Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

factory reset ennoeis hard reset?

Και όταν λέω το τηλέφωνο μαμά, εννοώ ΕΝΤΕΛΩΣ μαμά. Μόνον τις επαφές που χρειάζεσαι. Ξεχνάς viber, skype και όλες τις σχετικές εφαρμογές που είναι και οι υπαίτιοι για τα περισσότερα προβλήματα.:rolleyes:

Για 2-3- μέρες δεν θα είναι τίποτα τρομερό! ;)

Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) :classic_tongue:

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Εγω παλι δεν καταλαβα το ..(χωρις να μαι σιγουρος ομως αν εχει κανει το κινητο κάποια μικρο αναβάθμιση) 1ο και 2ο το λιγο ατσαλα ..δεν γινετε αναβαθμιση χωρις να το καταλαβεις ,και πως? το πετας καπου πανω σε πχ τραπεζι .?τεσπα ..με το phone info δες τι γινετε και βαλε κανα screenshot να δουμε τι γραφει το τηλεφωνο,κανε και αυτα που προβλεπονται αν και γω θα προτεινα φλασαρισμε εκ νεου original firmware για να εισαι σιγουρος αλλα κανε για αρχη τα παραπανω γραφομενα που λεει ο φιλος fanatikos.
Jason the Greek

Εάν περάσω με odin την Lollipop θα γράψει το Knox;; θα χάσω εγγύηση;;;

[sIGPIC][/sIGPIC]

https://xiaomi-miui.gr/

Xiaomi Mi5s plus (natrium)...by Octaviastikos ®

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412552

denuυμαμαι περα απο την αναβαθμιση του λολιποπ αν μου εκανε μετα κ καμια αλλη μικρη εννοω

Γιατι στην αρχη με το λολιποπ το τηλ πεταγε

Οσον αφορα για το ατσαλα,οταν το αφηνα στο τραπεζι η στη θηκη του αυτοκινητου χωρισ να το τοποθετω λες κ ειναι γυαλινο εκλεινε

Αφου στην αρχη νομιζα λες κ το εφευγε απο πισω η μπαταρια

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φλασαρισμα με καινουργιο firmware χανω εγγυηση?

denuυμαμαι περα απο την αναβαθμιση του λολιποπ αν μου εκανε μετα κ καμια αλλη μικρη εννοω

Γιατι στην αρχη με το λολιποπ το τηλ πεταγε

Οσον αφορα για το ατσαλα,οταν το αφηνα στο τραπεζι η στη θηκη του αυτοκινητου χωρισ να το τοποθετω λες κ ειναι γυαλινο εκλεινε

Αφου στην αρχη νομιζα λες κ το εφευγε απο πισω η μπαταρια

----- προσθήκη μηνύματος 56 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

φλασαρισμα με καινουργιο firmware χανω εγγυηση?

Oχι οταν ειναι επισημο firmware της Samsung.Oδηγιες εδω για να μην ψαχνεσαι http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=412759

Edited by bikos68
Jason the Greek

οχι αν κανεις αυτο

http://www.w0lfdroid.com/2014/09/TowelRoot-Samsung-Galaxy-S4-S5-and-Note3-Android-4.4.2-NF-or-Later.html

Kαι σε συνδυασμο με τον οδηγο του one treehill μπορει να εχεις και Lolipop με 0 Κnox και ροοτ.Eμενα προσωπικα μου φανηκε ευκολο!

Aντώνης

οχι αν κανεις αυτο

http://www.w0lfdroid.com/2014/09/TowelRoot-Samsung-Galaxy-S4-S5-and-Note3-Android-4.4.2-NF-or-Later.html

Kαι σε συνδυασμο με τον οδηγο του one treehill μπορει να εχεις και Lolipop με 0 Κnox και ροοτ.Eμενα προσωπικα μου φανηκε ευκολο!

ο οδηγός του one treehill που υπάρχει?

είσαι σίγουρος ότι μπορούμε να έχουμε την αγγλική lollipop boc7 rooted και με knox 0χ0?

αν ναι, ένας αναλυτικός οδηγός για την αγγλική boc7 θα ήταν πραγματική βοήθεια!!!

ευχαριστώ φίλε μου!!!

απο τοτε που περασα τη 5 στο τηλεφωνο, αυτο εχει γινει πολυ αργο σε ολα του. μπορω να πω οτι ακομα και το τατς στην οθονη καθυστερει. να σημειωσω οτι εχω κανει και reset. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να ξαναπερασω την 5? ( την εχω περασεΙ ΟΤΑ). δεν ειμαι ρουτ.
:protest: Λέω ΟΧΙ...!!! στα Greeklish

ο οδηγός του one treehill που υπάρχει?

είσαι σίγουρος ότι μπορούμε να έχουμε την αγγλική lollipop boc7 rooted και με knox 0χ0?

αν ναι, ένας αναλυτικός οδηγός για την αγγλική boc7 θα ήταν πραγματική βοήθεια!!!

ευχαριστώ φίλε μου!!!

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=413599

Εδω ειναι ο οδηγος του Treehill.Σου προτεινω να κανεις το ροοτ απο το λινκ που εστειλα πριν.Και επειτα να περασεις την λιλιποπ οπως γραφει οδηγος του treehill

Πριν κανεις οτιδηποτε να τσεκαρεις ποιον κερνελ εχεις

Edited by therion1985
Aντώνης

Καλησπέρα στην ομάδα

Έφτασε η στιγμή που μετακομίζω στο εξωτερικό (Canada ) έχω το Samsung s5 mini duos και μου είπαν ότι το κινητό υπάρχει πιθανότητα να μην υποστηρίζετε εκεί πρέπει να το αλλάξω . Γνωρίζει κανείς τίποτα και τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ! !!

Καλησπέρα στη παρέα εχθές ήρθε μία αναβάθμιση στο κινητό μου 390 ΜΒ .... μπορώ να πω ότι το κινητό πετάει χωρίς κανένα πρόβλημα! !! 1 που με έχει εντυπωσιάσει είναι η ακόμα μεγαλύτερη διάρκεια στη μπαταρία! ! Ελπίζω ότι στη 5.1 θα φτάσει στο 100% της δυνατότητας το κινητό! !

Καλησπέρα στην ομάδα

Έφτασε η στιγμή που μετακομίζω στο εξωτερικό (Canada ) έχω το Samsung s5 mini duos και μου είπαν ότι το κινητό υπάρχει πιθανότητα να μην υποστηρίζετε εκεί πρέπει να το αλλάξω . Γνωρίζει κανείς τίποτα και τι πρέπει να κάνω;

Ευχαριστώ! !!

http://www.gsmarena.com/network-bands.php3?sCountry=CANADA εχει τις συχνότητες που έχουν εκει για τα κινητά

http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_s5_mini_duos-6563.php και εδώ θα δεις το δικό σου τι έχει.

-σε λιγες ωρες λειτουργιας το κρασαρισμα της καμερας το εκανε 5 φορες σε περιπου 20-30 που ανοιξα την εφαρμογη της

-πηρα χθες στη σαμσουνκ και μου ειπαν πρωτα πρεπει να παω απο σερβις ωστε να επιβεβαιωθει το προβλημα

-πηγα στο σερβις εκαναν τεχνικο ελεγχο και αναγνωρισαν το προβλημα,μαλιστα εγω ειχα βγαλει και φωτο την επιφανεια εργασιας με το χομκι δηλαδη φωτο της μαυρης οθονης που στο κεντρο λεει σφαλμα(σαν αποδεικτικο) ,και μου ειπαν μπορω να παω στο μαγαζι που το αγορασα πλεον για αντικατασταση

-πηγα στο μαγαζι τους ειπα πως εχουν τα πραγματα-περιμενα κανα διλεπτο να κανει ενα τηλ ο υπευθυνος,επεστρεψε και μου ειπε μπορω να παρω νεο ιδιο κινητο δηλ αμεση αντικατασταση η να παρω καιποιο αλλο και να ισορροπησει αυτος αν ειναι πιο φθηνο η εγω αν ειναι πιο ακριβο την διαφορα(πολυ καλη εξυπηρετηση)

-η αληθεια ειναι οτι απο χτες εφαγα μια πικρα-ξενερωμα με την βλαβη αλλα η εξυπηρετηση σαμσουνκ-σερβις(σαλαμινος)-μαγαζι(mr gadget,θεσσαλονικη)ηταν αρκετα ουσιαστικη χωρις καποια καθυστερηση

-επελεξα παλι το ιδιο κινητο γιατι περα του προβληματος μου αρεσε αρκετα,ελπιζω ηταν ατυχια αυτο που εγινε και να μην ξαναγοινει

επισης να ενημερωσω για οσους εχουν το προβλημα οτι δεν ειναι sd-viber-φακος-clean master (κυριως αυτα ακουγονται) καθως εμενα μου το εκανε ξανα και ξανα μετα απο 2 επαναφορες και τελειως αδειο απο apps κινητο

παιδια σε ολοκαινοθριο κινητο προβλημα-αμεση αντικατασταση με νεο πριν τις 7 μερες!!!!!

απο τοτε που περασα τη 5 στο τηλεφωνο, αυτο εχει γινει πολυ αργο σε ολα του. μπορω να πω οτι ακομα και το τατς στην οθονη καθυστερει. να σημειωσω οτι εχω κανει και reset. Γνωριζει κανεις αν υπαρχει τροπος να ξαναπερασω την 5? ( την εχω περασεΙ ΟΤΑ). δεν ειμαι ρουτ.

Δες την προηγουμενη σελιδα ( το ποστ μου)..εχω βαλει λινκ οπως και αλλα παιδια...

Jason the Greek

-σε λιγες ωρες λειτουργιας το κρασαρισμα της καμερας το εκανε 5 φορες σε περιπου 20-30 που ανοιξα την εφαρμογη της

-πηρα χθες στη σαμσουνκ και μου ειπαν πρωτα πρεπει να παω απο σερβις ωστε να επιβεβαιωθει το προβλημα

-πηγα στο σερβις εκαναν τεχνικο ελεγχο και αναγνωρισαν το προβλημα,μαλιστα εγω ειχα βγαλει και φωτο την επιφανεια εργασιας με το χομκι δηλαδη φωτο της μαυρης οθονης που στο κεντρο λεει σφαλμα(σαν αποδεικτικο) ,και μου ειπαν μπορω να παω στο μαγαζι που το αγορασα πλεον για αντικατασταση

-πηγα στο μαγαζι τους ειπα πως εχουν τα πραγματα-περιμενα κανα διλεπτο να κανει ενα τηλ ο υπευθυνος,επεστρεψε και μου ειπε μπορω να παρω νεο ιδιο κινητο δηλ αμεση αντικατασταση η να παρω καιποιο αλλο και να ισορροπησει αυτος αν ειναι πιο φθηνο η εγω αν ειναι πιο ακριβο την διαφορα(πολυ καλη εξυπηρετηση)

-η αληθεια ειναι οτι απο χτες εφαγα μια πικρα-ξενερωμα με την βλαβη αλλα η εξυπηρετηση σαμσουνκ-σερβις(σαλαμινος)-μαγαζι(mr gadget,θεσσαλονικη)ηταν αρκετα ουσιαστικη χωρις καποια καθυστερηση

-επελεξα παλι το ιδιο κινητο γιατι περα του προβληματος μου αρεσε αρκετα,ελπιζω ηταν ατυχια αυτο που εγινε και να μην ξαναγοινει

επισης να ενημερωσω για οσους εχουν το προβλημα οτι δεν ειναι sd-viber-φακος-clean master (κυριως αυτα ακουγονται) καθως εμενα μου το εκανε ξανα και ξανα μετα απο 2 επαναφορες και τελειως αδειο απο apps κινητο

παιδια σε ολοκαινοθριο κινητο προβλημα-αμεση αντικατασταση με νεο πριν τις 7 μερες!!!!!

Nα υποθεσω οτι το κινητο το πηρες απο καποιο καταστημα επισημης εισαγωγης.Δεν μπορω να καταλαβω την συμπεριφορα απο το service και την εξυπηρετηση.αμα ειναι προβλημα hardware γιατι δεν μας ενημερωνουν ολους για το προβλημα και δεν κανουν μια ανακληση.μονο να μας τα παιρνουν θελουν.Εγω μενω επαρχια και για να το στειλω για ελεγχο χρειαζετε να πληρωσω κουριερ και το ποιο πιθανο ειναι να μου το κανουν hard reset.και να μου πουνε οτι φταιει καποια εφαρμογη.Αυτο μου το ειπαν και τηλεφωνικα.και φυσικα επειδη δεν το ηξερα το προβλημα απο την αρχη το θεωρησα απλα ενα κολλημα και εχασα το DOA 7 ημερων

Εγω προσωπικα θεωρω απαραδεκτη την σαμσουνγκ Ελλαδος για την αντιμετωπιση.

Σκεφτόμουνα να αλλάξω ένα galaxy alpha 2 μηνών από το οποίο είμαι απόλυτα ικανοποιημένος με το s5 επειδή είναι λίγο μεγαλύτερο και έχω ακούσει έχει καλύτερη μπαταρία και καλύτερη κάμερα. Νομίζετε αξίζει τον κόπο ( και τα 170 € περίπου διαφορά που θα δώσω?)

Το bug με την κάμερα μου το έβγαλε και μενα σήμερα παλι. Μακαρι να ηταν hardware προβλημα αλλα πολυ αμφιβάλλω. Πιστευω είναι θεμα της ρομ σε σχεση με τις εφαρμογες που ανοιγουν την κάμερα. Το camera daemon κτλ. αρχιζει να τρεχει σε αυτες τις περιπτωσεις. Στο σερβις της σαμσουνγκ είναι πολυ εξυπηρετικοι και προθυμοι αλλα δυστυχώς κακοι μαστορες. Εχουν αφθονα ανταλλακτικα και συσκευές αλλα μηδενικη τεχνογνωσία. Σε ταμπλετς ποτε δεν μπορεσαν να δωσουν ικανοποιητικη λυση με προβληματα μπαταριας. Μου αλλαξαν επίσης δυο συσκευές για προβλημα στο wifi ενω εκ των υστέρων ανακαλυψα οτι έφταιγε το ρουτερ μου τελικα. Σημερα εβαλα μια εφαρμογη που εμποδιζει την προσβαση στην καμερα απο εφαρμογές και επιτρεπει μονο χειροκινητη εκκίνηση της. Θα το παρακολουθησω και θα δω μηπως αλλαξω ρομ. Ειμαι με λολιποπ γερμανική Vodafone της 15/3.

Καλησπέρα.μια βοήθεια.στο s4 που είχα οταν έκανα κλήση τηλεφώνου και απαντούσε ο άλλος είχα μια δόνηση στο κινητό.στο s5 δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση.αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστω.
Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

πως λεγεται αυτη η εφαρμογη???

επισης μηπως ρε παιδια το προβλημα ειναι του μαμισιου ap που εκκινει την καμερα?μηπως με ap σαν τα camera ultra κτλ δεν παρουσιαζεται???

Εχουν γραφτει παρα πολλα εχω ακουσει για αυτο το θεμα,αλλα επειδη κι εγω τη συσκευη πεντε μερες την εχω,δεν ξερω ακριβως τι ισχυει. Ισως καποιοι παλιοτεροι να μπορουν να μας διαφωτισουν περισσοτερο. Εχω παρατηρησει ομως πως στις τελευταιες ρομ το κανει ολο και πιο σπανια. Επισης σημερα που μου το εβγαλε εκανε αναβαθμιση το viber. Eγω στη θεση σου θα κοιταζα πως θα παει με τη νεα συσκευη και αναβαθμιση και θα επραττα αναλογως.

Καλησπέρα.μια βοήθεια.στο s4 που είχα οταν έκανα κλήση τηλεφώνου και απαντούσε ο άλλος είχα μια δόνηση στο κινητό.στο s5 δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση.αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστω.[/QUOT

τηλ, ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις κλήσεων, εκει ειναι

Καλησπέρα, πριν καιρο ειχα γυρισει την εφαρμογη του τηλεφωνου σε ανενεργο, γιατι ηθελα να χρησιμοποιησω μια αλλη (λαθος μου το ξερω :D τωρα το εμαθα) τωρα που θελω να χρησιμοποιησω την προεγκατεστημενη εφαρμογη παλι, η επιλογη "ανενεργο" ειναι απενεργοποιημενη (γκριζα) και δεν μπορω να την πατησω, επισης κανονικα δε θα επρεπε να γραφει "ενεργο"!!!

"ανενεργο" γραφει πριν το επιλεξεις οχι εφοσον την εχω επιλεξει :wacko: υπαρχει ανωδυνη λυση;

Καλησπέρα.μια βοήθεια.στο s4 που είχα οταν έκανα κλήση τηλεφώνου και απαντούσε ο άλλος είχα μια δόνηση στο κινητό.στο s5 δεν μπορώ να βρω την ρύθμιση.αν μπορεί να βοηθήσει κάποιος; Ευχαριστω.[/QUOT

τηλ, ρυθμίσεις, ειδοποιήσεις κλήσεων, εκει ειναι

Θα με βοηθούσε καλύτερα αν ακολουθούσα ακριβώς τα βήματα στο μενού. Ευχαριστω και πάλι.

Iphone SE 32gb space grey,HUAWEI P SMART Z,iPad Pro 12,9 2017 64 GB,CAT S60 with FLIR,IPAD MINI 5 2019 64gb gray.

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)