Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Σωστά, αν κρίνω απο ένα παλιό μου S3, το οποίο 2 χρόνια έχει υποστεί απίστευτη ταλαιπωρία, κοπανιέται κάθε μέρα με κλειδιά και άλλα αιχμηρά αντικείμενα μέσα σε τσάντες, τούμπες ουκ ολίγες και με εξαίρεση ένα πολύ μικρό γδαρσιματάκι στην μια γωνία δεν έχει απολύτως τίποτα, κινητό κομάντο λέμε..!!!!!

Και μια ερώτηση για όποιον ξέρει να μου απαντήσει: Έχω στο τηλέφωνο (στην sd) πάρα πολλά άλμπουμ με φωτό περασμένες απο το pc. Ενώ λοιπόν οι φωτό είναι αριθμημένες σε όλα τα άλμπουμ, όταν μπαίνω σε ένα για να τις δω, μου τις παρουσιάζει με σειρά ότι να 'ναι. Το ίδιο μου έκανε και στο note 2 πιο πριν, ενω στο pc τις βλέπω με την κανονική τους σειρά. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί γίνεται αυτό ????????:confused::confused:

Η συλλογή είτε τις εμφανίζει όλες χύμα βάσει ημερομηνίας τροποποίησης η σε άλμπουμ με τα ονόματα των φακέλων αλλά και πάλι μέσα εκεί τις δείχνει από την πιο καινούρια στην πιο παλιά και όχι αλφαβητικά.

κι εγω κατοχος του s5 απο σημερα :D:D

Αντε μεγαλώνει η παρέα. με γεια σου!

Η μπαταρία φαίνεται να τα πάει περίφημα πάντως είμαι πάρα πολύ ευχαριστημενος. Και με χρήση έξω στον ήλιο η οθόνη φαίνεται μια χαρά.

Σχετικά με την κάρτα sd και το Android 4.4 επειδή λόγω ασφάλειας πλέον δεν μπορεί να τροποποιήσει οποιαδήποτε εφαρμογή την κάρτα μη νομίζετε ότι έχει θέμα το s5. Αν θέλετε να σβήνετε αρχεία και γενικά να πειράζετε την κάρτα μπορείτε με την stock εφαρμογή "αρχεια" αλλά όχι με τρίτες εφαρμογές από το store. Εκτός αν είστε root

ρε παιδια με τι φορτιστη πουλιεται?τον απλο?η usb3?

[sIGPIC][/sIGPIC]

Το καναλι μου για την εικονικη πραγματικοτητα.

https://www.youtube.com/channel/UCXvvcs2bdd7u7bCy7vsfK-Q?view_as=subscriber

ρε παιδια με τι φορτιστη πουλιεται?τον απλο?η usb3?

Το καλώδιο φόρτισης που συνοδεύει όλα τα ευρωπαικά S5 είναι USB 2. Tο USB 3 το αγοράζεις....

Η συλλογή είτε τις εμφανίζει όλες χύμα βάσει ημερομηνίας τροποποίησης η σε άλμπουμ με τα ονόματα των φακέλων αλλά και πάλι μέσα εκεί τις δείχνει από την πιο καινούρια στην πιο παλιά και όχι αλφαβητικά.

Ευχαριστώ jimdem..!!!!!:up::up: Γι΄αυτό μόνιμα μου τα κάνει αχταρμά..!!!

Άλλη μια απορία για όποιον γνωρίζει... Στα SMS, είτε ελληνικά, είτε αγγλικά μου βγάζει μόνο 70 χαρακτήρες, γιατί ????

@Chef, να το χαίρεσαι..!!!

Χρήστος.

Το καλώδιο φόρτισης που συνοδεύει όλα τα ευρωπαικά S5 είναι USB 2. Tο USB 3 το αγοράζεις....

σημερα αγορασα το κινητο και δεν φορτιζε,γιατι?με usb 2?

[sIGPIC][/sIGPIC]

σημερα αγορασα το κινητο και δεν φορτιζε,γιατι?με usb 2?

Ωχ... Έχεις κάποιον άλλο φορτιστή για να δοκιμάσεις?

Ωχ... Έχεις κάποιον άλλο φορτιστή για να δοκιμάσεις?

,το εστειλα πισω τωρα,δεν μου εκοψε να δοκιμασω αλλον,νομιζα ότι εφταιγε που δεν ηταν usb3,βιαστηκα ενώ ξερω ότι φορτιζει και με usb2.

τα ευρωπαικα εχουν ζελατινα γυρω γυρω στο νικελακι?

Edited by kabalos_1971

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ευχαριστώ jimdem..!!!!!:up::up: Γι΄αυτό μόνιμα μου τα κάνει αχταρμά..!!!

Άλλη μια απορία για όποιον γνωρίζει... Στα SMS, είτε ελληνικά, είτε αγγλικά μου βγάζει μόνο 70 χαρακτήρες, γιατί ????

@Chef, να το χαίρεσαι..!!!

Τι πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς? Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής SMS στη λειτουργία εισαγωγής το έχεις σε αλφάβητο gsm?

Τι πληκτρολόγιο χρησιμοποιείς? Στις ρυθμίσεις της εφαρμογής SMS στη λειτουργία εισαγωγής το έχεις σε αλφάβητο gsm?

Όχι, το είχα σε Unicode. Όταν το γυρνάω σε gsm, ναι μεν μου βγάζει 160 χαρακτήρες, αλλά τα ελληνικά είναι μόνιμα κεφαλαία, ενώ τα αγγλικά και μικρά...:confused::confused::confused:

Χρήστος.

Όχι, το είχα σε Unicode. Όταν το γυρνάω σε gsm, ναι μεν μου βγάζει 160 χαρακτήρες, αλλά τα ελληνικά είναι μόνιμα κεφαλαία, ενώ τα αγγλικά και μικρά...:confused::confused::confused:

Ναι γι αυτό το λόγο είναι κεφάλαια για να γράφεις 160 χαρακτήρες. με πεζά πέφτει το όριο. Αλλά στα αγγλικά δεν πέφτει το όριο έτσι είναι :) Οπότε αναγκαστικά σε αλφάβητο gsm. και καλύτερα να χρησιμοποιείς το stock πληκτρολόγιο γιατί με μερικά 3rd party στέλνει κατεστραμμενα μηνύματα σε αλφάβητο gsm

root χωρις να γραψει το knox μπορουμε να κανουμε η οχι ακομη;κατι αλλο, dual sim ανταπτορα εχει δοκιμασει κανεις;εστω και σε αλλο κινητο.

στην stock e-mail εφαρμογη πως ρυθμιζω να μου δειχνει τα νεα e-mails τελευταια και οχι πρωτα?
υπογραφή εκτός ορίων

Ναι γι αυτό το λόγο είναι κεφάλαια για να γράφεις 160 χαρακτήρες. με πεζά πέφτει το όριο. Αλλά στα αγγλικά δεν πέφτει το όριο έτσι είναι :) Οπότε αναγκαστικά σε αλφάβητο gsm. και καλύτερα να χρησιμοποιείς το stock πληκτρολόγιο γιατί με μερικά 3rd party στέλνει κατεστραμμενα μηνύματα σε αλφάβητο gsm

Ααα, οκ...:up::up: Πάντα το stock χρησιμοποιώ, δεν έχω δοκιμάσει ποτέ άλλο..!!!!

Χρήστος.

καταρχην σας ευχαριστω ολους !!

ερωτηση τωρα.

ειναι δυνατον στις εφαρμογες να μην σου επιτρεπει να εχεις φακελους με εφαρμογες μαζι?

καταρχην σας ευχαριστω ολους !!

ερωτηση τωρα.

ειναι δυνατον στις εφαρμογες να μην σου επιτρεπει να εχεις φακελους με εφαρμογες μαζι?

ναι ετσι ειναι τους εχει στο τελος.

Γιαννης

Με Nova launch όλες μα όλες οι ασθένειες σε σχέση με τον tw εξαφανίζονται.

Άρε σαμμυ τόσα λεφτά σκορπάς κάθε φορά την ομαλοτητα σε αυτόν τον στοκ launch θα την φτιάξεις ποτέ...

Αντίθετα απέναντι στην HTC και συγκεκριμένα στο m8 όλα μα όλα σε στοκ πάντα κατάσταση λειτουργούν υποδειγματικα...

Αυτά τα λίγα με πόνο ψυχής!!!

Χαχαχα

Note 20 plus Snap/Ιphone 13 Pro Max/Ipad Pro 12.9 /Samsung Tab s6

και εγω το εψαχνα και εφαγα ολο τον κοσμο για να το βρω. μεσα στην προσβασιμοτητα ειναι μαζι με την κυληση με τα ματια απο το note 3 και καποια αλλα πραγματακια οπως εικονικα κουμπια και εικονικο touchpad με κερσορα σαν ποντικι. τα σπαει. παρατηρησα ομως οτι αυτο με το χερι που ανοιγει την οθονη χωρις να το ακουμπας μου τρωει πολυ μπαταρια. δειτε και εσεις αν σαν τρωει μπαταρια να μου πειτε...

edit: ας το κανει ρε παιδια καποιος το θεμα pinned να μην το ψαχνουμε. ναυαρχιδα εταιριας ειναι!

Να είσαι καλά ρε φίλε είχα φάει τον τόπο ......

Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Αντε ας γραψω και εγω πρωτη φορα..

Πρωην κατοχος S3 - S4 και τωρα S5,

Ομολογω πως απο τις φωτογραφιες και τα reviews δεν ενθουσιαστηκα ειδικα με το τσιροτο και με τη μεγαλυτερη οθονη απο του S4 που τελικα ειναι ελαααχιστη η διαφορα στα δικα μου χερια.

Εν τελει θα συμφωνησω πως ειναι μια βελτιομενη εκδοση του S4 που ακουγετε αλλα κατ'εμε ειναι μια πολυ βελτιομενη εκδοση.

Εχοντας το εδω και 10μερες μπορω να πω πως στα πολυ + ειναι το θεμα μπαταριας, μιας και η δουλεια μου απαιτει να το εχω σκουλαρικι το κινητο, στο S4 ειχα και τη δευτερη μπαταρια παντα για τη μερα μου και η διαφορες με το S5 ειναι τεραστιες, το σκιζω καθημερινα κανονικα σε Internet / Emails / Μουσικη / Χαρτες / Ομιλια / Viber / etc και γυριζω επιτελους σπιτι με αλλα 30+%

Βεβαια ισως το καλυτερο εργαλειο που βαλανε να ειναι το Ultra Battery Power, το πατησα απο περιεργεια οταν ειχα 15% και εδειχνε 2,5 μερες.

Ωραια αλλαγη στο UI και στο μενου ρυθμισεων, αν και θελει λιγο το χρονο του, για μενα σιγουρα.

Φωτογραφιες Samsung, προσωπικα δε διακρινω τις διαφορες με το S4, αν και στο S5 οταν πρωτοανοιγω την καμερα μου τραβαει λιγα δευτερολεπτα μεχρι να ειναι ετοιμη για κλικ.

Στο Fingerprint βρηκα ευκολα τη λυση για να περνιεται με ενα χερι, εβαλα σε 1 απο τις 3 επιλογες που μου εδεινε το δαχτυλο στραβα και μπορω να πω πως δουλευει αψογα.

Για την αδιαβροχοποιηση δε μπορω να πω κατι μιας και δε τη δοκιμασα, με αγχωνει λιγο το οτι το jack των ακουστικων ειναι ανοιχτη τρυπα (οποτε περναει το νερο), αλλα οταν βρεχει λογικα δε θα ειμαι με τοσο στο αγχος για να μην τρεξει σταγονα στο ακουστικο.

Νομιζω οτι θα μπορουσα να γραφω αρκετα πραγματα για το S5,

Το σιγουρο ειναι πως το θεωρω καλη αγορα και αν καποιος το σκεφτεται, να το παρει!!!

Υπογράφω

Guest bossgs3
Ξέρει κανείς πως μπορούμε να έχουμε πιο γρήγορο κλικ στην κάμερα? Αργεί όταν ανοίγω κάποια δευτερ. . Και στο πάτημα το ίδιο. Το θέλω ταχύτερο. Γίνετε. .?

Ξέρει κανείς πως μπορούμε να έχουμε πιο γρήγορο κλικ στην κάμερα? Αργεί όταν ανοίγω κάποια δευτερ. . Και στο πάτημα το ίδιο. Το θέλω ταχύτερο. Γίνετε. .?

αργή?ειναι απο τις πιο γρηγορες.μηπως εχεις καποια επιλογη πατημενη...το flash το εχεις on και την μερα?

Γιαννης

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)