Jump to content

Samsung Galaxy S5 (G900F)

Superuser
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Guest bossgs3
αργή?ειναι απο τις πιο γρηγορες.μηπως εχεις καποια επιλογη πατημενη...το flash το εχεις on και την μερα?

Όχι δεν έχω καμία επιλογή. ...το φλας κλειστό την μέρα αν αυτό λέγεται γρήγορα που λέγανε. ..άστο. ...Έχω το iphone 5 σε ταχύτητα φωτός βγάζει. ..χαχα. ...δεν ξέρω τι να πω γενικά πάντα αντροιντ είχα κ πάντα είναι με λαγκ οτιδήποτε βγάλουν. ...

• Απαντήσεις 6,4χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Επισυναπτόμενες εικόνες

Όχι δεν έχω καμία επιλογή. ...το φλας κλειστό την μέρα αν αυτό λέγεται γρήγορα που λέγανε. ..άστο. ...Έχω το iphone 5 σε ταχύτητα φωτός βγάζει. ..χαχα. ...δεν ξέρω τι να πω γενικά πάντα αντροιντ είχα κ πάντα είναι με λαγκ οτιδήποτε βγάλουν. ...

δεν σε παει μαλλον :lol:

Το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν υπαρχει πιο γρηγορο ''κλικ'' απο το S5 .... ειναι ιδιο με το 5S ισως και λιγο πιο ...

ⓜⓘⓚⓔ ✈︎ Everything you can imagine is real [P²]

Χαχα λες ε ...... υπάρχει κάποιος τρόπος?

Μήπως έχεις τη σταθεροποίηση εικόνας στο on?

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Guest bossgs3
Μήπως έχεις τη σταθεροποίηση εικόνας στο on?

Μπα οφ είναι. ....Απλά αργεί λιγάκι δεν είναι ετσι όπως λέγανε έχω το iphone 5 και ανοίγει κάμερα σφαίρα κ το ίδιο στην χρήση. ..τεσπα. ..Ευχαριστώ

Μπα οφ είναι. ....Απλά αργεί λιγάκι δεν είναι ετσι όπως λέγανε έχω το iphone 5 και ανοίγει κάμερα σφαίρα κ το ίδιο στην χρήση. ..τεσπα. ..Ευχαριστώ

Το s5 είναι γρηγορότερο από το 5s και σε εστίαση και σε κλικ κατι δεν πάει καλά με το δικό σου φίλε μου...

το s5 σου λεμε οτι ειναι πιο γρηγορο απο το 5s φιλε μου κατι τρεχει με το δικο σου.μηπως εχεις καρτα μνημης ?αν ναι εχει καποιο προβλημα η καρτα η ειναι αργη σε ταχύτητα .βγαλτην κανε επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε να μας πεις.
Γιαννης

Τώρα 10 μέρες μου κάνει το εξής παράξενο... μόλις τελειώσω μια κλήση, το κινητό κολλάει και μένει με την οθόνη ανοιχτή και δε δουλεύουν τα κουμπιά αφής (back και menu) μόνο το μεσαίο το home δουλεύει. για να ξεκολλήσει το τηλέφωνο και να ξαναδουλέψουν τα 2 κουμπιά πρέπει να πατήσω το power button 2 φορές , ώστε να κλείσει και να ανοίξει η οθόνη. Ξεκλειδώνω την οθόνη και ξαναδουλεύουν όλα μια χαρά...

παράξενα πράγματα...

Υ.Γ Δεν το κάνει σε κάθε κλήση... Συνήθως το έχω παρατηρήσει σε κλήσεις μεγαλύτερες του δίλεπτου...

Edited by kalagas

Kalagas Mixed Theme

[sIGPIC][/sIGPIC]

Υπογραφή εκτός Ο.Π.Χ.

Καλησπέρα ... Σήμερα έκανε το πρώτο του μπάνιο στην θάλασσα ... Πολύ καλές φωτό και βίντεο ( και υποβρύχια ) ... Το ξέπλυνα με νερό βρύσης μετά και μια χαρά ! Αυτό που εχω δει οτι κάποιες φορές δεν εστιάζει με τ.π.τ ...

Ξέρει κανεις τίποτα ;

Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Guest bossgs3
το s5 σου λεμε οτι ειναι πιο γρηγορο απο το 5s φιλε μου κατι τρεχει με το δικο σου.μηπως εχεις καρτα μνημης ?αν ναι εχει καποιο προβλημα η καρτα η ειναι αργη σε ταχύτητα .βγαλτην κανε επανεκκίνηση και ξαναδοκίμασε να μας πεις.

Κάπως συνήλθε αλλά ναι εχω κάρτα μνήμης 16 gb

Κάπως συνήλθε αλλά ναι εχω κάρτα μνήμης 16 gb

Για δοκίμασε και άλλαξε τη ρύθμιση και βάλε τη να σου αποθηκεύει στην internal και όχι στη micro sd και πες μας

Παντα φιλικα Μανος

Παρε το Nexus στα δικα σου χερια

Παιδιά καλημέρα μήπως ξέρετε κάποιες διεύθυνσης στην νέα Υόρκη αστορια και εκεί γύρω που μπορούν να πάρουν το τηλέφωνο ξεκλείδωτο; . Πήγαν να το πάρουν και τους είπαν ότι πρέπει να το έχουν δύο μήνες υποχρεωτικά. κλειδωμένο και μετά από δύο μήνες να το ξεκλειδωσουν. Παιδιά είναι άμεση ανάγκη να μου πείτε διευθύνσεις γιατί έχω δύο μέρες περιθώριο αγοράς. Ευχαριστώ πολύ

Καλησπέρα ... Σήμερα έκανε το πρώτο του μπάνιο στην θάλασσα ... Πολύ καλές φωτό και βίντεο ( και υποβρύχια ) ... Το ξέπλυνα με νερό βρύσης μετά και μια χαρά ! Αυτό που εχω δει οτι κάποιες φορές δεν εστιάζει με τ.π.τ ...

Ξέρει κανεις τίποτα ;

φίλε σε θαλασσινό νερό δεν μπαίνει το κινητό θα σου δημιουργήσει πρόβλημα

φίλε σε θαλασσινό νερό δεν μπαίνει το κινητό θα σου δημιουργήσει πρόβλημα

Δεν υπάρχει πρόβλημα εάν το ξεπλύνεις μετά με νερό για να φύγει το αλάτι.

Δεν υπάρχει πρόβλημα εάν το ξεπλύνεις μετά με νερό για να φύγει το αλάτι.

Urban legend

- Samsung Galaxy SIII - Nokia Ν9 - HTC One Black - LG G2 - Xiaomi Hongmi

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Ip67 αδιάβροχο 30´ κάτω από το νερό ..... Δεν λέει πουθενά μόνο βρύσης !!!!

Αν το ξεπλυνεις μετά δεν νομίζω οτι εχει πρόβλημα

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Δυο πράγματα θέλω να ρωτήσω

Γιατι δεν μου κάνει ζουμ με τα πλήκτρα έντασης και πως κλείνει ο ήχος της λήψης ( κλικ )

Θελω να σηκωθώ ένα πρωί και να δω τον κόσμο με τα μάτια που είχα οταν ήμουν παιδί !!!!

Ip67 αδιάβροχο 30´ κάτω από το νερό ..... Δεν λέει πουθενά μόνο βρύσης !!!!

Αν το ξεπλυνεις μετά δεν νομίζω οτι εχει πρόβλημα

Αντέχει και σε άλλα υγρά αλλά δεν συνιστάται γιατί μπορεί να προκαλέσει βλάβες μετά. Όλες οι εταιρίες έχουν αστεράκι στο resistant και λένε "fresh water". Η samsung έχει άλλη τοποθέτηση λέει αν έρθει σε επαφή με άλλα υγρά να το ξεπλύνεις αμέσως και να το στεγνώσεις. (http://www.samsung.com/au/galaxys5/ip67/) προσωπικά δεν θα το έβαζα στη θάλασσα. Ακόμη και σε γλυκό νερό δεν θα το έβαζα ποτέ, απλά ξέροντας οτι είναι ανθεκτικό δεν θα είμαι τόσο αγχωμένος αν βραχεί καταλάθος :p

Το S5(IP 67) ειναι Water Resistant και ΟΧΙ Waterproof

Διαβάστε εδώ να σας λυθούν όλες οι απορίες

http://galaxys5guide.com/samsung-galaxy-s5-features-explained/galaxy-s5-dust-and-water-resistant/

S5 User Manual (GR)

http://galaxys5guide.com/wp-content/uploads/2014/04/Samsung_galaxy_s5_user_manual_SM_G900F_Kitkat_Greek_language_201404.pdf

Edited by Jig
edit

Τα manual τα λενε πολυ τραγικά! Αν ειναι ολα κουμπωμενα οπως πρεπει ουτε νερο θα περάσει ουτε τιποτα.Απο κει και περα στην θάλασσα εαν το κανεις μπανιο και μετα δεν το ξεπλυνεις, η αλμυρα ισως μετα απο πολυ καιρο να διαβρωσει το λαστιχακι που εμποδιζει το υγρο να περασει. Αδιαβροχο ειναι λοιπόν κι ας λεει οτι σαχλες θελει το εγχειριδιο. Το S4 active ειχε χειροτερη πιστοποιηση κι ομως ειχε aqua mode για φωτογραφιες κατω απ το νερο κι οχι για πιτσιλιες.

Τα παραλεει το manual;;;;

- iphone 5s space grey - Sony Xperia Z3 - Samsung Galaxy S6 - Iphone 6 Space Grey - Nexus 5x - Iphone 6s Space Grey - xiaomi mi9t pro - oneplus 5t - nexus 6p - realme gt master edition 

- Oneplus 12

Τα παραλεει το manual;;;;

Απ την στιγμη που εχω οποιαδήποτε αδιαβροχη συσκευή, και στο νερο θα πέσει και στη θάλασσα θα το χρησιμοποιησω και τα πάντα θα κανω. Οτι συσκευή αγοραζω θελω να μου προσφέρει ευκολίες στην καθημερινοτητα μου κι οχι να με δεσμεύει προσεχοντας την ευλαβικά.

Και ξαναλεω, δεν θυμαμαι εαν υπαρχει aqua mode στο S5, αλλα το S4 active ειχε αρα μας προετρεπε να τραβαμε φωτογραφίες κατω απ το νερο

Όταν πάθει διάβρωση από αλάτι πες τους στο σέρβις ότι δεν το λεγε το manual

- Oneplus 12

Και ξαναλεω, δεν θυμαμαι εαν υπαρχει aqua mode στο S5, αλλα το S4 active ειχε αρα μας προετρεπε να τραβαμε φωτογραφίες κατω απ το νερο

Μάλλον δεν θυμάσαι καλά :D

Η Samsung ΔΕΝ καλύπτει εγγύηση το S4 ACTIVE αν η συσκευή πάθει κάτι από το νερό.

http://pocketnow.com/2013/07/31/samsung-galaxy-s4-active-phones-dying

http://www.nextsmartphone.gr/showthread.php?t=3178

Μάλλον δεν θυμάσαι καλά :D

Η Samsung ΔΕΝ καλύπτει εγγύηση το S4 ACTIVE αν η συσκευή πάθει κάτι από το νερό.

http://pocketnow.com/2013/07/31/samsung-galaxy-s4-active-phones-dying

http://www.nextsmartphone.gr/showthread.php?t=3178

Ναι το γνωρίζω αυτό. Το θέμα είναι ότι δεν θα περάσει νερό μέσα ρε σεις. Τώρα αν υπάρχει τέτοια ατυχία τι να πω. Προσωπικα το ρολόι το πλύνω σχεδόν καθημερινά αφού γεμίζει σκόνες ή σάλια του σκύλου μου. Αν ειμαι τοσο ατυχος που θα μπει νερό μέσα και χαλάσει, το πολύ πολύ να μείνω χωρίς ρολόι. Το σίγουρο είναι ότι δε θα κλάψω κιόλας, αλλά λεφτά για νέες συσκευές θα αργήσω να διαθέσω ξανά.

• The title was changed to Samsung Galaxy S5 (G900F)