Jump to content

Stl_marma

Members
  • Δημοσιεύσεις

    17
  • Εγγραφή

  • Αξιολογήσεις

    0%

About Stl_marma

  • Ημ. Γέννησης 25/05/1988

Stl_marma's Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

0

Φήμη

  1. Όχι δεν έχω το cm locker...το κάνει και στην αδερφή μου που έχει το Α3,λογικά είναι κάτι της Samsung...πάντα ένα κλικ πριν το αθόρυβο!
  2. αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με την ένταση του ήχου....χαμηλώνει από μόνη της και πάντα είναι 1 κλικ πριν γίνει αθόρυβο. ...?γιατί γίνεται αυτό γνωρίζει κανείς? Τίποτα κάνεις ρε παιδιά?
  3. οχι δεν μου το εμφανιζει!παει 3-4 μερες αυτο το βιολι!
  4. Galaxy S5 Προσπαθω να κανω συνδεση μεσω facebook και μου λεει ''προεκυψε αγνωστο σφαλμα δικτυου'' ξερει κανεις τιποτα και μπορει να βοηθησει?Ευχαριστω!
  5. Οχι Γιαννης.......Κοτσιρας.........Δεν με απασχολει αν το κλεινω και το ανοιγω!!!τι γινετε θεω να μαθω και που οφειλεται αυτο το πραγμα ειναι παντελως παραλογο!
  6. οταν κλεινω και ανοιγω την συσκευη ολα κομπλε στο ηδιο σημειο που ημουν και πριν!το ξερω οτι δεν γινεται γιαυτο εχω χαζεψει!
  7. καινουρια ειναι η sim σχεδον μαζι με το κινητο!
  8. Παιδια κανεις καμια βοηθεια???τι μπορει να φταιει τι γινεται 4 κινητα τα 3 LG G3 και τωρα το S5.... HELP PLEASE!
  9. το εγραψα και παραπανω οτι δεν εχει καλη καλυψη εδω που μενω αλλα παντα στο GSM only ειχα 3 με 4 γραμμες σημα και επισης μετα απο κλεισιμο και ανοιγμα στο ιδιο σημειο που ημουν και πριν επανερχεται κανονικα!σε τι μπορει να οφειλεται αυτο? ειναι δυνατον 3 συσκευες G3 και τωρα το S5 να κανουν το ιδιο πραγμα? και δεν καταλαβα ακριβως αυτο που μου ειπες να κανω!
  10. Καλησπερα παιδια!μου συμβαινει κατι πολυ παραλογο ειμαι κατοχος του S5 εδω και 2 μηνες περιπου...επειδη εδω που μενω δεν εχει πολυ καλο σημα η Vodafone,απο αυτοματη λειτουργεια LTE,WCDMA & GSM οταν ειμαι σπιτι παντα το γυρναω σε GSM only...χθες λοιπον το βραδυ που το εβαλα GSM only δεν εβρισκε σημα με τιποτα πουθενα...το εκλεισα το ανοιξα και ολα ηταν μια χαρα...!!!παμε τωρα στο παραλογο της υποθεσης οταν αποφασησα να παρω κινητο πριν 3 μηνες περιπου κατεληξα στο LG G3 το παραγκελνω μου ερχεται (και ολος παραδοξος εκανε αυτο που περιεγραψα λιγο πιο πανω οτι κανει το S5),το στελνω πισω...μου στελνει καινουριο το οποιο παρουσιασε το ιδιο ακριβως προβλημα....το ξανα στελνω πισω,μου ερχεται καινουριο που κανει παλι το ιδιο.....και μιλαω με αυτον που το πηρα και μου λεει το παιδι το καλυτερο που μπορω να κανω γιατι μαλλον εχει προβλημα ολη η παρτιδα ειναι να σου επιστρεψω τα λεφτα σου και οντως ετσι εγινε.....φοβηθηκα να παρω ξανα απο αλλο μαγαζι βεβαια το G3 και ετσι κατεληξα στο S5 και ξαφνηκα μετα απο καιρο κανει και το S5 το ιδιο και εχω χαζεψει πραγματικα....τι γινετε ? ας βοηθησει καποιος SOS PLEASE! :wacko: :wacko: :wacko: :wacko:
  11. Η μετάβαση από την οθόνη κλειδώματος στην κύρια οθόνη μερικές φορές δεν είναι smooth να το πω!
  12. εχει κανεις μικρα κολληματακια οταν ξεκλειδωνει το τηλεφωνο?
  13. καλησπερα!εχω το s5 και παρατηρησα οτι αμα εχω κληστει την συσκευη οταν την ανοιξω στο πρωτο ξεκλειδωμα της οθονης εχω ενα μικρο stutter δηλαδη η μεταβαση απο την οθονη κλειδωματος στην κεντρικη οθονη δν ειναι smooth!εχει παρατηρησει καποιος κατι αντιστοιχο?
  14. εχω αγορασει προσφατα το lg g3 και ξαγνικα χανει το σημα,λογικο εν μερει αλλα οταν το γυρναω σε απλη επιλογη GSM παλι δεν εχει καθολου...δικτυο μη διαθεσιμο...κλεινω και ανοιγω την συσκευη ολα καλα!Εχει προβλημα η συσκευη?ο παροχος δικτυου μου ειναι η vodafone!
×
×
  • Create New...