paris_89 Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 παιδια καλησπερα. μολις παρελαβα κ εγω το κιντητο απο minideal ολα φαινονται οκ. η εκδοση που εχω περασμενη ειναι η zte v9180_cncommon_v1.15. τι λετε να την αφησω γιατι θα ειναι για την αδερφη μου. Πες μου σε παρακαλώ φίλε όταν μπορέσεις αν λειτουργούν οι δύο κάρτες SIM ταυτόχρονα out-of-the-box. Ευχαριστώ Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] goto fail; goto fail; Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. March 31, 2015 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2015 Με CM12 έχει βάλει κανείς κουμπί στο headphones jack που να δουλεύει σωστά; Με ποια εφαρμογή το συνδυάσατε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geokou Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μπορούμε με κάποιο τρόπο να βγάλουμε τον ήχο που ακούγεται στην εκκίνηση;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Μπορούμε με κάποιο τρόπο να βγάλουμε τον ήχο που ακούγεται στην εκκίνηση;; Ρυθμίσεις ήχου, στο τέλος έχει την επιλογή power on sound. Κλείνεις τον διακόπτη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nitrous Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Καλησπερα.. Έχω πάρει. Μια θηκη flip case με παράθυρο. Πως μπορω να το κανω οταν κλεινω το καπακι να δουλειει το παραθυρο. Δλδ Οταν μ καλουν ν δειχνει εκει ποιος με καλει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nassosp Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 (edited) Καλησπερα.. Έχω πάρει. Μια θηκη flip case με παράθυρο. Πως μπορω να το κανω οταν κλεινω το καπακι να δουλειει το παραθυρο. Δλδ Οταν μ καλουν ν δειχνει εκει ποιος με καλει Νομίζω ότι για να δουλέψει αυτή η λειτουργία πρέπει να υποστηρίζει το τηλ NFC κάτι που το δικό μας δεν έχει. Αν υπάρχει μόνο κάποια εφαρμογή που μπορεί να το κάνει μέσο proximity ίσως... Edited April 1, 2015 by nassosp Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 1, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2015 Σε οσους εχουν θεμα με την ευαισθησια αφης και σε root τηλεφωνα ας δοκιμασουν αυτο ΠΡΟΣΟΧΗ- ΕΥΘΥΝΗ ΔΕ ΦΕΡΩ ΑΝ ΜΠΡΙΚΑΡΕΙ ΤΟ ΚΙΝΗΤΟ Εμενα παντως δουλεψε μια χαρα ""Use any root explorer to apply this method Root explorer recommended Use Root Explorer and touch the button to mount R/W Go to System and find build.prop Then copy the bellow lines and just paste in bulid.prop # Touch screen calibration and scroll responsiveness debug.performance.tuning=1 windowsmgr.max_events_per_sec=200 view.touch_slop=2 view.scroll_friction=1.5 view.minimum_fling_velocity=25 ro.max.fling_velocity=12000 ro.min.fling_velocity=8000 ro.min_pointer_dur=8 touch.size.calibration=geometric touch.size.scale=100 #touch.size.bias=70 touch.pressure.calibration=amplitude touch.pressure.scale=0.3"" Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Καλησπερα.. Έχω πάρει. Μια θηκη flip case με παράθυρο. Πως μπορω να το κανω οταν κλεινω το καπακι να δουλειει το παραθυρο. Δλδ Οταν μ καλουν ν δειχνει εκει ποιος με καλει αυτό λειτουργούσε κανονικά στην CM11 και χάλασε στην CM12. Δεν έχω βρει λύση. Αφού δούλευε όμως στην CM11 δεν είναι πρόβλημα κινητού αλλά λειτουργικού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ψάχνω την έκδοση των 2Gb, αλλά στα vickmall και minideal πλέον έχει τελειώσει. Στο to2c την έχουν τσιμπήσει στα 150 :( Υπάρχει πουθενά σε αξιόπιστο μαγαζί με καλύτερη τιμή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ψαχνοντας στο kimovil βλέπεις ότι το έχει το merimobiles στα $140. Κάποτε ήταν αξιόπιστο, δεν ξέρω όμως τωρα και δεν εχω πάρει ποτε απο εκεί. Κρίνοντας από το "Root Firmware Install [+ $6.99]" με βάζουν σε σκέψεις, παράλογο να το ζητάει αυτό. Επειδή το κινητό έχει κλείσει κάνα χρόνο που κυκλοφορεί δες μήπως σε καλύπτει κάποιο άλλο πια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
carmik Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Ευχαριστώ για την απάντηση, τελικά θα πάω κατά Redmi 2 μεριά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 2, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2015 Mε την τελευταια CM12 από εδώ https://mega.co.nz/#F!elVUzBbB%21iNScPeckF5nyU0dPGorfsw η πλειοψηφια των μικροπροβλημάτων που εχει το κινητο λυθηκαν Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dchatz Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 Μη το λες. Έχω ακόμα σκαλώματα. Πάλι μου έχει βγάλει αραιά και που ότι η εφαρμογη κλήσεων έχει σταματήσει. Δεν είναι βέβαια σοβαρό, πατάς ένα ΟΚ. Συχνά πυκνά επίσης όταν σε καλούν δε σέρνεται η κουκίδα προς τα δεξιά για να απαντήσεις την κλήση. Τότε πατάς το κουμπί να κλείσει η οθόνη και το ξαναπατάς να ανοίξει, την ξεκλειδώνεις και μπορεί τότε να σε αφήσει να σύρεις την κουκίδα. Όχι πάντα όμως, κάποιες φορες δεν καταφέρνω να απαντήσω και, ε, παίρνω εγω μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
celtic1453 Δημ. April 3, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 3, 2015 GAAPS για οσους περασουν thn CM12 http://forum.xda-developers.com/android/software/gapps-google-apps-minimal-edition-t2943330 Παράθεση In the down down of the writing we became robes... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsirris Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλημέρα, ευτυχώς που υπάρχει αυτό το forum και μπορούμε να βρίσκουμε χρήσιμες πληροφορίες. Κάτοχος ΖΤΕ v5 (2/8) από VickMall, με αρχική rom την 1.5. Πολλά προβλήματα, κατάφερα να βάλω CWM και την έκδοση rom 1.7 (rooted). Τώρα σχεδόν όλα είναι καλά. Έχω 3 προβλήματα και θα ήθελα να μάθω αν κάποιος άλλος έχει παρόμοια θέματα και πως τα αντιμετώπισε. 1. Όταν ξεκινάει το τηλέφωνο μου βγάζει το μήνυμα "Managed Roaming Network with Limited Service found.Do you want to initiate a Network Search?" Παρόλο που είμαι στην cosmote, έχω ενεργοποιήσει data μέσω δικτύου αλλά όχι data σε roaming. Το σλημα είναι καλό. Πήγα σε κατάστημα Γερμανός και μου είπαν ότι αυτό είναι πρόβλημα του τηλεφώνου επειδή είναι από το εξωτερικό. 2. Το ξυπνητήρι για να δουλέψει όταν το κινητό έχει σβήσει, πρέπει να κάνει boot (μέχρι εκεί που δίνω Pin). Παλιό smartphone που είχα απλά χτυπούσε χωρίς να ενεργοποιηθεί. Δεν μου φαίνεται πολύ αξιόπιστο αυτό που κάνει το zte. Το έχει λύσει αυτό κανείς? 3. Σπανίως (μετά την εγκατάσταση της νέας rom) το κινητό κάνει μόνο του reboot Κατά τα άλλα φαίνεται πολύ ποιοτικό, δυνατό και με καλή μπαταρία. Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theok7 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 1. Το κάνει πάντα με στοκ ρομ, χωρίς λόγο αφού έχει ήδη συνδεθεί, δεν είναι τίποτα πάντως. 2. Απ όσο ξέρω σε όλα τα smartphone δεν δουλεύει το ξυπνητήρι όταν είναι κλειστά 3. Δεν μου το έχει κάνει ποτέ, είμαι με 1.16 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jsirris Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Χρήσιμες απαντήσεις. Δεν διάβασα κάπου αλλού αντίστοιχο πρόβλημα με το limited network services και νόμιζα ότι μόνο σε εμένα το κάνει. Δεν είναι πρόβλημα, αλλά θέλω να το φτιάξω ώστε να μην βγάζει το μήνυμα. Μήοως αντιμετωπίζεται με κάποιο τρόπο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgos44 Δημ. April 4, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 4, 2015 Καλημέρα. Που θα βρω το patch για να έχω εγκατάσταση των αρχειων των εφαρμογών στην εξωτερική μνήμη? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aelarav Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Ρε παιδια πως επιλεγω με ποια απο τις 2 sim θα παιρνει τηλεφωνο..δηλαδη που ειναι το dual card settings ? Εχω rom οπως ερχεται απο vickmall και minideal.την 1.13 και την 1.15 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggoulas69 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 Νέα cm12 εμφανίστηκε με ημερομηνία 03-04-2015.Την δοκίμασε κανείς να μας πει εντυπώσεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 καλησπέρα, συγχωράτε με για το noob ποστ μου αλλά έχω το ελαφρυντικό ότι δεν κατείχα ποτέ android συσκευή! Έχω αγοράσει λοιπόν το V5 2/8GB για την αδερφή μου, του πέρασα την 1.16 αν θυμάμαι καλά και δουλεύει άριστα. Σήμερα μου εξέφρασε 2 μικρά παραπονάκια. 1ον, η στοκ εφαρμογή μηνυμάτων στέλνει λίγους χαρακτήρες και 2ον η εφαρμογή του viber της αποθηκεύει αυτόματα τις φωτογραφίες που της στέλνουν στο gallery της χωρίς να το θέλει. Απλά και λιτά ζητήματα δλδ αλλά είμαι τόσο noob που αναγκάζομαι να ζητώ βοήθεια. Ευχαριστώ προκαταβολικά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsakalos125 Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 ας αλλαξει την εφαρμογη με το greek keyboard αν θυμαμαι καλα η το handsent (καπως ετσι) η ας γραφει με αγγλικους χαρακτηρες..!για το viber δεν ξερω.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) δοκίμασα τα swiftkey και το textra που μου πρότεινε φίλος και δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει. Είμαι με την πειραγμένη 1.16 ρομ που βρήκα εδώ. Edited April 5, 2015 by p_under Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kallair Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 δοκίμασα τα swiftkey και το textra που μου πρότεινε φίλος και δυστυχώς το ίδιο συμβαίνει. Είμαι με την πειραγμένη 1.16 ρομ που βρήκα εδώ. Για sms να αλλάξει και να χρησιμοποιει handcent sms ή το go sms pro. εχουν σχετική ρυθμιση που γινεται αυτόματα και στελνει τα sms ετσι ωστε να ειναι 160 χαρακτηρες. για το viber δυστυχως έτσι είναι η εφαρμογή. θα πρέπει να μπαινει να τις σβήνει μόνη της. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
p_under Δημ. April 5, 2015 Κοινοποίηση Δημ. April 5, 2015 (edited) Για sms να αλλάξει και να χρησιμοποιει handcent sms ή το go sms pro. εχουν σχετική ρυθμιση που γινεται αυτόματα και στελνει τα sms ετσι ωστε να ειναι 160 χαρακτηρες. για το viber δυστυχως έτσι είναι η εφαρμογή. θα πρέπει να μπαινει να τις σβήνει μόνη της. θα τα δοκιμάσω, ευχαριστώ! edit σε WP8 και IOS δεν δουλεύει έτσι νομίζω. Edited April 5, 2015 by p_under Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts