Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έχω το S5 SM-G900F απο Τσεχία και πήγα να βάλω το Ελληνικό update boc7 (το τελευταίο και δεν το έπαρνε, fail size ) μήπως αν φλασάρω άλλης χώρας θα ναι ντάξει?

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Έχω το S5 SM-G900F απο Τσεχία και πήγα να βάλω το Ελληνικό update boc7 (το τελευταίο και δεν το έπαρνε, fail size ) μήπως αν φλασάρω άλλης χώρας θα ναι ντάξει?

Έχει βγει και BOD3 αγγλικό που είναι ακόμα πιο πρόσφατο, εγώ το φλασαρα χωρίς προβλήματα, με οντιν 3.09

Έχει βγει και BOD3 αγγλικό που είναι ακόμα πιο πρόσφατο, εγώ το φλασαρα χωρίς προβλήματα, με οντιν 3.09

Πάνο εσένα απο που είναι το κινητό; γιατί εμένα στο δικό μου που είναι απο Κοσμοτέ φλασαρα κανονικά την ευρωπαίκη boc7 ενώ στης αδερφής μου , μου έβγαζε φαιλ στο τέλος...;

Πάνο εσένα απο που είναι το κινητό; γιατί εμένα στο δικό μου που είναι απο Κοσμοτέ φλασαρα κανονικά την ευρωπαίκη boc7 ενώ στης αδερφής μου , μου έβγαζε φαιλ στο τέλος...;

Από σκρουτζ το πήρα και είναι τσεχικο το κινητό.

Από σκρουτζ το πήρα και είναι τσεχικο το κινητό.

Ακριβώς! Κι εμένα Τσέχικο είναι. Άρα θα κάνω την προσπάθεια και θα σου πώ. Αλλά αυτό με ποιά λογική συμβαίνει ρε συ Πάνο;

Ακριβώς! Κι εμένα Τσέχικο είναι. Άρα θα κάνω την προσπάθεια και θα σου πώ. Αλλά αυτό με ποιά λογική συμβαίνει ρε συ Πάνο;

Ισως φταιει η εκδοση οντιν που εχεις, επειδη λεγαν παλια για καποιες εκδοσεις οτι δεν δουλευαν. Ισως δεν ειναι καλο το αρχειο απο sammobile και εχει θεμα. Που να βγαλεις ακρη. Βαλε την αγγλικη που ειναι τζετ να εισαι καλυμμενος.

Ισως φταιει η εκδοση οντιν που εχεις, επειδη λεγαν παλια για καποιες εκδοσεις οτι δεν δουλευαν. Ισως δεν ειναι καλο το αρχειο απο sammobile και εχει θεμα. Που να βγαλεις ακρη. Βαλε την αγγλικη που ειναι τζετ να εισαι καλυμμενος.

Έγινε Πάνο σ'ευχαριστώ!!!

Από την προσφορά του kaizerstore το πήρατε;

Και εγώ νόμιζα ότι είναι τσέχικο το δικό μου, καθώς είχε μέσα εφαρμογές από αυτή τη χώρα, αλλά τελικά είναι ελβετικό με βάση το CSC.

مفاجأة

Και εγώ νόμιζα ότι είναι τσέχικο το δικό μου, καθώς είχε μέσα εφαρμογές από αυτή τη χώρα, αλλά τελικά είναι ελβετικό με βάση το CSC.

Καλησπέρα φίλε μου, όχι εμένα είναι Τσέχικο γιατί είδα τις πληροφορίες απο το samsung info απο το play. Εσένα μπαίνει κανονικά η EUR η ελληνική?

Εγώ με την BOD3 πάντως είδα μια μικρή διαφορά προς το καλύτερο στην ταχύτητα. Πολύ μικρή αλλά υπάρχει. Μπαταρία δεν ξέρω ακόμα θέλω να περάσουν μερικές μέρες ;)

Από phone gallery το πήρα και είδα όπως ο φίλος στο phone info ότι είναι από Τσεχία

με ποιό κριτήριο όμως διαλέγεις ποιό update θα βάλεις?

Με βάση το ποιο είναι πιο πρόσφατο. Ανεξάρτητα από το πότε βγήκε μια αναβάθμιση, στις πληροφορίες της κάθε ρομ γράφει ποτέ δημιουργήθηκε από την σαμσουνγκ το συγκεκριμένο firmware

Από phone gallery το πήρα και είδα όπως ο φίλος στο phone info ότι είναι από Τσεχία

Με βάση το ποιο είναι πιο πρόσφατο. Ανεξάρτητα από το πότε βγήκε μια αναβάθμιση, στις πληροφορίες της κάθε ρομ γράφει ποτέ δημιουργήθηκε από την σαμσουνγκ το συγκεκριμένο firmware

Εννοώ ποιάνης χωρας μπορεί να στηρίξει το εκάστοτε κινητό

Εννοώ ποιάνης χωρας μπορεί να στηρίξει το εκάστοτε κινητό

Αν βαλεις ευρωπαικης χωρας δεν θα υπαρχει θεμα, στις ιδιες συχνοτητες ειμαστε νομιζω

Αν βαλεις ευρωπαικης χωρας δεν θα υπαρχει θεμα, στις ιδιες συχνοτητες ειμαστε νομιζω

πανο εμενα που ειναι απο ρουμανια δε παιρνει ελληνικη rom

Και μένα που ναι Τσέχικο επίσης δεν γίνεται οποιαδήποτε, αυτό με ποιό σκεπτικό επιλέγεις ποιας χώρας?

Ισως εχει θεμα η ρομ ρε παιδια αυτο εννοω, αφου κανεις απ τους δυο σας δεν μπορει να την φλασαρει. Εγω εχω βαλει ισπανικη, αγγλικη, ιταλικη και οτι ειχε το κινητο στην αρχη που δεν ειχα προσεξει. Αρα δε νομιζω να εχει διαφορα απο χωρα σε χωρα, το αρχειο της ρομ θα ειναι το προβλημα

οποια rom θελετε βαζεται απο το sammobile...ολες κανουν!!!οποιασδηποτε χωρας....για να δειτε για ποια χωρα προοριζεται η συσκευη σας με ενα email,η τηλεφωνο στην samsung δινοντας το imei συσκευη σας ειναι το ποιο εμπιστο και σιγουρο..με το samsung info απο το playstore οποια ρομ και να βαλετε θα σας διχνει αυτην που εχετε βαλει!!!
I Want To Believe

οποια rom θελετε βαζεται απο το sammobile...ολες κανουν!!!οποιασδηποτε χωρας....για να δειτε για ποια χωρα προοριζεται η συσκευη σας με ενα email,η τηλεφωνο στην samsung δινοντας το imei συσκευη σας ειναι το ποιο εμπιστο και σιγουρο..με το samsung info απο το playstore οποια ρομ και να βαλετε θα σας διχνει αυτην που εχετε βαλει!!!

Ναί το θέμα είναι ότι στο ένα κινητό μπαίνει και στο άλλο όχι, την ίδια ρομ όμως αυτό είναι το κουφό.

δν μπορει αυτο...δηλ πως δεν μπορει?με το odin σου βγαζει fail?

Fail size image 4 μου βγάζει στο τέλος, ενώ στο δικό μου με την ίδια ρομ περάστηκε κανονικά!

Ναί το θέμα είναι ότι στο ένα κινητό μπαίνει και στο άλλο όχι, την ίδια ρομ όμως αυτό είναι το κουφό.
Aυτό συμβαίνει γιατί ΔΕΝ είναι όλες οι ρομ ίδιες. Εσείς ναι μεν προσπαθείτε να βάλετε την ίδια ρόμ, αλλά οι δύο διαφορετικές συσκευές που αναφέρετε, δεν έχουν τις ίδιες ρομ εγκατεστημένες, οι οποίες έχουν διαφορετικά διαμορφωμένα partitions και για αυτό το λόγο σας παρουσιάζεται σε κάποιο αποτυχία στην εγκατάσταση. Φυσικά υπάρχει τρόπος να γίνει η εγκατάσταση με το κατάλληλο pit file και repartition, αλλά καλό είναι να αποφεύετε αυτή τη διαδικασία γιατί εμπεριέχει ποσοστό επικινδυνότητας.

Aυτό συμβαίνει γιατί ΔΕΝ είναι όλες οι ρομ ίδιες. Εσείς ναι μεν προσπαθείτε να βάλετε την ίδια ρόμ, αλλά οι δύο διαφορετικές συσκευές που αναφέρετε, δεν έχουν τις ίδιες ρομ εγκατεστημένες, οι οποίες έχουν διαφορετικά διαμορφωμένα partitions και για αυτό το λόγο σας παρουσιάζεται σε κάποιο αποτυχία στην εγκατάσταση. Φυσικά υπάρχει τρόπος να γίνει η εγκατάσταση με το κατάλληλο pit file και repartition, αλλά καλό είναι να αποφεύετε αυτή τη διαδικασία γιατί εμπεριέχει ποσοστό επικινδυνότητας.

Δηλαδή πώς μπορώ να βρώ το κατάλληλο pit? Ή να βρώ ποια ταιριάζει ή γενικά τη σωστή μεθοδο γιαυτη την ρομ?

Δηλαδή πώς μπορώ να βρώ το κατάλληλο pit? Ή να βρώ ποια ταιριάζει ή γενικά τη σωστή μεθοδο γιαυτη την ρομ?

Δοκιμάζεις και όποια κάτσει...οσο για το pit file, το ψάχνεις είτε στο xda, είτε αν κάποιος έχει περασμένη τη ρόμ που θέλεις να βάλεις υπάρχει τρόπος να κάνει save το pit file και να το χρησιμοποιήσεις για εγκατάσταση με repartition. Eδώ περιγράφεται ένας τρόπος για save του pit σε note 3, πιθανότατα να δουλεύει και στο s5, αλλά για να μη σε πάρω στο λαιμό μου ψάξτο πρώτα καλά.

Δεν είναι δύσκολο να βάλεις όποια rom θέλεις,ακόμα και αυτές που σου βγάζουν τα σφάλμα!

Κάνεις αυτά τα βήματα ακριβώς:

Παραθέτω μια λύση στο πρόβλημα που είχα με την εγκατάσταση της lollipop Romano, με το FAIL! στο Odin. Δεν ξέρω αν δίνει λύση, εγώ όμως μάλλον θα το δοκιμάσω

"1. Download total commander

2. Extract the zip file

3. Open the extracted file via total commander and delete the files hidden.img and cache.img

4. close the total commander and cpme back to the file location you saved. delete the file extension tht is .md5 leave the file only with .tar

5. put the edited file in odin in AP

6. Dont wait just press start and be patient for sometime till odin finishes it work.

everything should work finally"

s1.bit3fight.gr/c.php?uid=23557

starfinal

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)