mixail72 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 ...και location να υποθέσω; Δεν έχουμε την δυνατότητα πλέον να απενεργοποιήσουμε την δόνηση στα Capacitive Keys; Ή δεν είναι στις ρυθμίσεις: touch τώρα; Location toggle υπάρχει. :) Συγνώμη για τα απανωτά ποστ μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MIXOStsi Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Δεν έχουμε την δυνατότητα πλέον να απενεργοποιήσουμε την δόνηση στα Capacitive Keys; Ή δεν είναι στις ρυθμίσεις: touch τώρα; Την έχουμε κανονικά την δυνατότητα και η επιλογή είναι εκεί που ήταν... ;) Παράθεση :rtfm: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thanasisss Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Όταν πηγαίνει από φωτογραφία σε burst mode και βίντεο και μετά πάλι σε κάμερα κολάει και δείχνει μαύρο στο view finder, για να φτιάξει πρέπει να βγεις και να μπεις πάλι στη εφαρμογή. Απ ότι παρατήρησα όμως τώρα μου το κάνει πάλι. Δεν ξέρω ίσως να χρειάζεται κανα hard reset, θα το μελετήσω. Α επίσης τις τρεις στήλες εικονιδίων τις πήρε και το 8S. Το ίδιο μου κάνει στην κάμερα και σε μένα και ξεκολλάει μόνο με reset :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Εχετε συνειδητοποιησει μερικοι οτι στις περισσοτερες χωρες εκτος της Μπανανιας μας τα πακετα δεδομένω ειναι σε λογικη τιμη απο τις εταιρίες και συνεπως δεν χρειαζεται να τα ανοιγοκλεινουν. ΝΑι ακουγεται extreme η αποψη αλλα δυστυχως ετσι ειναι τα γεγονοτα Αυτό το υπέθεσα και γω. Αλλα τα παράπονα των χρηστών αποδεικνύουν ότι το χρειάζεται πολύς κόσμος. Και φαντάζομαι ότι σε τεράστιες αγορες όπως η Κίνα δε τους περισσεύουν τα λεφτά. Εκτός αυτού όταν δεν πιάνει καλά το 3g, ναι για την μπανανιά το λέω, να μπορείς εύκολα να το βάλεις 2g. Καταναλώνει λιγότερη ενέργεια, δοκιμασμένα. Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
navi55 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Εχετε συνειδητοποιησει μερικοι οτι στις περισσοτερες χωρες εκτος της Μπανανιας μας τα πακετα δεδομένω ειναι σε λογικη τιμη απο τις εταιρίες και συνεπως δεν χρειαζεται να τα ανοιγοκλεινουν. ΝΑι ακουγεται extreme η αποψη αλλα δυστυχως ετσι ειναι τα γεγονοτα Και πάλι προσωπικά δεν συμφωνώ. Τα δεδομένα καταναλώνουν παραπάνω μπαταρία οπότε όσα GB και να έχω δεν θέλω να είναι συνέχεια ανοιχτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Και πάλι προσωπικά δεν συμφωνώ. Τα δεδομένα καταναλώνουν παραπάνω μπαταρία οπότε όσα GB και να έχω δεν θέλω να είναι συνέχεια ανοιχτά. Συμφωνώ απόλυτα. Κυρίως στο 925 τεράστια κατανάλωση. Όσον αφορά το YouTube τώρα παρατηρήσατε πως δεν μπορείς να κάνεις σύζευξη με την τηλεόρασή σου. Στο πλαίσιο που πληκτρολογείς τον κωδικό σύζευξης δεν μπορείς να γραψεις. :( Θα δοκιμάσω καμιά άλλη εφαρμογή. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 3 σύντομες ερωτήσεις. 1. Για να εγκαταστήσω την Cortana, θα πρέπει να αλλάξω και τις ρυθμίσεις στο Νokia Account? 2. Αν ξαναγυρίσω μετά την εγκατάστασή της σε Ελληνικές ρυθμίσεις, θα συνεχίσει να δουλεύει? 3. Και κάτι που δεν έχω καταλάβει ακόμη. Υπάρχει τελικά λόγος να γυρίζουμε σε Ελληνικό Region? Γιατί να μην έχουμε μόνιμα το Αμερικάνικο πχ. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 3 σύντομες ερωτήσεις. 1. Για να εγκαταστήσω την Cortana, θα πρέπει να αλλάξω και τις ρυθμίσεις στο Νokia Account? 2. Αν ξαναγυρίσω μετά την εγκατάστασή της σε Ελληνικές ρυθμίσεις, θα συνεχίσει να δουλεύει? 3. Και κάτι που δεν έχω καταλάβει ακόμη. Υπάρχει τελικά λόγος να γυρίζουμε σε Ελληνικό Region? Γιατί να μην έχουμε μόνιμα το Αμερικάνικο πχ. 1) Όχι 2) Όχι και αν θυμάμαι ούτε με τη γλώσσα στα Ελληνικά δουλεύει... 3) Θα έχεις θέματα με τις κλήσεις σε σταθερά νομίζω που ανέφερε κάποιος άλλος(πχ αν πατήσεις 2610 στο βγάζει 261-0 κτλ κτλ επειδή είναι διαφορετικά εκεί...), οι τιμές θα είναι σε δολάρια και αν κρατήσεις και τα Αγγλικά οι εφαρμογές και οι επαφές που είναι στα Ελληνικά δεν ταξινομούνται ανα γράμμα αλλά θα είναι όλες μαζί... Ίσως θυμηθώ κι άλλα πιο μετά, αλλά επειδή το σκέφτηκα και εγώ και το δοκίμασα δεν αξίζει... Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stivakos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Ευχαριστώ για τις άμμεσες απαντήσεις, αλλά.... με όλα αυτά συνεπάγεται ότι δεν μπορούμε να δούμε Cortana στην Ελλάδα. Αυτοί που την εγκατέστησαν, πως το κάνουν? Παράθεση Xiaomi Redmi Note 3 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Κ εγώ την εγκατέστησα, έπαιξα, γέλασα αλλά μετά βγήκε... Τι να κάνουμε... Υπομονή... Ενημέρωση του Skype, το οποίο θα είναι minor πλέον στην αρχική οθόνη για όποιον ενδιαφέρεται... Edited April 16, 2014 by alex_gate_7 Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 1) 3) Θα έχεις θέματα με τις κλήσεις σε σταθερά νομίζω που ανέφερε κάποιος άλλος(πχ αν πατήσεις 2610 στο βγάζει 261-0 κτλ κτλ επειδή είναι διαφορετικά εκεί...), οι τιμές θα είναι σε δολάρια και αν κρατήσεις και τα Αγγλικά οι εφαρμογές και οι επαφές που είναι στα Ελληνικά δεν ταξινομούνται ανα γράμμα αλλά θα είναι όλες μαζί... Ίσως θυμηθώ κι άλλα πιο μετά, αλλά επειδή το σκέφτηκα και εγώ και το δοκίμασα δεν αξίζει... To ελυσα το θεμα βγαζοντας το fixed dial απο το menu . Οι τιμες κτλ ειναι σε αμερικανικο συστημα μονο αν διαλεξεις και κατω χωρα αμερικη. Μπορεις να βαλεις region usa και απο κατω ρυθμισεις για greece Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alex_gate_7 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Και η Cortana έμεινε με αυτόν τον τρόπο?? Άμα βάλεις region USA και χώρα Ελλάδα...??? Επίσης, δουλευει και με τη γλώσσα στα Ελληνικά...??? Παράθεση Powerd by OnePlus 7 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Ο ie υιοθέτησε το swipe για μπρος/πισω απο τον uc.....!!!! Σκέφτομαι να επιστρέψω σ' αυτόν αν και δεν έχει φτάσει ακομα στην ταχύτητα του uc..... Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
morfeas-dsl- Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Και η Cortana έμεινε με αυτόν τον τρόπο?? Άμα βάλεις region USA και χώρα Ελλάδα...??? Επίσης, δουλευει και με τη γλώσσα στα Ελληνικά...??? ναι μενει κανονικα μονο region Κοιταει. Οχι μονο αγγλικα δουλευει η κορτανα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
trepanation Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Ρε παδια ξερει κανεις τι γινεται με τα παιχνιδια?Σημερα μου εβγαλε ενημερωση για τα xbox games hub και απο κει και μετα οταν μπαινω μου βγαζει Δεν ειναι δυνατο το ανοιγμα του στοιχειου.Δοκιμαστε ξανα αργοτερα.Πριν την ενημερωση μου τα εμφανιζε τα παιχνιδια κακονικα!Τωρα μονο στην λιστα με τα apps.Μηπως επειδη τα εχω περασει στην sd να τρωει κανα κολλημα? Εχω παρατηρήσει παντος μερικα θεματα στα 8.1.Το πιο σπαστικο ειναι οτι δεν εχει συνδεση δεδομενων στην γρηγορη συντομευση,εχω τεραστια καταναλωση μπαταριας στο 820 μου σε σχεση με το gdr3 ουτε μιση μερα!!με τα ιδια apps και backround τρεξιματα(εχω δοκιμασει soft reset,και 2 πληρεις φορτισεις αφου μου αδειαζε στα μπαμ..μερικες φορες εχω παρατηρησει οταν με περνουν τηλ το φοντο μου bing επιλογη γινεται για λιγο στιγμιαια αρνητικο!αλλιωμενα χρωματα γεματα pixels..μετα ισιωνει!Στης αγαπημενες μου επαφες οταν μπαινω αργει να φορτωσει τα tiles κανει 1,2 δευτερα,και γενικα βλεπω μερικα κοψίματα στην κινηση που και που.Το miracast σε δοκιμη με την sony kdl-50w685a που εχω μου βγαζει το κινητο δεν ειναι συνατη η συνδεση με αυτο το κινητο σας,συνδεστε το με usb!!Να σε βρασω ...με καλωδιο δουλευε και πριν :blink: ..Παντως καλες οι αλλαγες έπεται και συνεχεια για να ολοκληρωθουμε.χαχα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
narta Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Και πάλι προσωπικά δεν συμφωνώ. Τα δεδομένα καταναλώνουν παραπάνω μπαταρία οπότε όσα GB και να έχω δεν θέλω να είναι συνέχεια ανοιχτά. Αυτο ειναι διαφορετικο θεμα. Αν ειναι θεμα κατανάλωσης το κλεινεις απο το μενου. Δεν το ανοιγοκλεινεις ανα 10' για να θελεις toggle. Απο την αλλη δεν μπορώ να φανταστώ προσωπικα, smartphone χωρις always on data & location. Tα εχω συνυφασμενα αμφοτερα. Παράθεση Φιλιππος [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
highpriest Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Ο ie υιοθέτησε το swipe για μπρος/πισω απο τον uc.....!!!! Σκέφτομαι να επιστρέψω σ' αυτόν αν και δεν έχει φτάσει ακομα στην ταχύτητα του uc..... Εγώ με αυτή την κίνηση δεν ψάχνω πλέον άλλον browser.IE και τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Rayden1 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Αυτο ειναι διαφορετικο θεμα. Αν ειναι θεμα κατανάλωσης το κλεινεις απο το μενου. Δεν το ανοιγοκλεινεις ανα 10' για να θελεις toggle. Απο την αλλη δεν μπορώ να φανταστώ προσωπικα, smartphone χωρις always on data & location. Tα εχω συνυφασμενα αμφοτερα. Μα εδώ ακριβώς είναι το θέμα. Όταν είμαι σπίτι το έχω στο 2g ενώ όταν βγαίνω συνήθως το αλλάζω σε 3g γιατί αν χρειαστώ δεδομένα το 2g πάει σαν χελώνα! Οπότε χρειάζομαι άμεση πρόσβαση στην ρύθμιση. Και να σου φέρω άλλο ένα παράδειγμα. Όταν είμαι στο εξοχικό μου σε κάποια σημεία του σπιτιού δεν πιάνει καλά το wifi με αποτέλεσμα το κινητό, ενώ πχ κατεβάζω εφαρμογή ή κάνω Live streaming, να προτιμάει από μόνο του τα δεδομένα δικτύου. Και επειδή ακριβώς δεν υπάρχει δυνατότητα να δω άμεσα την αλλαγή στην σύνδεση, κάτι που στο symbian το έβλεπα αμέσως, αν δε το πάρω χαμπάρι εγκαίρως θα γίνει...πάρτι με τα MB της σύνδεσης. Για τον λόγο αυτό απενεργοποιώ τα δεδομένα δικτύου και έχω το κεφάλι μου ήσυχο. Από όποια μεριά και να το πιάσεις δεν νοείται να λείπει η συγκεκριμένη ρύθμιση από το notiffication center. :p Παράθεση Nokia 3210-3410-6510-5210-5410-6230i-Sony Ericsson k750-k810-Nokia N73-N79-N86-N8-Lumia 920-LG G2-Sony Xperia Z3-Huawei Mate 8-LG V30-G8X-Samsung S21-S23 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stoupi Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Παιδιά με region USA και γλώσσα επίσης δεν μου μιλάει η... κοπελίτσα στην πλοήγηση. Έχω κατεβάσει την γλώσσα. Lumia 925. Δεν το τσέκαρα πολύ ώρα όμως μήπως είχε κολλήσει. Παράθεση 3>4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xamurabi Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Μήπως έχει παρατηρήσει κανείς ότι το συνολικό πλάτος που έχουν τα tiles στην home screen , είτε σε σετ διπλής στήλης είτε σε τριπλή στήλη είναι πλέον εμφανώς μικρότερο από αυτό που είχε πριν? Στο 925 μου πλέον όλα μοιάζουν μικρότερα ακόμη και με την ρύθμιση των δύο στηλών. Μιλάμε για 6 χιλιοστά λιγότερο πλάτος σετ δυο στηλών, ομοίως και στις τρεις στήλες! Τα tiles έχουν σμικρινθεί αναλογικά και σε ύψος και πλέον (λόγω πρεσβυωπίας) δυσκολεύομαι νε διαβάσω αρκετά πράγματα. Όταν κατεβάζω το notification center επιβεβαιώνω την υστέρηση των tiles σε πλάτος, ενώ όλες οι άλλες οθόνες στα προγράμματα έχουν το σωστό πλάτος. Τι συμβαίνει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dpoulos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Το drive+ σας δουλεύει κανονικά, εμένα δουλεύει μόνο σε region USA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
montoya_42 Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Εγώ με αυτή την κίνηση δεν ψάχνω πλέον άλλον browser.IE και τέλος. Υπολείπεται ακόμη σε ταχύτητα έναντι του uc. Δοκίμασέ τον αλλα οχι στιγμιαία. Κράτησέ τον για μια ημέρα και μετά μάλλον δεν θα τον αλλάξεις εύκολα. Παράθεση SEX is like NOKIA (connecting people) http://i.imgur.com/zWrMLZe.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan2011bal Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Παιδια ολα καλα με την 8.1 εκτος απο τον IE ο οποιος σε μερικες σελιδες (και πιο πολυ στο stoiximan.gr) με πεταει συνεχεια εκτος.Το bug αυτο,αν ειναι bug,ειναι πολυ ενοχλητικο και δεν εστρωσε με αρκετα soft reset.Kαμια ιδεα κανείς? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
venoos Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 Παιδια ολα καλα με την 8.1 εκτος απο τον IE ο οποιος σε μερικες σελιδες (και πιο πολυ στο stoiximan.gr) με πεταει συνεχεια εκτος.Το bug αυτο,αν ειναι bug,ειναι πολυ ενοχλητικο και δεν εστρωσε με αρκετα soft reset.Kαμια ιδεα κανείς? Αν και δεν εχω την 8.1 θα απαντησω.δοκιμασες να μπεις στην mobile version?m.stoiximan.gr Παράθεση δως μοι πα στω και ταν γαν κινασω :ninja: αν δεν κοιτας εκει που θες να πας,θα πας εκει που κοιτας... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan2011bal Δημ. April 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. April 16, 2014 (edited) Αν και δεν εχω την 8.1 θα απαντησω.δοκιμασες να μπεις στην mobile version?m.stoiximan.gr Μα ναι για τη mobile version μιλαω την οποια χρησιμοποιουσα παντα χωρις κανενα προβλημα μεχρι την αναβαθμιση. Edited April 16, 2014 by pan2011bal Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts