Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μισό λεπτό. Δεν εννοούσα για το Α5 ότι δεν παίρνει SD. Δεν είμαι σίγουρος αλλά νομίζω ότι παίρνει.

Η παρατήρησή μου ήταν στην τάση που φαίνεται να παγιώνεται στην Σάμμυ να κλειδώνει από παντού τις συσκευές της. Μέσα σ' αυτή την τάση είναι και η κατάργηση της SD με την "δικαιολογία" της μικρής ταχύτητας. Λες και τρέχει κανείς εφαρμογές στην SD!

Έτσι πλέον παράγει τις high end συσκευές της χωρίς SD (SGS6, SGS6-EDGE, EDGE+, NOTE-5 κλπ), βέβαια με ενσωματωμένη γρήγορη μεν ΠΑΝΑΚΡIΒΗ δε, DDR5 ram. :whistle:

Και γιατί? Μα για να παρκάρεις τις φωτογραφίες, τα βίντεο και τα MP3 σου! Είχαν πρόβλημα βλέπεις όταν τα παρκάραμε στην φθηνή SD καρτούλα και τα βλέπαμε μια-δυο φορές την εβδομάδα (και αν)! :what:

Tres banale, SD !!! :down:

Ζήτω η πανάκριβη και super duper ultra fast DDR5 ram για να τραβάμε τις selfie μας!! :up:

Edited by fanatikos

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Εγω πιστευω οτι το s7 θα υποστιριζει και sd αλλα θα εχει και αποσπομενη μπαταρια.....

Αν η samsung θελει να ανταγωνιστει τους Κινεζους αυτα τα δυο πρεπει να θεωρουνται δεδομενα στο s7

Θέλει?

(10 char)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

η επιλογή που είχες να απαντάς κατευθείαν στις κλήσεις βάζοντας στο αυτί σου που είναι;

έχω την BOJ1

η επιλογή που είχες να απαντάς κατευθείαν στις κλήσεις βάζοντας στο αυτί σου που είναι;

έχω την BOJ1

Ρυθμίσεις-εργαλεία-κινήσεις και χειρονομίες-απευθείας κλήση. Καλημέρα.

Μια ερώτηση και από μένα:στο iOS μετά από 10 λάθος προσπάθειες κωδικών σβήνονται όλα τα στοιχεία,στο android στο s5 υπάρχει κάποια παρόμοια ρύθμιση;

Ευχαριστώ.

Edited by filipdent
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

Ρυθμίσεις-εργαλεία-κινήσεις και χειρονομίες-απευθείας κλήση. Καλημέρα.

Μια ερώτηση και από μένα:στο iOS μετά από 10 λάθος προσπάθειες κωδικών σβήνονται όλα τα στοιχεία,στο android στο s5 υπάρχει κάποια παρόμοια ρύθμιση;

Ευχαριστώ.

Τελικά βρήκα εφαρμογή που κάνει ακριβώς αυτό.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

?ποια εφαρμογη ειναι???

Λέγεται locker/zygote labs

πουθένα το ευρωπαικό s5 ή είναι ιδέα μου?

http://www.techgear.gr/samsung-android-6-0-marshmallow-update-guide-leaked-102815/

Δεν ειναι επισημο αυτο καν οπως λεγανε ανεπισημα σιτε και πριν οτι το S5 δεν θα παρει καν την 6.0 να περιμενουμε λιγο ακομη αυτο το G900G ειναι το οκταπυρηνο για την ιστορια τους διεψευσε η samsung θεμα χρονου ειναι να την παρουμε εννοειται οτι δυσκολα θα αναβαθμιστει στο τριμηνο του S6 note 5

Οταν η samsung ειχε ανακοινωσει την λιστα για την αναβαθμηση σε 6 το s5 ειναι κανονικα μεσα...το θεμα ει αι ποτε θα κα ει την αναβαθμηση.....

Εγω ππιστευω οτι ενδικτικα στην παραπανω λιστα εχει μονο το συγκεκριμενο τηλ....απ,α ηθελε να αναφερει τις συσκευες που ειναι για αναβαθμηση....εχουν κυκλοφορησει γυρω στις 10 εκδοσεις του s5...δεν ειναι ευκολο να τις γραψουν ολες.

Συ φωνα με αυτη την λιστα ουτε το G906S ειναι μεσα στην λιστα,πραγμα που ολοι ξερουμε οτι το συγκεκρι ενο τηλ θα παρει κανονικα την αναβαθμηση....

Οταν η samsung ειχε ανακοινωσει την λιστα για την αναβαθμηση σε 6 το s5 ειναι κανονικα μεσα...το θεμα ει αι ποτε θα κα ει την αναβαθμηση.....

Εγω ππιστευω οτι ενδικτικα στην παραπανω λιστα εχει μονο το συγκεκριμενο τηλ....απ,α ηθελε να αναφερει τις συσκευες που ειναι για αναβαθμηση....εχουν κυκλοφορησει γυρω στις 10 εκδοσεις του s5...δεν ειναι ευκολο να τις γραψουν ολες.

Συ φωνα με αυτη την λιστα ουτε το G906S ειναι μεσα στην λιστα,πραγμα που ολοι ξερουμε οτι το συγκεκρι ενο τηλ θα παρει κανονικα την αναβαθμηση....

+1000 περιμένουμε την πλήρη λίστα με όλα τα κινητά-εκδοσεις ελπίζω σύντομα να μας ενημερώσουν

Για μενα το θεμα δεν ειναι αν θα δωσει την 6 στο s5,αλλα πως θα την δωσει...

Αν κανει την αναβαθμηση χωρις να την υποστηριξει καλυτερα να μην την δωσει.....

Με την 5.0 ειναι σταθερο το κινητο.

Αν την δωσει,και ειναι γεματη bug και αργει να βγαλει διορθ σεις τοτε και με την 5 μια χαρα ειμαι....

Το κακο με το Android και αυτο το βλεπω τα τελευταια 2 χρονια εχει να κανει με το χρονοδιαγραμμα που η καθε εταιρια δεινει καθε καινουργια εκδοση του λογισμικου.

Καθε περυσι και καλυτερα...?

Ποσο μαλλον η Samsung που ενω βγαζδι μια συσκεηη,εχει ετοιμη και τον αντικαταστατη της.....

Με ρα χερακια τους βγαζουνε τα ματακια τους.....

Για μενα το θεμα δεν ειναι αν θα δωσει την 6 στο s5,αλλα πως θα την δωσει...

Αν κανει την αναβαθμηση χωρις να την υποστηριξει καλυτερα να μην την δωσει.....

Με την 5.0 ειναι σταθερο το κινητο.

Αν την δωσει,και ειναι γεματη bug και αργει να βγαλει διορθ σεις τοτε και με την 5 μια χαρα ειμαι....

Το κακο με το Android και αυτο το βλεπω τα τελευταια 2 χρονια εχει να κανει με το χρονοδιαγραμμα που η καθε εταιρια δεινει καθε καινουργια εκδοση του λογισμικου.

Καθε περυσι και καλυτερα...?

Ποσο μαλλον η Samsung που ενω βγαζδι μια συσκεηη,εχει ετοιμη και τον αντικαταστατη της.....

Με ρα χερακια τους βγαζουνε τα ματακια τους.....

Θέλω να πιστεύω οτι θα υποστηρίξει τα τυχόν bugs αν όχι θα έρθει η ώρα για ροοτ και custom rom,kernel υπάρχει πολύ μεγάλη γκάμα από mods κλπ.

πηγαν ολά καλα με την παραγγελία απο το Fastcardtech ;

είναι original το κινητο;

κατορθωσες τελικα να βαλεις τα καινουργια firmwares;

σου έστειλα και pm

επικοινωνησε μαζι μου οταν μπορέσεις

Γεια σας παιδια αγορασα το samsung galaxy s5 απο Fastcardtech κινεζικο μαγαζι.Τα χαρακτηριστικα του μεσω εφαρμογης antutu και cpu z ειναι τα κανονικα.Το recovery και download mode ειναι της samsung γνησιο.Αυτο που με προβληματιζει ειναι οτι φοραει 4.4.2 G900FZHU1AND1 και δεν βρισκει αναβαθμιση lollilop ουτε με samsung kies ουτε μεσω κινητου.Η ερωτηση μου ειναι τι αλλο μπορω να δω για να διαπιστωσω αν ειναι αυθεντικο?Γιατι αν ειναι μαιμου πρεπει να ειναι πολυ καλη μαιμου

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα το κινητό μου έπεσε από ένα τραπεζάκι, σε μικρό ύψος σχετικά χωρίς να κάνει κάποιο σημάδι. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι δεν δουλεύει η αυτόματη περιστροφή. Με κανα οντιν λέτε θα φτιάχνει ή άδικος κόπος; Γενικά κάποια ιδέα;

Οταν πιανω το κινητο απο π.χ τραπεζι η το βγαζω απο το τσαντακη η ακομα και ενω φορτηζει μου κα ει μια δονηση.....

Δεν παταω ουτε τα κουμπια ηχου,ουτε το on/off να πεις οτι καταλαθως τα ενεργοποιει το πατημα ενοςκουμπιου, και ειναι σπαστικο για μενα......

Εχω ψαξει ολο το κινητο αλλα λυση δεν εχω βρει....

Καποια βοηθεια;;;;;

Ευχαριστω

Οταν πιανω το κινητο απο π.χ τραπεζι η το βγαζω απο το τσαντακη η ακομα και ενω φορτηζει μου κα ει μια δονηση.....

Δεν παταω ουτε τα κουμπια ηχου,ουτε το on/off να πεις οτι καταλαθως τα ενεργοποιει το πατημα ενοςκουμπιου, και ειναι σπαστικο για μενα......

Καποια βοηθεια;;;;;

Ευχαριστω

Mηπως εχεις βαλει την επιλογη οταν ειναι κλειστη η οθονη και πας να την αναψεις, να δονείται, γιΑ να σου επισημάνει πως εχεις μια κληση αναπαντητη ή ενα sms?

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

Mηπως εχεις βαλει την επιλογη οταν ειναι κλειστη η οθονη και πας να την αναψεις, να δονείται, γιΑ να σου επισημάνει πως εχεις μια κληση αναπαντητη ή ενα sms?

Δεν θυμαμαι να εχω κανει καποια τετοια ρυθμηση αλλα θα του ριξω μια ματια.

Καλησπέρα παιδιά. Σήμερα το κινητό μου έπεσε από ένα τραπεζάκι, σε μικρό ύψος σχετικά χωρίς να κάνει κάποιο σημάδι. Αυτό που παρατήρησα όμως είναι ότι δεν δουλεύει η αυτόματη περιστροφή. Με κανα οντιν λέτε θα φτιάχνει ή άδικος κόπος; Γενικά κάποια ιδέα;

Αν και μάλλον χαζό αλλά θα το πω. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η κάποιος συνδυασμός να πατήσεις με τα νούμερα στην οθόνη της κλήσης για να δεις τον αισθητήρα άμα δουλεύει? Εγώ αυτό θα έκανα...

Το βρηκα!!(*#0*#) και μπορεις να δεις τους αισθητηρες...

Καποια βοηθεια;;;;;

Ευχαριστω

Αυτό που σου είπε ο από πάνω είναι μάλλον γιατί εγώ το έχω και με βολεύει ...

Πάνε...

Ρυθμισεις-->Κινήσεις και χειρονομιες-->Έξυπνη ειδοποίηση

Edited by Bayern

Αν και μάλλον χαζό αλλά θα το πω. Μήπως υπάρχει κάποιο πρόγραμμα η κάποιος συνδυασμός να πατήσεις με τα νούμερα στην οθόνη της κλήσης για να δεις τον αισθητήρα άμα δουλεύει? Εγώ αυτό θα έκανα...

Πάνε...

απο τις πιο σημαντικες και χρησιμες λειτουργιες.το εχεις στην θηκη και με ενα απο σηκωμα της θηκης με το κινητο,ξερεις αν εχεις ειδοποιηση

μπραβο samsung

Καλησπέρα σε όλους... Που και που το τηλέφωνο μου κάνει τρεις διακεκομενες δονησεισ και μια κανονικη και σφυριζει σαν μηνυμα αλλά δεν έχει κάτι.... Είναι κανα ιός? Τι μπορεί να είναι? Edited by SkenaDena

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Καλησπέρα σε όλους... Που και που το τηλέφωνο μου κάνει τρεις διακεκομενες δονησεισ και μια κανονικη και σφυριζει σαν μηνυμα αλλά δεν έχει κάτι.... Είναι κανα ιός? Τι μπορεί να είναι?

Αυτό το έπαθες ένω σερφαρες στο ίντερνετ ή έτσι απλά χωρίς λόγω?

Αυτό το έπαθες ένω σερφαρες στο ίντερνετ ή έτσι απλά χωρίς λόγω?

Και σε ίντερνετ και χωρίς λόγο... Και με κλειστή οθόνη το έχει κάνει από ότι θυμάμαι

Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps |  Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited

iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2''

MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD  | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD

Πάνε...

Εριξα μια ματια και ειναι ενεργοποιημενο....

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)