lazman Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Οκ ευχαριστώ Παντος στο aptoide κανε αναβάθμιση μονο εφαρμογές που κατεβασες απο εκει. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aesop Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Μετα απο 11 ακριβως δευτερολεπτα η εικονα στο youtube παγωνει και ο ηχος συνεχιζει να παιζει!... απο chrome browser που δοκιμασα ολα καλα. επανεγκατεστησα την εφαρμογη και παλι ιδια. πριν λιγες μερες ειχα κανει απενεργοποιηση καποιων εφαρμογων. καμια ιδεα? ποια εφαρμογη μπορει να σχετιζεται με το youtube? Παράθεση Μέγιστο μέγεθος εικόνας υπογραφής 420x150 pixels και 16KBytes. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
lazman Δημ. July 14, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 14, 2014 Μετα απο 11 ακριβως δευτερολεπτα η εικονα στο youtube παγωνει και ο ηχος συνεχιζει να παιζει!... απο chrome browser που δοκιμασα ολα καλα. επανεγκατεστησα την εφαρμογη και παλι ιδια. πριν λιγες μερες ειχα κανει απενεργοποιηση καποιων εφαρμογων. καμια ιδεα? ποια εφαρμογη μπορει να σχετιζεται με το youtube? ειναι προβλημα τις εφαρμογης φιλε μου περιμενουμε αναβάθμιση.το κανει σε ολες σχεδον τις συσκευες .μπες στο playstore και δες τις κριτικες για το youtube. Παράθεση Γιαννης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrsathinator Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλησπερα Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως δουλεύει το sleep mode στο S health ? εχω φάει το κόσμο να το βρώ και δε τα χω καταφέρει. :cry: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλησπέρα κάτοχος και εγώ του S5 εδώ και 2 εβδομάδες έχω παρατηρήσει ότι στο facebook άλλα και στο internet γενικά μερικές φορές δεν έχει ομαλή κίνηση σαν να laggari ελάχιστα ας μου απάντηση κάποιος αν έχει και αυτός παρατήρηση κάτι τέτοιο ευχαριστώ.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimdem582 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλησπέρα κάτοχος και εγώ του S5 εδώ και 2 εβδομάδες έχω παρατηρήσει ότι στο facebook άλλα και στο internet γενικά μερικές φορές δεν έχει ομαλή κίνηση σαν να laggari ελάχιστα ας μου απάντηση κάποιος αν έχει και αυτός παρατήρηση κάτι τέτοιο ευχαριστώ.... Γειά σου. Στο fb είναι γιατί όταν κάνεις scroll γρήγορα προσπαθεί να φορτώσει το περιεχόμενο γι αυτό και η καθυστέρηση. Το ίδιο και στο internet. Κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αλλά τα παράπονα στους developers των προγραμμάτων :) Άλλες εφαρμογές με την ίδια χρήση δουλεύουν πολύ πιο ομαλά. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ναι το καταλαβαίνω άλλα το κάνει ακόμα και όταν μια σελίδα στο ίντερνετ την έχει φόρτωση ο κινητό ----- προσθήκη μηνύματος 74 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Γειά σου. Στο fb είναι γιατί όταν κάνεις scroll γρήγορα προσπαθεί να φορτώσει το περιεχόμενο γι αυτό και η καθυστέρηση. Το ίδιο και στο internet. Κανονικά δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αλλά τα παράπονα στους developers των προγραμμάτων :) Άλλες εφαρμογές με την ίδια χρήση δουλεύουν πολύ πιο ομαλά. Ναι το καταλαβαίνω άλλα το κάνει ακόμα και όταν μια σελίδα στο ίντερνετ την έχει φόρτωση ο κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ioa_pap Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Καλησπερα Ρε παιδιά ξέρει κανείς πως δουλεύει το sleep mode στο S health ? εχω φάει το κόσμο να το βρώ και δε τα χω καταφέρει. :cry: The sleep app needs to connect with a Samsung activity tracker to show your sleep data, which only tells you the proportion of your sleep time that you spent being motionless...............φαντάζομαι έχεις κάποιο galaxy gear και δεν δουλεύει;; http://www.livescience.com/45292-galaxy-s5-health-app-review.html Edited July 15, 2014 by Sol_Ballads Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Καλησπέρα κάτοχος και εγώ του S5 εδώ και 2 εβδομάδες έχω παρατηρήσει ότι στο facebook άλλα και στο internet γενικά μερικές φορές δεν έχει ομαλή κίνηση σαν να laggari ελάχιστα ας μου απάντηση κάποιος αν έχει και αυτός παρατήρηση κάτι τέτοιο ευχαριστώ.... Πιο πριν δηλαδή πήγαιναν ομαλά? Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panos93gr Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Πιο πριν δηλαδή πήγαιναν ομαλά? Λάθος το διατύπωσα 2 εβδομάδες το έχω το κινητό από την αρχή έτσι έκανε τι μπορώ να κανω για αυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mrsathinator Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 The sleep app needs to connect with a Samsung activity tracker to show your sleep data, which only tells you the proportion of your sleep time that you spent being motionless...............φαντάζομαι έχεις κάποιο galaxy gear και δεν δουλεύει;; http://www.livescience.com/45292-galaxy-s5-health-app-review.html όχι ούτε καν, δε το ξερα ότι χρειάζεται άλλο gear. Ευχαριστώ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Λάθος το διατύπωσα 2 εβδομάδες το έχω το κινητό από την αρχή έτσι έκανε τι μπορώ να κανω για αυτό Ειπα και 'γω! Για το fb δυστυχως τπτ. Μονο να μπαινεις μεσω browser και οχι μεσω της εφαρμογης, η οποια ειναι γενικα κακογραμμενη και προβληματικη. Εχει παρουσιασει διαφορα τραγελαφικά κατα διαστηματα, αναλογα με τις αναβαθμισεις που εκαναν τα τσακαλια οι δημιουργοι της. Στον browser, προσωπικα δεν παρατηρω κατι αλλα το μαρκετ ειναι γεματο. Οι πιο διαδεδομενοι ειναι ο boat και ο dolphin. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως να κλείσω την κουρτίνα από τέρμα αριστερά αυτό σαν ενημέρωση γεγονότων που είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bolek7 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 Ρε παιδια οποτε ανοιγω την συλλογη μου βγαζει μνμ για αναβαθμιση ...την κανω κανονικα αλλα στο τελος δν μου το κανει λογικα εγκατασταση και οποτε ξαναμπαινω μου ζηταει ξανα αναβαθμιση Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 15, 2014 (edited) Καλησπέρα!!! Όταν έχουμε κάποιο SMS γίνεται αντί για ένα μήνυμα που γράφει στην οθόνη να λέει το όνομά του αποστολέα? Χωρίς να δείχνει σε προεπισκοπηση το μήνυμα όμως...και κάτι ακόμα.. μου στέλνουν SMS και μου πετάει στην οθόνη ένα κουτάκι του viber με το κείμενο που μου έχουν στείλει στο SMS μένει για λίγο στην οθόνη και μετά χάνεται και το βρίσκω ξανά στα SMS τι ακριβώς έχω πατήσει και μου το εμφανίζει έτσι? Edited July 15, 2014 by mmaria_82 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Θέλω να ξέρω αν είναι καλά το σκορ μπαταρίας. ...για ακούω δεν έχει καλές αποδόσεις. .. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fanatikos Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Θέλω να ξέρω αν είναι καλά το σκορ μπαταρίας. ...για ακούω δεν έχει καλές αποδόσεις. .. Ετσι οπως το δείχνεις ειναι χάλια! Μιλαμε για μαυρα χάλια. Δωσε και αλλες πληροφοριες. Οθονη, συνομιλιες κλπ. Και απ' οτι βλεπω το σημα σου ειναι ..... Σχεδον τιποτα. Παράθεση Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν! (Three are singing and two are dancing!) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Guest bossgs3 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Ετσι οπως το δείχνεις ειναι χάλια! Μιλαμε για μαυρα χάλια. Δωσε και αλλες πληροφοριες. Οθονη, συνομιλιες κλπ. Και απ' οτι βλεπω το σημα σου ειναι ..... Σχεδον τιποτα. Άστα να πάνε. ...οκ θα δω αύριο πάλι. ... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bikos68 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Μήπως μπορεί κάποιος να με βοηθήσει πως να κλείσω την κουρτίνα από τέρμα αριστερά αυτό σαν ενημέρωση γεγονότων που είναι? Kαλημερα...πατας παρατεταμενα σε κενο στην αρχικη σου ..μετα ρυθμιση αρχικης και ξετικαρεις το "περιοδικο μου" Παράθεση Jason the Greek Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
taxudromos Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Καλησπέρα!!! Όταν έχουμε κάποιο SMS γίνεται αντί για ένα μήνυμα που γράφει στην οθόνη να λέει το όνομά του αποστολέα? Χωρίς να δείχνει σε προεπισκοπηση το μήνυμα όμως...και κάτι ακόμα.. μου στέλνουν SMS και μου πετάει στην οθόνη ένα κουτάκι του viber με το κείμενο που μου έχουν στείλει στο SMS μένει για λίγο στην οθόνη και μετά χάνεται και το βρίσκω ξανά στα SMS τι ακριβώς έχω πατήσει και μου το εμφανίζει έτσι? για το δευτερο με το viber Νομιζω πως εχεις επιλεξει να σου ερχονται τα σμσ και στο viber. Μπες στις ρυθμισεις του Viber και ψαξτο λιγο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 για το δευτερο με το viber Νομιζω πως εχεις επιλεξει να σου ερχονται τα σμσ και στο viber. Μπες στις ρυθμισεις του Viber και ψαξτο λιγο. Μπήκα στις ρυθμίσεις του viber αλλά δεν βλέπω κάπου να έχει τέτοια επιλογή ... :( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Μπήκα στις ρυθμίσεις του viber αλλά δεν βλέπω κάπου να έχει τέτοια επιλογή ... :( Μαρία, μάλλον θα έχεις τικάρη την επιλογή που έχω στην εικόνα. Για ρίξτου 1 ματιά Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Μαρία, μάλλον θα έχεις τικάρη την επιλογή που έχω στην εικόνα. Για ρίξτου 1 ματιά Την έχω τικαρει οπότε το αλλάζω και είμαι εντάξει ;;;:O Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manan69t Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Την έχω τικαρει οπότε το αλλάζω και είμαι εντάξει ;;;:O Να την ξε τικάρης :) Παράθεση Παντα φιλικα Μανος Παρε το Nexus στα δικα σου χερια Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mmaria_82 Δημ. July 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. July 16, 2014 Να την ξε τικάρης :) Εντάξει !!!! Ευχαριστώ πααααρα πολύ !!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts