Jump to content

ZTE V5 (Red Bull)

athanaso77
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Μολισ παρελαβα απο minideal αλλα ειναι προβληματικο δειτε εδω https://www.youtube.com/watch?v=ElW1ovFz3bU&feature=youtu.be

και ναι εχω βγαλει την ταινια απο τις επαφες..

τι κανω τωρα??

Δοκιμάζεις άλλο φορτιστή, άλλο καλώδιο, ακόμα και άλλη πρίζα.

Επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων, αλλαγή rom.

Δοκιμάζεις την μπαταρία σου σε άλλο τηλέφωνο, το τηλέφωνο σου με άλλη μπαταρία.

Όταν καταλήξεις πιο από όλα φταίει, βλέπεις και κάνεις.

• Απαντήσεις 2,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Μολισ παρελαβα απο minideal αλλα ειναι προβληματικο δειτε εδω https://www.youtube.com/watch?v=ElW1ovFz3bU&feature=youtu.be

και ναι εχω βγαλει την ταινια απο τις επαφες..

τι κανω τωρα??

Μου το έχει κάνει και μένα με ελλατωματικό φορτιστή. Δοκίμασε με άλλον. Μπορεί να είναι και το βύσμα. Δοκίμασε με άλλο καλώδιο.

Παιδιά τώρα που γύρισα σπίτι έβαλα άλλο καλώδιο στον φορτιστή και μέχρι στιγμής δεν βλέπω να έχει πρόβλημα...

Θα το αφήσω γιατί πάω για δουλειά τώρα... θα το δω το βράδι και θα ενημερώσω :angry::angry:

Παιδιά τώρα που γύρισα σπίτι έβαλα άλλο καλώδιο στον φορτιστή και μέχρι στιγμής δεν βλέπω να έχει πρόβλημα...

Θα το αφήσω γιατί πάω για δουλειά τώρα... θα το δω το βράδι και θα ενημερώσω :angry::angry:

Ο φορτιστής που στέλνουν είναι της πλάκας

Το κινητο σκιζει ομως

In the down down of the writing we became robes...

τελικα εχει προβλημα..

το ποσοστο της μπαταριας μια διχνει 100% μια 60% 10%....

παει πισω οπως ειναι :angry:

τελικα εχει προβλημα..

Παράγγειλε άλλη μπαταρια

Δημήτρης

Παράγγειλε άλλη μπαταρια

Μπα δεν το ρισκάρω...

Τους ζήτησα μεςω PayPal να μου κάνουν αντικατάσταση...

Είναι το V5 με προεγκατεστημένο το 4.4.

Και με καποιες βελτιώσεις που έχουν οι custom ROM

Προηγηθηκαμε της ΖΤΕ.

_Γιαυτό κ ο λογος υπερηφάνειας....

Nope. εχει πολλες διαφορες. ειναι ένα τελειως καινουργιο μοντέλο. To δικό μας φοράει τον 400άρη επεξεργαστη. αυτό είναι με τον 410. 2ον, αυτό ειναι compact με μη αποσπώμενη μπαταρια. καμια σχέση δλδ με το δικό μας που βγαινει το πισω καπάκι. ειναι στην ουσια το v5s αλλά με compact σχεδιασμό.

Edit. ειναι μάλλον τελικά το v5s και η νέα του ονομασια για την παγκόσμια κυκλοφορία του. προφανώς η κινέζικη έκδοση θα παραμείνει η v5s και η international θα είναι η v5 lux. στο gsmarena γράφει μη αποσπώμενη μπαταρία αλλά δεν ξέρω κατα πόσο ισχύει τελικά αυτό γιατι δεν το βρηκα πουθενά αλλού γραμμένο.

Edited by kallair

Έχω περασμένη 1.17 custom (χωρίς Κινέζικο bloat, με double tap + root) και όλα παίζουν μια χαρά εκτός του Viber που κρασάρει στην εκκίνηση. Σε εσάς παίζει κανονικά; Αν όχι, λύσατε κάπως αυτό το θέμα; Δοκίμασα με 1 sim enabled ή και σκέτο wifi (disabled και οι 2 sim) αλλά και πάλι τα ίδια... :(

Έχω περασμένη 1.17 custom (χωρίς Κινέζικο bloat, με double tap + root) και όλα παίζουν μια χαρά εκτός του Viber που κρασάρει στην εκκίνηση. Σε εσάς παίζει κανονικά; Αν όχι, λύσατε κάπως αυτό το θέμα; Δοκίμασα με 1 sim enabled ή και σκέτο wifi (disabled και οι 2 sim) αλλά και πάλι τα ίδια... :(

μια χαρά παιζει. με καμια εκδοση δεν ειχα προβλημα με το viber. δοκιμασες να καθαρισεις cache και να το ξαναπεράσεις μετά;

τελικα εχει προβλημα..

Παιδιά του έκανα reset απο recovery και το έχω τρεις ώρες το δουλεύω και δεν βλέπω να μου κάνει τα ίδια..

Του είχα κάνει επαναφορά μέσα απο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε..τώρα το βλεπω να ειναι οκ

Επειδή μίλησα με το minideal μέσω PayPal τους είπα πως θα το στηλω αύριο πίσω για αντικατάσταση αλλά τώρα έχω μπει σε σκέψεις να το κρατήσω,

εσείς τι λέτε ρε παιδιά να κανω?

Παιδιά του έκανα reset απο recovery και το έχω τρεις ώρες το δουλεύω και δεν βλέπω να μου κάνει τα ίδια..

Του είχα κάνει επαναφορά μέσα απο τις ρυθμίσεις του τηλεφώνου αλλά το πρόβλημα δεν λύθηκε..τώρα το βλεπω να ειναι οκ

Επειδή μίλησα με το minideal μέσω PayPal τους είπα πως θα το στηλω αύριο πίσω για αντικατάσταση αλλά τώρα έχω μπει σε σκέψεις να το κρατήσω,

περνα και CΜ12 21/03/15_ GAPPS_ROOT

ειναι πολύ καλή

Γενικά wipe κάνεις όταν αλλάζει έκδοση. πχ αν πας απο στοκ ρομ σε cm11, θα κάνεις wipe. αν πας απο cm11 -> cm12 θα κάνεις wipe. απο cm11 σε νεότερη έκδοση cm11 (του ίδιου dev όμως!) δεν θελει wipe.

Την πέρασα την CM12 21/03 χωρίς να κάνω τιποτε άλλο (ούτε wipe ούτε τπτ, μόνο install zip).

Στην εκκινηση μου έβγαλε ότι γίνεται βελτιστοποίηση εφαρμογής τάδε από τάδε μέχρι που ξεκίνησε κανονικά.

Η εφαρμογή μουσική κρασάρει ακόμα, η κάμερα όμως όχι.

Άλλα προβλήματα που είχε η 07/03 δεν έχω δει ακόμα, θα φανούν με τη χρήση.

Την πέρασα την CM12 21/03 χωρίς να κάνω τιποτε άλλο (ούτε wipe ούτε τπτ, μόνο install zip).

Στην εκκινηση μου έβγαλε ότι γίνεται βελτιστοποίηση εφαρμογής τάδε από τάδε μέχρι που ξεκίνησε κανονικά.

Η εφαρμογή μουσική κρασάρει ακόμα, η κάμερα όμως όχι.

Άλλα προβλήματα που είχε η 07/03 δεν έχω δει ακόμα, θα φανούν με τη χρήση.

gia music βαλε rocket player

Που βρισκονται τα αρχεια για Gapps και root για cm12?

Και κατι αλλο. Υπαρχει προγραμμα με το οποιο μπορω να κρατησω back up της τωρινης cm11 που εχω,

ετσι ωστε αν δεν μου αρεσει η 12 να γυρισω πισω?

Και κατι αλλο. Υπαρχει προγραμμα με το οποιο μπορω να κρατησω back up της τωρινης cm11 που εχω,

Από recovery θα κάνεις backup και όταν θέλεις να το επαναφερεις θα κάνεις restore, πάλι από recovery.

Έβαλα από περιέργεια το YouTube και λειτουργεί κανονικά χωρίς να πειράξω τίποτα σε στοκ 1.16 rom, από ότι φαίνεται το έφτιαξαν, δεν χρειάζονται πλέον υποκαταστατα :-)

Τελικά το έστειλα πίσω στο minideal σήμερα γιατί απ'ότι φάνηκε πρέπει να είχε πρόβλημα το USB πάνω στην συσκευή από την ώρα που το παρέλαβα...

Μου είπαν μόλις λάβουν το ελαττωματικό θα μου στείλουν καινούργιο.

Για να δούμε...

Τελικά το έστειλα πίσω στο minideal σήμερα γιατί απ'ότι φάνηκε πρέπει να είχε πρόβλημα το USB πάνω στην συσκευή από την ώρα που το παρέλαβα...

Μου είπαν μόλις λάβουν το ελαττωματικό θα μου στείλουν καινούργιο.

Για να δούμε...

Απο τιλιγες περιπτώσεις βλάβης σε ZTEV5

Από δω κατέβασα κι εγκατέστησα τα Gapps Lolipop

https://basketbuild.com/filedl/gapps?dl=gapps-lp-20150222-signed.zip

Edited by Giorgos44

παιδια καλησπερα. μολις παρελαβα κ εγω το κιντητο απο minideal ολα φαινονται οκ.

η εκδοση που εχω περασμενη ειναι η zte v9180_cncommon_v1.15.

τι λετε να την αφησω γιατι θα ειναι για την αδερφη μου.

• The title was changed to ZTE V5 (Red Bull)