aesop Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 κατεβασες το antutu 5? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 ελπιζω να μην μου αρχισουν τις ιστοριες μιας και το εχω ανοιξει απο την συσκευασια και εχω βγαλει τα διαφανα προστατευτικα... Εχω ψιλομπερδευτει για το αν τελικα ειναι Ευρωπαικο η οχι.... Πάρε πρώτα τηλέφωνο την samsung και πες να τους δώσεις το imei σου και να σου πουν αν έχει εγγύηση. Αν τελικά έχει είσαι οκ. Αν σου πουν όχι τότε το πας πίσω kaizer με επιχειρήματα Στο site λέτε ευρωπαϊκό Μίλησα με Samsung και μου είπαν οτι δεν ισχύει η εγγύηση Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 ναι το τελευταιο εχω. Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Πάρε πρώτα τηλέφωνο την samsung και πες να τους δώσεις το imei σου και να σου πουν αν έχει εγγύηση. Αν τελικά έχει είσαι οκ. Αν σου πουν όχι τότε το πας πίσω kaizer με επιχειρήματα Στο site λέτε ευρωπαϊκό Μίλησα με Samsung και μου είπαν οτι δεν ισχύει η εγγύηση Οκ αυριο τα νεωτερα λοιπον. Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Οκ αυριο τα νεωτερα λοιπον. Ετσι μπραβο. Μην το καθυστερείς. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosx10mini Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 και να μας ενημερωσεις για να μαθαινουμε και εμεις για τα σωστα καταστηματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 (edited) online συστημα δεν εχει η samsung να τσεκαρεις εγγυηση κτλ ? Το βιβλιαρακι μεσα ειναι στα Ουγγαρεζικα και γραφει Printed in Hungary Edited September 21, 2014 by rebelos Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Παιδιά για να χρησιμοποιήσεις το Knox στο s5 πρέπει να έχεις Microsoft exchange email? Γιατί στο s4 θυμάμαι απλά άνοιγες την εφαρμογή και έβαζες ένα κωδικό που είχες καθορίσει και δούλευε. Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 Παιδιά για να χρησιμοποιήσεις το Knox στο s5 πρέπει να έχεις Microsoft exchange email? Γιατί στο s4 θυμάμαι απλά άνοιγες την εφαρμογή και έβαζες ένα κωδικό που είχες καθορίσει και δούλευε. Σωστα θυμάσαι για το s4. Για το s5 δεν γνωριζω μιας και εκει δεν το.εχω ενεργοποιήσει. Στο εταιρικο vpn ειναι καταχωρημενο το imei του s4 και ειναι μπερδεμα να το αλλαξουν. Ετσι τουλαχιστον μου ειπαν! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 θελει να ειναι root το κινητο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. September 21, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 21, 2014 θελει να ειναι root το κινητο? οχι. Δεν χρειαζεται να ειναι rooted Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 (edited) Καλά ότι να ναι τα benchmarks.πολλές φορές έχω αναρωτηθεί πως και δεν βγάζει και κανένα arc s. Edited September 22, 2014 by ταξιδιωτης22 Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kalagas Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Σωστα θυμάσαι για το s4. Για το s5 δεν γνωριζω μιας και εκει δεν το.εχω ενεργοποιήσει. Στο εταιρικο vpn ειναι καταχωρημενο το imei του s4 και ειναι μπερδεμα να το αλλαξουν. Ετσι τουλαχιστον μου ειπαν! Εγώ εννοώ ότι στο S4 το Knox μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν ιδιώτης (να μην είναι δηλαδή εταιρικό το τηλέφωνο), σαν αυτόνομη εφαρμογή χωρίς να συνδέεσαι σε Microsoft excange κλπ. Στο S4 δηλαδή έχεις 2 συσκευές σε 1, χωρίς να είναι εταιρικό το τηλέφωνο. Ανοίγεις το Knox και οι κλήσεις, φωτογραφίες που παίρνεις κλπ, δεν φαίνονται μετά που θα βγεις από το Knox. Τέτοια δυνατότητα του Knox δεν την είδα στο S5. Μήπως το Knox 2.0 πλέον απευθύνεται πλέον ΜΟΝΟ σε εταιρείες και δεν μπορείς να κάνεις την χρήση που είχε στο S4? Παράθεση Kalagas Mixed Theme [sIGPIC][/sIGPIC] Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
filippos_04 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παιδια εμενα η συσκευη ειναι απο σλοβακια εχει εγγυηση κανικα ετσι δεν ειναι?η σλοβακια ειναι εντος ευρωπαικης ενωσης ετσι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Παιδια εμενα η συσκευη ειναι απο σλοβακια εχει εγγυηση κανικα ετσι δεν ειναι?η σλοβακια ειναι εντος ευρωπαικης ενωσης ετσι? απλα καλεσε την Samsung hellas 210 6897691 δινοντας το ΙΜΕΙ της συσκευης σου και θα σου πουν αμεσως. Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Εγώ εννοώ ότι στο S4 το Knox μπορείς να το χρησιμοποιήσεις και σαν ιδιώτης (να μην είναι δηλαδή εταιρικό το τηλέφωνο), σαν αυτόνομη εφαρμογή χωρίς να συνδέεσαι σε Microsoft excange κλπ. Στο S4 δηλαδή έχεις 2 συσκευές σε 1, χωρίς να είναι εταιρικό το τηλέφωνο. Ανοίγεις το Knox και οι κλήσεις, φωτογραφίες που παίρνεις κλπ, δεν φαίνονται μετά που θα βγεις από το Knox. Τέτοια δυνατότητα του Knox δεν την είδα στο S5. Μήπως το Knox 2.0 πλέον απευθύνεται πλέον ΜΟΝΟ σε εταιρείες και δεν μπορείς να κάνεις την χρήση που είχε στο S4? Ναι, ακριβως ετσι! Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλησπέρα !!! Εχει πάρει κάποιος την συσκευή σε αυτό το χρώμα; Γιατί στο Ίντερνετ το είχα βρει μπροστά μαύρο και πίσω μπλε βγαίνει και όλο μπλε ;; :o http://citisshop.com/index.php?route=product/product&path=31_32_507&product_id=1835&sort=rating&order=DESC Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sosimple2 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Καλησπέρα !!! Εχει πάρει κάποιος την συσκευή σε αυτό το χρώμα; Γιατί στο Ίντερνετ το είχα βρει μπροστά μαύρο και πίσω μπλε βγαίνει και όλο μπλε ;; :o http://citisshop.com/index.php?route=product/product&path=31_32_507&product_id=1835&sort=rating&order=DESC Ψάχνοντας βρήκα αυτό: http://www.gsmarena.com/allblue_samsung_galaxy_s5_lands_in_the_us_on_august_17-news-9248.php Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. September 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 22, 2014 Ψάχνοντας βρήκα αυτό: http://www.gsmarena.com/allblue_samsung_galaxy_s5_lands_in_the_us_on_august_17-news-9248.php Ωραιοοοοοοο !!!!!!!!!!:D Αλλά δεν το βλέπω διαθέσιμο ..:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tyxerakias Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 Τα μηνύματα περί αλλαγής csc μεταφέρθηκαν στο θέμα των τροποποιήσεων όπου και ανήκαν, συνέχεια εκεί. :) Παράθεση - Alex Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
michaelp900 Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/23/595f9a68a3bb3e40ed1b01c2e56b1973.jpg Παίδες αν και το ανέφερα ξανά πριν δύο μέρες για το τι εχω κανει μεχρι στιγμης για τηβ καμερα αλλά υποτίθεται πως έβγαλαν την τελευταία έκδοση για να διορθώσουν το camera bug.Έχει κάνεις σας κάτι νεότερο?Εδώ τα στοιχεία μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
athanasiosthess Δημ. September 23, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 23, 2014 (edited) Στα αγγλικα S5 (Ο2) δοθηκε μια ακομα αναβαθμιση G900FXXU1ANH6 ξερει κανεις τιποτα; *Update* Μονο αυτο βρηκα στο ιντερνετ: This week’s update has version number G900FXXU1ANH6 inherited and besides that there are “performance improvements” have been made, Samsung does not give new possibilities. It is moreover a relatively minor update.The update will automatically be in when it is ready for the update is about 87 MB in size. Edited September 24, 2014 by athanasiosthess Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinos_apo Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Καλησπέρα, η συσκευή μου αποφάσισε εχθές το βράδυ να κάνει upload κάτι παραπάνω από 1 GB (φωτογραφίες και videos) στο Google + χρησιμοποιώντας το 4G και όχι το wifi...!!! Στις ρυθμίσεις του Google + και στην "Αυτόματη δημιουργία αντιγράφων" έχω επιλέξει για: Αντίγραφα ασφαλείας φωτογραφιών όπως και Αντίγραφα ασφαλείας βίντεο, την επιλογή που λέει: "Μόνο όταν υπάρχει διαθέσιμη σύνδεση Wifi" Τι κάνω λάθος ρε παιδιά?? Υπάρχει περίπτωση να έχει κολλήσει η εφαρμογή?? Σας έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο?? Ευτυχώς που είχα διαθέσιμα MB από τον πάροχο και τα ξεπέρασα για λίγο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
rebelos Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 http://tapatalk.imageshack.com/v2/14/09/23/595f9a68a3bb3e40ed1b01c2e56b1973.jpg Παίδες αν και το ανέφερα ξανά πριν δύο μέρες για το τι εχω κανει μεχρι στιγμης για τηβ καμερα αλλά υποτίθεται πως έβγαλαν την τελευταία έκδοση για να διορθώσουν το camera bug.Έχει κάνεις σας κάτι νεότερο?Εδώ τα στοιχεία μου. Φιλε μου αποσο εχω ψαξει και διαβασει σχετικα με το camera problem για το S5 ολα τα αρθρα καταληγουν στο οτι δεν ειναι κατι που ξερει η Samsung πως να το διορθωσει (αν διορθωνεται) και σε καποιες χωρες εγιναν και αντικαταστασεις συσκευων. Συνηθως λενε παρουσιαζοταν στα μοντελα που ηταν απο Verizon και Sprint και ο λογος ηταν κατι σχετικο με την ROM του κινητου. Σε καποιους επανηλθε με ολικο restore και σε καποιους με wipe cache η απλά με reboot. Σε καποιους αλλους δεν επανερχοταν με τιποτα. Μακαρι να βγω ψευτης και να ισιωσει το κινητο σου αλλα για μενα πηγαινε το στην αντιπροσωπεια. Παράθεση --NickB Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
apagal Δημ. September 24, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 24, 2014 Παιδιά πάντως εμένα διορθώνεται με ένα απλό reboot. By the way έκανα ένα ακόμα πείραμα. Σκέφτηκα μήπως έτρωγε κανένα χαζό σκάλωμα από τη συντόμευση στη lock screen και από την ώρα που την απενεργοποίησα δεν το έχει ξανακάνει. Θα δούμε πώς θα πάει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts