές την ημέρα.

εχω huawei W1 με windows phone 8 και θελω να το κανω σε windows phone 8.1 γινεται?

εκανα τα παραπάνω βηματα δεν εκανε τιποτα παλι τα windows phone 8 εχει

ευχαρηστω

εχω huawei W1 με windows phone 8 και θελω να το κανω σε windows phone 8.1 γινεται?

εκανα τα παραπάνω βηματα δεν εκανε τιποτα παλι τα windows phone 8 εχει

ευχαρηστω

Δεν έχει δώσει η huawei αναβάθμιση σε 8.1?

Αν όχι, πρεπει να δηλωθεις ως developer στο windows app studio και αφου ολοκληρωθεί η εγγραφή , εγκαθιστάς την εφαρμογή preview for developers από το store και με το ίδιο user και pass ενεργοποιείς την εφαρμογή. Μετά με έναν έλεγχο για αναβαθμίσεις από τις ρυθμίσεις, σου έρχεται η αναβάθμιση ΜΟΝΟ του λειτουργικού, χωρίς νέους drivers. Πιθανώς να δεις ψιλοασυμβατοτητες και κολλήματα.

έκανα αλλα εκανε κατι αλλες αναβαθμίσεις.

θα ψαξω αλλα αν σου ειναι ευκολο πως δηλωνομαι developer?

ευχαρηστω

Edited by kwnstantinos7

έκανα αλλα εκανε κατι αλλες αναβαθμίσεις.

θα ψαξω αλλα αν σου ειναι ευκολο πως δηλωνομαι developer?

ευχαρηστω

http://dev.windows.com/en-us/join

βοηθεια μπαινω στο link και μετα τι κανω?

ειναι στα αγγλικα και δεν ξερω πολυ καλα

ευχαριστω για την βοηθεια

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5329651

Πρώτο ποστ εδώ που διαβάζεις :)

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

το εχω κανει το πρωτο ποστ που λεει.

τη στιγμη που φτανει να κανω την αναβαθμιση μου λεει οτι το τηλέφωνό μου είναι ενημερωμένο τελευταία εχει ελεγχθεί πριν από 45 δευτερόλεπτα

κι ομως δεν εχει τα 8.1

καλα αστο θα περιμενω το καλοκαιρι. αλλα και γιατι ακουσα οτι δεν λειτουργεί το store. αλλα ευχαριστω για την βοηθεια

Τι εννοείς δεν λειτουργεί το store?

Επίσης μην περάσεις Developers Preview τώρα... Αφού αυτές τις μέρες θα λάβεις την επίσημη :)

Powerd by OnePlus 7 Pro

διαβασα οτι δεν λειτουργει το store μπορει να μην ισχύει.

το καλοκαιρι δεν ειναι να το λαβω? αν οχι μεχρι πότε?. ευχαριστω που απαντησες :D

Edited by kwnstantinos7

@ Κωνσταντίνε

Που το διάβασες? Δεν ισχύει κάτι τέτοιο...

Επίσης αν και κάτι έχεις μπερδέψει νομίζω η επόμενη έκδοση, η Lumia Denim έχει αρχίσει το μαζικό roll out ανα χώρα και συσκευή.

Τσέκαρε στο λινκ του άρθρου αν είναι διαθέσιμη για το Lumia σου... Αν δεν είναι ακόμα διαθέσιμη θα έρθει σύντομα, πιθανότατα τις πρώτες μέρες του νέου έτους. Οπότε δεν αξίζει να περάσεις τώρα Devs Preview.

Powerd by OnePlus 7 Pro

alex_gate_7

δεν εχω lumia εχω huawei W1-U00 και για αυτο λεω πότε θα μπορουν να παρουν τα windows phone 8.1 . και αν μπορουν?

Edited by kwnstantinos7

A ok, δεν το κατάλαβα. Τότε πέρασε την Developers Preview γιατί δεν έχουμε κάποιο νέο. Πες μας που δυσκολεύεσαι στο να κάνεις εγγραφή ως developer να σε βοηθήσουμε :)
Powerd by OnePlus 7 Pro

κανω ακριβως αυτα που λεει. αλλα τη στιγμη που φτανει να κανω την αναβαθμιση μου λεει οτι το τηλέφωνό μου είναι ενημερωμένο. τελευταία εχει ελεγχθεί πριν από 45 δευτερόλεπτα

κι ομως δεν κανει εγκατασταση τα windows phone 8.1

θα κανω video για να δειξω τι ακριβως κανω και να μου πειτε αν το εκανα σωστα

να το link https://www.youtube.com/watch?v=Ok8eXtoOOhE&feature=youtu.be

Edited by niotheros
Συνεχόμενα μηνύματα - Για επεξεργασία/διόρθωση/προσθήκη στοιχείων σε υπάρχον πατάμε το κουμπί "Τροποποίηση"

απλα κανεις λογαριασμο μετα βαζεις την εφαρμογη στο κινητο και κανεις εκει συνδεση . πατας την επιλογη οτι θελεις να ενεργοποιησεις developer preview και πας για αναβαθμιση, την πρωτη φορα παιρνει ωρα να ξερεις...ισως βγαλει καποιο προβλημα αλλα ξαναπατα.

Γεια σας παιδιά,

διαβάζοντας αυτο "http://forums.windowscentral.com/nokia-lumia-920/331045-confirmation-denim-old-device-only-upg-os-no-fw.html", υπάρχει καποιος ιδιαιτερα λόγος να μην βαλει κάποιος την DP;

Οι υπογραφές μπορούν να περιέχουν 1 εικόνα, η οποία ωστόσο δεν θα πρέπει να έχει διαστάσεις μεγαλύτερες από 420 x 150 pixels και το μέγεθός της δεν θα πρέπει να ξεπερνά τα 16.384 bytes.

Πρέπει να μου ήρθε η Denim. Γαλλικό 820, με DP. Και μια noob ερώτηση. Να κάνω κάποιο reset ή αφού είναι OTA προχωράω ως έχω;
Huawei Nova 5T