al3x1k0 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Αα οκ ευχαριστώ για την ενημέρωση. Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Φίλε niotheros πως λέγετε η εφαρμογή κάμερας που διέθεσε σήμερα η Samsung? Πήγα στο Samsung zone στο store αλλά βρήκα κάτι σάπιες εφαρμογες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Φίλε niotheros πως λέγετε η εφαρμογή κάμερας που διέθεσε σήμερα η Samsung? Πήγα στο Samsung zone στο store αλλά βρήκα κάτι σάπιες εφαρμογες Ativ Camera λέγεται φίλε Γιώργο. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rec Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ativ Camera λέγεται φίλε Γιώργο. Πρέπει να βγάλει πρώτα το δικό της firmware η Samsung διαφορετικά δεν λειτουργεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Ναι, αυτό κατάλαβα και από το άρθρο στο WPCentral... Ότι χρειάζεται την επίσημη αναβάθμιση των 8.1... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
niotheros Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Πρέπει να βγάλει πρώτα το δικό της firmware η Samsung διαφορετικά δεν λειτουργεί Ναι, αυτό κατάλαβα και από το άρθρο στο WPCentral... Ότι χρειάζεται την επίσημη αναβάθμιση των 8.1... Από ότι διάβασα στα σχόλια στο wpcentral μπορεί να την εγκαταστήσει και ως ένα βαθμό γλιτώνει τα crashαρίσματα της ms camera αλλά δεν είναι πλήρως λειτουργική λόγω του ότι όπως αναφέρετε και εσείς χρειάζεται το firmware της samsung που δωθεί με την επίσημη αναβάθμιση των 8.1. Παράθεση Μόνο όταν έχουμε χάσει τα πάντα είμαστε πραγματικά ελεύθεροι να κάνουμε τα πάντα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 αυριο γινεται η αναβαθμιση ειναι σιγουρο? :worry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Όχι... Δεν γίνεται αύριο... Αυτές τις μέρες θα ξεκινήσει σταδιακά το roll out, για αρχή στις ναυαρχίδες 1520, 1020, 925 και συνεχίζεται.. Επίσης λογικά δεν θα γίνει την ίδια στιγμή σε όλους, δηλαδή θα πάει και ανάλογα με την ρομ που έχει ο καθένας στο κινητό του... Εκτός αν μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη η Νόκια/ΜΣ αλλά δύσκολα... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skordilis Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Όχι... Δεν γίνεται αύριο... Αυτές τις μέρες θα ξεκινήσει σταδιακά το roll out, για αρχή στις ναυαρχίδες 1520, 1020, 925 και συνεχίζεται.. Επίσης λογικά δεν θα γίνει την ίδια στιγμή σε όλους, δηλαδή θα πάει και ανάλογα με την ρομ που έχει ο καθένας στο κινητό του... Εκτός αν μας επιφυλάσσει κάποια έκπληξη η Νόκια/ΜΣ αλλά δύσκολα... επειδη εγραφαν 24 του μηνος για αυτο ρωτησα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 24 είχαν πει ότι θα αρχίσει... Αλλά δεν θα έρθει σε όλους 24 :) Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Κανονικά αύριο θα μας έρθει η επίσημη, τώρα αν θα έρθει σε όλους η όχι δε μπορούμε να το γνωρίζουμε προφανώς μέχρι να ξημερώσει η αυριανοι μέρα, πάντως σε εμάς με τα ativ ελπίζω να έρθει αμέσως μιας καιι είναι η μονη Samsung wp συσκευή, α και όσο για την εφαρμογή ativ camera μου γράφει πως δεν είναι διαθέσιμη για τη συσκευή μου, προφανώς αύριο θα μπορώ να τη κατεβασω αν φυσικά παεω την επίσημη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Κανονικά αύριο θα μας έρθει η επίσημη, τώρα αν θα έρθει σε όλους η όχι δε μπορούμε να το γνωρίζουμε προφανώς μέχρι να ξημερώσει η αυριανοι μέρα, πάντως σε εμάς με τα ativ ελπίζω να έρθει αμέσως μιας καιι είναι η μονη Samsung wp συσκευή, α και όσο για την εφαρμογή ativ camera μου γράφει πως δεν είναι διαθέσιμη για τη συσκευή μου, προφανώς αύριο θα μπορώ να τη κατεβασω αν φυσικά παεω την επίσημη. Αν έχεις τόσο πρόβλημα με την κάμερα, άλλαξε προσωρινά region στη συσκευή σου και δοκίμασε μήπως έτσι σου επιτρέπει το store να κατεβάσεις την εφαρμογή. Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Μπα δεν έχει νόημα πλέον, θα περιμένω να παρω τη επίσημη τώρα αφού είναι ζήτημα ημερών ίσως και ωρων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Επειδή είμαι εκτός αθηνας και δεν υπολογιστές ιντερνετ και τέτοια κόλπα εδώ αν μου έρθει αναβάθμιση θα μπορέσω να τη κάνω με 3g ή να μη το ρισκάρω για να μη γίνει καμια στραβή? Μου έχουν μείνει γύρω στα 500 mb δε ξερω τι θα κατεβάσει γι αυτό σας το λέω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Θα σου λέει οτι η σύνδεση σου είναι μέσω δικτύου κινητής τηλεφωνίας , θα αναφέρει τα mb που είναι η αναβάθμιση καθώς και αν θέλεις να κατεβάσεις το update. Αν εχεις ενεργοποίησή βέβαια οι ενημερώσεις να γίνονται μόνο μέσω WiFi. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Όχι με τίποτα... Αρχικά μιλάμε για μεγαλύτερο update, έπειτα αν σταματήσει στη μέση μπορεί να γίνει κάποιο λάθος (κ μετά θα σου φταίνε πάλι τα WP :lol: )... Άσε που δεν σε αφήνει νομίζω να το κάνεις... Πήγαινε σε μια καφετέρια και κάντο... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
asamoa1 Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Παιδιά μου είχε βγάλει μια ενημέρωση την πέρασα 8.1developer preview ήταν (δεν θυμάμαι τον αριθμό έκδοσης ) η μόνη αλλαγή που είδα ήταν ότι στις ρυθμίσεις του τηλεφώνου πλέον έχω ένα κέντρο συσκευών είναι εφαρμογή της Microsoft απλά είναι περασμένη στης ρυθμίσεις την έχει κάποιος άλλος ;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Brainmorf Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 Σε αφήνει κανονικά να κάνεις αναβάθμιση μέσω 3G , απλά σε προειδοποιεί πριν προχωρήσεις το update. Για το κέντρο συσκευών υπάρχει σε όλους που έχουν την τελευταία ενημέρωση του λειτουργικού συστήματος. Παράθεση Everything is a frequency Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 23, 2014 (edited) Όχι με τίποτα... Αρχικά μιλάμε για μεγαλύτερο update, έπειτα αν σταματήσει στη μέση μπορεί να γίνει κάποιο λάθος (κ μετά θα σου φταίνε πάλι τα WP :lol: )... Άσε που δεν σε αφήνει νομίζω να το κάνεις... Πήγαινε σε μια καφετέρια και κάντο... Τι ενοεις μπορεί να γίνει κάποιο λάθος αν σταματήσει στη μέση? Θέλω να πω και στη καφετέρια αν τυχαία ενώ έχει κατεβάσει το μισό κοπεί το ίντερνετ θα υπάρξει πρόβλημα? Λογικά απλά δε θα γίνει η αναβάθμιση μέχρι να βρω πάλι σήμα και να το κατεβάσει ολόκληρο σωστα? Σοβαρό πρόβλημα θα υπάρξει μόνο αν κλείσει το κινητό μετά το κατέβασμα την ώρα που αναβαθμιζει έτσι δεν είναι? Edited June 23, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Δε παίζει να μας έρθει σήμερα η αναβάθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Κανείς δεν ξέρει... Εκτός αν έχεις κανα τηλέφωνο από τα γραφεία της MS να μάθουμε :lol: Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda22 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Περί αναβάθμισης. Βλέπω να αργούμε ακόμα... Nokia Lumia Cyan/Windows Phone 8.1 update schedule leaks: Find out when your Lumia will get it Edit: Τώρα είδα ότι η είδηση είναι από τις 5/6. Δεν ξέρω αν ισχύει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Παλιό το άρθρο και ακόμα πιο παλιά η φώτο... Και αναφέρεται σε συγκεκριμένες ρομ (Βελγιο Λουξεμβούργο και Ολλανδία)... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Δε παίζει να μας έρθει σήμερα η αναβάθμιση? Σήμερα; :lol: Καλά θα ήταν! :P Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 24, 2014 Κατάλαβα...Μεχρι το Δεκέμβριο πιστεύω να μας έχει έρθει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts