demotapa Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 ok ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 27, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2015 Ναι το δικό μας είναι απ ότι φαίνεται. Καλου κακου, μιλα πρώτα στο chat μαζί τους να ρωτησεις αν εχουν στοκ γιατι ποτέ δεν ξέρεις. μην ειναι καμια μουφα προσφορα και μετα τρεχεις για refund. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Δεν το έχουν στοκ θα το έχουν την άλλη εβδομάδα , να το παραγγείλω ; Δεν βρίσκω άλλο με τέτοια χαρακτηριστηκά και τιμή τι να κάνω ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Δεν το έχουν στοκ θα το έχουν την άλλη εβδομάδα , να το παραγγείλω ; Δεν βρίσκω άλλο με τέτοια χαρακτηριστηκά και τιμή τι να κάνω ; To πήρα τελικά , ότι γίνει . Θα το έχουν μέσα στην εβδομάδα λένε . Ελπίζω να μην απογοητευτώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 To πήρα τελικά , ότι γίνει . Θα το έχουν μέσα στην εβδομάδα λένε . Ελπίζω να μην απογοητευτώ Από το κινητό αποκλείεται να απογοητευτεις πάντως.. ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Από το κινητό αποκλείεται να απογοητευτεις πάντως.. ;) Αυτό το ελπίζω , το θέμα είναι να μην με κρεμάσουν αυτοί . Μου είπαν ότι μεσα στην εβδομάδα θα το έχουν στοκ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 28, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2015 Αυτό το ελπίζω , το θέμα είναι να μην με κρεμάσουν αυτοί . Μου είπαν ότι μεσα στην εβδομάδα θα το έχουν στοκ . μακαρι γιατι ειναι χώμα η τιμή. Και τέτοια ποιοτητα, ειδικά σε αυτή την τιμή, αποκλειεται να εβρισκες αλλου! γενικά το geekbying ειναι σοβαρό μαγαζι. ελπιζω να μην εχεις θέμα. Αν ήταν κανα gearbest που να εχει την προσφορά, θα σου έλεγα μακρια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 μακαρι γιατι ειναι χώμα η τιμή. Και τέτοια ποιοτητα, ειδικά σε αυτή την τιμή, αποκλειεται να εβρισκες αλλου! γενικά το geekbying ειναι σοβαρό μαγαζι. ελπιζω να μην εχεις θέμα. Αν ήταν κανα gearbest που να εχει την προσφορά, θα σου έλεγα μακρια. To έχουν σε στοκ τελικά , θα το στείλουν αυτή την εβδομάδα . Ξέρει κανένας εάν η miui παίζει σωστά με τις 2 κάρτες ; Επίσης που θα βρώ θήκη και μεμβράνη ή τζάμι ; Ευχαριστώ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 To έχουν σε στοκ τελικά , θα το στείλουν αυτή την εβδομάδα . Ξέρει κανένας εάν η miui παίζει σωστά με τις 2 κάρτες ; Επίσης που θα βρώ θήκη και μεμβράνη ή τζάμι ; Ευχαριστώ . miui όοοταν το ειχα δοκιμασει πριν κανα 6μηνο περιπου επαιζε σωστά το δικαρτο αλλά ειχε διαφορα μικρά bugs η ρομ. τπτ το συγκεκριμενο. την λειτουργεις κανονικά την ρομ. για θηκες κλπ για το κινητό μας, ebay. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 miui όοοταν το ειχα δοκιμασει πριν κανα 6μηνο περιπου επαιζε σωστά το δικαρτο αλλά ειχε διαφορα μικρά bugs η ρομ. τπτ το συγκεκριμενο. την λειτουργεις κανονικά την ρομ. για θηκες κλπ για το κινητό μας, ebay. Έρχομαι απο xiaomi και η miui μου άρεσε πάρα πολύ γιαυτό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. November 30, 2015 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2015 Έρχομαι απο xiaomi και η miui μου άρεσε πάρα πολύ γιαυτό εχω την εντυπωση ότι η miui εχει μεγαλύτερη κατανάλωση και για αυτό την είχα αλλάξει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 Παιδιά μια τελευταία ερώτηση από μένα μιας και άλλαξα συσκευή και έτσι πλεον δυσκολα θα παρακολουθώ το παρών τοπικ και να μπορώ να βοηθάω. πλέον εχω να σετάρω το zenfone 2 4gb ram/32gb rom. Μπαταρια από που να πάρω; έχετε βρει πουθενα γνησιες ή αν όχι γνήσιες, μεγαλύτερης χωρητικότητας; Το κινητό θα το πάρει ο αδερφος μου κ ελεγα μπας και βρω μια μεγαλύτερη μπαταρια να του κάνω δώρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. December 10, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 10, 2015 υπαρχει καμια official rom που να δουλευει το hotpsot wifi? η εστω μια CM αλλα να μπορω να βαζω εφαρμογες γιατι μ αφηνει η CM12.1 1.8GB για εφαρμογες.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
demotapa Δημ. December 16, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 16, 2015 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ άμεσα θήκη και film οθόνης ή tempered glass ; Εάν έχει κάποιος τίποτα απο Αθήνα παρακαλώ πμ . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Ξέρει κανείς που μπορώ να βρώ άμεσα θήκη και film οθόνης ή tempered glass ; Εάν έχει κάποιος τίποτα απο Αθήνα παρακαλώ πμ . http://www.insomnia.gr/classifieds/mobile/variousmobile/545502-power-bank-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CE%B4%CE%B9%CE%AC%CF%86%CE%BF%CF%81%CE%B1-%CE%B8%CE%AE%CE%BA%CE%B5%CF%82-%CE%B1%CE%BD%CF%84%CE%B1%CE%BB%CE%BB%CE%B1%CE%BA%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AC-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-zte-lenovo-cubot/ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pesadilla Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Όσοι έχετε βάλει την Resurrection Remix έχετε κανένα πρόβλημα με τα "δεδομένα" ; Τα ενεργοποιώ κανονικά από το μενού αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ. Ούτε στις ρυθμίσεις μπορώ να βρω κάτι περίεργο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifwr Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 Καλησπέρα .. ένα παράξενο συμβάν έχει γίνει στο σπίτι ... από το μεσημέρι έχω ακόμα ένα redbull και όταν συνδέετε το ένα στο wifi τότε το άλλο παραμένει συνδεδεμένο αλλά χωρίς ιντερνετ ... και τα δυο φοράνε την ίδια cm11 το ένα με την 1.17 και το άλλο με την 1.19 base Αλλαξα και έβαλα καρφωτές ip στο κάθε ένα αλλά και πάλι γίνετε το ίδιο ... τσέκαρα λίγο στις επιπλέον ρυθμίσεις και είδα αυτό εδώ .. μπορεί να βοηθήσει κάποιος .... http://s13.postimg.org/jjgxnh3yv/image.jpgimage upload no size limit http://s21.postimg.org/3rnnuvcuv/image.jpg upload a picture Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vasilk Δημ. December 17, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 17, 2015 (edited) Καλησπέρα .. ένα παράξενο συμβάν έχει γίνει στο σπίτι ... από το μεσημέρι έχω ακόμα ένα redbull και όταν συνδέετε το ένα στο wifi τότε το άλλο παραμένει συνδεδεμένο αλλά χωρίς ιντερνετ ... και τα δυο φοράνε την ίδια cm11 το ένα με την 1.17 και το άλλο με την 1.19 base Αλλαξα και έβαλα καρφωτές ip στο κάθε ένα αλλά και πάλι γίνετε το ίδιο ... τσέκαρα λίγο στις επιπλέον ρυθμίσεις και είδα αυτό εδώ .. μπορεί να βοηθήσει κάποιος .... http://s13.postimg.org/jjgxnh3yv/image.jpgimage upload no size limit http://s21.postimg.org/3rnnuvcuv/image.jpg upload a picture Έχουν ίδιο MAC (όπως άπειρα V5) και δεν μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα στο ίδιο ruter. Ότι έστελναν οι Κινέζοι με την "πειραγμένη" 1.13 είχε το ίδιο Mac και έχει αναφερθεί από την αρχή της κυκλοφορίας. Δεν θυμάμαι αν είχε βρεθεί λύση και ποια. Για το σπίτι μπορεί να λυθεί με ένα repeater ή δεύτερο ruter. ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Όσοι έχετε βάλει την Resurrection Remix έχετε κανένα πρόβλημα με τα "δεδομένα" ; Τα ενεργοποιώ κανονικά από το μενού αλλά δεν μπορώ να συνδεθώ στο ίντερνετ. Ούτε στις ρυθμίσεις μπορώ να βρω κάτι περίεργο. Ναι συμβαίνει. Μετά από reboot είναι ξανά ΟΚ. Edited December 17, 2015 by vasilk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 18, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 18, 2015 (edited) Καλησπέρα .. ένα παράξενο συμβάν έχει γίνει στο σπίτι ... από το μεσημέρι έχω ακόμα ένα redbull και όταν συνδέετε το ένα στο wifi τότε το άλλο παραμένει συνδεδεμένο αλλά χωρίς ιντερνετ ... και τα δυο φοράνε την ίδια cm11 το ένα με την 1.17 και το άλλο με την 1.19 base Αλλαξα και έβαλα καρφωτές ip στο κάθε ένα αλλά και πάλι γίνετε το ίδιο ... τσέκαρα λίγο στις επιπλέον ρυθμίσεις και είδα αυτό εδώ .. μπορεί να βοηθήσει κάποιος .... http://s13.postimg.org/jjgxnh3yv/image.jpgimage upload no size limit http://s21.postimg.org/3rnnuvcuv/image.jpg upload a picture Αυτο φίλε μου το ειδες; http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5967492#post5967492 Αν θελεις μπορεις να το δοκιμασεις.. Η αυτο μπορεις να δοκιμασεις: http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2286440 Edited December 18, 2015 by geo307cc Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsifwr Δημ. December 19, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 19, 2015 τελικά εντάξει αλλάξαμε με ένα φίλο μου το mac και έστρωσε η δουλειά ... το έκανε πάνω κάτω όπως τον οδηγό που μου στείλατε !! thanks Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. December 20, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 20, 2015 Παιδιά το dual sim δουλεύει στην cm? Η υπάρχει multi-lang σε στοκ που μπορώ να βάλω? Αυτήν την στιγμή έχω την 1.19 χωρίς ελληνικά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Παιδιά το dual sim δουλεύει στην cm? Η υπάρχει multi-lang σε στοκ που μπορώ να βάλω? Αυτήν την στιγμή έχω την 1.19 χωρίς ελληνικά. Ναι, κανονικά δουλεύει σε CM! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Έχει κάποιος τα λινκ ώστε να κατεβασω την cm? Αυτά που υπάρχουν στην αρχική σελίδα δεν δουλεύουν.. Δεν βρίσκω τίποτα ούτε στο mega drive του prodooman, ούτε με βάζει στο drive του dallas όπου παλαιότερα είχα κατεβασει τις rom.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geo307cc Δημ. December 21, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 21, 2015 Έχει κάποιος τα λινκ ώστε να κατεβασω την cm? Αυτά που υπάρχουν στην αρχική σελίδα δεν δουλεύουν.. Δεν βρίσκω τίποτα ούτε στο mega drive του prodooman, ούτε με βάζει στο drive του dallas όπου παλαιότερα είχα κατεβασει τις rom.. http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=638594 Βάλε να κάνει μετάφραση από τα ρώσικα που είναι και κατέβασε οποία θέλεις. Εγώ χρησιμοποιώ την Mokee που είναι στο official Link και είμαι πολύ ευχαριστημένος.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
johnftw Δημ. December 22, 2015 Κοινοποίηση Δημ. December 22, 2015 http://4pda.ru/forum/index.php?showtopic=638594 Βάλε να κάνει μετάφραση από τα ρώσικα που είναι και κατέβασε οποία θέλεις. Εγώ χρησιμοποιώ την Mokee που είναι στο official Link και είμαι πολύ ευχαριστημένος.. Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση φιλε. Κατι ακομα για να βαλω και εγω την Mokee θελει να εχω custom recovery? Εχω ενα που ονομαζεται TeamWin λογικα μπορω να την περασω απο εκει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts