giorgosmc Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 (edited) Αν ενοεις αν εχει κανεις τον επισημο των windows 8.1 εγω που εκανα την αναβαθμιση σε ativ δεν ειχε καποιον. Τωρα για αλλες συσκευες δε γνωριζω αλλα σχετικα με αυτο λενε πως θα κυκλοφορησει στο market ανεξαρτητα απο την επισημη εκδοση μεσα σε αυτο το μηνα, αν ισχυει πραγματικα κατι τετοιο επισης δε το γνωριζω αλλα πιστευω πως μεχρι το τελως του μηνα θα εχουμε μαθει. Edited May 30, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Oh God !!! Το QRCode που έβαλα παραπάνω είναι του επίσημου File Manager που μόλις κυκλοφόρησε !!! Πιο απλά δεν γίνεται... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Ναι τωρα το ειδα, οταν προτοποσταρες το μηνημα δεν εβγαζε τιποτα, που να ηξερα απο τη φωτο? προφανως μολης το διορθωσες και σε παραπεμπει στο app. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Κανονικά έβγαινε το QRCode... Το λινκ πρόσθεσα τώρα... Anyway, έχουμε επίσημο File Manager !!! Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Τι συσκευη εχεις? Δεν μου το βγαζει στο market περιεργο :confused: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 30, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 30, 2014 Lumia 925... Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 File manager κανεις? http://www.wpcentral.com/sites/wpcentral.com/files/styles/medium/public/field/image/2014/05/QR_Files.png?itok=oo5te3sK Ιφχαριστούμι... Δυο ώρες έψαχνα σαν "files" και δεν τον έβγαζε στο Store. Τον κατέβασα σαν "αρχεία" από το Link σου και εγκατεστημένο υπάρχει σαν "Files". Να οργανωθούν λίγο... 1η γκρίνια... Οργάνωσα λίγο τις φωτό μέσω αυτού, με νέο (υπο)φάκελο ανάλογα με τα κέφια μου... "Φυσικά" δεν υπάρχει πουθενά αυτός ο φάκελος στις φωτό... Πρέπει να μπαίνω από την εφαρμηγή. Υ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo_s27 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 1η γκρίνια... Οργάνωσα λίγο τις φωτό μέσω αυτού, με νέο (υπο)φάκελο ανάλογα με τα κέφια μου... "Φυσικά" δεν υπάρχει πουθενά αυτός ο φάκελος στις φωτό... Πρέπει να μπαίνω από την εφαρμηγή. Υ? Αν πας στα albums δηλαδή δε σου εμφανίζει το φάκελο που έφτιαξες; Εγώ μόλις το δοκίμασα και το δείχνει κανονικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 1η γκρίνια... Οργάνωσα λίγο τις φωτό μέσω αυτού, με νέο (υπο)φάκελο ανάλογα με τα κέφια μου... "Φυσικά" δεν υπάρχει πουθενά αυτός ο φάκελος στις φωτό... Πρέπει να μπαίνω από την εφαρμηγή. Υ? Για ποιο λόγο? Μια χαρά εμφανίζει τους φακέλους στα άλμπουμ και τους υποφακέλους μέσα σε αυτούς... Μόλις το τέσταρα... Μήπως σε μπερδεύει το ότι τον υποφάκελο τον εμφανίζει σαν μεγάλη εικόνα??? Κοίτα στη φώτο... http://i797.photobucket.com/albums/yy259/alexgate7/wp_ss_20140531_0001_zpsa311c917.png Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dekaohtoura Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Σε 2η αναζήτηση, τα βρήκα κανονικά. Τί να πω, ίσως ήθελε κάποιο ελάχιστο χρόνο να διαβάσει το σύστημα τη νέα δομή, για να το εμφανίσει. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Προφανώς γίνεται χαμός στο store για τον file manager και ίσως να φταίει αυτό.. Πάντως πατήστε πάνω στο λινκ που έδωσε ο MIXOStsi ( ΕΔΩ ΔΗΛΑΔΉ ) από πάνω και να ξεμπερδεύετε... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Αν σκανάρετε το QR δεν βγαίνει? Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Σε εμένα βγήκε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Παιδιά γειά σας.Κατέβασα κι εγώ την εφαρμογή ΑΡΧΕΙΑ και βλέπω το εξής. Ανοίγω ένα κομμάτι μουσικής να παίξει και μόλις κλειδώσει η οθόνη κλείνει και το τραγούδι. Καμμιά ιδέα να το φτιάξουμε ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
protsimer Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Παιδιά γειά σας.Κατέβασα κι εγώ την εφαρμογή ΑΡΧΕΙΑ και βλέπω το εξής. Ανοίγω ένα κομμάτι μουσικής να παίξει και μόλις κλειδώσει η οθόνη κλείνει και το τραγούδι. Καμμιά ιδέα να το φτιάξουμε ; Tι να φτιάξουμε; Μουσική ακούμε απο την εφαρμογή "μουσική" ή απο κάποια αλλη εφαρμογή music player του store. Ο file manager δεν κανει multitasking στο παιξιμο μουσικής, είναι μονο για να κανεις preview του κομματιού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Αψογος ο επισημος file manager, ομορφα τακτοποιημενοι φακελοι οπως ακριβως τους εχεις φτιαξει και λειτουργει επισης αψογα, σε εμενα τουλαχιστον ουτε σταματαει το τραγουδι οταν κλειδωνεις την οθονη και επισης μια χαρα φαινοντε οι φακελοι στο αλμπουμ και πολυ πιο γρηγορος απο διαφορους αλλους που ειχα εγκαταστησει πιο πριν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 Νομίζω ότι πρέπει να πούμε ένα μπράβο στην MS για τη συνεχή υποστήριξη του λειτουργικού της. Το επόμενο που θα ήθελα ηταν υποστήριξη κι άλλων protocols στο vpn. Λόγω του ότι έχω sonicwall στο γραφείο παίζει εκπληκτικά με την ανάλογη εφαρμογή. Νομίζω όμως ότι επιβάλλεται να έρθει υποστήριξη και για pptp. Πάντως η Microsoft έχει κάνει εκπληκτική δουλειά συνολικά. Και πάλι μπράβο! Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. May 31, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 31, 2014 (edited) Μια μερα θα παει πολυ μπροστα αυτο το λειτουργικο και πλεον θα κοιταει πολυ περισσοτερος κοσμος προς windows μερια γυρνωντας τη πλατη στο android απλα θελει το χρονο του να ωριμασει περισοτερο. To θεμα ειναι να ασχοληθει η ms στα σοβαρα και βλεπω πως αρχιζει να το κανει, ειναι ευχαριστο το οτι σιγα σιγα αλλα μεθοδικα βλεπουμε ολο και περισοτερες βελτιωσεις και καλες εφαρμογες. Edited May 31, 2014 by giorgosmc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Tι να φτιάξουμε; Μουσική ακούμε απο την εφαρμογή "μουσική" ή απο κάποια αλλη εφαρμογή music player του store. Ο file manager δεν κανει multitasking στο παιξιμο μουσικής, είναι μονο για να κανεις preview του κομματιού. Οκ ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgosmc Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Μια χαρα μπορεις να ακουσεις και απο τον file manager κανονικα και με κλειδωμενη οθονη οπως και με τον media player με τη διαφορα οτι δεν μπορεις να πας σε καποιο αλλο κομματι την ωρα που ακους, πρεπει να πας πισω και να επιλεξεις αλλο. Προτιμω χιλιες φορες να ακουω μουσικη απο το file manager διοτι αν εχεις πολλους φακελους με ονοματα ο media player στους κανει μπ*****λο και σου ανακατευει τα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Μια χαρα μπορεις να ακουσεις και απο τον file manager κανονικα και με κλειδωμενη οθονη οπως και με τον media player με τη διαφορα οτι δεν μπορεις να πας σε καποιο αλλο κομματι την ωρα που ακους, πρεπει να πας πισω και να επιλεξεις αλλο. Προτιμω χιλιες φορες να ακουω μουσικη απο το file manager διοτι αν εχεις πολλους φακελους με ονοματα ο media player στους κανει μπ*****λο και σου ανακατευει τα παντα. Απλά φτιάξε λίστες αναπαραγωγής και ξεμπέρδεψες.... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. June 1, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 1, 2014 Μια χαρα μπορεις να ακουσεις και απο τον file manager κανονικα και με κλειδωμενη οθονη οπως και με τον media player με τη διαφορα οτι δεν μπορεις να πας σε καποιο αλλο κομματι την ωρα που ακους, πρεπει να πας πισω και να επιλεξεις αλλο. Προτιμω χιλιες φορες να ακουω μουσικη απο το file manager διοτι αν εχεις πολλους φακελους με ονοματα ο media player στους κανει μπ*****λο και σου ανακατευει τα παντα. Εμένα μόλις κλειδώσει η οθόνη κλείνει και η μουσική.(λούμια 920). Κι εγώ προτιμώ απο τον μάνατζερ γιατί έχει πολύ καλύτερα ταξινομημένα τα κομμάτια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Τελικά μπορούμε να ακούσουμε το κομμάτι από το file manager; Κι εμενα κόβεται μόλις κλειδώσει η οθόνη.. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 (edited) Απο περιέργεια, γιατί αν ακούσεις μουσική από τον file manager?? Τι παραπάνω σου δίνει? Εγώ χθες από δοκιμή έβαλα ένα κομμάτι και ούτε να το προχωρήσω μπορούσα ούτε να αλλάξω κομμάτι παρά μόνο να πάω πίσω και να αλλάξω κομμάτι... Και κυρίως δεν προχωράει αυτόματα στο επόμενο... Οπότε πείτε μου την χρησιμότητα... Βασικά δεν βρίσκω λόγο να ακούσω από εκεί μουσική, εκτός αν κάνει κάτι παραπάνω οπότε πείτε μου... Και τέλος δεν είναι αυτή η δουλειά του File Manager... Για αυτό υπάρχει η Μουσική... Ο File Manager είναι για την επεξεργασία... Edited June 2, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Jamesc Δημ. June 2, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 2, 2014 Απο περιέργεια, γιατί αν ακούσεις μουσική από τον file manager?? Τι παραπάνω σου δίνει? Εγώ χθες από δοκιμή έβαλα ένα κομμάτι και ούτε να το προχωρήσω μπορούσα ούτε να αλλάξω κομμάτι παρά μόνο να πάω πίσω και να αλλάξω κομμάτι... Βασικά δεν βρίσκω λόγο να ακούσω από εκεί μουσική, εκτός αν κάνει κάτι παραπάνω οπότε πείτε μου... Και τέλος δεν είναι αυτή η δουλειά του File Manager... Για αυτό υπάρχει η Μουσική... Ο File Manager είναι για την επεξεργασία... Στο Pc σου φαντάζομαι μουσική ακούς όχι ανοίγοντας πρώτα τον media player αλλά χργησιμοποιώντας τον file explorer των windows. Για αυτό λοιπόν και η συνήθεια. :) Απλή περιέργεια πάντως αν το κάνει σε όλους να το κόβει στο κλείδωμα της οθόνης. Παράθεση - There is no place like 127.0.0.1 - Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts