Jump to content

ZTE V5 (Red Bull)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδια μια βοηθεια γιατι τα χω παιξει.Με baseband την 1.19 περναω την CM12.1 απο 12-4 απο δω

https://mega.co.nz/#F!elVUzBbB!iNScPeckF5nyU0dPGorfsw

Κανω factory reset,wipe data και flashαρω πρωτα το αρχειο της rom,μετα το fix για το palm2sleep και μετα για το setupwizard.

Mετα flashαρω το Supersu 2.46.Πριν το reboot παταω fix root.

Αλλα στο οδηγο εγκαταστασης,αφου βαλω το Wifi μου ζηταει ποια απο τις δυο καρτες να εχουν Data και μετα μου λεει Ο οδηγος σταματησε.

Τι κανω λαθος?

EDIT Τελικα,αυτο γινοταν οσο ειχα μεσα 2 SIM.Μολις τις εβγαλα ο οδηγος ολοκληρωθηκε κανονικα.Αλλα δεν εχω Gapps.

Παρακληση,για CM 12.1 ποια GAPPS φλασαρω (Λινκ?)?

Ευχαριστω.

Edited by arisg90
Οι βλάκες είναι γεμάτοι αυτοπεποίθηση και οι ευφυείς γεμάτοι αμφιβολία. Ράσελ Μπέρτραντ

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Είμαι με κινητό τώρα και δεν μπορώ να ψάξω, υπάρχει λινκ μερικές σελίδες πιο πίσω, επίσης είδα ότι υπάρχει και 12.1 που βγήκε πριν λίγες μέρες. Η 1.19 πάντως σε μένα δουλεύει άψογα, θα αργήσω να δοκιμάσω πάλι κάτι αλλο

EDIT Τελικα,αυτο γινοταν οσο ειχα μεσα 2 SIM.Μολις τις εβγαλα ο οδηγος ολοκληρωθηκε κανονικα.Αλλα δεν εχω Gapps.

Παρακληση,για CM 12.1 ποια GAPPS φλασαρω (Λινκ?)?

Ευχαριστω.

http://downloadandroidrom.com/file/gapps/5.1/gapps-L-4-21-15.zip

ειναι η πιο πρόσφατη έκδοση που θα είναι και συμβατη με την 5.1.1 που ειναι η τελευταια cm12.1 του prodooman.

Παίδες καλό θα ήταν να μπει στο 1ο post αυτού του τόπικ:

official + Custom firmwares + gapps που τους αντιστοιχούν + rooting για το έκαστο fw + οτιδήποτε άλλο mod

εκτός αν υπάρχουν ήδη όλα αυτά κάπου αλλού (και γίνονται maintain) που σε αυτή τη περίπτωση απλά να μπει ένα λινκ στο 1ο post.

----- προσθήκη μηνύματος 2 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Το εδωσα το κινητο παιδιά

Ηθελα 5.5 ιντσες.

Υπεροχο και ποιοτικο

Το προτεινω ανεπιφυλακτα

Δοκιμαστε ειτε Η119 stock, ειτε την τελυταια cm12.1

OXI MOKEE

Γιατί όχι στην Mokee; (η οποία btw χθες έβγαλε νέο release)

Εχοντας δουλεψει το κινητο για μηνες με 1.16 αποφασισα να περασω 1.19 αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω το wifi, συγκεκριμενα μολις πατησω το toggle στις ρυθμισεις απο ανενεργο γινεται αχνο ενεργο και δεν δουλευει. Καμια ιδεα περα απο wipe και ξαναflashαρισμα...

[ATTACH]61120[/ATTACH]

Edited by jerkys

Εχοντας δουλεψει το κινητο για μηνες με 1.16 αποφασισα να περασω 1.19 αλλα δεν μπορω να ενεργοποιησω το wifi, συγκεκριμενα μολις πατησω το toggle στις ρυθμισεις απο ανενεργο γινεται αχνο ενεργο και δεν δουλευει. Καμια ιδεα περα απο wipe και ξαναflashαρισμα...

[ATTACH]61120[/ATTACH]

τσεκαρε αν έχεις mac adress. αν όχι, στο megadrive του prodooman εχει fix για αυτό το θέμα.

Μήπως έχει αντιμετωπίσει κάποιος κάτι αντίστοιχο? Έχω εγκαταστήσει δύο εκδόσεις της 12.1 (16/5 και 5/5) και την τελευταία CM11 του link του thread. Σε καμία δεν μπορώ να στείλω ή να λάβω sms. Στην MIUI λειτουργούν κανονικά. Όταν πληκτρολογώ *#*#4636#*#*, και πάω στο κέντρο των μηνυμάτων πατώντας refresh φαίνεται το σωστό κέντρο, αλλά δε φαίνεται να το αποθηκεύει. Τα APN είναι ίδια οπότε δε βλέπω να υπάρχει εκεί πρόβλημα. Το kernel που φοράει το κινητό είναι το 1.17. Βοηθήστε λίγο την κατάσταση :)

Καλημέρα, είμαι με 1.19 και εδώ και λίγο καιρό έχω ένα πρόβλημα, ενώ οι επαφές είναι αποθηκευμένες κανονικά, όταν με καλούν τα ονόματα εμφανίζονται κομμένα. Έχει κανείς ιδέα γιατί μπορεί να συμβαίνει αυτό και πώς διορθώνεται;

Edit :άκυρο, το βρήκα

Edited by theok7

Παιδιά επειδή για λίγο καιρό το είχα αφήσει το θέμα είδα πως βγήκε η 1.19.

Για να φλασάρω την 1.19 απλά θα περάσω το αρχείο X9180-119-update_full ή χρειάζεται να κάνω κάτι με τα υπόλοιπα; Έχει σωστά ελληνικά η συγκεκριμένη;

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Παιδιά επειδή για λίγο καιρό το είχα αφήσει το θέμα είδα πως βγήκε η 1.19.

Για να φλασάρω την 1.19 απλά θα περάσω το αρχείο X9180-119-update_full ή χρειάζεται να κάνω κάτι με τα υπόλοιπα; Έχει σωστά ελληνικά η συγκεκριμένη;

Απλά την περνάς. Ελληνικά δεν έχουν οι official rom. Θα έχεις μερικές εφαρμογές με ελληνικά, παιρνόντας το moreLocale.

Απλά την περνάς. Ελληνικά δεν έχουν οι official rom. Θα έχεις μερικές εφαρμογές με ελληνικά, παιρνόντας το moreLocale.

Ευχαριστώ πολύ! Άρα μένουμε στη CM

Ένδοξο ιστορικό : Sony Ericsson W600 , Sony Ericsson K810i , Nokia N78 , LG GT505 , Samsung i5800, Alcatel OT-918D , Sony Xperia Sole , Samsung Galaxy S3 4G, iPhone 5, LG G2, Xiaomi Redmi Note 3, LG V10, Samsung Galaxy S7 Edge, iPhone X

Ναι, εκτός και αν χρησιμοποιείς μια σιμ, οπότε σου προτείνω και την miui από την ελληνική ομάδα.

Την έχω από τότε που βγήκε και δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα.

Μπορείς να μου δώσεις λινκ γιατί μια που βρήκα είχε μόνο αγγλικά και κινέζικα.

Μπορείς να μου δώσεις λινκ γιατί μια που βρήκα είχε μόνο αγγλικά και κινέζικα.

Και βεβαια:

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/10535-xiaomi-miui-hellas-4-4-2-X9180-5-5-8-zip/

(Πρεπει να κανεις full wipe πριν την περασεις)

Εδώ βρίσκεται και το θέμα που την αναπτύσσουμε σιγα σιγα... ;)

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9082-Miui-V6-%CF%83%CE%B5-%CE%96%CE%A4%CE%95-V5-Redbull/

Edited by nassosp

Και βεβαια:

https://xiaomi-miui.gr/community/wsif/index.php/EntryFile/10535-xiaomi-miui-hellas-4-4-2-X9180-5-5-8-zip/

(Πρεπει να κανεις full wipe πριν την περασεις)

Εδώ βρίσκεται και το θέμα που την αναπτύσσουμε σιγα σιγα... ;)

https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/9082-Miui-V6-%CF%83%CE%B5-%CE%96%CE%A4%CE%95-V5-Redbull/

Στο φορουμ της miui διαβάζω για νέες εκδόσεις που όμως δεν κανουν boot. τι φταιει και εχει βγει μονο μια έκδοση που να λειτουργεί;

Οποιος θέλει εχω την 5.5.29 MIUI πληρως ελληνική, αλλα ακομα με 1 sim πιστευω σε 1-2 εβδομαδες να εχω καταφερει να ενεργοποιήσω και την δευτερη!!!:)

Οποιος θέλει εχω την 5.5.29 MIUI πληρως ελληνική, αλλα ακομα με 1 sim πιστευω σε 1-2 εβδομαδες να εχω καταφερει να ενεργοποιήσω και την δευτερη!!!:)

Την θέλουμε βέβαια δώσε λινκ να την κατεβάζει όποιος θέλει, είναι δικιά σου παρέμβαση γιατί τελευταία αυτές που μας δίνει ο MiuiArt αρνούνται να μπουταρουν έχει ο άνθρωπος αρκετή πίεση φαίνεται και δεν έχει χρόνο όσο θα χρειάζεται για να ακολουθούν και οι port rom τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις

Xiaomi Mi10/128

Την θέλουμε βέβαια δώσε λινκ να την κατεβάζει όποιος θέλει, είναι δικιά σου παρέμβαση γιατί τελευταία αυτές που μας δίνει ο MiuiArt αρνούνται να μπουταρουν έχει ο άνθρωπος αρκετή πίεση φαίνεται και δεν έχει χρόνο όσο θα χρειάζεται για να ακολουθούν και οι port rom τις εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις

Δεν έχει και την συσκευή ο άνθρωπος, οπότε...

Δεν έχει και την συσκευή ο άνθρωπος, οπότε...

Ναι βασικό αυτό!

Παρόλα αυτά εχω ακόμα την πρώτη υλοποίηση της MIUI και όλα πάνε καλά, ευχαριστηθήκαμε το τηλέφωνο απο αυτήν την ρομ...

Xiaomi Mi10/128

καλησπερα στην παρεα.δεν ξερω αν εχει υποθει πιο πισω αλλα εδω ειναι το λινκ για την nubia camera. https://www.dropbox.com/s/0k3qisiuyfmnwrs/nubia-motog_v1_06.zip

Ναι είναι δικιά μου παρεμβαση.. Θα την έχω ανεβάσει μέχρι το βράδι και θα στείλω το link

Οκ ευχαριστώ!

Xiaomi Mi10/128

Για να συνοψίσω παιδιά το φλασάρισμα της CM 12.1 χρειάζομαι τη βοήθεια σας.

Η διαδικασία που θα ακολουθήσω είναι : -ADB drivers, root με βάση τον οδηγό του 1ου ποστ -

Πέρασμα της 1.19 stock αρχικά μέσω recovery, full wipe/cache

-φλασάρισμα CM12.1 - palm2sleep - setupwizard

-Φλασάρισμα SU 2.46 και τα τελευταία GAPPS

Σωστά είναι; Οι εφαρμογές που αποθηκεύονται, στην κάρτα ή στην εσωτερική;

• The title was changed to ZTE V5 (Red Bull)