Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ το έχω αφήσει στις default ρυθμίσεις και δουλεύει 1 χαρά όταν το χρειάζομαι.

Νομίζω το Mp4 είναι πολύ πιο καθαρό...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Περασα την 5 και ειχα εγκατεστημενο το clean master. Ετρωγε αρκετα κολληματα το κινητο και μολις το διεγραψα εστρωσε και παει μια χαρα τωρα.

Νομίζω το Mp4 είναι πολύ πιο καθαρό...

Ναι αλλά δυστυχώς πιάνει και πιο πολύ χώρο όμως.

Προσωπικά πάντως την έχω στο off την εφαρμογή και όταν τη χρειάζομαι για διάφορα που πρέπει να θυμάμαι τότε την ενεργοποιώ και για αυτό που τη θέλω κάνει 1 χαρά τη δουλειά του και το 3gp :)

Περασα την 5 και ειχα εγκατεστημενο το clean master. Ετρωγε αρκετα κολληματα το κινητο και μολις το διεγραψα εστρωσε και παει μια χαρα τωρα.

Τα είπα παραπάνω, μακριά από αυτά τα προγράμματα.

Πλέον το Android ειδικά στις καλές συσκευές όπως το S5 δε χρειάζεται τέτοια

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδιά αφού έβαλα το μοτίβο για κλείδωμα οθόνης, μετά δεν με αφήνει να διαλέξω "Κύλιση" ή "Κανένα"...

Μήπως ξέρει κάτι κάποιος?

Ορίστε και το screenshot...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Και σε μενα το ιδιο. Εβαλα αποτυπωμα και δεν με αφηνει να βαλω κυλιση παλι. Τα υπολοιπα ειναι οκ

σίγουρα θα είναι κάποιο bug... Δεν είναι δυνατόν να μην μας αφήνει να ξαναβρούμε Κύλιση ή Κανένα...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

σίγουρα θα είναι κάποιο bug... Δεν είναι δυνατόν να μην μας αφήνει να ξαναβρούμε Κύλιση ή Κανένα...

Αν απενεργοποιήσεις το μοτίβο πάλι δε σε αφήνει?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

μα το μοτίβο έχω... πάω να το αλλάξω, βάζω το μοτίβο και βγαίνει η οθόνη του screenshot. απενεργοποιημένα τα Κύλιση & Κανένα...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Φτιάχνοντας το μοτίβο που έχεις σχεδιάσει για το ξεκλείδωμα ή βάζοντας το δακτυλικο αποτύπωμα ξεκλειδώνει αυτόματα η οθόνη χωρίς να κάνεις όλα τα υπόλοιπα. ..εάν θέλετε κυλιση ή κάτι άλλο θα πρέπει να έχετε ελεύθερη την οθόνη για ξεκλείδωμα χώρις κωδικούς μοτίβο ή αποτύπωμα. .. Edited by xiou

Φτιάχνοντας το μοτίβο που έχεις σχεδιάσει για το ξεκλείδωμα ή βάζοντας το δακτυλικο αποτύπωμα ξεκλειδώνει αυτόματα η οθόνη χωρίς να κάνεις όλα τα υπόλοιπα. ..εάν θέλετε κυλιση ή κάτι άλλο θα πρέπει να έχετε ελεύθερη την οθόνη για ξεκλείδωμα χώρις κωδικούς μοτίβο ή αποτύπωμα. ..

Σωστά αυτό λέμε. Αλλά πως γίνεται αυτό λέμε??

Εγώ είχα κύλιση για ξεκλείδωμα οθόνης... Μετά έβαλα Μοτίβο... Και μετά πάω πάω να ξανά αλλάξω σε κύλιση και δεν γίνεται...

Πάω Ρυθμίσεις-Κλείδωμα Οθόνης... Διαλέγω την επιλογή Κλείδωμα Οθόνης και μου ζητάει το Μοτίβο που έχω βάλει... Το βάζω και μετά οι μόνες επιλογές που μπορώ να διαλέξω (για να αλλάξω δηλαδή τον τρόπο ξεκλειδώματος) είναι αυτές που φαίνονται στο screenshot... Η Κύλιση και το Κανένα είναι αχνά και δεν μπορώ να τα επιλέξω...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Sorry εγω καταλαβα λαθος :) για να επανελθει Κλειδωσε-ξεκλειδωσε την οθόνη 1-2 φορές και δες μετά αν θα σου δώσει την επιλογή. . Ειδάλλως κάνε μια επανεκκίνηση να δούμε τι θα γίνει. ..

Sorry εγω καταλαβα λαθος :) για να επανελθει Κλειδωσε-ξεκλειδωσε την οθόνη 1-2 φορές και δες μετά αν θα σου δώσει την επιλογή. . Ειδάλλως κάνε μια επανεκκίνηση να δούμε τι θα γίνει. ..

Όλα αυτά τα έχω κάνει...

Αν δεις το screenshot, στο Κύλιση και στο Καμία, λέει "Απενεργοποιήθηκε από διαχειριστή, πολιτική κρυπτογράφησης ή χώρο αποθήκευσης διαπιστευτηρίων"...

Τώρα πως θα βρούμε από τις ρυθμίσεις πως να το αλλάξουμε αυτό και να ανοίξουν πάλι οι 2 αυτές επιλογές, ένας Θεός ξέρει...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με το κινητο,παγωνει η οθονη συχνα και δεν ανταποκρινονται τα κουμπια για καποιο χρονικο διαστημα.Εχω την 4.4.2 εργοστασιακη,εχει να προτεινει κανεις κατι?

Όλα αυτά τα έχω κάνει...

Αν δεις το screenshot, στο Κύλιση και στο Καμία, λέει "Απενεργοποιήθηκε από διαχειριστή, πολιτική κρυπτογράφησης ή χώρο αποθήκευσης διαπιστευτηρίων"...

Τώρα πως θα βρούμε από τις ρυθμίσεις πως να το αλλάξουμε αυτό και να ανοίξουν πάλι οι 2 αυτές επιλογές, ένας Θεός ξέρει...

μήπως υπάρχει σε επιλογή στις επιλογές προγραμματιστη;

καλησπερα παιδια εχω ενα θεμα με το κινητο,παγωνει η οθονη συχνα και δεν ανταποκρινονται τα κουμπια για καποιο χρονικο διαστημα.Εχω την 4.4.2 εργοστασιακη,εχει να προτεινει κανεις κατι?

Ακριβώς το ίδιο πάθαινα και πέρασα την lollipop... μέχρι τώρα δεν έχω πρόβλημα ξανά... Επειδή τα ίδια μου έκανε το S3 και τελικά ήθελε αλλαγή πλακέτας, για αυτό στην ουσία έκανα τώρα ένα format (hard reset) περνώντας την lollipop με το Odin, για να δω αν μου το ξανακάνει... Κάνε μια επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αν και θα πρότεινα να περάσεις μια Stock ROM με το Odin, ώστε να γίνει hard reset, για να κάνει format και στην Nand μνήμη, μήπως έχεις κάποια αρχεία κατεστραμμένα και για αυτό τα κολλήματα). Επίσης αν μπείς στην διαδικασία κάνε και format από τις ρυθμίσεις και στην κάρτα μνήμης...

μήπως υπάρχει σε επιλογή στις επιλογές προγραμματιστη;

Έψαξα αλλά δεν βρήκα κάτι...

Υ.Γ. Το δοκίμασε να βάλει κανείς σαν κλείδωμα οθόνης το Μοτίβο και μετά να προσπαθήσει να το αλλάξει, για να δούμε αν είναι γενικό το φαινόμενο ή εγώ έχω πειράξει κάτι στις ρυθμίσεις? Για να μην ψάχνουμε άδικα σε περίπτωση που είναι γενικό....

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

#Kalagas. Το δοκίμασα, έβαλα μοτίβο και μετά ξανά κυλιση η καμία και τα παίρνει κανονικά. Έχω την τελευταία lollipop περασμένη!
kountouraN

#Kalagas. Το δοκίμασα, έβαλα μοτίβο και μετά ξανά κυλιση η καμία και τα παίρνει κανονικά. Έχω την τελευταία lollipop περασμένη!

έχεις ανοίξει ποτέ την Απόρρητη λειτουργία από τις ρυθμίσεις?

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

έχεις ανοίξει ποτέ την Απόρρητη λειτουργία από τις ρυθμίσεις?

Πήγαινε στην ασφάλεια και δες τους διαχειριστές συσκευής.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις (βγάλε το tick) τις εφαρμογές που θα δεις και ξαναδοκίμασε να δεις αν μπορείς να αλλάξεις το κλείδωμα οθόνης.

Αν και πάλι δεν είναι ενεργό, πήγαινε πάλι στην ασφάλεια και στο κάτω μέρος έχει μια επιλογή εκκαθάρισης διαπιστευτηρίων.

Κάντο και ξαναδοκίμασε.

Μολις το εκανα εγω. Εκκαθαριση διαπιστευτηριων και εφτιαξε. Ευχαριστουμε.

Πήγαινε στην ασφάλεια και δες τους διαχειριστές συσκευής.

Δοκίμασε να απενεργοποιήσεις (βγάλε το tick) τις εφαρμογές που θα δεις και ξαναδοκίμασε να δεις αν μπορείς να αλλάξεις το κλείδωμα οθόνης.

Αν και πάλι δεν είναι ενεργό, πήγαινε πάλι στην ασφάλεια και στο κάτω μέρος έχει μια επιλογή εκκαθάρισης διαπιστευτηρίων.

Κάντο και ξαναδοκίμασε.

Και μένα με την εκκαθάριση διαπιστευτηρίων έφτιαξε...

thanks...

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Παιδιά έχετε παρατηρήσει καθυστέρηση στην σύνδεση wifi με lollipop? Πρώτα μου βγάζει τα διαθέσιμα δίκτυα και μετά συνδέεται στο δικό μου. Επίσης η παρατηρώ ότι η μπαταρία τα πάει χειρότερα από πριν. Και πάνω στην μπάρα εκεί που είχε δυνατό αθόρυβο με δόνηση και αθόρυβο χωρίς δόνηση,τωρα έχει μόνο αθόρυβο με δόνηση και δυνατό. Γενικώς μήπως είναι χειρότερη από την 4.4.2 τελικά ?
kountouraN

Παιδιά έχετε παρατηρήσει καθυστέρηση στην σύνδεση wifi με lollipop? Πρώτα μου βγάζει τα διαθέσιμα δίκτυα και μετά συνδέεται στο δικό μου. Επίσης η παρατηρώ ότι η μπαταρία τα πάει χειρότερα από πριν. Και πάνω στην μπάρα εκεί που είχε δυνατό αθόρυβο με δόνηση και αθόρυβο χωρίς δόνηση,τωρα έχει μόνο αθόρυβο με δόνηση και δυνατό. Γενικώς μήπως είναι χειρότερη από την 4.4.2 τελικά ?

Το ίδιο έκανε και σε εμένα στο WiFi. Επίσης το standby στην μπαταρία ήταν, τουλάχιστον σε εμένα, απαράδεκτο.

Δυστυχώς η Samsung παλεύει ακόμα την 5.0 και η Google έχει ήδη φτάσει στην 5.0.2. Λογικό η πρώτη έκδοση να έχει ΠΟΛΛΆ bug.

Εγώ γύρισα στην 4.4.2 και θα περιμένω αν έρθει ποτέ η 5.1

Κάπου διάβασα (μαλλον εδω στο φορουμ) ότι στην νέα αναβάθμιση που θα δώσουν 5.1.1 ή 5.0.1. Δεν θυμάμαι πώς την λένε ακριβώς , διορθώνουν την 5 σε πολλά πράγματα. .ένα από αυτό είναι ότι επανέρχεται η αθόρυβη λειτουργία που δεν υπάρχει.

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)