mpanos Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις παιδια! Εχω φλασαρει και την ΝΕΕ και αλλη μια δεν την θυμαμαι γιατι την εσβησα γιατι νομιζα ειχε προβλημα. Εχω φλασαρει με το οντιν 3,09 και το 3,10,6 . εχω βγαλει το auto reboot γιατι καπου διαβασα οτι μπορει να φταιει αυτο. Το τρεχω παντα σαν διαχειριστης. Και εχω ενεργοποιησει απο τις επιλογες προγραμματιστη το εντοπισμος σφαλματων usb. Ολα αυτα τα εκανα πολλες φορες σε πολλες δοκιμες. Το αποτελεσμα ηταν fail στο οντιν. Δεν κρατησα screenshot να σας πω ακριβως τι γραφει αλλα παντα στο τελος της διαδικασίας κατι εγραφε για το μεγεθος (size) και κολαγε. Μετα το κινητο εμενε ετσι και εβγαζα μπαταρια και στο ανοιγμα ελεγε κατι πηγε στραβα με την αναβαθμιση ξανακαντε εγκατασταση του λογισμικου και ανοιγε σε download mode κατευθιαν. Μετα με το κιες ανοιγω βαζω συσκευη και κωδικό της και κατεβαζει το δικο της λογισμικο και παλι εχω την βοντα οπως το αγορασα... Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vdanasto Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις παιδια! Εχω φλασαρει και την ΝΕΕ και αλλη μια δεν την θυμαμαι γιατι την εσβησα γιατι νομιζα ειχε προβλημα. Εχω φλασαρει με το οντιν 3,09 και το 3,10,6 . εχω βγαλει το auto reboot γιατι καπου διαβασα οτι μπορει να φταιει αυτο. Το τρεχω παντα σαν διαχειριστης. Και εχω ενεργοποιησει απο τις επιλογες προγραμματιστη το εντοπισμος σφαλματων usb. Ολα αυτα τα εκανα πολλες φορες σε πολλες δοκιμες. Το αποτελεσμα ηταν fail στο οντιν. Δεν κρατησα screenshot να σας πω ακριβως τι γραφει αλλα παντα στο τελος της διαδικασίας κατι εγραφε για το μεγεθος (size) και κολαγε. Μετα το κινητο εμενε ετσι και εβγαζα μπαταρια και στο ανοιγμα ελεγε κατι πηγε στραβα με την αναβαθμιση ξανακαντε εγκατασταση του λογισμικου και ανοιγε σε download mode κατευθιαν. Μετα με το κιες ανοιγω βαζω συσκευη και κωδικό της και κατεβαζει το δικο της λογισμικο και παλι εχω την βοντα οπως το αγορασα... Πολές από τις branded rom έχουν διαφορετικό partioning από τις non-branded. Θα πρέπει λοιπόν να φλασάρεις μαζί και κάποιο pit file. Διάβασε εδώ για περισσότερες πληροφορίες: http://forum.xda-developers.com/galaxy-s5/general/samsung-galaxy-s5-gs-g901f-user-thread-t2906438 Το pit file που χρειάζεσαι βρίσκεται στο πρώτο post. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. August 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2015 Διαβασα αυτο που λες αλλα λεει φλασαρετε κανονικα και αν εχετε bootloop τοτε μονο φλασαρετε με το πιτ μαζι. Μην το βγαλω άχρηστο χωρις λογο το κινητο. Τωρα σκέφτηκα να κατεβασω την ρομ που φοραω να δω αν θα μπει με το οντιν. Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Manos94 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλησπερα, Πριν περιπου 5 μερες μου επεσε το κινητο απο το υψος περιπου της καρεκλας και ραγισε σε πολλα κομματια η οθονη.... Η αφη λειτουργει κανονικα... ουσιαστικα το θεμα ειναι η εξωτερικη εμφανιση του κινητου. Ποσο περιου κοστιζει η αντικατασταση της οθονης με μια καινουρια? Και δευτερον μενω πειραια, μηπως ξερετε κανενα καλο μαγαζι που κανει τη δουλεια αυτη? ευχαριστω πολυ:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_marga Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλημερα ποιο απο τα δυο εχει καλυτερη μπαταρια το H4.ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Καλημερα ποιο απο τα δυο εχει καλυτερη μπαταρια το H4.ευχαριστω Μπαταρία με το ΒΟΕ5 που έχω πιάνει κοντά στις 5:30 ώρες sot Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_marga Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Μπαταρία με το ΒΟΕ5 που έχω πιάνει κοντά στις 5:30 ώρες sot Βγηκε ποιο καινουριο;εγω εχω την αγγλικη H4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Βγηκε ποιο καινουριο;εγω εχω την αγγλικη H4 Εγω είχα θέματα σε αυτήν και δεν την έβαλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_marga Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Εγω είχα θέματα σε αυτήν και δεν την έβαλα Αυτη που εβαλες ποια ειναι;ειναι ποιο παλια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Ναι, η ΒΟΕ5 είναι η αμέσως προηγούμενη. Εξίσου καλή. Εγώ πάλι σ' αυτήν είχα κάποια μικρο bug, ενώ στην Η4 ήταν κυριολεκτικά άψογο! Συν ακόμη η Η4 έχει μερικές αισθητικές πινελιές διαφορετικές, όπως πχ ο διαφορετικός τρόπος που δείχνει την μπαταρία και τις καταναλώσεις. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Εγω είχα σκαλωματα με την boh4 γι αυτό και επέλεξα να γυρίσω στην αμέσως προηγούμενη που είναι η boe5. Με αυτήν που έχω τώρα είναι κομπλέ όλα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl_marma Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 καλησπερα!εχω το s5 και παρατηρησα οτι αμα εχω κληστει την συσκευη οταν την ανοιξω στο πρωτο ξεκλειδωμα της οθονης εχω ενα μικρο stutter δηλαδη η μεταβαση απο την οθονη κλειδωματος στην κεντρικη οθονη δν ειναι smooth!εχει παρατηρησει καποιος κατι αντιστοιχο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Εγω είχα σκαλωματα με την boh4 γι αυτό και επέλεξα να γυρίσω στην αμέσως προηγούμενη που είναι η boe5. Με αυτήν που έχω τώρα είναι κομπλέ όλα Εμένα είναι λίγο πιο καλά από πριν αλλά καμία σχέση με kitkat. Όσα reset κλπ να κάνω με τίποτα δεν φτάνει την σπιρτάδα της kitkat Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Εμένα είναι λίγο πιο καλά από πριν αλλά καμία σχέση με kitkat. Όσα reset κλπ να κάνω με τίποτα δεν φτάνει την σπιρτάδα της kitkat Εμενα γενικά μου φαίνεται πολύ καλή και σμουθ η λολιποπ. Δεν την πρόλαβα την κιτκατ, μιας και το πήρα με λολι το κινητό, αλλά μου φαίνεται πολύ καλή ήδη!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
k_marga Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 (edited) απο θερμοκρασια πως πατε?με kit kat ηταν ποιο δροσερο?και η μπαταρια καλυτερη με kit kat? Edited September 1, 2015 by k_marga Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kikis2002 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Μόλις αγόρασα S5 και είμαι πρωην χρήστης windows και έχω φρικάρει... Το χειρότερο μου είναι το κουμπάκι "Τηλέωνο"!!! Α. Δεν θέλω να έχει "αγαπημένα"... Δηλαδή τώρα όποιος δει το κινητό μου "καρφώνομαι" με που μιλάω... Β. Όλα τα αρχεία καταγραφής λέει... Μα τι με νοιάζουν τα SMS... Τηλέφωνα παίρνω από εδώ.. Άμα έχω στείλει ένα καρο μηνύματα άντε να βρω τους προσφατούς αριθμούς που κάλεσα... Γ. Αναζήτηση? Στα windows πατάς αναζήτηση να βρείς π.χ. με τον "Αλέξανδρό".. Τώρα πρέπει να μπω στις επαφές κάθε φορά ή να ψάχνω κατεβαίνοντας πότε πήρα τον άλλον. Το επόμενο ενοχλητικό είναι όταν κάνεις slide από πάνω προς τα κάτω εκεί που σου εμφανίζει την προσφατη δραστηριώτητα ότι πάει και πετάει με το ζόρι ότι έχει γινει... Δήλαδή όποιος το έπιασε στο χέρι του το κινητό πρέπει να δει ότι ήρθε αυτό και αυτό το μήνυμα?? Από τις ρυθμίσεις απενεργοποιήσα ειδοποιήσεις για facebook και μηνύματα... Τώρα μου γράφει για ειδοποιήση... Μηνύματα Έγινε απόκρυψη περιεχομένου.. Βελτιώνεται τίποτα ή οποιος πιάσει το κινητό μου στα 2 δευτερόλεπτα έμαθε τα πάντα? Παράθεση Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. September 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 1, 2015 Μόλις αγόρασα S5 και είμαι πρωην χρήστης windows και έχω φρικάρει... Το χειρότερο μου είναι το κουμπάκι "Τηλέωνο"!!! Α. Δεν θέλω να έχει "αγαπημένα"... Δηλαδή τώρα όποιος δει το κινητό μου "καρφώνομαι" με που μιλάω... Β. Όλα τα αρχεία καταγραφής λέει... Μα τι με νοιάζουν τα SMS... Τηλέφωνα παίρνω από εδώ.. Άμα έχω στείλει ένα καρο μηνύματα άντε να βρω τους προσφατούς αριθμούς που κάλεσα... Γ. Αναζήτηση? Στα windows πατάς αναζήτηση να βρείς π.χ. με τον "Αλέξανδρό".. Τώρα πρέπει να μπω στις επαφές κάθε φορά ή να ψάχνω κατεβαίνοντας πότε πήρα τον άλλον. Το επόμενο ενοχλητικό είναι όταν κάνεις slide από πάνω προς τα κάτω εκεί που σου εμφανίζει την προσφατη δραστηριώτητα ότι πάει και πετάει με το ζόρι ότι έχει γινει... Δήλαδή όποιος το έπιασε στο χέρι του το κινητό πρέπει να δει ότι ήρθε αυτό και αυτό το μήνυμα?? Από τις ρυθμίσεις απενεργοποιήσα ειδοποιήσεις για facebook και μηνύματα... Τώρα μου γράφει για ειδοποιήση... Μηνύματα Έγινε απόκρυψη περιεχομένου.. Βελτιώνεται τίποτα ή οποιος πιάσει το κινητό μου στα 2 δευτερόλεπτα έμαθε τα πάντα? Κατεβασε exdialer να εισαι κομπλε με τις κλησεις. Για τις ειδοποιησεις πανε ρυθμισεις - ειδοποιησεις - εμφανιση περιοχομενου οταν ειναι στο κλειδωμα βαλε να μην δειχνει το περιεχομενο. Για αναζητηση επαφων στην δεξια στηλη εχει τα γραμματακια μπαινεις απο κει σε οποιο θες, ας πουμε στο Α για να βρεις τον αλεξανδρο, δεν χρειαζεται να κατεβαινεις συνεχεια προς τα κατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl_marma Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 εχει κανεις μικρα κολληματακια οταν ξεκλειδωνει το τηλεφωνο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 εχει κανεις μικρα κολληματακια οταν ξεκλειδωνει το τηλεφωνο? Τι εννοείς? Να μην ξεκλειδώνει ή να κολλάει όταν εμφανίζει την home screen? Και στα δύο πάντως από μένα, αρνητικό! Μια χαρούλα ήταν! Μήπως κάποια εφαρμογή σου ξεζουμίζει την cpu? Από κατανάλωση πως τα πάει? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 ρε παιδια τι θα γινει ξερετε? θα παρουμε 5.1.1 ποτε? το android m θα το παρουμε ? γιατι δεν ειδα να μαστε στην λιστα των πρωτων συσκευων που θα το παρουν και μιλαμε για την περσινη ΝΑΥΑΡΧΙΔΑ ενω ειναι μεσα το galaxy alpha πραγματικα αν μας πιστολιασουν δεν προκειται να παρω ξανα ουτε φουρνο μικροκυμματων samsung ... το ιδιο ειχα παθει και με το s3 που δεν του δωσαν κιτ κατ Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Την 5.1.1 θα την πάρει σίγουρα. Για την Μ .... εχω σοβαρές αμφιβολίες. Να δώσει και δεύτερη έκδοση λειτουργικού? Μακάρι! Αλλα χλωμο το κόβω! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
imbalanced Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Την 5.1.1 θα την πάρει σίγουρα. Για την Μ .... εχω σοβαρές αμφιβολίες. Να δώσει και δεύτερη έκδοση λειτουργικού? Μακάρι! Αλλα χλωμο το κόβω! αυτη με τα s4 γιατι πηρανε 3 εμεις στο πηγαδι κατουρισαμε? :/ Παράθεση nokia 3310 ->sony ericsson w995 -> iphone 3g -> x10 mini -> s3 -> s5 -> g3 32/3 -> xperia z3 -> iphone 6s Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpanos Δημ. September 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 2, 2015 Παιδια τελικα φλασαρα την δικια του ρομ με οντιν και την πηρε κανονικα σε ολες τις αλλες μου πεταει fail. Με βλεπω με αυτη την ρομ για πολυ καιρο... Παράθεση mpanos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stl_marma Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Τι εννοείς? Να μην ξεκλειδώνει ή να κολλάει όταν εμφανίζει την home screen? Και στα δύο πάντως από μένα, αρνητικό! Μια χαρούλα ήταν! Μήπως κάποια εφαρμογή σου ξεζουμίζει την cpu? Από κατανάλωση πως τα πάει? Η μετάβαση από την οθόνη κλειδώματος στην κύρια οθόνη μερικές φορές δεν είναι smooth να το πω! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. September 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2015 Την 5.1.1 θα την πάρει σίγουρα. Για την Μ .... εχω σοβαρές αμφιβολίες. Να δώσει και δεύτερη έκδοση λειτουργικού? Μακάρι! Αλλα χλωμο το κόβω! Θα την παρουμε κανονικα απλα θα περιμενουμε παραπανω πρωτα αναβαθμιζονται τα τελευταια τους μοντελα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts