kampamarou Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Για να βγαλουν την αναβάθμιση της κάμερας, που θέλει τα 8.1 για τα νέα κόλπα , είναι θέμα ημερών. Έτσι πιστεύω δηλαδή. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Κατάλαβα...Μεχρι το Δεκέμβριο πιστεύω να μας έχει έρθει! Μέχρι μέσα Ιουλίου λογικά θα την έχουν πάρει όλοι μην γκρινιάζεις συνέχεια... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μέχρι μέσα Ιουλίου λογικά θα την έχουν πάρει όλοι μην γκρινιάζεις συνέχεια... Μακάρι να βγει τόσο νωρίς αλλά μάλλον θα μας πάρει Αύγουστο. Δε νομιζω και Δεκέμβριο όμως. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Αύγουστο?? Αντέ αν αργήσουν τόσο κάποιες lw end συσκευές... Δεν νομίζω γενικά αν τραβήξει τόσο πολύ... Αυτές τις μέρες θα ξεκινήσει σιγά σιγά η διάθεση στις ναυαρχίδες και θα έχουμε μαι πρώτη εικόνα... Προφανώς η Microsoft και οι υπεύθυνοι των Windows Phones έχουν "παραδώσει" το έτοιμο λειτουργικό και πλέων είναι θέμα των κατασκευαστών όπως της Νόκια (πλέον Microsoft Mobiles αλλά δεν ξέρουμε ακόμα σε ποιο βαθμό έχουν ενωθεί) ή πχ στην περίπτωση του giorgosmc η Samsung που αν αργήσει θα είναι απαράδεκτη καθώς έχει μόνο μία συσκευή με WP... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ Αλέξη... Ο φίλος με το ativ έχει ένα δίκιο να διαμαρτύρεται με τα προβλήματα που έχει βγάλει η συσκευή του αλλά όπως του έχω ξαναπεί δεν είναι σωστό να τα ισοπεδώνει όλα... Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Zaxos7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Μην ξεχνάτε ότι πρέπει πρώτα να περάσει απτους παροχους τo update... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Η Microsoft έχει κάνει την δουλειά της πλέον και αναμένουμε από τους κατασκευαστές... Αυτό ακριβώς πιστεύω και εγώ Αλέξη... Ο φίλος με το ativ έχει ένα δίκιο να διαμαρτύρεται με τα προβλήματα που έχει βγάλει η συσκευή του αλλά όπως του έχω ξαναπεί δεν είναι σωστό να τα ισοπεδώνει όλα... Ο καθένας που έβαλε την dev preview έπρεπε να ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει σίγουρα κάποια μικροπροβλήματα... Αλλιώς ας έμενε με τα 8 και να έκανε υπομονή... Και δεν αναφέρομαι προσωπικά στον φίλο αλλά γενικά σε όλους... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδιά προσωπικά ουδέν πρόβλημα τόσο καιρό με τη preview και μπαταρία άψογη. Αυτό που περιμένω είναι αν μπορεί η Nokia με τη cyan να κάνει τη κάμερα λίγο πιο γρήγορη. Μακάρι Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Η Microsoft έχει κάνει την δουλειά της πλέον και αναμένουμε από τους κατασκευαστές... Ο καθένας που έβαλε την dev preview έπρεπε να ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει σίγουρα κάποια μικροπροβλήματα... Αλλιώς ας έμενε με τα 8 και να έκανε υπομονή... Και δεν αναφέρομαι προσωπικά στον φίλο αλλά γενικά σε όλους... δηλαδή, τι είδος προβλήματα και πως το γνωρίζεις εσυ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Κυρίως σε κολλήματα... Πχ εμένα μέχρι την 3η αναβάθμιση της preview δεν μου ανανέωνε τα μέιλ μόλις έμπαινα ίντερνετ αλλά μετά από 15-20 λεπτά... Ακόμα και τώρα μπορεί να καθυστερήσει να κάνει ανανέωση 2-3 λεπτά... Αυτό είναι ένα παράδειγμα... Μπορεί σε κάποιον να κάνει κάτι άλλο... Κάποια παγώματα επίσης του τηλεφώνου ή επανεκκινήσεις σίγουρα οφείλονται στην preview έκδοση... Για περισσότερα παραδείγματα τσέκαρε το τόπικ Preview for developers bugs στο WPCentral... Όταν έβαλες την prebiew στο έβγαζε και στους όρους εγκατάστασης... Όλο αυτό οφείλεται κυρίως στο ότι οι drivers της Νόκια και των άλλων κατασκευαστών δεν είναι αναβαθμισμένοι και είναι πάνω σε WP8... Έχεις δηλαδή ένα νέο λειτουργικό (WP8.1) με τους παλιούς drivers... Γι αυτό και όλη κουβέντα για την εγγύηση... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kkoletsis Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ναι αλλά αυτό θα αλλάξει όταν έρθει η επίσημη αναβάθμιση, έτσι δεν είναι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ναι φίλε... Εννοείται :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Παιδιά κατά καιρούς όντως υπήρξα υπερβολικος σε κάποια σημεία αν και πλέον η συσκευή μου έχει σταματήσει εντελώς τις επανεκινησεις τουλάχιστον δεν θυμαμε να μου έχει ξανακάνει εδώ και κάνα μήνα αλλά δε μπορώ να δεχτώ πως με τη preview έκδοση των 8.1 υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ούτε ένα κόλλημα ή δεισλητουργια στη συσκευή του, εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα στη συσκευή μετά την 8.1 είναι η κάμερα αντε και λιγο η μπαταρια κατά τα αλλα η συσκευή λειτουργεί βουτηρο και μένει ανοιχτή 24ωρα και εδώ στις διακοπές την έχω λιώσει κυριολεκτικά, οκ δεχομε πως κάποιος μπορεί να μην έχει θέμα με τη κάμερα με την preview αλλά σίγουρα θα έχει κάπου αλλου ητε πιο ασήμαντο ητε πιο σημαντικό. Τώρα όσο για την επίσημη όπως είπε και κάποιος φίλος κρίνετε και από τους παροχους ποτε θα τη πάρουμε, απλώς ελπίζουμε να μην αργήσει πολύ και κάνουμε υπομονή αν και προσωπικά θα συμφωνήσω με ένα άλλο φίλο που είπε για αυγουστο αν και κανεις δε μπορεί να είναι σίγουρος, όσο για Δεκέμβρη που είπα τρολαρα για όποιον δε κατάλαβε :P Edited June 25, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Παιδιά κατά καιρούς όντως υπήρξα υπερβολικος σε κάποια σημεία αν και πλέον η συσκευή μου έχει σταματήσει εντελώς τις επανεκινησεις τουλάχιστον δεν θυμαμε να μου έχει ξανακάνει εδώ και κάνα μήνα αλλά δε μπορώ να δεχτώ πως με τη preview έκδοση των 8.1 υπάρχει άνθρωπος που δεν έχει ούτε ένα κόλλημα ή δεισλητουργια στη συσκευή του, εγώ το μόνο πρόβλημα που έχω τώρα στη συσκευή μετά την 8.1 είναι η κάμερα αντε και λιγο η μπαταρια κατά τα αλλα η συσκευή λειτουργεί βουτηρο και μένει ανοιχτή 24ωρα και εδώ στις διακοπές την έχω λιώσει κυριολεκτικά, οκ δεχομε πως κάποιος μπορεί να μην έχει θέμα με τη κάμερα με την preview αλλά σίγουρα θα έχει κάπου αλλου ητε πιο ασήμαντο ητε πιο σημαντικό. Τώρα όσο για την επίσημη όπως είπε και κάποιος φίλος κρίνετε και από τους παροχους ποτε θα τη πάρουμε, απλώς ελπίζουμε να μην αργήσει πολύ και κάνουμε υπομονή αν και προσωπικά θα συμφωνήσω με ένα άλλο φίλο που είπε για αυγουστο αν και κανεις δε μπορεί να είναι σίγουρος, όσο για Δεκέμβρη που είπα τρολαρα για όποιον δε κατάλαβε :P Εγώ με την 8.1 δεν έχω διαπιστώσει πάντως κάποιο πρόβλημα και το λιώνω το κινητό. Ίσως στα nokia να τρέχει καλύτερα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εγώ με την 8.1 δεν έχω διαπιστώσει πάντως κάποιο πρόβλημα και το λιώνω το κινητό. Ίσως στα nokia να τρέχει καλύτερα... Η αλήθεια είναι ότι σε Nokia μπορώ να το πιστέψω ίσως σε κάποιους να μη κάνει κανένα πρόβλημα και λογικό κιόλας γιατί είναι Nokia, αλλά σε ativ δε νομίζω να υπάρχει κάποιος χωρίς πρόβλημα που να έχει την preview έστω και απειροελάχιστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Εγω το πιστευω...:rolleyes: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Εγω το πιστευω...:rolleyes: Προφανώς ενοεις τη πρώτη περίπτωση για τα Nokia που ανέφερα γιατί αν μας λες πως έχεις ativ με 8.1 χωρίς προβλήματα η τρολαρεις η είσαι από τους 10/10000 υπερτυχερους που δε τους έβγαλαν θέματα και πριν με πείτε πάλι υπερβολικο ψάξτε λίγο στα φόρουμ να δείτε πόσοι έχουν θέματα με ativ & 8.1 και ζυγιστε τα :-) Edited June 25, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xxlakis7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 (edited) Γενικα για το ativ δεν νομιζω παντως...εμενα με τη developer ολα ειναι ρολοι...μη σας πω πως και ετσι να μεινω χωρις την επισημη δεν με νοιαζει καθολου. Αααααααυτο Edit:Α ξεχασα...οταν ειχα περασει τα 8.1 πρωτη φορα και ειχα κανει hard reset σε αυτα μου ειχε μαυρισει την start screen και χρειαστηκε να ξαναφλασαρω απο την αρχη τα 8.Μονο αυτο. Edited June 25, 2014 by xxlakis7 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
colossus_r Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ξεκινησεεεεεε η Cyan .... !!!!! Με τα 925 στην Φιλανδία .... Παράθεση Share the KnowHow: Lumia 950-930, Surface 3, Yoga 3 Pro 8/512MB [Το δικο μου 930][Προσθήκη εορτών στο ημερ/γιο] [Aπο Android σε Windows Phone ] [Mango ROM με Ελληνικά-RSPL/HSPL] http://i831.photobucket.com/albums/zz234/colossusr/Avatar4.jpg~original Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Και 1020 κ 925 σε Αργεντινή επίσης :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Ξεκινησεεεεεε η Cyan .... !!!!! Με τα 925 στην Φιλανδία .... να περιμενω?να μην κοιμηθω?:lol: αν και με 520......:mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Λογικά με 520 πέσε για ύπνο τουλάχιστον σήμερα :) Αν και δνε νομίζω να αργήσουν να φτάσουν σε όλες τις συσκευές... ΟΙ φήμες έλεγαν ότι οι 3 πρώτες που θα πάρουν τη Cyan θα είναι τα 1020, 1520 και 925... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Αυτά είναι ευχάριστα νέα :) αυτο σημαίνει ότι είναι θέμα ημερών, παιδιά για ativ γνωρίζετε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Δυστυχώ δεν ξέρουμε τίποτα για κανένα μοντέλο όσον αφορά το πρόγραμμα των αναβαθμίσεων... Θα τα μαθαίνουμε όταν γίνονται διαθέσιμα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tolisfar Δημ. June 25, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 25, 2014 Δυστυχώ δεν ξέρουμε τίποτα για κανένα μοντέλο όσον αφορά το πρόγραμμα των αναβαθμίσεων... Θα τα μαθαίνουμε όταν γίνονται διαθέσιμα... σκουντηξτε με οταν ειναι για 520:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts