Blade68 Δημ. February 11, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 11, 2016 (edited) δε δινεις κανα screenshot να δω λιγο αυτη τη ρυθμιση ;;;; οτι κανει και το greenify ουσιαστικά αλλά χωρις να εισαι ροοτ. δοκιμάζω αυτη την περιόδο το amplify διαβαζω πολυ καλα σχόλια, το χει δοκιμάσει κανείς;; σε σχεση με greenify;; Από τις Ρυθμίσεις ---> Μπαταρία ---> Edited February 11, 2016 by Blade68 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jote Δημ. February 12, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 12, 2016 Δυστυχώς γίνεται τεράστιο το κινητό Το ξέρω αλλά κάνω την υποχώρηση αυτή από το να κυνηγάω συνέχεια ένα φορτιστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Το ξέρω αλλά κάνω την υποχώρηση αυτή από το να κυνηγάω συνέχεια ένα φορτιστή Γιατί δεν περνεις ένα δυνατό power bank? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 13, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 13, 2016 Το ξέρω αλλά κάνω την υποχώρηση αυτή από το να κυνηγάω συνέχεια ένα φορτιστή Πάρε δεύτερη μπαταρία ή Power bank για να είσαι κομπλέ. Εγώ έχω απ την αρχή της χρήσης, μπαταρία 2η και τώρα τελευταία και Power bank, βολεύει πολύ αν λείπεις πολλές ώρες εκτός σπιτιού Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lanc3lot Δημ. February 17, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 17, 2016 (edited) Χμ, υπάρχει θέμα για θήκες, επανέρχομαι στο μέλλον εδώ ;-) Edited February 17, 2016 by lanc3lot Παράθεση --------------- https://www.redball.gr = Από οπαδούς, για οπαδούς, μπες στην Γαύρικη παρέα σήμερα! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geok23 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Γεια σας, εχώ περάσει την rev 5.3 αλλά έχω προβλήμα με το snapchat, περνάω κωδικούς και μου εμφανίζει σφάλμα αργότερα. Υπάρχει καμία λύση για το πρόβλημα;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 19, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 19, 2016 Γεια σας, εχώ περάσει την rev 5.3 αλλά έχω προβλήμα με το snapchat, περνάω κωδικούς και μου εμφανίζει σφάλμα αργότερα. Υπάρχει καμία λύση για το πρόβλημα;; Την ξανά περνάς χωρίς xposed Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
zipperant Δημ. February 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 21, 2016 XAXAXA άστο κι εμένα εδώ και καιρό :D Λύνεται με αντικατασταση του πίσω καπακιού? Παράθεση PaOk RE!!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jtkar Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Τις τελευταιες μερες χανει τους κωδικους απο τα wifi οχι ολα αλλα μονο συγκεκριμενα. Πχ του σπιτιου μου. τι μπορει να φταιει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Τις τελευταιες μερες χανει τους κωδικους απο τα wifi οχι ολα αλλα μονο συγκεκριμενα. Πχ του σπιτιου μου. τι μπορει να φταιει; Δοκίμασε κάνε ένα clear cache από το recovery να δεις αν συνεχιστεί Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 καλησπέρα σε όλους ... έχουμε μηπως καμια ενημερωση για την 6.0 εκδοση ? θα την πάρουμε ? πότε ? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 καλησπέρα σε όλους ... έχουμε μηπως καμια ενημερωση για την 6.0 εκδοση ? θα την πάρουμε ? πότε ? Τι την βιάζεσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Τι την βιάζεσαι; Καταρχάς είμαστε στην απέξω ... δεν πλήρωσα 710 ευρω που έδωσα όταν το πήρα για να παίρνω τελευταίος update ( έστω το τελευταιο γιατι δεν νομίζω να παρουμε αλλο) Επειτα θελω να κάνω ενα Factory Reset αλλα λεω αμα την παρουμε συντομα να το κανω τοτε μην παιδεύομαι διπλά ... Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 22, 2016 Καταρχάς είμαστε στην απέξω ... δεν πλήρωσα 710 ευρω που έδωσα όταν το πήρα για να παίρνω τελευταίος update ( έστω το τελευταιο γιατι δεν νομίζω να παρουμε αλλο) Επειτα θελω να κάνω ενα Factory Reset αλλα λεω αμα την παρουμε συντομα να το κανω τοτε μην παιδεύομαι διπλά ... Νταξει μην ξεχνάμε ότι είναι και 2 ετών συσκευή. Άσε που όσο πιο νέα αναβάθμιση, τόσο πιο πολύ και το λαγκ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stathakis21 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 Νταξει μην ξεχνάμε ότι είναι και 2 ετών συσκευή. Άσε που όσο πιο νέα αναβάθμιση, τόσο πιο πολύ και το λαγκ αυτό δεν ισχύει...Η samsung το δημιούργησε...Το τηλέφωνο έχει να πάρει update από τότε που ήταν ενός έτους.(τότε που πήρε την 5 δηλαδή).. στο μεσοδιάστημα τίποτα απολύτως(π.χ. 5.1.1). Περισσότερο απατεωνιά μου φαίνεται αυτό(σου δίνω μια συσκευή με υποστήριξη για 2 χρόνια, μετά τον πρώτο χρόνο δε σου δίνω τίποτα και κάπου στο τέλος σου λέω "ε, 2 ετών συσκευή είναι πάρε ένα πετσοκομμένο(καμία αλλαγή στο ToutchWiz) Marshmallow και πολύ σου είναι") ... Ακριβώς το ίδιο θα γίνει τώρα και με τα s6/s7..(π.χ το always on δε θα το δώσουν στο s6)... Πάλι καλά που υπάρχουν οι custom rom αλλά τραγική η samsung...είδικα όταν σου ζητάει ένα σκασμό λεφτά για τα κινητά της και μετά τον πρώτο χρόνο μην τη είδατε (και είναι ακόμα πιο τραγικό τώρα που δεν υπάρχουν δικαιολογίες του στυλ το τάδε μοντέλο δε σηκώνει πλέον το νέο μας λογισμικό, που όντως κάποτε είχε μια δόση αλήθειας)...Για μένα είναι η τελευταία συσκευή samsung που αγοράζω(το s5 το πήρα αντί του g3 μονό και μόνο λόγω της amoled)...(π.χ.το g3 της lg-που είναι αντίστοιχης σειράς με το s5-έχει πάρει μια χαρά MM και καινούριο UI) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. February 23, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 23, 2016 αυτό δεν ισχύει...Η samsung το δημιούργησε...Το τηλέφωνο έχει να πάρει update από τότε που ήταν ενός έτους.(τότε που πήρε την 5 δηλαδή).. στο μεσοδιάστημα τίποτα απολύτως(π.χ. 5.1.1). Περισσότερο απατεωνιά μου φαίνεται αυτό(σου δίνω μια συσκευή με υποστήριξη για 2 χρόνια, μετά τον πρώτο χρόνο δε σου δίνω τίποτα και κάπου στο τέλος σου λέω "ε, 2 ετών συσκευή είναι πάρε ένα πετσοκομμένο(καμία αλλαγή στο ToutchWiz) Marshmallow και πολύ σου είναι") ... Ακριβώς το ίδιο θα γίνει τώρα και με τα s6/s7..(π.χ το always on δε θα το δώσουν στο s6)... Πάλι καλά που υπάρχουν οι custom rom αλλά τραγική η samsung...είδικα όταν σου ζητάει ένα σκασμό λεφτά για τα κινητά της και μετά τον πρώτο χρόνο μην τη είδατε (και είναι ακόμα πιο τραγικό τώρα που δεν υπάρχουν δικαιολογίες του στυλ το τάδε μοντέλο δε σηκώνει πλέον το νέο μας λογισμικό, που όντως κάποτε είχε μια δόση αλήθειας)...Για μένα είναι η τελευταία συσκευή samsung που αγοράζω(το s5 το πήρα αντί του g3 μονό και μόνο λόγω της amoled)...(π.χ.το g3 της lg-που είναι αντίστοιχης σειράς με το s5-έχει πάρει μια χαρά MM και καινούριο UI) Ναι δεν αντιλέγω, απλά μην ξεχνάμε ότι νέες αναβαθμίσεις φέρνουν και λαγκ. Εξάλλου εξ ορισμού οι αναβαθμίσεις έρχονται για να αχρηστέψουν οι παλιές συσκευές και να παίρνει ο κόσμος τις πιο καινούριες ;) ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Blade68 Δημ. February 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. February 24, 2016 Θα συμφωνήσω με τον panos_27. Δεν με ενδιαφέρει να δώσει η SAMSUNG αναβάθμιση για την αναβάθμιση. Με ενδιαφέρει να δώσει μια πραγματική αναβάθμιση η οποία θα βελτιώσει την εμπειρία χρήσης της συσκευής και σε καμία περίπτωση δεν θα την αχρηστεύσει. Διαφορετικά η συσκευή είναι άριστη και με την 5.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Γίνεται κάπως να κρατήσω τα δεδομένα του s-health ώστε να τα επαναφέρω μετά από επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων; δεδομένα εννοώντας βήματα που έχω κάνει, παλμους που έχω μετρήσει κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolis Δημ. March 5, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 5, 2016 Γίνεται κάπως να κρατήσω τα δεδομένα του s-health ώστε να τα επαναφέρω μετά από επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων; δεδομένα εννοώντας βήματα που έχω κάνει, παλμους που έχω μετρήσει κλπ. Από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής τα κράτα στο λογαριασμό σου Samsung Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SkenaDena Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Δεν ξέρω αν είναι το καταλληλο θεμα εδώ ... Το Facebook έχει μια καρτέλα που λέει ΄Ασκηση΄ , εκεί γίνεται κάπως να μπούν τα δεδομένα (βήματα) απο το S-Health ? Παράθεση Landline Internet : Cosmote VDSL 200 Mbps | Mobile Internet : Cosmote Gigamax Unlimited iPhone 13 Pro Max 256GB | Apple Watch Series 8 45MM Aluminium | Apple AirPods Pro 2 | iPad 7th Gen 64GB 10,2'' MacBook Pro 13'' 2022 M2 16GB RAM 256GB SSD | MacBook Pro 13'' 2015 i5 8GB RAM 128GB SSD Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 6, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 6, 2016 Δεν ξέρω αν είναι το καταλληλο θεμα εδώ ... Το Facebook έχει μια καρτέλα που λέει ΄Ασκηση΄ , εκεί γίνεται κάπως να μπούν τα δεδομένα (βήματα) απο το S-Health ? Μπα δεν γίνεται οχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. March 7, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 7, 2016 Στην revolution 5.3 όταν σας παίρνουν τηλέφωνο, πρέπει να συρεις το πράσινο για να απαντήσεις ή απλά το κάνεις κλικ για ν απαντήσει;; μπορεί κάποιος να το τσεκάρει και ν μου πει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 Στην revolution 5.3 όταν σας παίρνουν τηλέφωνο, πρέπει να συρεις το πράσινο για να απαντήσεις ή απλά το κάνεις κλικ για ν απαντήσει;; μπορεί κάποιος να το τσεκάρει και ν μου πει; Σερνω το πρασινο κανονικα.οχι κλικ Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NecromantiA Δημ. March 8, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 8, 2016 (edited) Εδω και λιγες μερες ενω φορτιζα κανονικα με τον belkin φορτιστη μου που δινει 2.1 στα 5volt με πολυ καλα με 1800 Ma και λιγο παραπανω με κλειστη την οθονη στο ξαφνικο δεν μπορω να παω πανω απο 450 και φορτιζω με τον φορτιστη στην μπριζα οχι απο usb θυρα δοκιμασα τα παντα απο trickster mod,Lspeed και οτι αλλο προγραμμα που μπορουσα δεν βρηκα λυση δοκιμασα 3 αλλους kernel παλι το ιδιο μηπως εχει καποιος να προτεινει καμια λυση?Παλια ειχα το ιδιο προβλημα αλλα εφταιγε ο μουφα κινεζικος φορτιστης που ειχα παρει απο Ebay τελικα τα εφτυσε το καλωδιο usb 3.0 που συνδεεται στον φορτιστη δοκιμασα ενα της sony poy δανειστηκα και παει 1900 ma πφφ Edited March 8, 2016 by NecromantiA Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Bayern Δημ. March 9, 2016 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2016 Όταν βλέπετε μια εικόνα κάθετα και ξαπλωσετε το κινητό γυρίζει την εικόνα σε εσάς στην ρεβο? Σε εμένα γιατί δεν γυρίζει. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts