djspiros Δημ. June 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 3, 2015 φίλε Πάνο 27 φλασάρουμε το αρχείο από chainfire σε official rom και έχουμε root σωστά? το knox αλλάζει? δηλαδή βγαίνουμε εκτός εγγύησης? τι κερδίζουμε από το root? sorry αλλά δεν είμαι ειδικός όπως εσείς!!! με το άλλο αρχείο που λες για recovery σημαίνει ότι μπορούμε να βάλουμε όποια rom θέλουμε, σωστά? τώρα έχω την τελευταία BTU. το root γίνεται σε αυτήν κανονικά σωστά? ευχαριστώ πολύ!!! Spiros!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 φίλε Πάνο 27 φλασάρουμε το αρχείο από chainfire σε official rom και έχουμε root σωστά? το knox αλλάζει? δηλαδή βγαίνουμε εκτός εγγύησης? τι κερδίζουμε από το root? sorry αλλά δεν είμαι ειδικός όπως εσείς!!! με το άλλο αρχείο που λες για recovery σημαίνει ότι μπορούμε να βάλουμε όποια rom θέλουμε, σωστά? τώρα έχω την τελευταία BTU. το root γίνεται σε αυτήν κανονικά σωστά? ευχαριστώ πολύ!!! Spiros!!! Φλασαρεις αυτό και γίνεται ρουτ ναι. Αν το κάνεις γράφει ο knox και χάνεις εγγύηση, αλλά κερδίζεις ad Block, σβηνεις τη σαβούρα, κρατάς back up απ ότι θέλεις. Αν βάλεις και recovery μπορείς να βάλεις οποία ρομ θες από xda ναι, αλλά για αρχή απλά το ρουτ και μόνο βοηθάει αρκετά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Μετά από προσπάθεια με βάση αυτά που έλεγε η σελίδα δεν άλλαξε τίποτα.. Άμα ξέρει κανένας κανένα άλλο κόλπο για να αλλάξω το csc χωρίς ροοτ και θέλει ας με πει... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 ευχαριστώ φίλε Πάνο. τώρα είμαι πλέον root. σε παρακαλώ πες μου τώρα πως αφαιρώ τις διαφημίσεις(κάτι για ad blocker έγραψες ποιο πάνω) και πως αφαιρώ τώρα που είμαι root τις bloatware εφαρμογές της Samsung? ευχαριστώ και sorry αν σε ζαλίζω!!! να'σαι καλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 ευχαριστώ φίλε Πάνο. τώρα είμαι πλέον root. σε παρακαλώ πες μου τώρα πως αφαιρώ τις διαφημίσεις(κάτι για ad blocker έγραψες ποιο πάνω) και πως αφαιρώ τώρα που είμαι root τις bloatware εφαρμογές της Samsung? ευχαριστώ και sorry αν σε ζαλίζω!!! να'σαι καλά!!! Δεν ζαλιζεις νταξει αραξε :Ρ Για διαφημίσεις κατέβασε από xda μια εφαρμογή adaway λέγεται. Για το bloat της σαμμυ κατέβασε titanium backup and root απο store, αλλα αυτό θέλει προσοχή μην σβησεις κάτι που δεν κάνει και χαλάσεις το κινητό. Ας πούμε αν διέγραψεις την στοκ εφαρμογή τηλεφώνου, δε μπορείς γενικά να πάρεις τηλέφωνα μετά, γιατί το πακέτο περιλαμβάνει την δυνατότητα να κάνεις κλήσεις, άρα θα πρέπει να φλασαρεις την στοκ μετά για να στρωσει. Γενικά το titanium θέλει λίγο προσοχή, μόνο ότι ξέρεις ότι είναι σαβούρα και δεν επηρεάζει το system Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Λοιπον το ειχα παει καινουριο τελη Μαρτιου,αρχισε να κολλαει ασχημα εως και 4-5 φορες την ημερα και χρειαζεται να βγαλω μπαταρια για να στρωσει. Παγωνει η οθονη και μερικες εφαρμογες ανοιγουν με το πασο τους. Τι παιζει ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Λοιπον το ειχα παει καινουριο τελη Μαρτιου,αρχισε να κολλαει ασχημα εως και 4-5 φορες την ημερα και χρειαζεται να βγαλω μπαταρια για να στρωσει. Παγωνει η οθονη και μερικες εφαρμογες ανοιγουν με το πασο τους. Τι παιζει ; Δοκίμασε κανα clear cache μήπως στρώσει, αλλιώς επαναφορά εργοστασιακων Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Δοκίμασε κανα clear cache μήπως στρώσει, αλλιώς επαναφορά εργοστασιακων βαριεμαι να περναω 100 κωδικους με κουραζει χειροτερα και απο PC . Τελικα αν το κανω Root θα γραψει ; Αν οχι για δωσε κανα link να το κανω μπαμ-μπαμ. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 βαριεμαι να περναω 100 κωδικους με κουραζει χειροτερα και απο PC . Τελικα αν το κανω Root θα γραψει ; Αν οχι για δωσε κανα link να το κανω μπαμ-μπαμ. Εγω ξερω ρουτ με τον knox να γραφει, δεν ξερω πως γινεται χωρις να γραψει ο μετρητης Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Εγω ξερω ρουτ με τον knox να γραφει, δεν ξερω πως γινεται χωρις να γραψει ο μετρητης Αρα @@ρια . Το βαριεμαι αφορητα . ΤΕσπα θα δω. ...thanks. Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimlou Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι διαθέσιμη η lollipop και αν ναι, εάν έχουν παρατηρηθεί τυχόν προβλήματα στο τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση. Ευχαριστώ! Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/dimlou/22620/265402/0/logo_aekfanclub.gif Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Καλησπέρα σε όλους, Θα ήθελα να ρωτήσω αν είναι διαθέσιμη η lollipop και αν ναι, εάν έχουν παρατηρηθεί τυχόν προβλήματα στο τηλέφωνο μετά την αναβάθμιση. Ευχαριστώ! Είναι διαθέσιμη και όχι δεν έχουν παρατηρηθεί προβληματα, εκτος απο ενα μπαγκ με την καμερα που ηταν θεμα της εφαρμογης viber, το οποιο εχει λυθει απο την εφαρμογη την ιδια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dionisis Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Είναι διαθέσιμη και όχι δεν έχουν παρατηρηθεί προβληματα, εκτος απο ενα μπαγκ με την καμερα που ηταν θεμα της εφαρμογης viber, το οποιο εχει λυθει απο την εφαρμογη την ιδια Έχει λυθεί; Πώς; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 4, 2015 Έχει λυθεί; Πώς; Εβγαλε αναβαθμιση η εφαρμογη που λυνει το μπαγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
deNordic Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Είναι διαθέσιμη και όχι δεν έχουν παρατηρηθεί προβληματα, εκτος απο ενα μπαγκ με την καμερα που ηταν θεμα της εφαρμογης viber, το οποιο εχει λυθει απο την εφαρμογη την ιδια Το θέμα με την μνήμη δεν είναι πρόβλημα; Εγώ πάντως όπου διαβάζω λένε μην κάνετε αναβάθμιση σε Lollipop προς το παρών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Το θέμα με την μνήμη δεν είναι πρόβλημα; Εγώ πάντως όπου διαβάζω λένε μην κάνετε αναβάθμιση σε Lollipop προς το παρών. Στην εμπειρία χρήσης δε νομίζω να είναι πρόβλημα η ρομ. Το κινητό απροβληματιστα πηγαίνει, δε νομίζω να σε εμποδίζει ένα νούμερο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Παιδιά, επειδή μου κάνει κάποια κολλήματα , λέω να κάνω ένα factory reset; Τι πρέπει να προσέξω σε σχέση με το back up (ρυθμίσεις, αρχεία, επαφές, εφαρμογές) και τί θα χαθεί; Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Παιδιά, επειδή μου κάνει κάποια κολλήματα , λέω να κάνω ένα factory reset; Τι πρέπει να προσέξω σε σχέση με το back up (ρυθμίσεις, αρχεία, επαφές, εφαρμογές) και τί θα χαθεί; Όλα σβήνονται όταν κάνεις επαναφορά. Οι επαφές όμως λογικά είναι συγχρονισμένες στο Gmail, οπότε δεν τις χάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Όλα σβήνονται όταν κάνεις επαναφορά. Οι επαφές όμως λογικά είναι συγχρονισμένες στο Gmail, οπότε δεν τις χάνεις Τι μπορώ να σώσω με back-up όμως; Εννοώ built-in εργαλεία. Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Τι μπορώ να σώσω με back-up όμως; Εννοώ built-in εργαλεία. Αν δεν είσαι ρουτ νομίζω καμία εφαρμογή δεν μπορείς να σώσεις, εκτός αν έχει η εφαρμογή επιλογή για μπακ απ, όπως ο νοβα που δίνει τη δυνατότητα να πάρεις αντίγραφο ασφαλείας. Αν είσαι ρουτ σωζεις τα πάντα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Αν δεν είσαι ρουτ νομίζω καμία εφαρμογή δεν μπορείς να σώσεις, εκτός αν έχει η εφαρμογή επιλογή για μπακ απ, όπως ο νοβα που δίνει τη δυνατότητα να πάρεις αντίγραφο ασφαλείας. Αν είσαι ρουτ σωζεις τα πάντα Όχι είμαι εντελώς stock. Μάλιστα. Άρα θέλει μπόλικη δουλίτσα. Ευχαριστώ πάντως Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Όχι είμαι εντελώς stock. Μάλιστα. Άρα θέλει μπόλικη δουλίτσα. Ευχαριστώ πάντως Ναι ναι όταν κάνεις επαναφορά θέλει κάμποση ώρα να το ξανά στησεις, αλλά αφού είναι να δουλεύει καλύτερα το κινητό, αξίζει να το κάνεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djspiros Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 φίλε Πάνο όλα καλά και με το Adaway και το Titanium backup root. μήπως όμως υπάρχει μια λίστα με το τι μπορούμε να απεγκαταστήσουμε με ασφάλεια με το Titanium backup root? ευχαριστώ φίλε. είσαι φοβερός, να'σαι καλά!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 φίλε Πάνο όλα καλά και με το Adaway και το Titanium backup root. μήπως όμως υπάρχει μια λίστα με το τι μπορούμε να απεγκαταστήσουμε με ασφάλεια με το Titanium backup root? ευχαριστώ φίλε. είσαι φοβερός, να'σαι καλά!!! Ότι υπάρχει σαν εφαρμογή και δεν το χρησιμοποιείς μπορείς να το σβησεις. Ας πούμε talkback, hangouts, chaton, και τέτοια τα σβήνει άφοβα αν δεν τα χρησιμοποιείς. Να αποφύγεις εφαρμογές που έχουν το σηματάκι του συστήματος γιατί παίζει να υπάρχει θέμα αν τις σβησεις. Τέλος, μην ακουμπήσεις τις στοκ εφαρμογές για τηλέφωνο γιατί δε θα παίρνεις τηλ γενικά, μηνύματα γιατί δεν θα στέλνεις μηνύματα, συλλογή γιατί δεν θα μπορείς να διαλέξεις φόντο. Ο αγαπημένος μας touchwiz διαγράφεται χωρίς πρόβλημα αν έχεις κάποιον άλλον εγκατεστημενο ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. June 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. June 5, 2015 Ας πούμε τον Chrome αν τον σβησεις δεν έχεις θέμα, ενώ αυτά πάνω κάτω του είναι λίγο επιφοβα να τα σβησεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts