panos_27 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Παιδιά, εντοπίζω μερικά "σκαλώματα" στην εφαρμογή της κάμερας. Κυρίως όταν πάω να ανοίξω μέσα από εκεί το gallery σκαλώνει για λίγα δευτερόλεπτα και μετά ανοίγει. Αυτό το daemon που λέτε κλπ δεν το βλέπω κάπου. Αυτό δεν είναι σκαλωμα ρε δικε μου, η στοκ γκαλερί είναι σαπια απλά, δεν φταίει το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Abudi Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Αυτό δεν είναι σκαλωμα ρε δικε μου, η στοκ γκαλερί είναι σαπια απλά, δεν φταίει το κινητό Υπάρχει κάποιο walkaround σχετικά; Παράθεση Phone History: 1) Sony Ericsson K700 2) Sony Ericsson W610 3) Sony Ericsson C902 4) Sony Ericsson Xperia Ray 5) Nokia Lumia 925 6) Samsung Galaxy S5+ 7) Samsung Galaxy S9 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2015 Υπάρχει κάποιο walkaround σχετικά; Τι εννοείς μ αυτό; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Φίλος έχει ένα branded tmobile s5.. Έχει τρελό battery drain με lollipop, από το mm-qcamera-daemon καθάρισα cache αλλά δεν βοήθησε, επίσης δεν δουλεύει η κάμερα, μόνο μετα από επανεκκίνηση..Εχετε καμία ιδέα εκτός από factory reset? Επίσης σε περίπτωση που θέλω να βάλω κάποιο unbranded firmware, ποιο προτείνετε;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Φίλος έχει ένα branded tmobile s5.. Έχει τρελό battery drain με lollipop, από το mm-qcamera-daemon καθάρισα cache αλλά δεν βοήθησε, επίσης δεν δουλεύει η κάμερα, μόνο μετα από επανεκκίνηση..Εχετε καμία ιδέα εκτός από factory reset? Επίσης σε περίπτωση που θέλω να βάλω κάποιο unbranded firmware, ποιο προτείνετε;; Της αγγλίας (BTU). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Chris85 Δημ. May 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 3, 2015 Samsung acknowledges Galaxy S5 Lollipop update issues http://www.gsmarena.com/samsung_acknowledges_galaxy_s5_lollipop_update_issues-news-12130.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jvougiou Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Samsung acknowledges Galaxy S5 Lollipop update issues http://www.gsmarena.com/samsung_acknowledges_galaxy_s5_lollipop_update_issues-news-12130.php σωθηκαμε τωρα........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aaaaztek84 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 γεια χαρα-εχω τις μανισιες ρυθμισεις στην καμερα μπορειτε να μου πειτε ποιες ρυθμισεις να αλλαξω ωστε να υπαρξει βελτιωση στις πικ???(μιλαω για τα οπτιον-συνεχεις ληψεις??εντοπισμος???επιλεκτικη εστιαση??hdr??κτλ) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 γεια χαρα-εχω τις μανισιες ρυθμισεις στην καμερα μπορειτε να μου πειτε ποιες ρυθμισεις να αλλαξω ωστε να υπαρξει βελτιωση στις πικ???(μιλαω για τα οπτιον-συνεχεις ληψεις??εντοπισμος???επιλεκτικη εστιαση??hdr??κτλ) Αν είναι μέρα με ήλιο βάλε hdr. Αν είναι σκοτάδι βάλε αυτόματο εντοπισμό νύχτας για σταθεροποιηση περισσότερο. Αν βλέπεις ότι η φώτο βγαίνει κουνημενη βάλε αντίστροφη μέτρηση 2" κράτα την ανάσα σου και βγάλε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Samsung acknowledges Galaxy S5 Lollipop update issues http://www.gsmarena.com/samsung_acknowledges_galaxy_s5_lollipop_update_issues-news-12130.php σωθηκαμε τωρα........ Όντως, γενικοτητες! Κάτι μας είπαν, κατι είδαμε, κάτι θα κάνουμε! Και ποια μικρά διορθωτικά updates? Είδε κανείς τιποτα? Εντάξει, εγω προσωπικά δεν αντιμετωπίζω κάποιο πρόβλημα (φτου, φτου, φτου....) αλλά μεχρι τώρα δηλαδή δεν εχουν βρει καποια λύση εστω σε κάποια? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 ρε παιδια να ρωτησω κατι ? μου εχει συμβει πολλες φορες να με παιρνουν τηλεφωνο και να λεει οτι δεν εχω σημα., αλλα μολις το πιανω στα χερια μου το τηλ να μπορουν να με παρουν ! μηπως αδρανοποιητε το τηλεφωνο οταν δεν το χρησιμοποιω ? υπαρχει καποια τετια επιλογη? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 ρε παιδια να ρωτησω κατι ? μου εχει συμβει πολλες φορες να με παιρνουν τηλεφωνο και να λεει οτι δεν εχω σημα., αλλα μολις το πιανω στα χερια μου το τηλ να μπορουν να με παρουν ! μηπως αδρανοποιητε το τηλεφωνο οταν δεν το χρησιμοποιω ? υπαρχει καποια τετια επιλογη? Δεν υπαρχει κατι τετοιο, ισως απλα δεν εχεις καλο σημα και τυχαινει οταν το πιανεις να ερχεται Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 Δεν υπαρχει κατι τετοιο, ισως απλα δεν εχεις καλο σημα και τυχαινει οταν το πιανεις να ερχεται δεν γίνετε με κανενα αλλο τηλεφωνο ομως μονο με αυτο ! το σημα εινα καμπανα εδω που ειμαι ! να παρω τηλέφωνο μηπως την cosmote να με ενημερώσει ? Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 δεν γίνετε με κανενα αλλο τηλεφωνο ομως μονο με αυτο ! το σημα εινα καμπανα εδω που ειμαι ! να παρω τηλέφωνο μηπως την cosmote να με ενημερώσει ? Τελευταια στη θεσσαλονικη τον παιρνει λιγο το σημα ουτε εγω εχω καλο και σταθερο, συνηθως Ε με βγαζει οποτε και το γυρναω μονο 3G για να ειμαι με Η+ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skafetzakis Δημ. May 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2015 δεν ξερω εγω εδω παντα εχω Η+ Οπωτε νομιζω οτι κατι αλλο συμβαίνει thx Παράθεση Στέλιος http://www.vimeo.com/user1023975/videos Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2015 Παιδια ερωτηση. Εχει γυρισει κανεις σε κιτκατ απο λολιποπ να ρωτησω κανα 2 πραγματακια; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 (edited) Καλησπέρα! SOS!!! Έχω περάσει την Αγγλική ρομ με odin... αλλά πρέπει να το πάω στο service γιατί έχει ένα θέμα με την οθόνη. Πρέπει να ξαναβάλω αυτή της χώρας του (Τσέχικη ) για να μου το καλύψει η εγγύηση; Ευχαριστώ! edit: Μόλις είδα ότι πρέπει... μπήκα στο sammobile αλλά έχει τέσσερα firmwares για Τσεχία.Πως μπορώ να μάθω ποιο είναι αυτό που πρέπει να περάσω; Edited May 6, 2015 by adonis_tsif Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 καλησπερα ρε παιδια... Επειδη ψαχνω να παρω συσκευη τι θα προτείνατε εσεις ολοι που εισαστε κατοχοι... s5 η note 3? Σε ολα τα benchmark εχω δει οτι οι συσκευες ειναι πολυ κοντα και με το μεγεθος δεν εχω θεμα αφου εχω το note II. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takis1ri1 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Αφού είχες το 2 με κλειστά μάτια το 3 το s5 καλό αλλά μέχρι εκεί. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
achillesgk Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 καλησπερα ρε παιδια... Επειδη ψαχνω να παρω συσκευη τι θα προτείνατε εσεις ολοι που εισαστε κατοχοι... s5 η note 3? Σε ολα τα benchmark εχω δει οτι οι συσκευες ειναι πολυ κοντα και με το μεγεθος δεν εχω θεμα αφου εχω το note II. Ευχαριστω Αν δεν έχεις πρόβλημα με το μέγεθος, note 3. Ως τηλέφωνο, το μέγεθος του s5 είναι πιο βολικό, αλλά όταν πάω να σερφάρω ψάχνω το note 3. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 καλησπερα ρε παιδια... Επειδη ψαχνω να παρω συσκευη τι θα προτείνατε εσεις ολοι που εισαστε κατοχοι... s5 η note 3? Σε ολα τα benchmark εχω δει οτι οι συσκευες ειναι πολυ κοντα και με το μεγεθος δεν εχω θεμα αφου εχω το note II. Ευχαριστω Έχω το σ5 και ένας φίλος έχει το νοτε 3. Όσον αφορά την εμπειρία χρήσης είναι μπορώ να πω ακριβώς ίδια. Διαλέγεις με βάση το αν χρειάζεται το πενακι και αν θες πιο μεγάλη οθόνη. Σαν εμπειρία πανομοιοτυπα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Καλησπέρα! SOS!!! Έχω περάσει την Αγγλική ρομ με odin... αλλά πρέπει να το πάω στο service γιατί έχει ένα θέμα με την οθόνη. Πρέπει να ξαναβάλω αυτή της χώρας του (Τσέχικη ) για να μου το καλύψει η εγγύηση; Ευχαριστώ! edit: Μόλις είδα ότι πρέπει... μπήκα στο sammobile αλλά έχει τέσσερα firmwares για Τσεχία.Πως μπορώ να μάθω ποιο είναι αυτό που πρέπει να περάσω; Μια βοήθεια ρε παιδια!!!!Καίγομαι... αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AntwnisSt Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Έχω το σ5 και ένας φίλος έχει το νοτε 3. Όσον αφορά την εμπειρία χρήσης είναι μπορώ να πω ακριβώς ίδια. Διαλέγεις με βάση το αν χρειάζεται το πενακι και αν θες πιο μεγάλη οθόνη. Σαν εμπειρία πανομοιοτυπα ενας κυριος λογος που το συζητω ειναι και το γεγονος οτι ειναι αδιαβροχο... αλλιως σκεφτομουν να παω και στο note 4 αλλα διαβασα τις σελιδες του φορουμ και ειδα πολυ γκρινια για διαφορα θεματακια και ξενερωσα να σου πω την αληθεια. ευχαριστω παντως ολα τα παιδια για τις απαντησεις., Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos_27 Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Μια βοήθεια ρε παιδια!!!!Καίγομαι... αν γνωρίζει κάποιος ας μου απαντήσει!!!! Βάλε το πιο πρόσφατο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adonis_tsif Δημ. May 6, 2015 Κοινοποίηση Δημ. May 6, 2015 Βάλε το πιο πρόσφατο Όταν λέω τέσσερα εννοώ ένα για συσκευή vodafone, ένα για t-mobile,O2C και ΕTL... Δεν έχει ένα με τέσσερις αναβαθμίσεις για να διαλέξω το ποιο πρόσφατο όπως μου είπες!:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts